♥haftalık kilo verme yarışması♥

Mas cok iyi yaglardan kurtulursun insa canim

52.4 çıktı bu sabah ama dün ayda ya da bazen bir buçuk ayda bir kez yaptığım sinema kaçamağı ile bol bol abur cubur yedim. 1 paket cips ve büyük paket içindeki küçük brownielerden paketin yarısı(4 ya da 5 tane küçük brownie) ve yarım çikolata. akşam yemeği yemedim yalnızca yoğurt yedim ve kahvaltıda da süt ve yer fıstığı falan yemiştim. Ben tartıda artış bekliyordum ama aksine 100 gr gitmiş gene belki de duraksamaya girdiğim için metabolizmayı şaşırtmak iyi geldi. Ve baya da yürütmüştüm bilemiyorum. Hedefe az kaldı ama mevcut beslenmeye devam edicem hayat tarzı yapabileceğim kadar memnunum halimden

Benimde durgun bide spora gidiyorum. Cok harap oluyorum. Salondan içeri girince en az 3 bucuk saatim orda geçiyor yollar toplam en az 1 saatim aliyor. Bide hazirlanma süreci var. Havalar soguk evde is guc bi yandan bel fıtığım zorluyor cok zordayim. Kilom dalga geçiyor benle annem sabret birden gider diyo zaten sabretmekteb baska care yok. Bakalim ne olacak

Gözümden kacmadi canim yoğundum. Düzenlicem. Hedefine az kaldi senden iyisi var mi. Bende kendimi cok zorluyorum o kadar emek yok takildi kaldi

İnan, bırak sporu yürüyüş bile yapmıyorum ben daha doğrusu yapamıyorum çok soğuk üşeniyorum :) sadece insanın kendine neyin kilo aldırdığı tecrübe etmesi ve sisteme oturması gerekiyor bence. Ben gece bir şeyler yediğimde kendime hakim olamadığımı fark ettim ve gece yemeleri yedikçe daha da iştahı arttırıyor sanki. Hep kilo aldıran şeyleri gece canım istiyor ee ben de 6 6.30 dan sonra yeme olayını tamamen bitirince kilolar gidiveriyor. Ben ki gece canım çektiği için ağlayıp defalarca babama çikolata aldırmış biriyim 2 sene öncesine kadar. Yani geceleri yediğim zaman irademi kaybediyorum ama yemezsem canım çekmiyor. Ayda 1 kez sinemada abur cubur yeme hakkım var cidden uzun süre yemeyince o kadar da lazım bir şey değilmiş hissine giriyor insan. Açıkçası en büyük tavsiye 6 en geç 6.30 dan sonra hiçbir şey yememek ve tatlı defterini kapatmak :)

ben dün izinliydim kızıma baktım. bu hafta gitmeyecek faranjit olmuş. çok fena öksürüyor kuzum. gece sürekli ayaktayım bu hafta yürüyen ölü gibiyim ama çok şükür keyfim yerinde

Günaydın kızlar;

ne var ne çok herkes iyi mi :) göreyim elleri yoklama alıyorum

ben burdayım örtmenim :))
sen dün diyetisyene gidebildin mi bakim

ben dün izinliydim kızıma baktım. bu hafta gitmeyecek faranjit olmuş. çok fena öksürüyor kuzum. gece sürekli ayaktayım bu hafta yürüyen ölü gibiyim ama çok şükür keyfim yerinde

çok geçmiş olsun canım,heryerde salgın var malesef
kızınla güzel bi gün geçirin,vakit bulursan sporunuda aksatma

ben burdayım örtmenim :))
sen dün diyetisyene gidebildin mi bakim

çok geçmiş olsun canım,heryerde salgın var malesef
kızınla güzel bi gün geçirin,vakit bulursan sporunuda aksatma

aferin yavrum otur 5 puan

bugün ve yarın babasıyla olacak kızım. ben 1 güncük izin aldım daha fazla alamam şu an.
gittim gitmez miyim 79,5 çıktım. o verdiği 3 günlük diyetle 1,5 kg gitmiş ve 1 ayı tamamlamış oldum toplam 3,5 kilo verdim 2 kg yağdan. ve bana yine 1 haftalık diyet verdi. haftaya yine çarşamba çağırdı. bir süre haftalık çağıracağım dedi. bakalım 80 e tekrar çıkacak mıyım yoksa düşüş mü yaşayacağım

ve artık aktivite yapmanız lazım sıkılaşmak için dedi. şu kavitasyonu tekrar konuştuk kafamdaki soruları sordum netleşti. bir mani olmazsa haftaya kavitasyona başlayacağım. bakalım ne kadar etkili olacak.

teşekkür ederim örtmenim
vayyy süpersin tebrik ederim seni,demekki veriliyomuş ve biz çok yediğimizin farkında değiliz
dün kuzenim watsaptan foto atmış 2,5 ayda 10 kilo vermiş 54 kilo incecik kalmış görünce falan oldum,yarıyıl tatilinde gelcek görüşcez,hırs yaptım o gelene kadar zayıflamam lazım,ve biliyomusun sıfır spor sadece diyetisyen kontrolünde giderek başarmış

o yaptıysa varya herkes yapar,bilsen çok tembel ağır birisidir,uzun zamandır veremiyodu ama şimdi manken gibi olmuş

way anasını 2,5 ayda nasıl veriyorlar ya ben zorlayarak ancak 3 kg verebiliyorum. ilk kez mi diyet yaptı peki ilk kez yapanlarla yüz kez yapanlar farklı oluyor çünkü.

54 benim için hayal ben 62-65 arasına razıyım

sana 1 haftalık verdiği listeyi vereyim mi uygulamak ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…