Cok cok cok tesekkur ederim :) Darisi isteyen herkesin basina insallah saglikla.
Bos bos ufak islerle oyalaniyrm uykum gelmiyor
Gittim canım yeni programim kol karin bacak yoğunluklu. Bugün dambillarla farkli egzersizler ogretti hoca. Kollarim hic bu kadar yorulmamisti orada. hava soğuk cocugu goturuyorum diye şaşırıyor komsular ve spor arkadaşları. alısir bi sürü çocuk dışarı cikiyor iyi giydiriyorm diyorum. Zaten spor salonu sicak.
Sen baslayacaktinya düzenli spora sana sormustum :)
günaydın kızlar
begüm ben de başladım ya bakalım pazar-pazartesi 3 mil leslie yaptım. dün kızım 7 de uyuyunca rahat oldu. sporumu yaptım duşumu aldım sütümü içtim uyudum :) haliyle de tartıda azalma gördüm. bunu oturtabilirsem iyi olacak.
günaydın canım sana
işte bu düzeni devam ettirebilsek sorunu çözecez,sana tavsiyem akşam 9 bile olsa aç sporunu yap,bide yemeği erken yiyebilirsen kısa zamanda eksileri görmeye başlarsın
19-19,30 iyidirben de öyle düşünüyorum. yemeği erkenden kastın kaç mesela?
diyetisyenin önerdiği iş çıkış saatime göre 18.00-19.30 arası ye dedi.
ben genelde 18.30 da yemeğe oturabiliyorum. iş çıkışı kreşe gidip kızı al markete uğra eve gel derken 6 ya geliyor. yemeğim hazırsa 18:30 değilse 19 da ancak oluyor.
Bi sorugünaydın canım sana
işte bu düzeni devam ettirebilsek sorunu çözecez,sana tavsiyem akşam 9 bile olsa aç sporunu yap,bide yemeği erken yiyebilirsen kısa zamanda eksileri görmeye başlarsın
19-19,30 iyidir
zaten en az 1 saat sonra spor yapabiliyosun,sporu yaptın üzerini değiştin derken saat oluyo 21.30-22.00 o saatten sonra bişey yenmiyo,1 bardak süt içip dinlenmeye geçince spor ve erken yeme işi tamamdır
Bi soru
acken yapilan spor kastan tok karna ama yedikten bi saat sonra yapilan spor yag yakar
Dogru mu yanlis mi
Bi soru
acken yapilan spor kastan tok karna ama yedikten bi saat sonra yapilan spor yag yakar
Dogru mu yanlis mi
erken perte çıkmışsındün 21.15 de yataktaydım üstelik yarım saat te tv ye baktım. o kadar su içmişim ki, sütü içmek için yarım saat bekledimkefir alamadım yollar kapalı olunca araçlar gelmemiş süt içiyorum onun yerine.
Günaydın kızlar çok yoğun haftalar geçiriyorum uğrayamıyorum pek işlerimi yetiştirmem gerekiyorbegum75 ev işlerinden zaman buldukça ders çalışıyorum kuzum spor 2 hafta kadar duracak sınavdan sonra son tempo başlayacağım
kolay gelsin canım,sen işlerini hallet spora başlarsın ama o sırada kiloda almaGünaydın kızlar çok yoğun haftalar geçiriyorum uğrayamıyorum pek işlerimi yetiştirmem gerekiyorbegum75 ev işlerinden zaman buldukça ders çalışıyorum kuzum spor 2 hafta kadar duracak sınavdan sonra son tempo başlayacağım
gunaydin sbeden beni hatirladinmi
benide gurubuna alirmisin yaklasik 4 haftadir zayiflamaya çalisiyorum 3.5 kilo verdim ama sizin desteginize ihtiyacim var
benim bildiğim pek bir fark yok kanıtlanmamış yani. ama sabah ki spordan önce karbonhidrat alınırsa performans daha iyi deniliyor. ben öğle arası yürüyüşlerimde, yürüyüşten gelince yiyordum. çünkü zaman kısıtlamam vardı. en az 1 saat beklenilmeli tok karnına hemen yapılmamalı.
Ewet bende oyle biliyorum kizlar ac karna yapilmamali tansiyon seker dengesi sasar amanbu konularda pek bilgim yok canım ama aç karna spor yapılması bana göre doğru değil,hatta en güzeli spordan önce k.hidrat,spordan sonra protein alınmalı diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?