♥haftalık kilo verme yarışması♥

Daha iyi canım aslında kalmazlar en azından gelip gitmeler olur belki zamanla azalır inşallahVallahi evliliğin en zor yanı herkesi idare etmek

Daha iyi canım aslında kalmazlar en azından gelip gitmeler olur belki zamanla azalır inşallahVallahi evliliğin en zor yanı herkesi idare etmek

gelseler bile eskisi gibi sık olmaz,sonra akşam olunca evlerine dönerler,misafirleri gelince kendi evlerinde ağırlarlar
ama kötü yanıda, kv huyundan biliyorum,sürekli çağırır,her hafta sonumuz orda geçebilir,bunun önüne geçmeliyim
evet yaaa idare etmek ne zor,neden anneler böyle düşünmüyo da bizi zora koyuyolar ki....

Onu halledeceğini düşünüyorum iş var yorgunum falan filan bir sürü şey bulunur şu atlatılsın da

malesef canım
bu sene geçen seneyi aratacağa benziyor,rabbim ölümlerinde hayırlısını nasip etsin,ülkemizi,masum insanları korusun

maalesef bugün çok üzgünüm öbürlerinde de etkilenmiştim ama bu o sahne yere düştüğü an. Rabbim çocuklarına eşine sabır versin.

maalesef bugün çok üzgünüm öbürlerinde de etkilenmiştim ama bu o sahne yere düştüğü an. Rabbim çocuklarına eşine sabır versin.

aynen canım,bende videoyu izledikten sonra koyverdim kendimi
kimseye bela okumam ama bunlara okuyorum,allah masum insanlarımız korusun bu yaratıklardan
amin amin rabbim sabırlar versin yakınlarına, şehidimizede cennetin en güzel yerlerinden nasip etsin

dün 2 mil leslie yaptım keyfim yok istemedim saatte geç olunca daha banyo falan gözümde büyüdü spor.
80.5 çıktım. yarına 79.9 olamam mucize lazım.

spor yaparken ara ara dinlenme iyi oluyo yapamadım diye üzme kendini
akşam kaçamakların olmuyo demi canım aman dikkat et,hatta bugün yemeği yiyebildiğin kadar erken ye akşamda ağzına lokma sürme
ben spor yaparken pek terlemem,sadece başım terler,ondada eski tülbentim var onu doluyorum başıma teri çekiyo,o yüzden her spordan sonra bende duş almam,hatta bazen vücudumu yıkayıp çıkıyorum ama 2 gün üst üste yaparsam o zaman 2.gün duşumu alıyorum
saçımıda küt kestirdim bakımıda kolay,rahat ettim

yok akşam spordan sonra hep süt içtim. kaçamak yapmadım. yapmadığım halde 2 hafta önceyle aynı. yapsam en azından yaptım da sonuç bu oldu diyeceğim. sanırım ben tartıdaki rakama kafamı çok takıyorum.

normalde su içinde kalırım ben de ama salon soğuk olunca sadece nemleniyor vücudum ama duş alıyorum yine de. akşam ki yemek saatim bugün 6.30 olur yine yemeğim hazır köfte yapacam sadece kendime. sabah da kahvaltımı erken yaparım 11 de kontrolde olacağım.

hadi bakalım,cepten girebilirsen sonuçlarını bildir bize
canım ben 1 ay 100 gram bile veremediğim zamanları biliyorum o yüzden çok takılma,ama sporuna devam et

hadi bakalım,cepten girebilirsen sonuçlarını bildir bize
canım ben 1 ay 100 gram bile veremediğim zamanları biliyorum o yüzden çok takılma,ama sporuna devam et

aynen begüm ben de öyle veremediğim çok oldu. ama kadın 79.9 olsa bile görmek istiyoryum diyince stres oldum sanırım. hayır bu rakam olması için zaten 79.0 olmam lazım kıyafetler 1 kg fazla gösteriyor.

aynen begüm ben de öyle veremediğim çok oldu. ama kadın 79.9 olsa bile görmek istiyoryum diyince stres oldum sanırım. hayır bu rakam olması için zaten 79.0 olmam lazım kıyafetler 1 kg fazla gösteriyor.

ben diyetisyen yanında tartıya çıkarken kazağımı falan çıkarmıştım sende çıkarabildiğin ölçüde çıkar :))ya rakama çok takılma
bide ınstagramın varmı? varsa şu kişiyi takip et kadına bayıldım,hemde çok güzel hareketler gösteriyo
mr.mrs.meric

ankaradaki diyetisyenimde sadece atlet kilot kalınıyordu. çorap falan varsa çıkarmıyordum. bu sadece ayaklar çıplak olsun yeter diyor.

instagramım yok. sadece facebook o da mecburiyetten. sosyal medyayı pek sevmiyorum :)

ankaradaki diyetisyende fenaymış hani
sen yarın üzerine ince kazak giy o zaman,üstüne yelek hırkaile destek al ama tartıya çıkarken çıkarırsın, bitek ince kazak ve pantolonla tartılırsın
anladım canım,ınstagram güzel bişey bende yeni tanıştım ama sevdim hatta artık faceye pek uğramıyorum bile
dün o bayandan gördüğüm bi hareti yaptım çok hoşuma gitti
şöyle;ayaklarının altına 2 tane yer bezi alıyosun yere uzanıp kendine doğru çekiyosun ayaklar yerde kayıyo,bezle çok rahat oluyo, basenleri çalıştırıyo hemde acayip kardio yaptırıyo

ilk görüşmede t shirt giymiştim ne de olsa arabayla gidiyorum diye artık 300 500 gr a bakmayacağım akşam sporumu yaparım.

instagram cepten bakılıyor dimi. ona bakmak için elimde telefon sürekli olmaz. facebook a iş yerinde bakıyorum zaten.

sen elinden geleni yapta artık gerisi tartıya kalmış :))
ınstagrama cepten de giriliyo masaüstü pc dende

merhabalar..ben yeni katıldım aranıza..jillian micheal videoları ararken yolum buraya düştü:) malum çok fazla sayfa mevcut tek tek mesajları okuyabilmem söz konusu değil..acaba videolara nasıl ulaşırım türkçe olarak..75 kg dan bir türlü inemiyorum.forumun formatına alışkın olmadığım için yanlış bi yerde yanlış bişey sorduysam kusura bakmayın lütfen..teşekkürler şimdiden

sbeden bu ara günler kısa diye oruç tutuyorum diyeti bozmadan yalnız ilk günler sanki kilo almış gibi hissettim hatta yarım kilo fazla da çıktım. Neyse ki bu sabah tartıştım 52.5 ama şişkinlik hissi var anlaşılan son 2 buçuk kilo zor gidecek

sbeden bildirim sabahından herkese merhaba son durum budur.
Başlangıç 61.5 kg
Güncel 52.5 kg
Kalan 2.5 kg

Hedefime yani 50 kiloya ulaştığımda yeni bir hedef de gelebilir bu konuda kararsızım. Bi 47 48 kiloya kadar yolu var Yalnız kan değerlerini kontrol ettirmem lazım en son tsh yine yükselmişti kilo vermenin durma sebebi o da olabilir. Benim gibi hipotiroidi olan var mı kızlar sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…