♥haftalık kilo verme yarışması♥

bazen eşim de yapıyor. sağolsun saat 3 olmuş. yaa akşama .... çağırdılar çay içmeye gider miyiz. sen cevap verdin mi ? geliriz ya dedim. ee o zaman niye bana soruyorsun değil mi :)

limon yarım sıkılıyor 1 lt ye. bugün içmeyeceğim sade su içecem. diyetisyenin numarasını almadım ofis numarası var zaten 2 gün sonra gidecem soracaklarımı not almalıyım.

ve ben 1 haftadır kefir bulamıyorum. gelmiyor marketlere düşünün yollar kapalı olduğu için .

benim eşimde çağırmayı-gitmeyi pek sever,densizlikleri çoktur,erkeklerin geneli böyle demek

bugün sadece su iç daha iyi gelir inşallah
hadi yaa o kadar çok kar varmı kız oralarda,burdada cumartesi bekleniyor bakalım

konya merkez daha kötüymüş. karaman hele 70 cm i geçmiş. normal yani. burda da h.sonu bekleniyor. 1 aydır kar duruyor erimedi.

öğlen yağlı bişeyler yeme istersen mideni zorlamasın
2-3 hafta mı, ayy allah kolaylık versin canım...
Sağol canım Evet öğle az bir şeyler yemeliyim

Gaz doldu herhalde midem gaz sıkışmasından da olabiliyormuş yanmaBen dışarıda tutuyorum içiyorum yarı soğuk güzel oluyor ya da dolaptan çıkartıp bekletiyoruz

Yap yap eşimde dalga geçiyor benimle geçiyor karşıma oynuyor hareket yapıyor aman olsun bizim için sonuçta

Sizin tam zıttı da biziz eşime hatırlatmasam sanırım haftalarca aylarca birilerini görmeden birileri gelmeden durabilir çok nadirdir aklına gelsin de gidelim desin

Sizin tam zıttı da biziz eşime hatırlatmasam sanırım haftalarca aylarca birilerini görmeden birileri gelmeden durabilir çok nadirdir aklına gelsin de gidelim desin

demek ki seninle olmak ona yetiyor.
bu aralar karamsarım. uğraş bulmam lazım kendime ama bundan da anlamıyorum anca

ayyy nerdeeee
eşim kalabalık aile içinde büyümüş,yakınında hep amcalar,halalar,teyze,dayı,anane,babanne,şimdide belli periyotlarda onları görmezse hastalanır,dertlenir,görmezse de arar

boş vaktin çoksa bol spor yap,hem çalışıp hem ev,hem spor bana fazla bile geliyoyetişemiyorum
tabi araya misafir olayları girdiğinden oluyo,o işler olmasa belki bende zamanı yetiririm....

Nasıl bir ailede büyümeyle alakalı eşim ailesinden hiç öyle akrabalık ilişkisi ziyaretler görmemiş o yüzden aramıyor ben arıyorum yoksa eşimle baş başa bir şeyler yapmak hep hoşuma gidiyor tek gezmek çok güzel zevkli kalabalıktansa ama zaman zaman milleti arz ediyorsun
ayyy nerdeeee
eşim kalabalık aile içinde büyümüş,yakınında hep amcalar,halalar,teyze,dayı,anane,babanne,şimdide belli periyotlarda onları görmezse hastalanır,dertlenir,görmezse de arar

Bende aynı eşiniz gibiyim kalabalık oldu hep ailem bize de gelen giden bitmezdi o yüzden insanlardan ayrı haftalarca duramam illa hafta da 1 kere ya ailemi göreceğim ya onları davet edeceğim eşimin ailesine de 2-3 haftada bir gideceğiz muhakkak eltimlere yakın arkaşımıza da aynı şekilde ayda 1 kere en azından görüşmeye çalışırım insan arz ediyor bilemiyorum en azından akrabalık ilişkileri önemli gibi geliyor bana sanırım büyüme ortamıyla alakalı akrabaları da bayramda seyranda mevlütte falan görürüm davet ederim

boş vaktin çoksa bol spor yap,hem çalışıp hem ev,hem spor bana fazla bile geliyoyetişemiyorum
tabi araya misafir olayları girdiğinden oluyo,o işler olmasa belki bende zamanı yetiririm....

boş vaktim yok uğraş bulmaktan kastım başka şeyler düşünmemek için meşgale lazım. yoksa benim işim bitmez, iş yoksa bile iş yaratırım.

yok yok kalsın ben ne kendi ne de eşimin akrabalarına ihtiyaç duymuyorum. aile yetiyor şükür. çok kişi çok laf demek. canımı sıkıyorlar çünkü. densiz konuşanlar var bazı.

annem babam kardeşim olsun yeter bana.

bende hiç akraba bilmem,yıllarca çok uzakta yaşamak durumunda kaldık,yıllarca görmesem sorun olmaz ama görüncede mutlu oluyorum oda ayrı tabi

sen aynı eşim gibisin oda öyle birilerini göremezse psikolojik hasta olurbende onun ailesini görünce

Bende öyle sülale aramam çok yakınlarımızı görmemiz yeterli olur

AhahhaBenim hoşuma gidiyor nedense hatta uyuz etseler de sanki görmeyince ayıp ediyormuşum gibi geliyor

Bende öyle sülale aramam çok yakınlarımızı görmemiz yeterli olur

AhahhaBenim hoşuma gidiyor nedense hatta uyuz etseler de sanki görmeyince ayıp ediyormuşum gibi geliyor
ömrüm boyunca görmesem aramam
ama nerdeee istemediğin şey dibinde biter misali kendilerini hatırlatıyolar habire

O zaman sende benim gibi iste çok içten olmasa bile bu sefer uzak kalıyorlar
ayy içimden istiyim ben,sesli dile getirirsem hiç çıkmazlar benden
buraya taşıncaklar bu gidişle,artık haftada 1 gün görerim ama en azından gelip bende kalmazlar
ama bu seferde annem başlar onlara habire gidiyosunuz bize gelmiyosunuz diye,allam yareppim nedir benim şu analardan çektiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…