Merhaba canım yıl sonu işlerim çok yoğundu faturalar ödemeler derken babam rahatsızlandı zaten 1 yıldır düzelememişti maalesef kaybettik pazar günü
Hastanede yatarken 5 gün izin kullandım 30 fatura birikmiş hazırlanması gereken sonrasında izin bile kullanamadım işleri bırakıp malum yıl sonu biliyorum merak ettiniz bi uğrayayım dedim
Bu arada kilom arttıkça arttı bebiş 500 gram maaşallahben 67 oldum 23. haftada
Ayyyy canıım hoşgeldin kardeşimi kuzenimi görmüş kadar sevindim gelince de beni sormuşsun çok mutlu oldum demek ki duygularımız karşılıklıymışMerhaba kızlar çok çok uzun bir aradan sonra geldim. hesabım kapatıldı ceza aldım. sonra da girmedim. şimdi nickimi değiştirdim. sizleri merak ettim.
son sayfaya baktım sadece. anladığım kadarıyla @mavimli hamilesin :) çok sevindim.
nehir begüm sbeden burda. ama deniz nerde. ayrıldı mı ?
beni hatırladınız mı :) kim bilecek bakalım.
Koah vardı babamda solunum yetmezliği 9 yıldır ara ara rahatsızlanıyordu zamanla ilerleyen rahatsızlığına bir de ağır grip eklenince doktorlarda bir şey yapamadı o hastanedeyken kızım rahatsızlandı ona bakmam gerekirken işe gelmek zorunda kaldım neyse ki kızım biraz düzeldi de kendime geldim birazcanım başın sağolsun,çok üzüldümbabanın rahatsızlığını bilmiyordum
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,diyecek bi söz yok malesef
bide bu durumda işe gitmek zorunda olmak çok zor olsa gerek,allah kolaylık versin canım
bu koah ı tv de çok duydum ama tam olarak bilmiyorum tabi,ciğerlerin hastalığı demi?Koah vardı babamda solunum yetmezliği 9 yıldır ara ara rahatsızlanıyordu zamanla ilerleyen rahatsızlığına bir de ağır grip eklenince doktorlarda bir şey yapamadı o hastanedeyken kızım rahatsızlandı ona bakmam gerekirken işe gelmek zorunda kaldım neyse ki kızım biraz düzeldi de kendime geldim biraz
Sorumluluğumuz ağır iş ev yemek bulaşık çamaşır çocuk ama misafir artı stres babaannemiz bizdeydi 2 gündür annemlere gidemediğim için yanımda olmak istedi sağolsun ama o bile bana ekstra ağır geliyor bu ağır halimle dün erken kalkıp bulaşık makinesini çalıştırdım çay yaptım kahvaltı hazırladım onun için öğleden sonra gittiayy öyleleri daha değerli oluyo biliyomusun,pek bi ballı oluyolar nedense,biz o kadar düşünürüz içimiz içimizi yer ama onlar değerli olur
dün akşam tam eliptiğe çıktım,eşimin şefi var gelemedik size demiş eşimde buyrun gelin demiş, öyle buyrunla olmaz şu gün gel diyecen biz gelecez demiş,ayyy valla uzunca bi süre misafir istemiyorum artık dedim biyandan da sporumu yapıyorum ama daha 3.dakikasındayım arkadaş aradı aşağıda kapıdayız geldik diye,dışarda gezmişler dönüşte bize uğramışlar, mecbur çay yaptım bişeyler çıkardım,10,30 da gittiler bende arkalarını toplayıp hoopp yatağa,spor yine kaldı,zaten bidaha yapıcam demiycem illa bi aksilik çıkıyo
bide şef var,ne zaman çağırsam ki
bu akşamada yemeğim yokne pişirsem ki
Kronik Obstriktüf Akciğer Hastalığı diye geçiyor 2009 da konmuştu babama tanı biz de öyle öğrendik zaten bazen diyorum ben 5 yaşındaydım babamın sigara paketini sakladığımda 40 yıl içmiştir muhtemelenbu koah ı tv de çok duydum ama tam olarak bilmiyorum tabi,ciğerlerin hastalığı demi?
sigara falan içiyomuydu peki?
geldimiydi üst üste gelir zaten,allahtan kızın iyileşmişte biraz olsun sende rahatlamışsındır,yoksa hepsi biranda çok zor
Sorumluluğumuz ağır iş ev yemek bulaşık çamaşır çocuk ama misafir artı stres babaannemiz bizdeydi 2 gündür annemlere gidemediğim için yanımda olmak istedi sağolsun ama o bile bana ekstra ağır geliyor bu ağır halimle dün erken kalkıp bulaşık makinesini çalıştırdım çay yaptım kahvaltı hazırladım onun için öğleden sonra gitti
Kronik Obstriktüf Akciğer Hastalığı diye geçiyor 2009 da konmuştu babama tanı biz de öyle öğrendik zaten bazen diyorum ben 5 yaşındaydım babamın sigara paketini sakladığımda 40 yıl içmiştir muhtemelen
Aynenn ama her işi kendimiz yapmaya da alıştık herhalde artık yardımcı olmalarını da beklemiyoruz eve ekmek almak dahilaman gitmişya fazla kalmamışya ne güzel
evet sorumluluk ağır bide eşler yardımcı olmayınca evin içinde herşey kadına bakınca bazen işlerin altında eziliyoruz
dün misafirlerden sonra salonda koltukta uyuya kalmışım
Amaaan eşime öyle demiştim hemen de yüzümüze vur dedi haklıyız sonuçta kilo vermek de zor ama kararlılık meselesi nasıl yemek yemekten vaz geçebiliyosak sigaradan da vaz geçilebilir diye düşünüyorum sonuçta canına can katmıyor canından can alıyoroyy oyy bayada içmiş
işte diyecek bişey yok canım,bile bile sağlığıyla oynuyo bu sigara içen herkes ama demek çok güzel bişeyki çoğu kişi vazgeçemiyo , ne diyelim....
