♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben de yaşımdan dolayı düşünmüyordum ama kızım da tek kalsın istemedim kardeş iyidir değilse gıcık olmaya ben de gıcığım

Evet yaa dikkat edeyim bira akşama buraya geldim sizleri gördüm ya eski günler aklıma geldi nasıl vericem sonra

göreceğiz kuzumm. fit yoksa fat mi olacağım
her gün olmasa da şu an haftanın 3-4 günü yapmaya başladım leslie yi. ama her gün düzen olmuyor. arada bişiler çıkıyor mutlaka
Aslında bir düzene oturtsan ptsi-çarşamba-cuma gibi iyi olur hafta sonu zaten temizlik çamaşır ütü hareketli oluyor insan

ventolini biliyorum canım yeğenlerim kullanıyor. şimdilik burun spreyi , buhar makınesi ve serum fizyolojik ile hallediyoruz

Evet yaa dikkat edeyim bira akşama buraya geldim sizleri gördüm ya eski günler aklıma geldi nasıl vericem sonra

verirsin canımm yaa önce sağlıkla doğumunu yap, gerisi halolur

Aslında bir düzene oturtsan ptsi-çarşamba-cuma gibi iyi olur hafta sonu zaten temizlik çamaşır ütü hareketli oluyor insan

o Allah'ın emri zaten, tuğbanın işi ne yapsın. dün çıldırdım. adam hiçbirşeyi ellememiş. bütün gün keyif yapmış. keşke ben de izinli olduuğum gün otursaymışım dedim. otursaydın dedi. boğazını sıkmak istiyorum.

Normalde 30 Nisan demişti son kontrolümde 20 si gibi yapabiliriz dedi Nisan sonu yani

sezaryan olacan o zaman öyle mi. yağmurum da 17 nisan teyzesi. belki aynı gün olur.

Günaydın hayırlı cumalar herkese herkes iyidir inşallah
günaydın canım,sanada hayırlı cumalar
bugün sağlık olarak iyi (çok şükür) ama psikolojik olarak mutsuz uyandım,bide tartıda +200 gördüm,hepten çöktüm takıldım kaldım,2 ileri 2 geri,oysa dün nede hırs yapmıştım
sen nasılsın? işler ne alemde?

günaydın canım hayırlı cumalar. çok şükür iyiyiz. sen nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum canım sanırım dün 10 saatlik uyku uyudum daha da fazla olabilir öyle işe geldim ama vücudum daha iyi ders çalışma kaldı tabi

Sağol kuzum bende dün erkenden uyuyakaldım dersimde yarım kaldı 10-11 saat uyumuşum düşün yorğunluğumubugün daha iyiyim ama+200 çok büyük bir şey değil bunu sende biliyorsun moral bozmak yok bak bana ben daha tartılmadım bile önümüzdeki hafta full spora başlıyorum inşallah seni de bu tempoya katarım bayağı yol katederiz bence

baya yoğunsun seninde biran önce geçer bu yoğunluğun inşallah
moral bozmak yok ama şöyle bişey var bu hafta güzel spor yaptım bari yerimde sayaydım +200 ne yaaa
neyse bırakmak yok tabi biraz daha zorlayacam bakalım

Amin inşallah önümüzdeki hafta mutabakatlara başlayacağım ama en azından kafam çok ağrımaz gibi Beni en çok yoran akşamları da eve gidip dinlenemeden ders çalışmak oldu yemek yapmakta cabası bu akşam yapmayacağım dedim eşime zaten anlayışlı sağolsunBelki de harekete geçti tutmaya çalışıyor spor yaptıysan vermemen mümkün değil sana öyle görünüyordur eminim o direnci haftaya fazlasını vererek kıracaksın kuzum

inşallah güzelim,kaç ay geçti hedefe varmam lazımdı ama hala aynı yerdeyim,neyse yazıkça dahada üzülüyorum bunun için harekete geçmeliyim

inşallah güzelim,kaç ay geçti hedefe varmam lazımdı ama hala aynı yerdeyim,neyse yazıkça dahada üzülüyorum bunun için harekete geçmeliyim
Üzülme kuzum bence gayet iyi görünüyorsun sadece hedefin için odaklanıp harekete geçeceksin o kadar bende üzgünüm çünkü aldığımı veremedim bunun içinde spor şart 1-2 ay zaman şart biliyorum ama olsun yaza fit gireceğim kendimi böyle moral vererek toparlıyorum

evet allahtan yaza daha var bende ondan ümiyliyim yoksaki dahada depresif olucam
bide dün kuzenin 54 kiloya indiğini öğrendimya hepten çöktüm kızdım kendime bende olabilirdim diye
kuzen 2,5 ayda 10 kilo vermiş ve sıfır spor

Herkesin vücudu farklı acaba sağlıklı mı yaptı bizimki sağlıklı olanı kilo alsan bile spor yaptığın için çok abes durmuyor kimse bana aşırı kilo almışsın demiyor mesela ama aldım

Herkesin vücudu farklı acaba sağlıklı mı yaptı bizimki sağlıklı olanı kilo alsan bile spor yaptığın için çok abes durmuyor kimse bana aşırı kilo almışsın demiyor mesela ama aldım
sağlıksını bilmem ama diyetisyenle verdi kiloyu
sporla destekleyince daha çok kilo vermiş duruyoruz,alıncada belli olmuyor ne güzel :))

sporla destekleyince daha çok kilo vermiş duruyoruz,alıncada belli olmuyor ne güzel :))
Evet bir yandan kötü ama bu sefer durmak bilmiyorsun benim gibiİnşallah ama sıkılaşarak vereceğiz öyle düşün

evet sporla verince sıkılaşıyorsun ve uzun süre koruyorsun. sadece diyetle olunca anlık oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…