Saati 3 bucuktan 3 e cektim dun gece bu gece de 2 de uyursam daha erken kalkarim zamanla 12 lerde uyumak istiyorumohh günaydın o zaman sana uykucu kaptanım
ramazanda bu kilodaydım hala aynıyım
çok geç yatmışsın,neden oturuyosun o saate kadar,napıyosunSaati 3 bucuktan 3 e cektim dun gece bu gece de 2 de uyursam daha erken kalkarim zamanla 12 lerde uyumak istiyorum
spor ne oldu
İşte vermiştim ama yine 56 oldum :)) ay nasıl da biliyor :))yok canım almamışsındır sen 55 56 lardaydın öğretmenim..ben kitara
Babam ilk yoğun bakıma girişinde bırakmıştı 8 yıldır içmiyordu o zaman bile kötüydü amaAllah rahmet eylesin basin sagolsun canim Allah sabir versinmerak etmisik seni
Tek sigara degil cakmak gazi filanda koah yapıyormuş. Cocuklarin eline vermeyin derdi biri
dedemi de akciğer kanserinden kaybettik cok çekti yillarca. Annemde cocukluktan beri içiyor birakamam birakmak istemiyorum sigarasiz yapamam diyo
Sağol canım amiiinAhh canım çok üzüldüm ya başın sağolsunRabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
Sağlığın seninde bebişinde iyi olsun da kilo sonraki iş
Benim eşimde full abur cuburcu
Amiiiin canım çaok sağol ben de düşkündüm babama ama elimizden bir şey gelmiyorbugün yağmur yağdı mis oldu eridi yollar niyeti bozdum yürüyüş yapacağım yarından itibaren. yoksa az yemeyle olmuyor. yemek yapmıyor diye dayak yiyen kadınlar var, ya da yaptığı yemeği beğenmeyip dövenler. en sinir olduğumda, evine et balık almayıp dışarıda arkadaşlarıyla yemek yiyen erkekler. Allah insanın içinden merhameti eksik etmesin.
yemek yapmadığın bir gün çağır, akşam yemeği niyetine yersin misafir için hazırladıklarını :) difirizden birşeyler yap .dün barbunya yaptım bugün de yeşil fasulye yapacam. ay her gün sebze sebze ne yapacağımı şaşırıyorum.
Canımm deniz okuyunca boğazım düğümlendi
başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin. mekanı cennet olsun babacığının. ben, babama çok düşkün biriyimdir. bir an babam geldi aklıma yani düşüncesi bile çok kötü. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin inşallah. ruhuna bir fatiha okudum.
sormaz mıyım seni, seninle çoğu duygularımız aynı olduğu için merak ettim tabii. bu arada tebrik ederim :) 23.hafta maşaAllah kız mı erkek mi nasıl hamilelik rahat mısın?
tatlı kızın nasıl zeynep di değil mi? babayla mı yoksa kreşe başladı mı ? çok soru oldu arka arkaya
Ben de dondurucuya atmıştım taze fasulye az kaldı annem de kavanoza yapmıştı gidince getiricem büyük kolaylık hem kızımda ben de seviyoruz taze fasulyeyibende öyle yapmayı planlıyorum,akşam yemeği niyetine birşeyler hazırlayıp çağırırım yoksa hem yemek hem misafir benim yapacağım iş değil
aa benimde kavanozda taze fasulyem vardı onu açayım bari iyi aklıma getirdin kız ,ayy nasıl büyük dertten kurtardın beni bilemezsin
o erkek tiplerini allah bildiği gibi yapsın,öyle kadınlarında yardımcısı olsun,gerçekten çok zorr
Aramızda 4 hafta var demeeeekBegum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii
Aramızda 4 hafta var demeeeekBegum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii
Bana da baklagil deme haftada bir ya kuru fasulye ya nohut yapıyorum bitmek bilmiyor dün kuru fasulye yaptım bir akşam bir öğle yedim tabii yanında da bulgur pilavı karnım davul gibi
Aferin annene demek ki kararlıevet kesinlikle. hep söz veriyorum kendime ama bozuyorum. annem 2,5 aydır diyetisyene gidiyor. en son 85 olunca yeter dedi. toplamda 8 kg verdi. ve harfiyen uyguluyor. spor yapamıyor ama işi gereği sürekli koşturmaca gün içinde ordan oraya bazen ara öğünlerini atlasa da yine çok iyi. annem 56 yaşında o bile verebiliyorsa benim vermemem çok ayıp çok yaa off
Aynen canım verilir sağlık önemli olanSağol canım amiiin
Biz iyiyiz çok şükür kilolar da emzirme iş güç derken veriliyo
Amiiiin canım çaok sağol ben de düşkündüm babama ama elimizden bir şey gelmiyor
Çok şükür sağlıkla tamamladık 23 ü bebişimiz erkek
Kızım da iyi çok şükür babasıyla yine zaten öğleye kadar uyuyolar öğleden sonra da çabuk geçiyor vakit ben eve gidiyorum
İyiyiz işte ne olsun herşeye rağmen hayat devam ediyor
Eveet :) cok tesekkur ederiim. Hamileyim 19.haftadayiz kismetse yariladim sayilir.teşekkürler canım ülkem adına iyi bir başlangıç olmadı maalesef. Rabbim tez zamanda şu terör belasından ülkemizi kurtarsın inşallah.
yaa yeşim seni hatırlıyorum. spora gidiyordun ve bebiş düşünüyordunuz. sanırım olmuşta. tebrik ederim. hamile misin yoksa doğum yaptın mı ?
minerva da buralardaymış
Ayy ne tatliii :) hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin miniginiz.Aramızda 4 hafta var demeeeek
Bos bos ufak islerle oyalaniyrm uykum gelmiyorçok geç yatmışsın,neden oturuyosun o saate kadar,napıyosun
spor noldu gerçekten gidiyosun bugün demi?
Sen kimseye bakma canım cocugu en iyi anne bilir baktın usutmeye basliyo ona gore davranırsın.allahin izniyle bise olmaz.psikolojik acidan sana cok iyi geliyo orasıBos bos ufak islerle oyalaniyrm uykum gelmiyor
Gittim canım yeni programim kol karin bacak yoğunluklu. Bugün dambillarla farkli egzersizler ogretti hoca. Kollarim hic bu kadar yorulmamisti orada. hava soğuk cocugu goturuyorum diye şaşırıyor komsular ve spor arkadaşları. alısir bi sürü çocuk dışarı cikiyor iyi giydiriyorm diyorum. Zaten spor salonu sicak.
Sen baslayacaktinya düzenli spora sana sormustum :)
Canım hayırlı olsun pasamız geliyomusAferin annene demek ki kararlı
Benim annem de 56 yaşında kilosu da 100 civarı gidip geliyor verse iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?