♥haftalık kilo verme yarışması♥

spora yazılmana çok sevindim,bu sefer daha dikkatli ol kendini kazalama öyel tepik atmak falan yok
bende düzensiz spordan hiçbir verim alamıyorum artık düzenli yapmak istiyorum

sbeden hadi bakalım çok iyi bir karar. mutlaka farkı göreceksin.

bu arada arkadaşlar, 2016 ülkemiz için üzücü bir yıldı. inşallah 2017 daha yüz güldüren bir yıl olur.
etrafımızda bomba sesleri değil, çocuk seslerinin olduğu bir yıl olsun
Rabbim gönlünüze göre versin. Mutlu yıllar

teşekkürler canım,güzel dileklerine katılıyorum,2017 çok daha güzel bir yıl olsun inşallah,sanada iyi seneler

spora yazılmana çok sevindim,bu sefer daha dikkatli ol kendini kazalama öyel tepik atmak falan yok
bende düzensiz spordan hiçbir verim alamıyorum artık düzenli yapmak istiyorum
Suan yürüyüş bandindayim ay nasıl özlemişim burayi Yok yok ayagim havalanirken aklima geliyo geri indiriyorum kilo vermenin dışında 15 günlük yaptığım sporun onca santim incelmeye sebep olmasi beni şaşkına çevirmişti . Burdan eve gitmeden yemin edecem her gün. Mesela bugün akşam yayla çorbası 1 portakal ve 1 mandalina yeme hakkım olacak. Yemin etmezsem hatam çok oluyo gözüm dönüyor açlıktan. Ne zaman düzenli yapmaya baslayacaksin

Kisa süre gidip ölçüde baya fark görmüştüm gerçekten süper etki ediyo.insallah 2017 güzel bir yıl olur 2016 berbattı

Aaaa cok sevindimmm kiz ben napsam spor gunlugumu acsam takip yapsam gun gun atliyo yaaa

Begum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii

Begum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii
oyy teşekkür ederim canım,minnak oğlunu kucağına aldığın hayırlı bir yılınız olsun...güzel dileklerin için çok çok amin,bende sizi öperim

Teşekkürler canım benim hepimize mutlu gelir inşallah yeni yıl
Unutmadığın için teşekkürler

Seninde yeni yılın kutlu olsun mutlu mutlu enerjili güneşli güzel günlerin olsun

Tesekkur ederim caniiiim. Yeni yil sana da gonlunden gecen tum guzellikleri getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…