evet canim beni biliyosunSen kimseye bakma canım cocugu en iyi anne bilir baktın usutmeye basliyo ona gore davranırsın.allahin izniyle bise olmaz.psikolojik acidan sana cok iyi geliyo orası
Az daha bekle geliyorumAyy kızlar ben bugun tartida bi degisiklik gormedim 78 de durdumsbeden
Düzenli gitmek bir gun bile bosluk bırakmamak istiyorum vücut ölçülerimi aldim 30 ocakta tekrar ölçüp yazarım. Merak ediyorum simdiden. Dün cok soğuktu evin kapisini zor actim anahtarla . Bide eve gelirken Suriyeli kiz cocuk gördüm 7 yaslarda ayaginda terlik corap yok usudugunu halinden belli insan şok oluyooo çok güzel, düzenli devam edersen çok faydasını görceksin,sakın bırakma canım
olsun kızınıda getir ne olacak ki onada sanada değişiklik işte,bütün gün evde oturmaktan iyidir
ben ufaktan başladım canım pazar ve pazartesi yaptım,inşallah devamıda gelir
giyiniyorum canım zaten ilk etapta ısınmıyor vücut çünkü. zaten söyleyeceğim yaptığım sporu ona göre değerlendirsin. hayır kaçamak yapsam diyecem ki kaçamaktan dolayı artı çıktı. su da içiyorum ama belki de yaptıkça fark edecek sonuç. rapor da tüm oranlar çıkıyor. mesela kıyafetle çıkıyorum gerçek kilomu yansıtmıyor aslında.
olsun bugün yapar telafi edersin. öğle arası yürüme şansın yok mu ?
Ne ac ne tok olunacakmisBi soru
acken yapilan spor kastan tok karna ama yedikten bi saat sonra yapilan spor yag yakar
Dogru mu yanlis mi
Düzenli gitmek bir gun bile bosluk bırakmamak istiyorum vücut ölçülerimi aldim 30 ocakta tekrar ölçüp yazarım. Merak ediyorum simdiden. Dün cok soğuktu evin kapisini zor actim anahtarla . Bide eve gelirken Suriyeli kiz cocuk gördüm 7 yaslarda ayaginda terlik corap yok usudugunu halinden belli insan şok oluyo
insallah devam et ama bilincli hareketler yap. Bosa zaman kaybetmeden etkili yap.
sölerim canım olsun çok fazla yol kattetin ölçülerin neler merak ettimaydında mı şimdi nerde napıyo? okul bitmişti çalışmaya başladı mı?
görüştüğünde çok selamımı söyle
ben yine kaplumbağa hızında gidiyorum aslında gitmiyorum duruyorum
ölçülerimi pek almadım en son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum bile,çünkü her ölçtüğümde farklı geliyo,tam doğru yeri öğrenemedimsölerim canım olsun çok fazla yol kattetin ölçülerin neler merak ettim
ben söyliyim merak ettim çnkü belin en ince yeri basenin en kalın yeri birde bacak en kalın yeri :) sürekli aynı yerden ölç ben hep öle yapıyorumölçülerimi pek almadım en son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum bile,çünkü her ölçtüğümde farklı geliyo,tam doğru yeri öğrenemedim
neresi olduklarını biliyorum da ölçerken aynı yere denk gelmiyo o yüzden sonuç farklı çıkınca moralim bozuluyoben söyliyim merak ettim çnkü belin en ince yeri basenin en kalın yeri birde bacak en kalın yeri :) sürekli aynı yerden ölç ben hep öle yapıyorum
evet canim beni biliyosun
Az daha bekle geliyorum: p
evet canimNe ac ne tok olunacakmis
Günaydınlar efenim herkes iyidir inşallah biz stok işleriyle uğraşıyoruz daha bitmedi bitemediBu sabah felaket mide yanmam var laktoksuz süt aldım içtim şimdi de sade soda içiyorum başka bir bilen var mı iş yerinde ne yapabilirim ne iyi gelir
günaydın canım,allah kolaylık versin,bende dün hesap kitap işlerine daldım ama sonuca varamadan bıraktımGünaydınlar efenim herkes iyidir inşallah biz stok işleriyle uğraşıyoruz daha bitmedi bitemediBu sabah felaket mide yanmam var laktoksuz süt aldım içtim şimdi de sade soda içiyorum başka bir bilen var mı iş yerinde ne yapabilirim ne iyi gelir
Sıradan bir yanma canım süt iyi geldi sade soda daha da iyi geldi şimdi biraz daha iyiyim çok şükürgünaydın canım. kolay gelsin yıl sonu bitti biz rahatladık
mide yanması ülser gastritten mi. bildiğim kadarıyla süt iyi gelmez ama laktoksuz demişsin.
