- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
erken perte çıkmışsın
kilo insanı hamlaştırıyo,kilo verdikçe daha zinde oluyo insan
spor yaparken terliyosun tabi mecbur su içiyosun ama akşama doğru suyu azaltmak lazım mış
Evet canım alttan kalan dersleri vermeye çalışıyorumev işleri olmazsa keşkee
aöf mi okuyorsun canım ?
kolay gelsin canım,sen işlerini hallet spora başlarsın ama o sırada kiloda alma
aman dikkat et farkında olmadan üşütürsün,sonra çekersinperte çıkmaktan ziyade erken yatınca kendimi dinlenmiş hissediyorum. beyin yorgunluğu var bende
ya evet sorma içmeyeyim dedim ama içtim gece de malum 4 5 kez uyandım.
üstelik salonda yaptım dün. buz gibi, salonun kaloriferi yanmıyor ona rağmen terledim
hımm aman olmasın yimeyelim zatenEvet canım alttan kalan dersleri vermeye çalışıyorum
Yok kuzum dikkatli yiyorum çok yiyesim de yok nedense
Evet canım alttan kalan dersleri vermeye çalışıyorum
tamam canım verirsin biter inşallah.
Yok kuzum dikkatli yiyorum çok yiyesim de yok nedense
aman dikkat et farkında olmadan üşütürsün,sonra çekersin
bende spordan sonra kılımı kıpırdatmıyorum evdekilere diyorum bana sakın bişey demeyin çok yorgunum,odada 2 yastık 2 battaniye var, yatıyorum bi tarafa battaniyemi alıyorum üzerime keyfime bakıyorum,tv izleyip dinleniyorum
Kolay gelsin kuzum bende buraya bakınca kalıyorhımm aman olmasın yimeyelim zaten
bende işlerimi halledeyim buralarda olunca birikiyo
ohh ne güzel. aman diyorum ben de ben hasta olursam kızıma kim bakar tek endişem o, hele evin halini düşünemiyorum
kız sen hamiş mi oldunnn ay tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün şimdidenAyy ne tatliii :) hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin miniginiz.
esra nasıl gidiyor diyet?kız sen hamiş mi oldunnn ay tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün şimdiden
iyi gidiyo yok ypmıyorum sporda yapıyorum bakalım bu defa istikrarlıyım . bklımesra nasıl gidiyor diyet?
kaçamak yok dimi?
hadi bakalım,senden çok ümitliyim,bu sefer olacakiyi gidiyo yok ypmıyorum sporda yapıyorum bakalım bu defa istikrarlıyım . bklım
hala aynı yerdeyim canım arada sırada görüşrüyoruz . bende ümitliyim bakalım senin nasıl gidiyorhadi bakalım,senden çok ümitliyim,bu sefer olacak
aynı yerdemi çalışıyosun hala?
bayanbaloncuk ile görüşüyomusun? yada haberin varmı?nerelerde napıyo?
hala aynı yerdeyim canım arada sırada görüşrüyoruz . bende ümitliyim bakalım senin nasıl gidiyor
Tesekkurler tatliskoom:) Amiiiiinkız sen hamiş mi oldunnn ay tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün şimdiden
Günaydın kızlar,
begüm dün söylediklerin aklıma geldi. canınız çekmesin akşam balık vardı biraz da büyük almış eşim. yanına da salata tam 19.30 da bitti. eşime dedim ben spor yapayım girdim buz gibi salona :) yaptım banyomu da yaptım ohh üstüne de 2 bardak çay sonra uyudum. yorgundum ama yine de 3 mil leslie yi yaptım. ama tartıda yine 81 çıktım ve kesinlikle kaçamak yapmıyorum. acaba spordan dolayı mı oldu ? c.tesi kontrolüm var ama hiç eksilme yok
Ooo öğretmen hanim hosgeldin :) hatırladım tabiki profil resminde ayni nasilsin .kac kiloya ulasmistin en son bilgileri yaz ekleyeyim.benide gurubuna alirmisin yaklasik 4 haftadir zayiflamaya çalisiyorum 3.5 kilo verdim ama sizin desteginize ihtiyacim var
Tamamdırsbeden arkadaşı gruba alırmısın?
günaydın canım,canımız çekmedi merak etme
menün süper afiyet olsun
o buzz gibi salona ilk girdiğinde kalın giyin hareket ettikçe ısındıkça (terlemeye başlamadan) çıkarırsın üzerindekileri,o zaman bişey olmaz
tartıda değişiklik hemen 1-2 günde göstermez kendini,önce vücut bu tempoyu bi benimsesin bakalım, bide kaslarını çok yorarsan,kasların şişiyo ve tartıda oynama olmuyor,hatta diyetisyene gittiğinde şunuda görebilirsin
şimdi tartı aletine çıktığında eğer kaslarında şişlik,yorgunluk varsa,çıkan raporda kas oranında artış yağ oranında azalma görünüyor ama bu seni aldatmasın,sebebi tamamen kaslardaki yorgunluk malesef
bırakma sakın devam et
dün akşam eve geldim yemeği yedik,bugünün yemeklerini yaptım tam oturdum,kaynım aradı oturmaya gelin diye,benim spor yine kaldı
annen baya gencmis masallah Allah guzel uzun ömürler versinAferin annene demek ki kararlı
Benim annem de 56 yaşında kilosu da 100 civarı gidip geliyor verse iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?