Amin Allah razi olsun :)
Malesef annem babam boyle bide o acik satilan kötü tutunlerden aliyorlar son yillardaaynen öyle of .
Dun çarşı işimi hallettim bide esofman alti aldim bugunde spora gidiyrm inşallah 3 aylik 200 tl pazar haric sinirsiz.
teşekkürler canım,güzel dileklerine katılıyorum,2017 çok daha güzel bir yıl olsun inşallah,sanada iyi senelersbeden hadi bakalım çok iyi bir karar. mutlaka farkı göreceksin.
bu arada arkadaşlar, 2016 ülkemiz için üzücü bir yıldı. inşallah 2017 daha yüz güldüren bir yıl olur.
etrafımızda bomba sesleri değil, çocuk seslerinin olduğu bir yıl olsun
Rabbim gönlünüze göre versin. Mutlu yıllar
Suan yürüyüş bandindayim ay nasıl özlemişim burayispora yazılmana çok sevindim,bu sefer daha dikkatli ol kendini kazalamaöyel tepik atmak falan yok
bende düzensiz spordan hiçbir verim alamıyorum artık düzenli yapmak istiyorum
Kisa süre gidip ölçüde baya fark görmüştüm gerçekten süper etki ediyo.insallah 2017 güzel bir yıl olur 2016 berbattısbeden hadi bakalım çok iyi bir karar. mutlaka farkı göreceksin.
bu arada arkadaşlar, 2016 ülkemiz için üzücü bir yıldı. inşallah 2017 daha yüz güldüren bir yıl olur.
etrafımızda bomba sesleri değil, çocuk seslerinin olduğu bir yıl olsun
Rabbim gönlünüze göre versin. Mutlu yıllar
Aaaa cok sevindimmm kiz ben napsam spor gunlugumu acsam takip yapsam gun gun atliyo yaaaAmin Allah razi olsun :)
Malesef annem babam boyle bide o acik satilan kötü tutunlerden aliyorlar son yillardaaynen öyle of .
Dun çarşı işimi hallettim bide esofman alti aldim bugunde spora gidiyrm inşallah 3 aylik 200 tl pazar haric sinirsiz.
Begum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziiisbeden
nehirnil111
H Heart of Gold
taydin
bayanbaloncuk
elma_sekerim01
smykmy
isimsiz965
esraas
miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda
mavimli
T tatlitambak
GOK1974
minerva1988
zambak86
C CallanPinckney
charmant
N naz5403
THEY-
deniz diyette
kızlar herkesin yeni yılını kutlarım,2017 den beklentim 2016 yı aratmaması,yeni yılın ülkemize hayırlı gelmesini diliyorum.....hepinizi öpüyorum
oyy teşekkür ederim canım,minnak oğlunu kucağına aldığınBegum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii
Canim benim cok teşekkür ederimsbeden
nehirnil111
H Heart of Gold
taydin
bayanbaloncuk
elma_sekerim01
smykmy
isimsiz965
esraas
miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda
mavimli
T tatlitambak
GOK1974
minerva1988
zambak86
C CallanPinckney
charmant
N naz5403
THEY-
deniz diyette
kızlar herkesin yeni yılını kutlarım,2017 den beklentim 2016 yı aratmaması,yeni yılın ülkemize hayırlı gelmesini diliyorum.....hepinizi öpüyorum
Teşekkürler canım benim hepimize mutlu gelir inşallah yeni yılsbeden
nehirnil111
H Heart of Gold
taydin
bayanbaloncuk
elma_sekerim01
smykmy
isimsiz965
esraas
miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda
mavimli
T tatlitambak
GOK1974
minerva1988
zambak86
C CallanPinckney
charmant
N naz5403
THEY-
deniz diyette
Tesekkur edriz canimmmsbeden
nehirnil111
H Heart of Gold
taydin
bayanbaloncuk
elma_sekerim01
smykmy
isimsiz965
esraas
miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda
mavimli
T tatlitambak
GOK1974
minerva1988
zambak86
C CallanPinckney
charmant
N naz5403
THEY-
deniz diyette
Seninde yeni yılın kutlu olsun mutlu mutlu enerjili güneşli güzel günlerin olsunsbeden
nehirnil111
H Heart of Gold
taydin
bayanbaloncuk
elma_sekerim01
smykmy
isimsiz965
esraas
miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda
mavimli
T tatlitambak
GOK1974
minerva1988
zambak86
C CallanPinckney
charmant
N naz5403
THEY-
deniz diyette
Kimleri görüyorum hoşgeldin hic sesin solugun yok buralardaTeşekkürler canım benim hepimize mutlu gelir inşallah yeni yıl
Unutmadığın için teşekkürler
Aaaa cok sevindimmm kiz ben napsam spor gunlugumu acsam takip yapsam gun gun atliyo yaaa
Aksam 8de evde oluyorum mecbur uyumadan yapicam sabah 6 da kalkiyorum cunku canim
Imkanin var mi spor için zaman açısından
Tesekkur ederim caniiiim. Yeni yil sana da gonlunden gecen tum guzellikleri getirsinsbeden
nehirnil111
H Heart of Gold
taydin
bayanbaloncuk
elma_sekerim01
smykmy
isimsiz965
esraas
miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda
mavimli
T tatlitambak
GOK1974
minerva1988
zambak86
C CallanPinckney
charmant
N naz5403
THEY-
deniz diyette
Hoşbuldum canım başka grupla devam ediyorum bi ileri iki geri ben aynıyım sizi takip ediyorum arada bir amaKimleri görüyorum hoşgeldin hic sesin solugun yok buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?