Bende 78.9 stabil sayilirimIyi aksamlar kizlar benim kilo 78.1sbeden
Ay durdu yaBende 78.9 stabil sayilirim
Mas cok iyi yaglardan kurtulursun insa canimbenim kas ağırlığı +800, ödem +600 çıktı o kadar su içmeme rağmen .ama bir kaç kez turşu yedim ona bağlıyorum. şimdi ise benim tahminim ödem atmak için verdi bu 3 günlük diyeti
kadın da anlamadı ama 2 kg vermişsiniz hepsi yağ dedi. yani verebiliyorsunuz metabolizmanızda sıkıntı yok dedi.
Benimde durgun bide spora gidiyorum. Cok harap oluyorum. Salondan içeri girince en az 3 bucuk saatim orda geçiyor yollar toplam en az 1 saatim aliyor. Bide hazirlanma süreci var. Havalar soguk evde is guc bi yandan bel fıtığım zorluyor cok zordayim. Kilom dalga geçiyor benle annem sabret birden gider diyo zaten sabretmekteb baska care yok. Bakalim ne olacakAy durdu ya
Gözümden kacmadi canim yoğundum. Düzenlicem. Hedefine az kaldi senden iyisi var mi. Bende kendimi cok zorluyorum o kadar emek yok takildi kaldisbeden ben kilo bildirimi yapmıştım ama gözünden kaçtı sanırım listede benimki güncel değil canım.
Begus nehir yok bi sorun yok demi iyi mi yanigün içinde pek uğramıyor canım,gündüz ders çalışoyor,ev işleri bide spora gidiyor
akşama gelir...
sen işe gidebildin mi? nasıl çok kar varmış oralarda demi...
Ooo gözün aydin Allah anali babali büyütsun inşallah :)Amin tatlım bu arada ben doğum yaptım kızım 36 günlük oldu bile :))
Sen nerdesin kiz bi gidip bi geliyon
Gözümden kacmadi canim yoğundum. Düzenlicem. Hedefine az kaldi senden iyisi var mi. Bende kendimi cok zorluyorum o kadar emek yok takildi kaldi
yok canım,işyerinde işyeri yoğunmuş ondan uğrayamıyor,arkadaşlarına yardım ediyor hattaBegus nehir yok bi sorun yok demi iyi mi yani
Günaydın kızlar;
ne var ne çok herkes iyi mi :) göreyim elleri yoklama alıyorum
ben dün izinliydim kızıma baktım. bu hafta gitmeyecek faranjit olmuş. çok fena öksürüyor kuzum. gece sürekli ayaktayım bu hafta yürüyen ölü gibiyim ama çok şükür keyfim yerinde
ben burdayım örtmenim :))
sen dün diyetisyene gidebildin mi bakim
çok geçmiş olsun canım,heryerde salgın var malesef
kızınla güzel bi gün geçirin,vakit bulursan sporunuda aksatma
aferin yavrum otur 5 puan
bugün ve yarın babasıyla olacak kızım. ben 1 güncük izin aldım daha fazla alamam şu an.
gittim gitmez miyim 79,5 çıktım. o verdiği 3 günlük diyetle 1,5 kg gitmiş ve 1 ayı tamamlamış oldum toplam 3,5 kilo verdim 2 kg yağdan. ve bana yine 1 haftalık diyet verdi. haftaya yine çarşamba çağırdı. bir süre haftalık çağıracağım dedi. bakalım 80 e tekrar çıkacak mıyım yoksa düşüş mü yaşayacağım
ve artık aktivite yapmanız lazım sıkılaşmak için dedi. şu kavitasyonu tekrar konuştuk kafamdaki soruları sordum netleşti. bir mani olmazsa haftaya kavitasyona başlayacağım. bakalım ne kadar etkili olacak.
teşekkür ederim örtmenim
vayyy süpersin tebrik ederim seni,demekki veriliyomuş ve biz çok yediğimizin farkında değiliz
dün kuzenim watsaptan foto atmış 2,5 ayda 10 kilo vermiş 54 kilo incecik kalmış görüncefalan oldum,yarıyıl tatilinde gelcek görüşcez,hırs yaptım o gelene kadar zayıflamam lazım,ve biliyomusun sıfır spor sadece diyetisyen kontrolünde giderek başarmış
o yaptıysa varya herkes yapar,bilsen çok tembel ağır birisidir,uzun zamandır veremiyodu ama şimdi manken gibi olmuş
Tamam canim yokluğu göze çarpıyor hemen. Erken uyanabildm bugün yataktan yaziyrmyok canım,işyerinde işyeri yoğunmuş ondan uğrayamıyor,arkadaşlarına yardım ediyor hatta
deminehirnil111 :))
GünaydınGünaydın kızlar;
ne var ne çok herkes iyi mi :) göreyim elleri yoklama alıyorum
geçmiş olsunben dün izinliydim kızıma baktım. bu hafta gitmeyecek faranjit olmuş. çok fena öksürüyor kuzum. gece sürekli ayaktayım bu hafta yürüyen ölü gibiyim ama çok şükür keyfim yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?