♥haftalık kilo verme yarışması♥

okurken bende hızlı hızlı okudum yetişmem lazım hissine kapıldım
allah kolaylık versin sana
yanlız 05:50 den 6:30 a kadar ne kahvaltısı hazırlıyosun sen öyle çok uzun bi süre gibi

canım kalkar kalkmaz mutfağa değil malum başka yere gidiyorum. ayrıca işyerine götüreceklerimi de hazırlıyorum. ancak işte onu al kaldır koy derken aslında hızlıyımdır ama yorulmuşum artık yaşlanmışım

bende bende,ordan geçmeden mutfağa giriş yasak zaten
bende yaşlandığımı hissediyorum,eski halim yok,40 lı 50 li yaşlarda naparız bilmem

kolay gelsin nehircim halledersin sen. kuzum sen ne iş yapıyorsun tamamen merakımdan soruyorum
Ön muhasebe canım gerçi biraz genelle de karıştı bir firmanın muhasebe kısmına bakıyorum ba-bs mutabakatı dışında bir çok şeyle ilgileniyorum ekstradan bir sürü de iş yapılıyor işte

Benimde logomda sıkıntı var sabahtan beri pazarlamacının makbuzunu işleme almayı bekliyorum yoksa çoktan diğer işime başlamıştımGörüyorum seni de bayağı zorlu işlerle uğraşıyorsun Allah kolaylık versin kuzum

Havalar düzelsin biraz yürüyüş spor yapar verirsin verebildiğin kadar inşallah bir erkek de size nasip etsin Rabbim

Limon tansiyonu düşürür günde 1-2 bardak yeterli bence fazla içmemek lazım

Sen ne yapasın canım onlar da abartıyorlar

Sen ne yapasın canım onlar da abartıyorlar
ayy evet az önce aradı kv. cumartesi eltim kuran yapıcak cumadan bana geliyolarmış annesiyle,hayır direk cumartesi gelin ne gerek var cumadan gelmeye ama olurmu olmaaazzz illa gelecek kalacak,şimdi allah bilir ne zaman dönerhayır eltim kuran yapıyo madem gidin onda kalın bende ne işiniz var

Havalar düzelsin biraz yürüyüş spor yapar verirsin verebildiğin kadar inşallah bir erkek de size nasip etsin Rabbim

on gün hava sıcaklığı iyi gösteriyor ama akşam evde iyi oluyor hemen duş alıyorum ya...ay bilmiyorum yani bu çocuk olayı isteyip istememe arasındayım. kafam bozuk kocama gıcığım bu aralar ona

Limon tansiyonu düşürür günde 1-2 bardak yeterli bence fazla içmemek lazım

ara verdim canım zaten

bikaç kezki turşu ne kadar ödem yaparki!!!
sen liste dışına çıkma bakalım çarşamba ne çıkacak merak ettim bende
Öyle deme ben de yeşil zeytin ve köy peyniri yerdim bi ara çok fazla kilo verdiğim halde hep artı çıkardı yemeyi bırakınca hemen fark etti tuzu vücutta su tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…