- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
bizde hafta içi hafta sonu ayrımı yok işte eşim gidelim dediyse gidilir,bide buna gitmek zorundaydık,acil bir durumdu çünkü
halsizliğim salı günü başladı,sabah b vitamini hapı aldım,böyle devam ederse haftaya giderim doktora
canım teşekkür ederim,alacam şu zencefilide bize uzak olan bi market var kesin orda vardır ama terste kalıyo diye gidemedik en kısa zamanda ayarlamaya çalışacam,teklifin için çok teşekkür ederim
diyetisyene telefon açıp sor istersen,limonda düşürebilir tansiyonunu,fazla sıkma
bazen eşim de yapıyor. sağolsun saat 3 olmuş. yaa akşama .... çağırdılar çay içmeye gider miyiz. sen cevap verdin mi ? geliriz ya dedim. ee o zaman niye bana soruyorsun değil mi :)
limon yarım sıkılıyor 1 lt ye. bugün içmeyeceğim sade su içecem. diyetisyenin numarasını almadım ofis numarası var zaten 2 gün sonra gidecem soracaklarımı not almalıyım.
ve ben 1 haftadır kefir bulamıyorum. gelmiyor marketlere düşünün yollar kapalı olduğu için .
benim eşimde çağırmayı-gitmeyi pek sever,densizlikleri çoktur,erkeklerin geneli böyle demek
bugün sadece su iç daha iyi gelir inşallah
hadi yaa o kadar çok kar varmı kız oralarda,burdada cumartesi bekleniyor bakalım
konya merkez daha kötüymüş. karaman hele 70 cm i geçmiş. normal yani. burda da h.sonu bekleniyor. 1 aydır kar duruyor erimedi.
Sağol canımöğlen yağlı bişeyler yeme istersen mideni zorlamasın
2-3 hafta mı, ayy allah kolaylık versin canım...
evet katılıyorum yağlı yeme, belki de üşüttün olabilir mi ? soda içmeyeli uzun zaman oldu yaz bitince soda sezonunu da kapatıyorum ben.
dün leslie ye tam başladım 15 dk oldu telefon geldi. bir veliden. öyle yarım kaldı spor. ay bir de demez mi kocam, ne o yapmıyor musun diye. alıp pencereden sarkıtasım geldi. acayip gıcığım yine bu aralar.
Sizin tam zıttı da biziz eşime hatırlatmasam sanırım haftalarca aylarca birilerini görmeden birileri gelmeden durabilir çok nadirdir aklına gelsin de gidelim desinbenim eşimde çağırmayı-gitmeyi pek sever,densizlikleri çoktur,erkeklerin geneli böyle demek
bugün sadece su iç daha iyi gelir inşallah
hadi yaa o kadar çok kar varmı kız oralarda,burdada cumartesi bekleniyor bakalım
Sizin tam zıttı da biziz eşime hatırlatmasam sanırım haftalarca aylarca birilerini görmeden birileri gelmeden durabilir çok nadirdir aklına gelsin de gidelim desin
Sizin tam zıttı da biziz eşime hatırlatmasam sanırım haftalarca aylarca birilerini görmeden birileri gelmeden durabilir çok nadirdir aklına gelsin de gidelim desin
boş vaktin çoksa bol spor yap,hem çalışıp hem ev,hem spor bana fazla bile geliyodemek ki seninle olmak ona yetiyor.
bu aralar karamsarım. uğraş bulmam lazım kendime amabundan da anlamıyorum anca
Nasıl bir ailede büyümeyle alakalı eşim ailesinden hiç öyle akrabalık ilişkisi ziyaretler görmemiş o yüzden aramıyor ben arıyorum yoksa eşimle baş başa bir şeyler yapmak hep hoşuma gidiyor tek gezmek çok güzel zevkli kalabalıktansa ama zaman zaman milleti arz ediyorsundemek ki seninle olmak ona yetiyor.
bu aralar karamsarım. uğraş bulmam lazım kendime amabundan da anlamıyorum anca
ayyy nerdeeee
eşim kalabalık aile içinde büyümüş,yakınında hep amcalar,halalar,teyze,dayı,anane,babanne,şimdide belli periyotlarda onları görmezse hastalanır,dertlenir,görmezse de arar
boş vaktin çoksa bol spor yap,hem çalışıp hem ev,hem spor bana fazla bile geliyoyetişemiyorum
tabi araya misafir olayları girdiğinden oluyo,o işler olmasa belki bende zamanı yetiririm....
