♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın kızlar

nehir aklıma sen geldin istanbul diyince. Allah kolaylık versin çok zor hele ki bu sene.

kızım geceden beri ateşli 2 saat uyudum. c.tesi diyetisyene giderken lodos vardı. tembel kocam siz gidin dolmuşla dedi tabi n bin derken yawrum yedi rüzgarı. ertesi gün de ateş kusma. kreşe gönderdim ama birazdan gidip alacam iyi değilmiş

c.tesi kontrolde 81 çıktım. 1 ayda 2 kg vermişim. diyetisyen 2-4 kg hedef belirlemiş yaş ve yaşantıma göre. siz bu 2 kg nin hepsini yağdan vermişsiniz dedi. aslında çok iyi dedi ama niye böyle oldu dedi. ödem çıktı kas kütlesi artmış. 3 günlük özel bir diyet verdi. çarşamba öğlen kontrole çağırdı.

kilo bildirimi 09.01.2017 79.9
normalde bu rakamı c.tesi görmek istemişti ama ben bugün gördüm tartıda.

canım çok geçmiş olsun
aslında ayda 2 kg vermek süper bişey ama diyetisyenlerin hedefi daha yüksek tabi 3 günlük özel diyet işe yarayacak gibi görünüyor hemen eksiler başlamış baksana
kas kitlesi neden arttı acaba,kendini mi yordun? diyetisyene gitmeden önceki gün spor yapma dinlenmiş olarak git
o aletlerde kas artınca otomatik yağ kg ını azaltıyo tartı,o yüzden çarşamba günkü sonuç daha doğru olacak gibi,ama sakın salı akşamı spor yapma dinlenipte git
çarşamba sonuçlarını yaz bize

aslında özellikle cuma günü spor yapmadım. c.tesi etkilemesin diye.
dün yaptım leslie 3 mil.
bugün de yaparım yarın yapmam dediğin gibi.
ilginç olan tartıda rakam aynı ama yağdan gitmiş onu nasıl ayırt ediyor acaba.

bende çok anlamıyorum ama bi kere ben yorgunken gittiğimde kas ağırlığım 1 kilo fazla çıkmıştı,diyetisyen kaslarını yormuşsun demişti,kilom aynıydı,yağ oranımda 1 kilo az çıktı o zaman dedimki,bu kendi içinde ayar çekiyo
ama sen 2 kilo vermişsin onda nasıl olur bilmiyorum

benim kas ağırlığı +800, ödem +600 çıktı o kadar su içmeme rağmen .ama bir kaç kez turşu yedim ona bağlıyorum. şimdi ise benim tahminim ödem atmak için verdi bu 3 günlük diyeti

kadın da anlamadı ama 2 kg vermişsiniz hepsi yağ dedi. yani verebiliyorsunuz metabolizmanızda sıkıntı yok dedi.

bikaç kezki turşu ne kadar ödem yaparki!!!
sen liste dışına çıkma bakalım çarşamba ne çıkacak merak ettim bende

Amin tatlım bu arada ben doğum yaptım kızım 36 günlük oldu bile :))

Amin tatlım bu arada ben doğum yaptım kızım 36 günlük oldu bile :))
canım benim çok sevindim
nasılsın?iyimisin?nasıl gidiyor annelik?bebişin nasıl?
Rabbim hayırlı eylesin,hayırlı güzel yazılar yazsın,iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın yavrunu,tabikide sizlerede bağışlasın
canım seni öpüyorum,miss yavrunuda gıdıkından kokla benim için

Begümcüm çok sağol tatlım aminn
Iyiyiz çok şükür büyüyor işte ..
Bizde çok öptük teyze si seni.

günaydın kızlar,hepinize hayırlı haftalar dilerim
sbeden kilom:60,6
sen nasılsın pek uğramıyorsun? spor nasıl gidiyor? hadi bugün şaşırt bizi güzel kilo verim de..
Canim ya ben hafta sonu aof sinavi var sanip sinava çalıştım notum düşüktü cok kritik. Ama yanlış ogrenmisim pazar günü sinav yokmus bu pazarmis sinav. Dün ki acik liseninkiymis
Reglime 3 gün kaldi kilom aynı sıkılasma belden var. Neden zayiflayamiyrm anlamadim yemem icmem dikkatli. 20 gün sonra beden ölümlerimi alicam o zamana kadar ne kadar incelmisim bakalim.kayda deger olursa bu ay kilo veremeyisime üzülmem sabirla devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…