- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimde içim rahat etmiyor sanki puan veriyorlar Allah razı olsun tabi eşlerimizden bu huyları çok güzelbenimkide dert etmez sağolsun,bu huyunu çok seviyorumama benimde içim durmuyo işte illa yemek olacak,çocuk olunca böyle ama oğlum üniversiteye giderse şimdiki kadar çok yemek yapmam heralde
Ah ah nehir sende kendini kilolu hissediyosan kendimi nerelere vurayim brnÇok mutsuzum şuanda kendini çok kilolu hissediyorum az da yesem veremiyorum bu akşam spora başlıyorum bahanesi yok artıkResim atacağım sana bak ve doğruyu söyle bana Be
miraycana ozenirsek sonumuz hic iyi degilkızlarmiraycan84 e mi özendiniz ne oldu? yükseliştesiniz
bu arada miraycanda bayadır ortalarda yok acaba izinlimi,izinli olmasa gelirdi buraya
Kiloluyum çünkü bu boya bu kilo olmuyor yanaklarım şiş şiş göbeğim çıktıAh ah nehir sende kendini kilolu hissediyosan kendimi nerelere vurayim brn
miraycana ozenirsek sonumuz hic iyi degil
Benimde içim rahat etmiyor sanki puan veriyorlar Allah razı olsun tabi eşlerimizden bu huyları çok güzel
gider gider hepside gider üzülme,birkere yaptın bidaha yaparsınKiloluyum çünkü bu boya bu kilo olmuyor yanaklarım şiş şiş göbeğim çıktı
Evet hem sağlıklı besleniyoruz hem de evliliğimiz açısından iyi oluyor ben çok biliyorum eşi yemek yapmayan ve dert yanan beyleri biraz can sıkıcı bizim eşimizdeki huyda bizden kaynaklı çünkü yapıyoruzpuanları sevap hanene alıyosun nill
kesinlikle bu huyları çok güzel
Haklısın kuzum vücut alışık alışacakgider gider hepside gider üzülme,birkere yaptın bidaha yaparsın
ayy erkeklerin kahve takıntısı çok gıcık,sende kur okey masasını eve,iskambil kağıtlarınıda çıkar,bide tavla,çayıda demle,karşılıklı oynayın
şu spora yoğunlaşma işi hep dilimizde ama uygulamaya geçemedik nidense
instagramın varsa,çok güzel zayıflayanlar var takip etmeni öneririm
sürekli evde durup gözlerime bakamazmis. Kilomda arttiya gıcık bana. Arkadas cevresi kalabalik hepsi ayni her gun ayri bi eglence planliyorlr. Başkaları beni anlik etkiliyor fazla iyi gelmiyor. Bu ayin ortalama sıcaklığına bakicam simdi uygun bulursam yarin 1 de spora yazilcam tekrar en iyisi bu
Baktim gündüz eksi dereceler yok gidecem yarin spora. 1 ayda 15 gun gidebilmistim 15 günde ne kadar cok incelmistim. En iyisi gitmek. Esime de demem konuşmadgmz icinkizim aksam baba ablalara gittik spor yapiyoduk der
Kız birden aklima geldikız az önce koşu bandı diyodun şimdi spor salonu diyosun,anında değişiyo fikrin sen bu yüzden kilo veremiyosun heralde başladığın şeyde istikrar olmuyo
evde michael jillian videoarıda yapabilirsin bak çok etkili
Benim zamanım olsa yapacağım ya çok yoğunumSpor yapamamaktan ben de muzdaripim. hava ve yol şartları hiç uygun değil. sadece yediklerimle ne kadar verebilirim bilmiyorum. bunca zaman hep diyet + yürüyüş birlikte olmuştu. en kötüsü birkaç ay sadece yiyerek dikkat edip, sonraki aylarda da yürüyüşle destekleyeceğim. sonucu ben de merak ediyorum.
her gün yemek yapma konusu çok sıkıcı. benim eşim de hayatta demez ne var ne yaptın diye. ne olursa yerim der. ama benim içim rahat etmiyor. kendi kendime iş yapıyorum. bugünün yemeğini dün akşam yaptım, valla öyle yemeği dert etmeyen kadınlara hayranım. akşama kadar fik fik gezip akşam olunca eve gelip bir kap yemek yapanlara da gıcığım
ayy öyleleri daha değerli oluyo biliyomusun,pek bi ballı oluyolar nedense,biz o kadar düşünürüz içimiz içimizi yer ama onlar değerli olurSpor yapamamaktan ben de muzdaripim. hava ve yol şartları hiç uygun değil. sadece yediklerimle ne kadar verebilirim bilmiyorum. bunca zaman hep diyet + yürüyüş birlikte olmuştu. en kötüsü birkaç ay sadece yiyerek dikkat edip, sonraki aylarda da yürüyüşle destekleyeceğim. sonucu ben de merak ediyorum.
her gün yemek yapma konusu çok sıkıcı. benim eşim de hayatta demez ne var ne yaptın diye. ne olursa yerim der. ama benim içim rahat etmiyor. kendi kendime iş yapıyorum. bugünün yemeğini dün akşam yaptım, valla öyle yemeği dert etmeyen kadınlara hayranım. akşama kadar fik fik gezip akşam olunca eve gelip bir kap yemek yapanlara da gıcığım
olabilir nill,bu düşüncene katılıyorum,biz yaptığımız için onlara hani yemek deme fırsatı bırakmıyoruz, yapmasak belki onlarda derBenim zamanım olsa yapacağım ya çok yoğunumyürüyüş önceden yapıyordum işe yarıyordu yeni taşındığımız iş yerinde böyle bir imkanda kalmadı havalarda çok kötü bakalım bir yolunu bulacağız
Eşlerin dert etmemesi çok güzel bir şey sanırım bizim sürekli yemek yapmamızdan kaynaklanıyor yemeği sıkıntı etmiyorlar biz yapmayan anca eğlenen kadınlardan olsaydık kesin ararlardı yemek hatta soruna yol açabilirdi
Aynen canım demeyen belki nadir insan vardırolabilir nill,bu düşüncene katılıyorum,biz yaptığımız için onlara hani yemek deme fırsatı bırakmıyoruz, yapmasak belki onlarda der
bizde bamyayı sevmeyiz ama yazın annem yaptığında eşim vitamin olsun diye yemişti,o yiyince ilk kez bende 2-3 bamya yemiştim,benimki cidden hiç bişey seçmez,mesela tavuğu sevmez yıllarca eve almasam alalım yiyelim demez ama pişirip önüne koyunca yerAynen canım demeyen belki nadir insan vardırEşim bakma çok yemek seçer bekarken ben yemek seçmem derdi hani çay yapsam her gün sesini çıkarmaz sağolsun ama yapsam misal bamya, nohut, pırasa, brokoli, enginar ağzına koymaz bezelyeyle bulgur pilavını arada zorla yediririm düşün karnabahar da çok çok nadir
bizde bamyayı sevmeyiz ama yazın annem yaptığında eşim vitamin olsun diye yemişti,o yiyince ilk kez bende 2-3 bamya yemiştim,benimki cidden hiç bişey seçmez,mesela tavuğu sevmez yıllarca eve almasam alalım yiyelim demez ama pişirip önüne koyunca yer
Merhaba canım yıl sonu işlerim çok yoğundu faturalar ödemeler derken babam rahatsızlandı zaten 1 yıldır düzelememişti maalesef kaybettik pazar günükızlarmiraycan84 e mi özendiniz ne oldu? yükseliştesiniz
bu arada miraycanda bayadır ortalarda yok acaba izinlimi,izinli olmasa gelirdi buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?