hımm nescafede güzel süt olsa bende içerdim sulu içemiyorumAkşam yedim ama canım hiç istemiyor ayva ya bakalım nescafe içeceğim kötü olursam gider alırım
Benim zamanım olsa yapacağım ya çok yoğunumyürüyüş önceden yapıyordum işe yarıyordu yeni taşındığımız iş yerinde böyle bir imkanda kalmadı havalarda çok kötü bakalım bir yolunu bulacağız
Eşlerin dert etmemesi çok güzel bir şey sanırım bizim sürekli yemek yapmamızdan kaynaklanıyor yemeği sıkıntı etmiyorlar biz yapmayan anca eğlenen kadınlardan olsaydık kesin ararlardı yemek hatta soruna yol açabilirdi
ayy öyleleri daha değerli oluyo biliyomusun,pek bi ballı oluyolar nedense,biz o kadar düşünürüz içimiz içimizi yer ama onlar değerli olur
dün akşam tam eliptiğe çıktım,eşimin şefi var gelemedik size demiş eşimde buyrun gelin demiş, öyle buyrunla olmaz şu gün gel diyecen biz gelecez demiş,ayyy valla uzunca bi süre misafir istemiyorum artık dedim biyandan da sporumu yapıyorum ama daha 3.dakikasındayım arkadaş aradı aşağıda kapıdayız geldik diye,dışarda gezmişler dönüşte bize uğramışlar, mecbur çay yaptım bişeyler çıkardım,10,30 da gittiler bende arkalarını toplayıp hoopp yatağa,spor yine kaldı,zaten bidaha yapıcam demiycem illa bi aksilik çıkıyo
bide şef var,ne zaman çağırsam ki
bu akşamada yemeğim yokne pişirsem ki
Merhaba canım yıl sonu işlerim çok yoğundu faturalar ödemeler derken babam rahatsızlandı zaten 1 yıldır düzelememişti maalesef kaybettik pazar günü
Hastanede yatarken 5 gün izin kullandım 30 fatura birikmiş hazırlanması gereken sonrasında izin bile kullanamadım işleri bırakıp malum yıl sonu biliyorum merak ettiniz bi uğrayayım dedim
Bu arada kilom arttıkça arttı bebiş 500 gram maaşallahben 67 oldum 23. haftada
Ayyyy canıım hoşgeldin kardeşimi kuzenimi görmüş kadar sevindim gelince de beni sormuşsun çok mutlu oldum demek ki duygularımız karşılıklıymış
Sen nasılsın kızın nasıl biliyorum oralar çok soğuk doğuya yağmayan kar iç anadoluya yağdı bu kış dikkat edin kendinize
Koah vardı babamda solunum yetmezliği 9 yıldır ara ara rahatsızlanıyordu zamanla ilerleyen rahatsızlığına bir de ağır grip eklenince doktorlarda bir şey yapamadı o hastanedeyken kızım rahatsızlandı ona bakmam gerekirken işe gelmek zorunda kaldım neyse ki kızım biraz düzeldi de kendime geldim biraz
Ben suyla içiyorum süt tozu kullanıyordum eskiden çok zararlı geldihımm nescafede güzel süt olsa bende içerdim sulu içemiyorum
bugün yağmur yağdı mis oldu eridi yollar niyeti bozdum yürüyüş yapacağım yarından itibaren. yoksa az yemeyle olmuyor. yemek yapmıyor diye dayak yiyen kadınlar var, ya da yaptığı yemeği beğenmeyip dövenler. en sinir olduğumda, evine et balık almayıp dışarıda arkadaşlarıyla yemek yiyen erkekler. Allah insanın içinden merhameti eksik etmesin.
yemek yapmadığın bir gün çağır, akşam yemeği niyetine yersin misafir için hazırladıklarını :) difirizden birşeyler yap .dün barbunya yaptım bugün de yeşil fasulye yapacam. ay her gün sebze sebze ne yapacağımı şaşırıyorum.
