♥haftalık kilo verme yarışması♥

hımm ne yapsın senin gibi tatlış bir kızı görünce kaçırmamak için herşeyi yirim demiş adamın aklını başından aldın demek bu kandırmak sayılmaz ama
mantarı bende severim eşim pek sevmez,eşim balık ve köftecidir

canım başın sağolsun,çok üzüldümbabanın rahatsızlığını bilmiyordum
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,diyecek bi söz yok malesef
bide bu durumda işe gitmek zorunda olmak çok zor olsa gerek,allah kolaylık versin canım

Ayyyy canıım hoşgeldin kardeşimi kuzenimi görmüş kadar sevindim gelince de beni sormuşsun çok mutlu oldum demek ki duygularımız karşılıklıymış
Sen nasılsın kızın nasıl biliyorum oralar çok soğuk doğuya yağmayan kar iç anadoluya yağdı bu kış dikkat edin kendinize

Koah vardı babamda solunum yetmezliği 9 yıldır ara ara rahatsızlanıyordu zamanla ilerleyen rahatsızlığına bir de ağır grip eklenince doktorlarda bir şey yapamadı o hastanedeyken kızım rahatsızlandı ona bakmam gerekirken işe gelmek zorunda kaldım neyse ki kızım biraz düzeldi de kendime geldim biraz

bu koah ı tv de çok duydum ama tam olarak bilmiyorum tabi,ciğerlerin hastalığı demi?
sigara falan içiyomuydu peki?
geldimiydi üst üste gelir zaten,allahtan kızın iyileşmişte biraz olsun sende rahatlamışsındır,yoksa hepsi biranda çok zor

Sorumluluğumuz ağır iş ev yemek bulaşık çamaşır çocuk ama misafir artı stres babaannemiz bizdeydi 2 gündür annemlere gidemediğim için yanımda olmak istedi sağolsun ama o bile bana ekstra ağır geliyor bu ağır halimle dün erken kalkıp bulaşık makinesini çalıştırdım çay yaptım kahvaltı hazırladım onun için öğleden sonra gitti

Kronik Obstriktüf Akciğer Hastalığı diye geçiyor 2009 da konmuştu babama tanı biz de öyle öğrendik zaten bazen diyorum ben 5 yaşındaydım babamın sigara paketini sakladığımda 40 yıl içmiştir muhtemelen

aman gitmişya fazla kalmamışya ne güzel
evet sorumluluk ağır bide eşler yardımcı olmayınca evin içinde herşey kadına bakınca bazen işlerin altında eziliyoruz
dün misafirlerden sonra salonda koltukta uyuya kalmışım

oyy oyy bayada içmiş
işte diyecek bişey yok canım,bile bile sağlığıyla oynuyo bu sigara içen herkes ama demek çok güzel bişeyki çoğu kişi vazgeçemiyo , ne diyelim....

Aynenn ama her işi kendimiz yapmaya da alıştık herhalde artık yardımcı olmalarını da beklemiyoruz eve ekmek almak dahil

oyy oyy bayada içmiş
işte diyecek bişey yok canım,bile bile sağlığıyla oynuyo bu sigara içen herkes ama demek çok güzel bişeyki çoğu kişi vazgeçemiyo , ne diyelim....
Amaaan eşime öyle demiştim hemen de yüzümüze vur dedi haklıyız sonuçta kilo vermek de zor ama kararlılık meselesi nasıl yemek yemekten vaz geçebiliyosak sigaradan da vaz geçilebilir diye düşünüyorum sonuçta canına can katmıyor canından can alıyor

Hani dedinya fikrin aninda degosiyor

Allah rahmet eylesin basin sagolsun canim Allah sabir versin merak etmisik seni

Tek sigara degil cakmak gazi filanda koah yapıyormuş. Cocuklarin eline vermeyin derdi biri
oyy oyy bayada içmiş
dedemi de akciğer kanserinden kaybettik cok çekti yillarca. Annemde cocukluktan beri içiyor birakamam birakmak istemiyorum sigarasiz yapamam diyo

Ahh canım çok üzüldüm ya başın sağolsunRabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

Sağlığın seninde bebişinde iyi olsun da kilo sonraki iş

Benim eşimde full abur cuburcu

dedenede allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun,bu son hepimiz için kaçınılmaz malesef
ama annende hata yapıyor yani babasında bu hastalık varmış ondada genetik yatkınlık olabilir bu sebeple çok daha fazla dikkat etmeli ama büyüklere birşey demeye gelmiyor bildiklerini yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…