Aramiza hoşgeldin canim pazartesi ilk kilonu paylas bizimle. Her pazartesi bildirim günümüzBoy 172 cm, hedef kilom da 60 kg. Şimdiki kilomu bilmiyorum ama ne zaman bakayım ? :s
İyiyiz canım babam rahatsızken gittiğimizde kızım biraz üşütmüştü o da düzeldi çok şükür öksürüğü falan bitti
Allah bağışlasın canım çok sevindimAmin tatlım bu arada ben doğum yaptım kızım 36 günlük oldu bile :))
sen zaten 2 küçük 1 büyük çoçuk sonra iş arasında git gel yaparken arada erir gidersinİyiyiz canım babam rahatsızken gittiğimizde kızım biraz üşütmüştü o da düzeldi çok şükür öksürüğü falan bitti
Kilomu hiç sorma bu sabah baktım 71,10 ama şaşırmadım kaç gündür lifli şeyler de yememe rağmen kabızlık var şişim
Ama bu sabah hesap yaptım 14 haftada 7 kilo alsam 78 olurum 80 bile olsam 12 ayda 24 kilo gider diye düşünüyorum emzirme iş-güç koşuşturma derken
Takma onu boş ver sporunu aksatma yeri gelince lafı sokuyolar kilolu diyeSen nerdesin kiz bi gidip bi geliyon
Ben yetisemiyrm pek bişeye ev spor bide esten laf yiyorum evi yetistiremiyrm diye ev kadını olmak coook zor bazen
Takma onu boş ver sporunu aksatma yeri gelince lafı sokuyolar kilolu diyeSen nerdesin kiz bi gidip bi geliyon
Ben yetisemiyrm pek bişeye ev spor bide esten laf yiyorum evi yetistiremiyrm diye ev kadını olmak coook zor bazen
sen zaten 2 küçük 1 büyük çoçuk sonra iş arasında git gel yaparken arada erir gidersin
sıkıntı olmaz ama son dönemlerde kilo alma hızı artar dikkat et,sonra evdeki hesap çarşıya uymaz misali 80 i de geçme sakın
akşam k.hidrat almamaya çalış,geç saatte yeme,kızıma yaptım arta kaldı canım çekti yoq ona göre
Zaten akşamları yemekten aldım biliyorsun gündüz iş yerinde yenmiyor bir şey ama doğru babam rahatsızken 5 gün izinliydim 9 gün ordan sonrasında yine 7 gün izin kullandım 10 günde ordan nerdeyse 3 hafta bırak yemeyi nerdeyse dışarı çıkmadım bu ara çok aldım farkındayımsen zaten 2 küçük 1 büyük çoçuk sonra iş arasında git gel yaparken arada erir gidersin
sıkıntı olmaz ama son dönemlerde kilo alma hızı artar dikkat et,sonra evdeki hesap çarşıya uymaz misali 80 i de geçme sakın
akşam k.hidrat almamaya çalış,geç saatte yeme,kızıma yaptım arta kaldı canım çekti yoq ona göre
Geçmiş olsun düzelinceye kadar da gitmesin arkadaşın kızı da 5 yaşında okulda enfeksiyon kapmış galiba ishal kusma kötü gibi gece 2 serumdan sonra yine hastaneye gittiler biraz önceben dün izinliydim kızıma baktım. bu hafta gitmeyecek faranjit olmuş. çok fena öksürüyor kuzum. gece sürekli ayaktayım bu hafta yürüyen ölü gibiyim ama çok şükür keyfim yerinde
ayy aman çok geçmiş olsunGeçmiş olsun düzelinceye kadar da gitmesin arkadaşın kızı da 5 yaşında okulda enfeksiyon kapmış galiba ishal kusma kötü gibi gece 2 serumdan sonra yine hastaneye gittiler biraz önce
Oooo yaza fit olacaksın desene evet sporunu aksatma madem kavitasyona da başlayacaksınaferin yavrum otur 5 puan
bugün ve yarın babasıyla olacak kızım. ben 1 güncük izin aldım daha fazla alamam şu an.
gittim gitmez miyim 79,5 çıktım. o verdiği 3 günlük diyetle 1,5 kg gitmiş ve 1 ayı tamamlamış oldum toplam 3,5 kilo verdim 2 kg yağdan. ve bana yine 1 haftalık diyet verdi. haftaya yine çarşamba çağırdı. bir süre haftalık çağıracağım dedi. bakalım 80 e tekrar çıkacak mıyım yoksa düşüş mü yaşayacağım
ve artık aktivite yapmanız lazım sıkılaşmak için dedi. şu kavitasyonu tekrar konuştuk kafamdaki soruları sordum netleşti. bir mani olmazsa haftaya kavitasyona başlayacağım. bakalım ne kadar etkili olacak.