Canımm deniz okuyunca boğazım düğümlendi
başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin. mekanı cennet olsun babacığının. ben, babama çok düşkün biriyimdir. bir an babam geldi aklıma yani düşüncesi bile çok kötü. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin inşallah. ruhuna bir fatiha okudum.
sormaz mıyım seni, seninle çoğu duygularımız aynı olduğu için merak ettim tabii. bu arada tebrik ederim :) 23.hafta maşaAllah kız mı erkek mi nasıl hamilelik rahat mısın?
tatlı kızın nasıl zeynep di değil mi? babayla mı yoksa kreşe başladı mı ? çok soru oldu arka arkaya
evet canım süttozu çok zararlı,aslında hergün içiyosun,işyerine kutu süt alsan sütle yapsan,çok güzel olur hem tok tutar,varmı öyle imkanın?Ben suyla içiyorum süt tozu kullanıyordum eskiden çok zararlı geldi
Ben suyla içiyorum süt tozu kullanıyordum eskiden çok zararlı geldihımm nescafede güzel süt olsa bende içerdim sulu içemiyorum
Allahım merhametsiz insanlardan korusun en korktuğum insan merhametsiz insandır eşimde ilk merhameti aradımbugün yağmur yağdı mis oldu eridi yollar niyeti bozdum yürüyüş yapacağım yarından itibaren. yoksa az yemeyle olmuyor. yemek yapmıyor diye dayak yiyen kadınlar var, ya da yaptığı yemeği beğenmeyip dövenler. en sinir olduğumda, evine et balık almayıp dışarıda arkadaşlarıyla yemek yiyen erkekler. Allah insanın içinden merhameti eksik etmesin.
evet canım süttozu çok zararlı,aslında hergün içiyosun,işyerine kutu süt alsan sütle yapsan,çok güzel olur hem tok tutar,varmı öyle imkanın?
Allahım merhametsiz insanlardan korusun en korktuğum insan merhametsiz insandır eşimde ilk merhameti aradım
Var imkanım kuzum dolaba alıp koyabilirim ama nedense suyla daha da hoşuma gidiyor sek içiyor gibi
bi tanıdığımız var,babası annesini çok dövmüş,kendiside eşiyle görücü usulü tanıştı,daha tanışma aşamasında demişki eşine;beni dövmezsin demi?
ya öyle tuhafıma gitmiştiki,onun için çok normal bir durum, kimbilir nasıl bir psikoloji ile büyüdü
eşide tuhaf olmuş o soruya çünkü tanıyorum asla öyle bir aile ve insan değiller,hayır demiş tabikide
gerçekten allah herşeyden önce merhamet versin insanlara
döven adamıda görsen 60 kilo var yok kadın 100 ün üzerinde,aslında istese kadın devirir adamı ama kadınlık işte, bide köy yeri,sindi kaldı demek
bende suyla içemiyorum acı geliyo
afiyet olsun canım,açlığını bastırmıştır az da olsaAh ah şu kadın erkeğe el kaldırmaz olayı var ya resmen yasa gibi mübarekaçıkcası Rabbim büyük konuşturtmasın ama dövmeye kalksa Allah korusun bende döverim dayak yesem de döverim
Abi şimdi muzla mandalina getirmiş mini 1 tane muzla orta boy mandalina yedim sulu kahveyle
Sağol canım gel beraber olsun meyve de yemiş oldumafiyet olsun canım,açlığını bastırmıştır az da olsa
bende döverdim gücüm yettikçe vururdum,gerçi ben vurdukça o daha beter vurur ama olsun,vursun diye bekleyecek halim yok,arada bende sallardım belki denk gelir
kız zaten minnacıksın tabi yetmez gücünSağol canım gel beraber olsun meyve de yemiş oldumElim armut toplayamaz vallahi arada şakasına dövüşürüz beni sıkıştırıyor gücüm yetmiyor ama tepiniyorum yine de
kız zaten minnacıksın tabi yetmez gücün
benimde yetmiyo gücüm bazen bizde itişiriz,elimi kolumu tutsa hareketsiz kalıyorum,kitleniyorum zaten ama yinede debelenirim
aynen bugünkü meyvanı yemiş oldun,afiyet olsun,bende 2,30 gibi 2 dilim ayva kestim yedim üstünede su içtim tuttu baya
ben çıkamam heralde o duruma getirmez kendiniEvet ya kitliyorlar değil mi nasıl beceriyorlar ya üstüne oturursam kurtulma şansı yok ama
Afiyet olsun canım
Ben bazen beceriyorumben çıkamam heralde o duruma getirmez kendini
biraz kas yapsam aslında belki lazım olur
sağol canım
Amin Allah razi olsun :)dedenede allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun,bu son hepimiz için kaçınılmaz malesef
ama annende hata yapıyor yani babasında bu hastalık varmış ondada genetik yatkınlık olabilir bu sebeple çok daha fazla dikkat etmeli ama büyüklere birşey demeye gelmiyor bildiklerini yapıyorlar
Az kaldı azKizlar giremedim malesef bildirim için. Neyse geç olsun güç olmasın 52.6 güncel kilo :) son 2.6 kilosbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?