bende çok şaşırdım gerçekten ama fotoğraflardan çok belli oluyor bide spor yapmış gibi yaniway anasını 2,5 ayda nasıl veriyorlar ya ben zorlayarak ancak 3 kg verebiliyorum. ilk kez mi diyet yaptı peki ilk kez yapanlarla yüz kez yapanlar farklı oluyor çünkü.
54 benim için hayal ben 62-65 arasına razıyım
sana 1 haftalık verdiği listeyi vereyim mi uygulamak ister misin?
ohhh keyfe gelTamam canim yokluğu göze çarpıyor hemen. Erken uyanabildm bugün yataktan yaziyrm
Sporla kilo vermek cok uzun vadede oluyo sadece dogru beslenmeyle hızlı kilo verilebildigine inaniyorum. Ben hem sıkı olayim hem kafam dagilsin diye gidiyrm. Evde kalınca biseyler yiyebiliyrm ve sıkılıyorum. Gece yememde yoktur aşırı yememde benim iki taraf sulale yatgin kiloya buda etkidir belki. Vaybe fena tatli bağımlılıgin varmis önceden gece yemek organların dinlenme saatine denk geldiği için belki tum dengeleri bozuyor. Tatliya düşkün değilim senin gibi araya uzun zamanlar koyarak bedenim soğudu yemegimide 5 6 7 gibi yiyrm spordan kaçta geldigime bağlı. Neyseki onceden yapiyrm yemeği :)İnan, bırak sporu yürüyüş bile yapmıyorum ben daha doğrusu yapamıyorum çok soğuk üşeniyorum :) sadece insanın kendine neyin kilo aldırdığı tecrübe etmesi ve sisteme oturması gerekiyor bence. Ben gece bir şeyler yediğimde kendime hakim olamadığımı fark ettim ve gece yemeleri yedikçe daha da iştahı arttırıyor sanki. Hep kilo aldıran şeyleri gece canım istiyor ee ben de 6 6.30 dan sonra yeme olayını tamamen bitirince kilolar gidiveriyor. Ben ki gece canım çektiği için ağlayıp defalarca babama çikolata aldırmış biriyim 2 sene öncesine kadar. Yani geceleri yediğim zaman irademi kaybediyorum ama yemezsem canım çekmiyor. Ayda 1 kez sinemada abur cubur yeme hakkım var cidden uzun süre yemeyince o kadar da lazım bir şey değilmiş hissine giriyor insan. Açıkçası en büyük tavsiye 6 en geç 6.30 dan sonra hiçbir şey yememek ve tatlı defterini kapatmak :)
Sirf uykuyu birakamadgimdan 2010 da kpss sivaniva gitmemistim nasılsa yerlesemem en iyisi uyuyum diyeohhh keyfe gel
her sabah 06:50 de alarm başlıyo car car ötmeye,o saatten beri ayaktayım
Sporla kilo vermek cok uzun vadede oluyo sadece dogru beslenmeyle hızlı kilo verilebildigine inaniyorum. Ben hem sıkı olayim hem kafam dagilsin diye gidiyrm. Evde kalınca biseyler yiyebiliyrm ve sıkılıyorum. Gece yememde yoktur aşırı yememde benim iki taraf sulale yatgin kiloya buda etkidir belki. Vaybe fena tatli bağımlılıgin varmis önceden gece yemek organların dinlenme saatine denk geldiği için belki tum dengeleri bozuyor. Tatliya düşkün değilim senin gibi araya uzun zamanlar koyarak bedenim soğudu yemegimide 5 6 7 gibi yiyrm spordan kaçta geldigime bağlı. Neyseki onceden yapiyrm yemeği :)
Günaydın
geçmiş olsunöksürüğe gecince ilacsiz gecmez faranjit
bende çok şaşırdım gerçekten ama fotoğraflardan çok belli oluyor bide spor yapmış gibi yani
diyeti daha önceden çok yaptı,evinde koşu bandı falan aldı ama dediğim gibi çok tembel üzerine çıkıpta yürümedi bile,o yüzden verememişti,zaten akşam geç geliyo eve yapmaz spor biliyorum ben
aaa uygulamak isterim gönder tabi
ama öğlen işyerinde çıkan yemeklere müdahale edemiyorum o işi bozuyoama az az yerim artık
ohhh keyfe gel
her sabah 06:50 de alarm başlıyo car car ötmeye,o saatten beri ayaktayım
Katılabilirsin hedef kilo boy kac acabaBen de aranıza katılabilir miyim kilo vermek istiyorum?