Abooo sen de dikkat et diyicem ama grip falansa bulaşıyo yaniayy aman çok geçmiş olsun
yaklaşma sakın öylelerine,tokalaşma bile sen
benim kv. de hastaymış dedim hem hastasın hem erkenden ne işin var burda yat dinlen, yok diyo sizi çok ösledim görersem düzelerim diyo
Oooo yaza fit olacaksın desene evet sporunu aksatma madem kavitasyona da başlayacaksın
Ne diyeti yapmış o öyle kııız bu halimle yapasım geldi valla hem de sporsuzteşekkür ederim örtmenim
vayyy süpersin tebrik ederim seni,demekki veriliyomuş ve biz çok yediğimizin farkında değiliz
dün kuzenim watsaptan foto atmış 2,5 ayda 10 kilo vermiş 54 kilo incecik kalmış görüncefalan oldum,yarıyıl tatilinde gelcek görüşcez,hırs yaptım o gelene kadar zayıflamam lazım,ve biliyomusun sıfır spor sadece diyetisyen kontrolünde giderek başarmış
o yaptıysa varya herkes yapar,bilsen çok tembel ağır birisidir,uzun zamandır veremiyodu ama şimdi manken gibi olmuş
Ne diyeti yapmış o öyle kııız bu halimle yapasım geldi valla hem de sporsuz
Ne diyeti yapmış o öyle kııız bu halimle yapasım geldi valla hem de sporsuz
Öksürük ve hırıltıya karşı ventolin şurup kullandık kızımda çabuk atlattı ama doktora sor sen yine demaalesef öksürükte uzun sürüyor. gece uyutmuyor kuzumu. sağolasın canım.
spor yapmadan nasıl öyle olunuyor yaaa biri desin hele genetik mi acaba off..Allahım nolurben de zayıflayayım
sadece 1 hafta uygulanacak
sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ( farketmez ama koyun ezine hariç)
yeşillik
5 adet zeytin
4 ceviz
2 porsiyon meyve ( ben hakkımı gün kurusundan kullandım arasına ceviz koyup acayip güzel oldu)
öğle; salata istediğin kadar ( 1 yk zeytinyağı)
1 su bardağı kefir
ikindi 1 bardak ayran
ikindi 1 bardak ayran ( 2 arada da ayran var)
akşam: 2 köfte kadar et balık veya tavuk, 6 yk baklagil ya da sebze yemeği
1 su bardağı kefir
salata ( 1 yk zeytinyağı)
gece: 4 ceviz
anammm ben 05.50 de kalkıyomm ancak 7:50 de evden çıkıyoz.
Buldum buldum kıymalı makarna salata ayranEgzersiz öncesinde tercih edilebilecek besinler
Şeker içeriği düşük yulaf veya müsli ve yarım yağlı süt
3-4 adet kepekli bisküvi yanında light yoğurt
Meyve yanında yarım yağlı yoğurt
Meyveli süt yanında 2-3 adet ceviz içi veya badem
Meyveli yoğurt ve badem
Tam tahıl ekmek, light üçgen peynir ve light süt
Egzersiz öncesinde tercih edilmeyecek olanlar
Kurufasulye, nohut gibi kurubaklagiller
Brokoli, karnabahar, lahana gibi gaz yapıcı yiyecekler spor öncesinde rahatsızlık verici olduğundan dolayı tercih edilmemelidir.
Egzersiz sonrası
Spor sırasında vücudumuz kaslardaki glikojen depolarındaki glikozu (şeker) kullanır ve uzun süreli sporlardan sonra glikojen depolarını doldurmak gerekir. Bunun sebebi kas yapımızı korumak ve yenilemek ayrıca spor sonrasında uzun süreli aç kalmak vücutta ciddi kas yorgunluğuna sebebiyet verir.