günaydın canım,allah kolaylık versin,bende dün hesap kitap işlerine daldım ama sonuca varamadan bıraktım
aşırı halsizlik var,kolum kanadım kırık,masamdaki bardağa uzanıp almaya halim yok,ayaklarımda cansız,sadece boş boş yatmak istiyorum
geçmiş olsun sanada,varsa nane limon yap canım,çay ve kahveden uzak dur
Sıradan bir yanma canım süt iyi geldi sade soda daha da iyi geldi şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
İşlerim çok yoğun evde de ders çalışıyorum vallahi çok bunaldım daha 2-3 hafta böyleyimSağol canım Allah sanada kolaylık versin inşallah
İş yerinde yapma şansım yok Begüş sade soda içtim şimdi biraz daha iyi geldi midem sakinleşti
Sıradan bir yanma canım süt iyi geldi sade soda daha da iyi geldi şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
İşlerim çok yoğun evde de ders çalışıyorum vallahi çok bunaldım daha 2-3 hafta böyleyimSağol canım Allah sanada kolaylık versin inşallah
İş yerinde yapma şansım yok Begüş sade soda içtim şimdi biraz daha iyi geldi midem sakinleşti
öğlen yağlı bişeyler yeme istersen mideni zorlamasın
2-3 hafta mı, ayy allah kolaylık versin canım...
sıcaklar bitince bende soda sezonunu kapattımevet katılıyorum yağlı yeme, belki de üşüttün olabilir mi ? soda içmeyeli uzun zaman oldu yaz bitince soda sezonunu da kapatıyorum ben.
dün leslie ye tam başladım 15 dk oldu telefon geldi. bir veliden. öyle yarım kaldı spor. ay bir de demez mi kocam, ne o yapmıyor musun diye. alıp pencereden sarkıtasım geldi. acayip gıcığım yine bu aralar.
sıcaklar bitince bende soda sezonunu kapattım
spor bölününce bende gıcık olurum,geçen hafta 2 gün sporumun biri 3.dakikasında diğeri 10.dakikasında olmak üzere kesilince acayip gerilmiştim
dün akşamda arkadaşa hasta ziyaretine gittik,halbuki kısa olması gerekirdi,evden çıkıp eve dönmemiz 2,5 saati alıp 9,40 da eve girince halceğizim kalmadı,yattım bende,zaten nedense aşırı bitkinliğim var
ooo hele de h.içi ziyaretleri. ben cuma ve c.tesi tercih ediyorum. onun dışında misafir de kabul etmiyorum gitmiyorum da. çok çok mecbur kalırsam hariç
begüm halsizlik için birşeyler yap, d vitamini taksviyesi , b12 ye baktır. kan ver hatta. zencefil halsizliğe iyi geliyor bulabilsen bir iç. ben sana yollayayım mı kargoyla ?
kızlar ben şimdi zencefilli limonlu su içiyorum ya geçenlerde de olmuştu yine oldu baş dönmesi yapıyor tansiyonumu düşürüyor olabilir mi. diyetisyene soracaktım güya soramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?