- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de yaşımdan dolayı düşünmüyordum ama kızım da tek kalsın istemedim kardeş iyidir değilse gıcık olmaya ben de gıcığımon gün hava sıcaklığı iyi gösteriyor ama akşam evde iyi oluyor hemen duş alıyorum ya...ay bilmiyorum yani bu çocuk olayı isteyip istememe arasındayım. kafam bozuk kocama gıcığım bu aralar ona
ara verdim canım zaten
Evet yaa dikkat edeyim bira akşama buraya geldim sizleri gördüm ya eski günler aklıma geldi nasıl vericem sonrasen zaten 2 küçük 1 büyük çoçuk sonra iş arasında git gel yaparken arada erir gidersin
sıkıntı olmaz ama son dönemlerde kilo alma hızı artar dikkat et,sonra evdeki hesap çarşıya uymaz misali 80 i de geçme sakın
akşam k.hidrat almamaya çalış,geç saatte yeme,kızıma yaptım arta kaldı canım çekti yoq ona göre
Aslında bir düzene oturtsan ptsi-çarşamba-cuma gibi iyi olur hafta sonu zaten temizlik çamaşır ütü hareketli oluyor insangöreceğiz kuzumm. fit yoksa fat mi olacağım
her gün olmasa da şu an haftanın 3-4 günü yapmaya başladım leslie yi. ama her gün düzen olmuyor. arada bişiler çıkıyor mutlaka
Normalde 30 Nisan demişti son kontrolümde 20 si gibi yapabiliriz dedi Nisan sonu yanicanım kısmetse doğum ne zaman yakın tarih ne söyledi doktor
Tamamdır teşekkürler.Aramiza hoşgeldin canim pazartesi ilk kilonu paylas bizimle. Her pazartesi bildirim günümüz
Öksürük ve hırıltıya karşı ventolin şurup kullandık kızımda çabuk atlattı ama doktora sor sen yine de
Spor ya da yürüyüş yapmadan yediklerimi yakmam ve çıkarmamın mümkün olmadığını fark ettim maalesef
Bu diyet te güzel aç kalmadan kilo verdirir ama sabahla akşamın arasını çok uzatmamak lazım
Evet yaa dikkat edeyim bira akşama buraya geldim sizleri gördüm ya eski günler aklıma geldi nasıl vericem sonra
Aslında bir düzene oturtsan ptsi-çarşamba-cuma gibi iyi olur hafta sonu zaten temizlik çamaşır ütü hareketli oluyor insan
Normalde 30 Nisan demişti son kontrolümde 20 si gibi yapabiliriz dedi Nisan sonu yani
Günaydın hayırlı cumalar herkese herkes iyidir inşallah
günaydın canım,sanada hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar herkese herkes iyidir inşallah
İyi olmaya çalışıyorum canım sanırım dün 10 saatlik uyku uyudum daha da fazla olabilir öyle işe geldim ama vücudum daha iyigünaydın canım hayırlı cumalar. çok şükür iyiyiz. sen nasılsın
günaydın canım,sanada hayırlı cumalar
bugün sağlık olarak iyi (çok şükür) ama psikolojik olarak mutsuz uyandım,bide tartıda +200 gördüm,hepten çöktümtakıldım kaldım,2 ileri 2 geri,oysa dün nede hırs yapmıştım
İyi olmaya çalışıyorum canım sanırım dün 10 saatlik uyku uyudum daha da fazla olabilir öyle işe geldim ama vücudum daha iyiders çalışma kaldı tabi
Sağol kuzum bende dün erkenden uyuyakaldım dersimde yarım kaldı 10-11 saat uyumuşum düşün yorğunluğumubugün daha iyiyim ama +200 çok büyük bir şey değil bunu sende biliyorsun moral bozmak yok bak bana ben daha tartılmadım bile önümüzdeki hafta full spora başlıyorum inşallah seni de bu tempoya katarım bayağı yol katederiz bence
Amin inşallah önümüzdeki hafta mutabakatlara başlayacağım ama en azından kafam çok ağrımaz gibibaya yoğunsun seninde biran önce geçer bu yoğunluğun inşallah
moral bozmak yok ama şöyle bişey var bu hafta güzel spor yaptım bari yerimde sayaydım +200 ne yaaa
neyse bırakmak yok tabi biraz daha zorlayacam bakalım
Amin inşallah önümüzdeki hafta mutabakatlara başlayacağım ama en azından kafam çok ağrımaz gibiBeni en çok yoran akşamları da eve gidip dinlenemeden ders çalışmak oldu yemek yapmakta cabası bu akşam yapmayacağım dedim eşime zaten anlayışlı sağolsun Belki de harekete geçti tutmaya çalışıyor spor yaptıysan vermemen mümkün değil sana öyle görünüyordur eminim o direnci haftaya fazlasını vererek kıracaksın kuzum
Üzülme kuzum bence gayet iyi görünüyorsun sadece hedefin için odaklanıp harekete geçeceksin o kadar bende üzgünüm çünkü aldığımı veremedim bunun içinde spor şart 1-2 ay zaman şart biliyorum ama olsun yaza fit gireceğim kendimi böyle moral vererek toparlıyoruminşallah güzelim,kaç ay geçti hedefe varmam lazımdı ama hala aynı yerdeyim,neyse yazıkça dahada üzülüyorum bunun için harekete geçmeliyim
evet allahtan yaza daha var bende ondan ümiyliyim yoksaki dahada depresif olucamÜzülme kuzum bence gayet iyi görünüyorsun sadece hedefin için odaklanıp harekete geçeceksin o kadar bende üzgünüm çünkü aldığımı veremedim bunun içinde spor şart 1-2 ay zaman şart biliyorum ama olsun yaza fit gireceğim kendimi böyle moral vererek toparlıyorum
evet allahtan yaza daha var bende ondan ümiyliyim yoksaki dahada depresif olucam
bide dün kuzenin 54 kiloya indiğini öğrendimya hepten çöktüm kızdım kendime bende olabilirdim diye
kuzen 2,5 ayda 10 kilo vermiş ve sıfır spor
sağlıksını bilmem ama diyetisyenle verdi kiloyuHerkesin vücudu farklı acaba sağlıklı mı yaptı bizimki sağlıklı olanı kilo alsan bile spor yaptığın için çok abes durmuyor kimse bana aşırı kilo almışsın demiyor mesela ama aldım
Evet bir yandan kötü ama bu sefer durmak bilmiyorsun benim gibisağlıksını bilmem ama diyetisyenle verdi kiloyu
sporla destekleyince daha çok kilo vermiş duruyoruz,alıncada belli olmuyor ne güzel :))
sağlıksını bilmem ama diyetisyenle verdi kiloyu
sporla destekleyince daha çok kilo vermiş duruyoruz,alıncada belli olmuyor ne güzel :))
Bildigimi okuyorum gücüm yettigince yapiyrm..neyseki bel ağrılarım simdilik gecti :)Takma onu boş ver sporunu aksatma yeri gelince lafı sokuyolar kilolu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?