♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugün yağmur yağdı mis oldu eridi yollar niyeti bozdum yürüyüş yapacağım yarından itibaren. yoksa az yemeyle olmuyor. yemek yapmıyor diye dayak yiyen kadınlar var, ya da yaptığı yemeği beğenmeyip dövenler. en sinir olduğumda, evine et balık almayıp dışarıda arkadaşlarıyla yemek yiyen erkekler. Allah insanın içinden merhameti eksik etmesin.

yemek yapmadığın bir gün çağır, akşam yemeği niyetine yersin misafir için hazırladıklarını :) difirizden birşeyler yap .dün barbunya yaptım bugün de yeşil fasulye yapacam. ay her gün sebze sebze ne yapacağımı şaşırıyorum.

Canımm deniz okuyunca boğazım düğümlendi

başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin. mekanı cennet olsun babacığının. ben, babama çok düşkün biriyimdir. bir an babam geldi aklıma yani düşüncesi bile çok kötü. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin inşallah. ruhuna bir fatiha okudum.

sormaz mıyım seni, seninle çoğu duygularımız aynı olduğu için merak ettim tabii. bu arada tebrik ederim :) 23.hafta maşaAllah kız mı erkek mi nasıl hamilelik rahat mısın?

tatlı kızın nasıl zeynep di değil mi? babayla mı yoksa kreşe başladı mı ? çok soru oldu arka arkaya

bende öyle yapmayı planlıyorum,akşam yemeği niyetine birşeyler hazırlayıp çağırırım yoksa hem yemek hem misafir benim yapacağım iş değil

aa benimde kavanozda taze fasulyem vardı onu açayım bari iyi aklıma getirdin kız ,ayy nasıl büyük dertten kurtardın beni bilemezsin
o erkek tiplerini allah bildiği gibi yapsın,öyle kadınlarında yardımcısı olsun,gerçekten çok zorr

Allahım merhametsiz insanlardan korusun en korktuğum insan merhametsiz insandır eşimde ilk merhameti aradım
evet canım süttozu çok zararlı,aslında hergün içiyosun,işyerine kutu süt alsan sütle yapsan,çok güzel olur hem tok tutar,varmı öyle imkanın?

Var imkanım kuzum dolaba alıp koyabilirim ama nedense suyla daha da hoşuma gidiyor sek içiyor gibi

Allahım merhametsiz insanlardan korusun en korktuğum insan merhametsiz insandır eşimde ilk merhameti aradım

Var imkanım kuzum dolaba alıp koyabilirim ama nedense suyla daha da hoşuma gidiyor sek içiyor gibi

bi tanıdığımız var,babası annesini çok dövmüş,kendiside eşiyle görücü usulü tanıştı,daha tanışma aşamasında demişki eşine;beni dövmezsin demi?
ya öyle tuhafıma gitmiştiki,onun için çok normal bir durum, kimbilir nasıl bir psikoloji ile büyüdü
eşide tuhaf olmuş o soruya çünkü tanıyorum asla öyle bir aile ve insan değiller,hayır demiş tabikide
gerçekten allah herşeyden önce merhamet versin insanlara

döven adamıda görsen 60 kilo var yok kadın 100 ün üzerinde,aslında istese kadın devirir adamı ama kadınlık işte, bide köy yeri,sindi kaldı demek

bende suyla içemiyorum acı geliyo

Ah ah şu kadın erkeğe el kaldırmaz olayı var ya resmen yasa gibi mübarek açıkcası Rabbim büyük konuşturtmasın ama dövmeye kalksa Allah korusun bende döverim dayak yesem de döverim

Abi şimdi muzla mandalina getirmiş mini 1 tane muzla orta boy mandalina yedim sulu kahveyle

afiyet olsun canım,açlığını bastırmıştır az da olsa
bende döverdim gücüm yettikçe vururdum,gerçi ben vurdukça o daha beter vurur ama olsun,vursun diye bekleyecek halim yok,arada bende sallardım belki denk gelir

Sağol canım gel beraber olsun meyve de yemiş oldumElim armut toplayamaz vallahi arada şakasına dövüşürüz beni sıkıştırıyor gücüm yetmiyor ama tepiniyorum yine de

Sağol canım gel beraber olsun meyve de yemiş oldumElim armut toplayamaz vallahi arada şakasına dövüşürüz beni sıkıştırıyor gücüm yetmiyor ama tepiniyorum yine de
kız zaten minnacıksın tabi yetmez gücün
benimde yetmiyo gücüm bazen bizde itişiriz,elimi kolumu tutsa hareketsiz kalıyorum,kitleniyorum zaten ama yinede debelenirim
aynen bugünkü meyvanı yemiş oldun,afiyet olsun,bende 2,30 gibi 2 dilim ayva kestim yedim üstünede su içtim tuttu baya

Evet ya kitliyorlar değil mi nasıl beceriyorlar ya üstüne oturursam kurtulma şansı yok ama

Afiyet olsun canım

ay kızlar bizim daha hiçbir el kol sataşmamız olmamıştır. eşim hep geri durmayı tercih eder, onun lafları çok acıtır. ben de cevap veririm ama yoksa içim içimi yer.

ben de kutu süt alıyorum uygun fiyat olanlardan kahveye ondan koyuyorum süt tozu yerine. ılık olunca kahvede soğumamış oluyor.

rica ederim begüş, afiyet olsun şimdiden

Amin Allah razi olsun :)
Malesef annem babam boyle bide o acik satilan kötü tutunlerden aliyorlar son yillarda aynen öyle of .
Dun çarşı işimi hallettim bide esofman alti aldim bugunde spora gidiyrm inşallah 3 aylik 200 tl pazar haric sinirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…