♥haftalık kilo verme yarışması♥

Babam ilk yoğun bakıma girişinde bırakmıştı 8 yıldır içmiyordu o zaman bile kötüydü ama

Amiiiin canım çaok sağol ben de düşkündüm babama ama elimizden bir şey gelmiyor
Çok şükür sağlıkla tamamladık 23 ü bebişimiz erkek
Kızım da iyi çok şükür babasıyla yine zaten öğleye kadar uyuyolar öğleden sonra da çabuk geçiyor vakit ben eve gidiyorum
İyiyiz işte ne olsun herşeye rağmen hayat devam ediyor

Ben de dondurucuya atmıştım taze fasulye az kaldı annem de kavanoza yapmıştı gidince getiricem büyük kolaylık hem kızımda ben de seviyoruz taze fasulyeyi

Aferin annene demek ki kararlı
Benim annem de 56 yaşında kilosu da 100 civarı gidip geliyor verse iyi olacak

MaşaAllah canım bir kız vardı şimdide erkek ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
ben de düşünüyorum ama kilo vermeden

2017 yaz ayına kadar sürem var verdim verdim, yoksa bilmiyorum.

Eveet :) cok tesekkur ederiim. Hamileyim 19.haftadayiz kismetse yariladim sayilir.

çok geç yatmışsın,neden oturuyosun o saate kadar,napıyosun
spor noldu gerçekten gidiyosun bugün demi?
Bos bos ufak islerle oyalaniyrm uykum gelmiyor
Gittim canım yeni programim kol karin bacak yoğunluklu. Bugün dambillarla farkli egzersizler ogretti hoca. Kollarim hic bu kadar yorulmamisti orada. hava soğuk cocugu goturuyorum diye şaşırıyor komsular ve spor arkadaşları. alısir bi sürü çocuk dışarı cikiyor iyi giydiriyorm diyorum. Zaten spor salonu sicak.
Sen baslayacaktinya düzenli spora sana sormustum :)

Sen kimseye bakma canım cocugu en iyi anne bilir baktın usutmeye basliyo ona gore davranırsın.allahin izniyle bise olmaz.psikolojik acidan sana cok iyi geliyo orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…