♥haftalık kilo verme yarışması♥

Begüş hayırlı seneler olsun inşallah senenin ilk gününde yaktılar canımızı bilerek yaptılar Rabbim başka göstermesin

teşekkürler canım ülkem adına iyi bir başlangıç olmadı maalesef. Rabbim tez zamanda şu terör belasından ülkemizi kurtarsın inşallah.

Begum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii

yaa yeşim seni hatırlıyorum. spora gidiyordun ve bebiş düşünüyordunuz. sanırım olmuşta. tebrik ederim. hamile misin yoksa doğum yaptın mı ?

Canim benim cok teşekkür ederim

minerva da buralardaymış

dün akşam evde leslie 3 mil yaptım. olmayacak böyle olmuyor gitmiyor yani. yürüyüşe gidemiyorum hava soğuk yerler buz kar. şimdi videoyu pc ye indirdim. öğle arası yapacağım kapımı kapatcam en azından 45 dk hiç yoktan iyidir.

c.tesi kontrolüm var ve ben 81 im ya.

sporsuz olmuyor gerçekten
hatta düzensiz sporda birşeye yaramıyor,düzende şart

sporsuz olmuyor gerçekten
hatta düzensiz sporda birşeye yaramıyor,düzende şart

evet kesinlikle. hep söz veriyorum kendime ama bozuyorum. annem 2,5 aydır diyetisyene gidiyor. en son 85 olunca yeter dedi. toplamda 8 kg verdi. ve harfiyen uyguluyor. spor yapamıyor ama işi gereği sürekli koşturmaca gün içinde ordan oraya bazen ara öğünlerini atlasa da yine çok iyi. annem 56 yaşında o bile verebiliyorsa benim vermemem çok ayıp çok yaa off

Ben geçen yıllarda burdaydim. Kilo aldı başını gitti bakmıyorum artık:) ama tanıyamadım seni

cnmmm bnm seninde güzel yıllaın olsn hepimizin inşallah

canım moralini bozma,bazı şeyler tak demeyince olmuyor bazen,sende artık bunun farkındasınki diyetisyene başladın
geçen sene bende spora başladığımda önce 2 kilo almıştım sonra vermeye başlamıştım sadece sabrını yitirme
bide akşamları yemeğini kaçırma,gün içindekiler yakılıyoda akşamkiler malesef...
sporu aslında akşam yapabilsen çok daha güzel olur,hem iştahını kesiyo insanın

bu kaçıncı 4.diyetisyenim 10 yılda. demek ne kadar beceriksizim.
tabii h.sonu kaçamaklarım oldu ama kilo alınacak kadar değildi bence.

çok haklısın. bugün öğle arası birileri geldi yapamadım kaldı kalk git de diyemezsin. akşam ne zaman yesem + çıktım
bugün öğlen yapamadığım için akşam yapacam. eşime dedim usb ye at videoyu tv den yapacam. pc ekran küçük hem kızımda dün dans etti benimle bir baktık 45 dk bitmiş eziyet olmadı yani.

yemekten 1 saat sonra yapacağım ve kesinlikle iştah kesiyor haklısın bugün sabah karnım guruldayarak uyandım.

kesinlikle akşamları geç yemek çok farkediyor,alışırsan faydasını görürsün
çalışıyosun biliyorum ama düzenini oturtup sporunu yapabilirsen çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…