Hani dedinya fikrin aninda degosiyor
ayy öyleleri daha değerli oluyo biliyomusun,pek bi ballı oluyolar nedense,biz o kadar düşünürüz içimiz içimizi yer ama onlar değerli olur
dün akşam tam eliptiğe çıktım,eşimin şefi var gelemedik size demiş eşimde buyrun gelin demiş, öyle buyrunla olmaz şu gün gel diyecen biz gelecez demiş,ayyy valla uzunca bi süre misafir istemiyorum artık dedim biyandan da sporumu yapıyorum ama daha 3.dakikasındayım arkadaş aradı aşağıda kapıdayız geldik diye,dışarda gezmişler dönüşte bize uğramışlar, mecbur çay yaptım bişeyler çıkardım,10,30 da gittiler bende arkalarını toplayıp hoopp yatağa,spor yine kaldı,zaten bidaha yapıcam demiycem illa bi aksilik çıkıyo
bide şef var,ne zaman çağırsam ki
bu akşamada yemeğim yokne pişirsem ki
Allah rahmet eylesin basin sagolsun canim Allah sabir versinMerhaba canım yıl sonu işlerim çok yoğundu faturalar ödemeler derken babam rahatsızlandı zaten 1 yıldır düzelememişti maalesef kaybettik pazar günü
Hastanede yatarken 5 gün izin kullandım 30 fatura birikmiş hazırlanması gereken sonrasında izin bile kullanamadım işleri bırakıp malum yıl sonu biliyorum merak ettiniz bi uğrayayım dedim
Tek sigara degil cakmak gazi filanda koah yapıyormuş. Cocuklarin eline vermeyin derdi biribu koah ı tv de çok duydum ama tam olarak bilmiyorum tabi,ciğerlerin hastalığı demi?
sigara falan içiyomuydu peki?
geldimiydi üst üste gelir zaten,allahtan kızın iyileşmişte biraz olsun sende rahatlamışsındır,yoksa hepsi biranda çok zor
dedemi de akciğer kanserinden kaybettik cok çekti yillarca. Annemde cocukluktan beri içiyor birakamam birakmak istemiyorum sigarasiz yapamam diyooyy oyy bayada içmiş
işte diyecek bişey yok canım,bile bile sağlığıyla oynuyo bu sigara içen herkes ama demek çok güzel bişeyki çoğu kişi vazgeçemiyo , ne diyelim....
Merhaba canım yıl sonu işlerim çok yoğundu faturalar ödemeler derken babam rahatsızlandı zaten 1 yıldır düzelememişti maalesef kaybettik pazar günü
hımm ne yapsın senin gibi tatlış bir kızı görünce kaçırmamak için herşeyi yirim demiş adamın aklını başından aldın demekbu kandırmak sayılmaz ama
mantarı bende severim eşim pek sevmez,eşim balık ve köftecidir
dedenede allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun,bu son hepimiz için kaçınılmaz malesefAllah rahmet eylesin basin sagolsun canim Allah sabir versinmerak etmisik seni
Tek sigara degil cakmak gazi filanda koah yapıyormuş. Cocuklarin eline vermeyin derdi biri
dedemi de akciğer kanserinden kaybettik cok çekti yillarca. Annemde cocukluktan beri içiyor birakamam birakmak istemiyorum sigarasiz yapamam diyo
bende dün doymamıştım sende bugünSabah; 09:00 - 1 kupa şekersiz çay + 1 kupa bitki çayı
Öğle; 12:15 - 1 kase şehriyeli tavuk çorbası + 1 porsiyon patlıcan musakka - 308 kalori
Açım aç
Dün akşam evde vardı yedim bak ayva ama bitmişti yanımda getirmedim bir şey marketten belki gider alırımbende dün doymamıştım sende bugün
meyva varsa meyva ye özellikle ayva tok tutar
imkanın varsa al canım, hem çok faydalı hemde tok tutuyo bayaDün akşam evde vardı yedim bak ayva ama bitmişti yanımda getirmedim bir şey marketten belki gider alırım
Akşam yedim ama canım hiç istemiyor ayva ya bakalım nescafe içeceğim kötü olursam gider alırımimkanın varsa al canım, hem çok faydalı hemde tok tutuyo baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?