maalesef öksürükte uzun sürüyor. gece uyutmuyor kuzumu. sağolasın canım.
spor yapmadan nasıl öyle olunuyor yaaa biri desin hele genetik mi acaba off..Allahım nolurben de zayıflayayım
sadece 1 hafta uygulanacak
sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ( farketmez ama koyun ezine hariç)
yeşillik
5 adet zeytin
4 ceviz
2 porsiyon meyve ( ben hakkımı gün kurusundan kullandım arasına ceviz koyup acayip güzel oldu)
öğle; salata istediğin kadar ( 1 yk zeytinyağı)
1 su bardağı kefir
ikindi 1 bardak ayran
ikindi 1 bardak ayran ( 2 arada da ayran var)
akşam: 2 köfte kadar et balık veya tavuk, 6 yk baklagil ya da sebze yemeği
1 su bardağı kefir
salata ( 1 yk zeytinyağı)
gece: 4 ceviz
anammm ben 05.50 de kalkıyomm ancak 7:50 de evden çıkıyoz.
begüm dün bu listeyi uyguladım ve hiç acıkmadım ama spor yapamadım. ayrıca nescafeyi yasakladı sadece türk kahvesi dedi. ben arada sütlü kahve içiyordum halbuki
O hataya düşen cok ama ben o hataya onceden gittigimde düştüm bazi günler. Ama bu sefer düşmüyorum. Aslında 200 gram gitti bu hafta belki yagdandir. Dün sabah ekmeksiz küçük tabakla ispanak yedim spora gittim. Geldim zeytinyagli küçük 2 pogca iki kucuk dilim ispanakli kek yedim baskada lokma yemedim. Ekmekten uzagim her gun yesilcay icmeye ozen gosteriyorum. Kahve iciyorum mtb. Hizlansin diyesanırım spor yapıyoruz diye daha fazla yemeği kendimize hak görüyoruz buda ya sabit kalmamıza yada kilo almamıza sebep oluyor
fazla yemeden sadece diyete uysak bide spor yapsak demek kilo vericez
Yeni gelindim 1 aylik bile degilken faranjit oldum. Inat ettim gecer nasilsa diye gitmedim doktora. Tam 1 ay öksürdum en son pes ettim. Toplum icinde olmuyordu her zaman her zaman oksurmek :)maalesef öksürükte uzun sürüyor. gece uyutmuyor kuzumu. sağolasın canım.
spor yapmadan nasıl öyle olunuyor yaaa biri desin hele genetik mi acaba off..Allahım nolurben de zayıflayayım
sadece 1 hafta uygulanacak
sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ( farketmez ama koyun ezine hariç)
yeşillik
5 adet zeytin
4 ceviz
2 porsiyon meyve ( ben hakkımı gün kurusundan kullandım arasına ceviz koyup acayip güzel oldu)
öğle; salata istediğin kadar ( 1 yk zeytinyağı)
1 su bardağı kefir
ikindi 1 bardak ayran
ikindi 1 bardak ayran ( 2 arada da ayran var)
akşam: 2 köfte kadar et balık veya tavuk, 6 yk baklagil ya da sebze yemeği
1 su bardağı kefir
salata ( 1 yk zeytinyağı)
gece: 4 ceviz
anammm ben 05.50 de kalkıyomm ancak 7:50 de evden çıkıyoz.
