♥haftalık kilo verme yarışması♥

miraycan84 sen nasılsın? bebiş nasıl? bayadır yoktun yine?
kaç kilo oldun :))
İyiyiz canım babam rahatsızken gittiğimizde kızım biraz üşütmüştü o da düzeldi çok şükür öksürüğü falan bitti
Kilomu hiç sorma bu sabah baktım 71,10 ama şaşırmadım kaç gündür lifli şeyler de yememe rağmen kabızlık var şişim
Ama bu sabah hesap yaptım 14 haftada 7 kilo alsam 78 olurum 80 bile olsam 12 ayda 24 kilo gider diye düşünüyorum emzirme iş-güç koşuşturma derken

sen zaten 2 küçük 1 büyük çoçuk sonra iş arasında git gel yaparken arada erir gidersin
sıkıntı olmaz ama son dönemlerde kilo alma hızı artar dikkat et,sonra evdeki hesap çarşıya uymaz misali 80 i de geçme sakın
akşam k.hidrat almamaya çalış,geç saatte yeme,kızıma yaptım arta kaldı canım çekti yoq ona göre

ona göre

Zaten akşamları yemekten aldım biliyorsun gündüz iş yerinde yenmiyor bir şey ama doğru babam rahatsızken 5 gün izinliydim 9 gün ordan sonrasında yine 7 gün izin kullandım 10 günde ordan nerdeyse 3 hafta bırak yemeyi nerdeyse dışarı çıkmadım bu ara çok aldım farkındayım

ben dün izinliydim kızıma baktım. bu hafta gitmeyecek faranjit olmuş. çok fena öksürüyor kuzum. gece sürekli ayaktayım bu hafta yürüyen ölü gibiyim ama çok şükür keyfim yerinde
Geçmiş olsun düzelinceye kadar da gitmesin arkadaşın kızı da 5 yaşında okulda enfeksiyon kapmış galiba ishal kusma kötü gibi gece 2 serumdan sonra yine hastaneye gittiler biraz önce

Geçmiş olsun düzelinceye kadar da gitmesin arkadaşın kızı da 5 yaşında okulda enfeksiyon kapmış galiba ishal kusma kötü gibi gece 2 serumdan sonra yine hastaneye gittiler biraz önce
ayy aman çok geçmiş olsun
yaklaşma sakın öylelerine,tokalaşma bile sen
benim kv. de hastaymış dedim hem hastasın hem erkenden ne işin var burda yat dinlen, yok diyo sizi çok ösledim görersem düzelerim diyo

Oooo yaza fit olacaksın desene evet sporunu aksatma madem kavitasyona da başlayacaksın

Abooo sen de dikkat et diyicem ama grip falansa bulaşıyo yani
Yok yaa geçen kızım babaannesiyle konuştu seni çok özledim dedi ben de seni özledim ama çok hastayım sana da bulaşır dedi kayınvalidem sağolsun

Oooo yaza fit olacaksın desene evet sporunu aksatma madem kavitasyona da başlayacaksın

göreceğiz kuzumm. fit yoksa fat mi olacağım
her gün olmasa da şu an haftanın 3-4 günü yapmaya başladım leslie yi. ama her gün düzen olmuyor. arada bişiler çıkıyor mutlaka

Ne diyeti yapmış o öyle kııız bu halimle yapasım geldi valla hem de sporsuz

Öksürük ve hırıltıya karşı ventolin şurup kullandık kızımda çabuk atlattı ama doktora sor sen yine de
Spor ya da yürüyüş yapmadan yediklerimi yakmam ve çıkarmamın mümkün olmadığını fark ettim maalesef
Bu diyet te güzel aç kalmadan kilo verdirir ama sabahla akşamın arasını çok uzatmamak lazım

Buldum buldum kıymalı makarna salata ayran

Buldum buldum kıymalı makarna salata ayran

Hımmmm begum75 le biz kızın hazırlığını unuttuk tabi biz de olmayınca en çok da o oyalar şunu mu giyse bunu mu üşürmü ki falan derken oyalanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…