♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sadece o olsa neyse misafirliğe gidersin sana gelirler hafta da 2 gün de aile ziyareti desen bir kocanın tarafı bir senin tarafın neye yetişeceğiz Bugünlerimize şükür tabi

Sadece o olsa neyse misafirliğe gidersin sana gelirler hafta da 2 gün de aile ziyareti desen bir kocanın tarafı bir senin tarafın neye yetişeceğiz Bugünlerimize şükür tabi

ayy evet bide gelenler oluyo sonra bizde gidiyoruz
iş sadece ütüylede bitmiyo,yemek,ev temizliği.....
bide aile ziyartei var tabi,benim pek beceremediğim iş

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa sallama limonlu yeşilçay
Öğle; 12:30 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye + 175 ml ayran - 482 kalori

afiyet olsun nill,gözlerime inanamıyorum kuru fasulye yemişsin,süpersin
bende öğlen,yarım dilim ekmek,2ceviz, şehriye çorbası ve ıspanak yedim ama acıktım bile

sbeden bu yukselis grafini tersine cevirmemiz lazim
Canim 80 den tekrar kurtuldum şükür 83 olmuştum. 3 ay once 77 dim daha once daha daha asagiydim. O sebeple biraz şaşkın ilerliyorum ayni yolları tepmek cok can sıkıcı bi 77 olayim tekrar gerisi hizli gelir. Pazartesi 78 göreceğim.
Pazartesi 78
Salı 78.300
Carsamba ?
Pazartesi 79.100
Sali 79.200
Çarşamba 79.100

afiyet olsun nill,gözlerime inanamıyorum kuru fasulye yemişsin,süpersin
bende öğlen,yarım dilim ekmek,2ceviz, şehriye çorbası ve ıspanak yedim ama acıktım bile
Yerken aklıma geldin Begüş Hafta da 1-2 kere yemek gerekmiş Begüşte söylüyordu artık yemeyeyim etli tavuklu bir şey dedim

Afiyet olsun canım az yemişsin bende açım aslında ama aç kalmakta olsa zayıflayacağım işte o kadar

kızlar @miraycan84 e mi özendiniz ne oldu? yükseliştesiniz
bu arada miraycanda bayadır ortalarda yok acaba izinlimi,izinli olmasa gelirdi buraya
Bir kere daha böyle uzun zaman gelmemişti alıştık cok merak etmiştim insallah iyidir.
Yok yok ine cika ine cika 78 olcam pazartesiye kadar 79 dan da kurtulurum

Bu arada kollarimin ölçüsü ayni. Bu aksam iki tane dambil alacam 3 er kiloluk. Ger gün kullanicam. Mekige devam ve yakinda yürüyüş bandini da acar gunde yarim saat yürürum. Mekiğide mekik aletinde yapiyorum. Bide twistim var onuda kanepe altindan cikariyim ise yarasinlar

işte o kaa hadi bakalım
iyi yapmışsın canım bakliyat gerçekten faydalı,tavukta biliyosun zararlı,

Bir kere daha böyle uzun zaman gelmemişti alıştık cok merak etmiştim insallah iyidir.
Yok yok ine cika ine cika 78 olcam pazartesiye kadar 79 dan da kurtulurum

inşallah iyidir,bide hamile,merak ettim açıkcası
sen bu aralar pek gelmiyosun buraya ama evde neler yapıyosun bakalım,ayağın iyileştide spor falan mı yapıyon de bakalım hele

Biliyorum ama mecbur kalınca yiyorum işte Akşam ne yemek yapsam acaba ya bu akşam yenip bitecek bir şey olması gerek

Insallah
Ben hep evdeym. Benim ki kahveye gidiyor sıkça beni yanliz birakiyr artik tak etti. Küstüm bakalim nereye kadar gidecek kendimi oyaliyrm 11 gibi uyaniyrm hemen aksam oluyor filan günün en az 1 saatie tlf da konusrk geciyor annem ve arkadsla. Iste boyle spora yeni yogunlascam

Yok ama bir şeyler düşüneceğim artık eşime bağlı gerçi o çok yemek işini dert etmez sağolsun
benimkide dert etmez sağolsun,bu huyunu çok seviyorum ama benimde içim durmuyo işte illa yemek olacak,çocuk olunca böyle ama oğlum üniversiteye giderse şimdiki kadar çok yemek yapmam heralde

ayy erkeklerin kahve takıntısı çok gıcık,sende kur okey masasını eve,iskambil kağıtlarınıda çıkar,bide tavla,çayıda demle,karşılıklı oynayın
şu spora yoğunlaşma işi hep dilimizde ama uygulamaya geçemedik nidense
instagramın varsa,çok güzel zayıflayanlar var takip etmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…