- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bayağı devam ediyor yoğunluğum kuzum ya mutabakatlarıma başlayamadım daha düşün 10 günüm var nasıl bitireceksemyok canım,işyerinde işyeri yoğunmuş ondan uğrayamıyor,arkadaşlarına yardım ediyor hatta
deminehirnil111 :))
okurken bende hızlı hızlı okudum yetişmem lazım hissine kapıldım
allah kolaylık versin sana
yanlız 05:50 den 6:30 a kadar ne kahvaltısı hazırlıyosun sen öyleçok uzun bi süre gibi
canım allah kolaylık versin,inşallah bitirirsinBayağı devam ediyor yoğunluğum kuzum ya mutabakatlarıma başlayamadım daha düşün 10 günüm var nasıl bitireceksem
canım kalkar kalkmaz mutfağa değil malum başka yere gidiyorum. ayrıca işyerine götüreceklerimi de hazırlıyorum. ancak işte onu al kaldır koy derkenaslında hızlıyımdır ama yorulmuşum artık yaşlanmışım
Sağol Begüşüm inşallah sen nasılsıncanım allah kolaylık versin,inşallah bitirirsin
Boy 172 cm, hedef kilom da 60 kg. Şimdiki kilomu bilmiyorum ama ne zaman bakayım ? :sKatılabilirsin hedef kilo boy kac acaba
Bayağı devam ediyor yoğunluğum kuzum ya mutabakatlarıma başlayamadım daha düşün 10 günüm var nasıl bitireceksem
halledersin halldersinSağol Begüşüm inşallah sen nasılsın
Ön muhasebe canım gerçi biraz genelle de karıştı bir firmanın muhasebe kısmına bakıyorum ba-bs mutabakatı dışında bir çok şeyle ilgileniyorum ekstradan bir sürü de iş yapılıyor iştekolay gelsin nehircim halledersin sen. kuzum sen ne iş yapıyorsun tamamen merakımdan soruyorum
halledersin halldersin
ben aynı bildiğin gibi,arada burdayım arada işlerime bakıyorum aslında çok işim var ama kişilere bağlı olduğumdan onların keyfini beklerken her yer işle doluyor,yani işim çok ama işim yok gibi saçma bi durum
Amin canım sağol Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte uzun ömürler versinannen baya gencmis masallah Allah guzel uzun ömürler versin
Havalar düzelsin biraz yürüyüş spor yapar verirsin verebildiğin kadar inşallah bir erkek de size nasip etsin RabbimMaşaAllah canım bir kız vardı şimdide erkek ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
ben de düşünüyorum ama kilo vermeden
2017 yaz ayına kadar sürem var verdim verdim, yoksa bilmiyorum.
Sağol canım senin miniğin de sağlıkla gelsin inşallahAyy ne tatliii :) hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin miniginiz.
Sağol canım isteyen herkese nasip etsin RabbimCanım hayırlı olsun pasamız geliyomus
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insa
Ne güzel ne güzel dökülüyo eski arkadaşlarımızbenide gurubuna alirmisin yaklasik 4 haftadir zayiflamaya çalisiyorum 3.5 kilo verdim ama sizin desteginize ihtiyacim var
Limon tansiyonu düşürür günde 1-2 bardak yeterli bence fazla içmemek lazımooo hele de h.içi ziyaretleri. ben cuma ve c.tesi tercih ediyorum. onun dışında misafir de kabul etmiyorum gitmiyorum da. çok çok mecbur kalırsam hariç
begüm halsizlik için birşeyler yap, d vitamini taksviyesi , b12 ye baktır. kan ver hatta. zencefil halsizliğe iyi geliyor bulabilsen bir iç. ben sana yollayayım mı kargoyla ?
kızlar ben şimdi zencefilli limonlu su içiyorum ya geçenlerde de olmuştu yine oldu baş dönmesi yapıyor tansiyonumu düşürüyor olabilir mi. diyetisyene soracaktım güya soramadım.
Sen ne yapasın canım onlar da abartıyorlarbende hiç akraba bilmem,yıllarca çok uzakta yaşamak durumunda kaldık,yıllarca görmesem sorun olmaz ama görüncede mutlu oluyorum oda ayrı tabi
sen aynı eşim gibisin oda öyle birilerini göremezse psikolojik hasta olurbende onun ailesini görünce
ayy evet az önce aradı kv. cumartesi eltim kuran yapıcak cumadan bana geliyolarmış annesiyle,hayır direk cumartesi gelin ne gerek var cumadan gelmeye ama olurmu olmaaazzz illa gelecek kalacak,şimdi allah bilir ne zaman dönerSen ne yapasın canım onlar da abartıyorlar
Havalar düzelsin biraz yürüyüş spor yapar verirsin verebildiğin kadar inşallah bir erkek de size nasip etsin Rabbim
Limon tansiyonu düşürür günde 1-2 bardak yeterli bence fazla içmemek lazım
Öyle deme ben de yeşil zeytin ve köy peyniri yerdim bi ara çok fazla kilo verdiğim halde hep artı çıkardı yemeyi bırakınca hemen fark etti tuzu vücutta su tutuyorbikaç kezki turşu ne kadar ödem yaparki!!!
sen liste dışına çıkma bakalım çarşamba ne çıkacak merak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?