Nescafe zaten kahve değilki yanmis fındık kabuğu kullaniliyrmus onda. Türk kahvesi gibi antioksidan hizlandiran var mi :)begüm dün bu listeyi uyguladım ve hiç acıkmadım ama spor yapamadım. ayrıca nescafeyi yasakladı sadece türk kahvesi dedi. ben arada sütlü kahve içiyordum halbuki
O hataya düşen cok ama ben o hataya onceden gittigimde düştüm bazi günler. Ama bu sefer düşmüyorum. Aslında 200 gram gitti bu hafta belki yagdandir. Dün sabah ekmeksiz küçük tabakla ispanak yedim spora gittim. Geldim zeytinyagli küçük 2 pogca iki kucuk dilim ispanakli kek yedim baskada lokma yemedim. Ekmekten uzagim her gun yesilcay icmeye ozen gosteriyorum. Kahve iciyorum mtb. Hizlansin diye
Spor yapiyorumya karbonhidrata da ihtiyac oluyor kaslar icin. Haklisin basit karbonhidrt ayda iki 3 kere evdekiler icin yapiyorum :)canım ekmekten uzak durmaktaki maksat basit k.hidrattan(beyaz undan-glutenden) uzak kalmak,sen şimdi poğaça ve kek yiyerek hata yapıyosun özellikle diyette bunlardan yememeliyiz,sebze ve protein ağırlıklı beslenmeliyiz
Spor yapiyorumya karbonhidrata da ihtiyac oluyor kaslar icin. Haklisin basit karbonhidrt ayda iki 3 kere evdekiler icin yapiyorum :)
anaa öğlen zaten yemek yokmuş
kefir yerine ayran yapsam olurmuki
05:50 misen benden de erken kalkıyosun neden o kadar erken kalkıyosun canım?
bende 6,50 de kalkıp 8 de evden çıkıyorum
okurken bende hızlı hızlı okudum yetişmem lazım hissine kapıldımevet ama salata içine brokoli karnıbaharda koyabilirsin dedi. ben bugün karnıbahar koydum. yok ayran olmaz mutlaka kefir. kefiri ömrünüzün sonuna kadar içmelisiniz dedi özellikle de bayanlar.
kuzum kalkıyorum 6.30 a kadar kahvaltı hazırlayıp üstümü giyiniyorum. 6.30 da eşimi uyandırıp doğru lavaboya bu arada makyajımı yapıp kızımı kaldırıyorum 6,45 de kızımla babası el yüz yıkama çiş olayı sonrasında kızı ben alıyorum üstünü giydir saçını yap anne şunu takalım dur bir resim yapayım. bu arada saat 7 oluyor babamız üstünü giyinmiş mutfaga doğru yol alırken sesleniyoruz. benim yumurtam haşlanmış sizinki yağda
7.10 da sofraya oturulur 7.30 da kalkılır saçımı yap diş fırçala 7.45 de herşey bitmiş kapıda 5 dk mont bere atkı eldiven giyme merasimi sonra da aşağıya iniyoruz. ayyyy yazarken yoruldum valla
O hataya düşen cok ama ben o hataya onceden gittigimde düştüm bazi günler. Ama bu sefer düşmüyorum. Aslında 200 gram gitti bu hafta belki yagdandir. Dün sabah ekmeksiz küçük tabakla ispanak yedim spora gittim. Geldim zeytinyagli küçük 2 pogca iki kucuk dilim ispanakli kek yedim baskada lokma yemedim. Ekmekten uzagim her gun yesilcay icmeye ozen gosteriyorum. Kahve iciyorum mtb. Hizlansin diye
Yeni gelindim 1 aylik bile degilken faranjit oldum. Inat ettim gecer nasilsa diye gitmedim doktora. Tam 1 ay öksürdum en son pes ettim. Toplum icinde olmuyordu her zaman her zaman oksurmek :)
Nescafe zaten kahve değilki yanmis fındık kabuğu kullaniliyrmus onda. Türk kahvesi gibi antioksidan hizlandiran var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?