- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
malesef canımGünaydın Hayırlı Cumalar kızlar
iyi başlamak isterdim ama yine terör bu sefer İzmir
ayy içimden istiyim ben,sesli dile getirirsem hiç çıkmazlar benden
buraya taşıncaklar bu gidişle,artık haftada 1 gün görerimama en azından gelip bende kalmazlar
ama bu seferde annem başlar onlara habire gidiyosunuz bize gelmiyosunuz diye,allam yareppim nedir benim şu analardan çektiğim
Daha iyi canım aslında kalmazlar en azından gelip gitmeler olur belki zamanla azalır inşallahVallahi evliliğin en zor yanı herkesi idare etmek
gelseler bile eskisi gibi sık olmaz,sonra akşam olunca evlerine dönerler,misafirleri gelince kendi evlerinde ağırlarlar
ama kötü yanıda, kv huyundan biliyorum,sürekli çağırır,her hafta sonumuz orda geçebilir,bunun önüne geçmeliyim
evet yaaa idare etmek ne zor,neden anneler böyle düşünmüyo da bizi zora koyuyolar ki....
malesef canım
bu sene geçen seneyi aratacağa benziyor,rabbim ölümlerinde hayırlısını nasip etsin,ülkemizi,masum insanları korusun
maalesefbugün çok üzgünüm öbürlerinde de etkilenmiştim ama bu o sahne yere düştüğü an. Rabbim çocuklarına eşine sabır versin.
dün 2 mil leslie yaptım keyfim yok istemedim saatte geç olunca daha banyo falan gözümde büyüdü spor.
80.5 çıktım. yarına 79.9 olamam mucize lazım.
spor yaparken ara ara dinlenme iyi oluyo yapamadım diye üzme kendini
akşam kaçamakların olmuyo demi canım aman dikkat et,hatta bugün yemeği yiyebildiğin kadar erken ye akşamda ağzına lokma sürme
ben spor yaparken pek terlemem,sadece başım terler,ondada eski eşarbım var onu doluyorum başıma teri çekiyo,o yüzden her spordan sonra bende duş almam,hatta bazen vücudumu yıkayıp çıkıyorum ama 2 gün üst üste yaparsam o zaman 2.gün duşumu alıyorum
saçımıda küt kestirdim bakımıda kolay,rahat ettim
hadi bakalım,cepten girebilirsen sonuçlarını bildir bizeyok akşam spordan sonra hep süt içtim. kaçamak yapmadım. yapmadığım halde 2 hafta önceyle aynı. yapsam en azından yaptım da sonuç bu oldu diyeceğim. sanırım ben tartıdaki rakama kafamı çok takıyorum.
normalde su içinde kalırım ben de ama salon soğuk olunca sadece nemleniyor vücudum ama duş alıyorum yine de. akşam ki yemek saatim bugün 6.30 olur yine yemeğim hazır köfte yapacam sadece kendime. sabah da kahvaltımı erken yaparım 11 de kontrolde olacağım.
hadi bakalım,cepten girebilirsen sonuçlarını bildir bize
canım ben 1 ay 100 gram bile veremediğim zamanları biliyorum o yüzden çok takılma,ama sporuna devam et
aynen begüm ben de öyle veremediğim çok oldu. ama kadın 79.9 olsa bile görmek istiyoryum diyince stres oldum sanırım. hayır bu rakam olması için zaten 79.0 olmam lazım kıyafetler 1 kg fazla gösteriyor.
ben diyetisyen yanında tartıya çıkarken kazağımı falan çıkarmıştım sende çıkarabildiğin ölçüde çıkar :))ya rakama çok takılma
bide ınstagramın varmı? varsa şu kişiyi takip et kadına bayıldım,hemde çok güzel hareketler gösteriyo
mr.mrs.meric
ankaradaki diyetisyende fenaymış haniankaradaki diyetisyenimde sadece atlet kilot kalınıyordu. çorap falan varsa çıkarmıyordum. bu sadece ayaklar çıplak olsun yeter diyor.
instagramım yok. sadece facebook o da mecburiyetten. sosyal medyayı pek sevmiyorum :)
ankaradaki diyetisyende fenaymış hani
sen yarın üzerine ince kazak giy o zaman,üstüne yelek hırkaile destek al ama tartıya çıkarken çıkarırsın, bitek ince kazak ve pantolonla tartılırsın
anladım canım,ınstagram güzel bişey bende yeni tanıştım ama sevdim hatta artık faceye pek uğramıyorum bile
dün o bayandan gördüğüm bi hareti yaptım çok hoşuma gitti
şöyle;ayaklarının altına 2 tane yer bezi alıyosun yere uzanıp kendine doğru çekiyosun ayaklar yerde kayıyo,bezle çok rahat oluyo, basenleri çalıştırıyo hemde acayip kardio yaptırıyo
ilk görüşmede t shirt giymiştim ne de olsa arabayla gidiyorum diye artık 300 500 gr a bakmayacağımakşam sporumu yaparım.
instagram cepten bakılıyor dimi. ona bakmak için elimde telefon sürekli olmaz. facebook a iş yerinde bakıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?