Nasıl bir ailede büyümeyle alakalı eşim ailesinden hiç öyle akrabalık ilişkisi ziyaretler görmemiş o yüzden aramıyor ben arıyorum yoksa eşimle baş başa bir şeyler yapmak hep hoşuma gidiyor tek gezmek çok güzel zevkli kalabalıktansa ama zaman zaman milleti arz ediyorsun
Bende aynı eşiniz gibiyim kalabalık oldu hep ailem bize de gelen giden bitmezdi o yüzden insanlardan ayrı haftalarca duramam illa hafta da 1 kere ya ailemi göreceğim ya onları davet edeceğim eşimin ailesine de 2-3 haftada bir gideceğiz muhakkak eltimlere yakın arkaşımıza da aynı şekilde ayda 1 kere en azından görüşmeye çalışırım insan arz ediyor bilemiyorum en azından akrabalık ilişkileri önemli gibi geliyor bana sanırım büyüme ortamıyla alakalı akrabaları da bayramda seyranda mevlütte falan görürüm davet ederim
Nasıl bir ailede büyümeyle alakalı eşim ailesinden hiç öyle akrabalık ilişkisi ziyaretler görmemiş o yüzden aramıyor ben arıyorum yoksa eşimle baş başa bir şeyler yapmak hep hoşuma gidiyor tek gezmek çok güzel zevkli kalabalıktansa ama zaman zaman milleti arz ediyorsun
Bende aynı eşiniz gibiyim kalabalık oldu hep ailem bize de gelen giden bitmezdi o yüzden insanlardan ayrı haftalarca duramam illa hafta da 1 kere ya ailemi göreceğim ya onları davet edeceğim eşimin ailesine de 2-3 haftada bir gideceğiz muhakkak eltimlere yakın arkaşımıza da aynı şekilde ayda 1 kere en azından görüşmeye çalışırım insan arz ediyor bilemiyorum en azından akrabalık ilişkileri önemli gibi geliyor bana sanırım büyüme ortamıyla alakalı akrabaları da bayramda seyranda mevlütte falan görürüm davet ederim
Bende öyle sülale aramam çok yakınlarımızı görmemiz yeterli oluryok yok kalsın ben ne kendi ne de eşimin akrabalarına ihtiyaç duymuyorum. aile yetiyor şükür. çok kişi çok laf demek. canımı sıkıyorlar çünkü. densiz konuşanlar var bazı.
annem babam kardeşim olsun yeter bana.
bende hiç akraba bilmem,yıllarca çok uzakta yaşamak durumunda kaldık,yıllarca görmesem sorun olmaz ama görüncede mutlu oluyorum oda ayrı tabi
sen aynı eşim gibisin oda öyle birilerini göremezse psikolojik hasta olurbende onun ailesini görünce
ömrüm boyunca görmesem aramamBende öyle sülale aramam çok yakınlarımızı görmemiz yeterli olur
AhahhaBenim hoşuma gidiyor nedense hatta uyuz etseler de sanki görmeyince ayıp ediyormuşum gibi geliyor
O zaman sende benim gibi iste çok içten olmasa bile bu sefer uzak kalıyorlarömrüm boyunca görmesem aramam
ama nerdeee istemediğin şey dibinde biter misali kendilerini hatırlatıyolar habire
ayy içimden istiyim ben,sesli dile getirirsem hiç çıkmazlar bendenO zaman sende benim gibi iste çok içten olmasa bile bu sefer uzak kalıyorlar
Aminnnnnn hayirli cumalarkızlar günaydın
herkese,ülkemize hayırlı cumalar olsun inşallah,rabbim kötü gün göstermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?