Spordan sonra ilk 1 saat içerisinde mutlaka karbonhidrat içeren bir öğün yemelisiniz. Egzersizden 2-3 saat sonra sürecek olan açlık kaslarda depolanan glikojeni %50 oranında azaltıyor ve vücut için ciddi kas yorgunluğuna yol açıyor.
Karbonhidratlarla birlikte protein tüketin, proteinler egzersiz sırasında zarar gören kasların ve dokuların onarımına yardımcı olacaktır. Bu yüzden egzersiz sonrası beslenmenizde karbonhidrat ve proteinleri karıştırın.
spor k.hidrattan kasıt kek,poğaça değil,1 meyve ve yanında yine süt,yada tavuk,yumurta,Kahverengi pirinç, tam buğday ekmeği gibi tam tahıllar, meyveler, sebzeler ve süt ürünlerini tercih etmeye çalış
Buldum buldum kıymalı makarna salata ayranEgzersiz öncesinde tercih edilebilecek besinler
Şeker içeriği düşük yulaf veya müsli ve yarım yağlı süt
3-4 adet kepekli bisküvi yanında light yoğurt
Meyve yanında yarım yağlı yoğurt
Meyveli süt yanında 2-3 adet ceviz içi veya badem
Meyveli yoğurt ve badem
Tam tahıl ekmek, light üçgen peynir ve light süt
Egzersiz öncesinde tercih edilmeyecek olanlar
Kurufasulye, nohut gibi kurubaklagiller
Brokoli, karnabahar, lahana gibi gaz yapıcı yiyecekler spor öncesinde rahatsızlık verici olduğundan dolayı tercih edilmemelidir.
Egzersiz sonrası
Spor sırasında vücudumuz kaslardaki glikojen depolarındaki glikozu (şeker) kullanır ve uzun süreli sporlardan sonra glikojen depolarını doldurmak gerekir. Bunun sebebi kas yapımızı korumak ve yenilemek ayrıca spor sonrasında uzun süreli aç kalmak vücutta ciddi kas yorgunluğuna sebebiyet verir.
Spordan sonra ilk 1 saat içerisinde mutlaka karbonhidrat içeren bir öğün yemelisiniz. Egzersizden 2-3 saat sonra sürecek olan açlık kaslarda depolanan glikojeni %50 oranında azaltıyor ve vücut için ciddi kas yorgunluğuna yol açıyor.
Karbonhidratlarla birlikte protein tüketin, proteinler egzersiz sırasında zarar gören kasların ve dokuların onarımına yardımcı olacaktır. Bu yüzden egzersiz sonrası beslenmenizde karbonhidrat ve proteinleri karıştırın.
spor k.hidrattan kasıt kek,poğaça değil,1 meyve ve yanında yine süt,yada tavuk,yumurta,Kahverengi pirinç, tam buğday ekmeği gibi tam tahıllar, meyveler, sebzeler ve süt ürünlerini tercih etmeye çalış
Hımmmmevet ama salata içine brokoli karnıbaharda koyabilirsin dedi. ben bugün karnıbahar koydum. yok ayran olmaz mutlaka kefir. kefiri ömrünüzün sonuna kadar içmelisiniz dedi özellikle de bayanlar.
kuzum kalkıyorum 6.30 a kadar kahvaltı hazırlayıp üstümü giyiniyorum. 6.30 da eşimi uyandırıp doğru lavaboya bu arada makyajımı yapıp kızımı kaldırıyorum 6,45 de kızımla babası el yüz yıkama çiş olayı sonrasında kızı ben alıyorum üstünü giydir saçını yap anne şunu takalım dur bir resim yapayım. bu arada saat 7 oluyor babamız üstünü giyinmiş mutfaga doğru yol alırken sesleniyoruz. benim yumurtam haşlanmış sizinki yağda
7.10 da sofraya oturulur 7.30 da kalkılır saçımı yap diş fırçala 7.45 de herşey bitmiş kapıda 5 dk mont bere atkı eldiven giyme merasimi sonra da aşağıya iniyoruz. ayyyy yazarken yoruldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?