♥haftalık kilo verme yarışması♥

Su321 üzülme canim.yaptim yedim bile....
Senin gibi 1 tane yemedim ama cok yedim. Zaten küçüklerdi findik lahmacunsa eger seninkilerde cidde az yiyorsuuunnnnn

Cok hos görünüyorsun guzelim... keşke suanda ben bu.kiloda olabilsem:))

Kilo 90 ben hala lahmacun tarifi pesindeyim
Yuh bana ya. @deniz3344 nerde ya bana o lazim. Tartiya cik ki belki az yemen gerektiğini anlarsin falan desin.. haftasonu onun vekilligini yapacak biri var mi
Kilolu oldugum gercegiyle yüzleşmekten hep bunun sıkıntısı ile bogusmaktan yorulmuyor muyum ne..
Ne gırtlaktır bu kardeşim tikanmadi gitti!

Deniz haftasonları pek giremiyor tatlım.
Bak canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki yeme isteğini farkında olmana rağmen bir dilim daha demeleri damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler.
Bak bizim gibi yemeği seven insanlar için diyet falan olmuyor önce mideyi küçültüp sonra mideye göre beslenmemiz lazım.

Dukan diyeti hakkinda ne düşünüyorsun? 41 yaşında ki ablam dukanla 72 kiloya inmiş. Benden genc gösteriyor bence.. mide küçültme deyince aklima bu geldi.. dukan hakkında çok çekincem var ama ablam tam tersini ispat ediyor bana

Hiç denemedim dukanı ama genelde halsizlik baygınlık sorunlarından konuşuşuyor yapanlar.
Ablan kaçtan kaça ne kadar sürede indi canım.
Bide o tavsiye ediyor mu

KIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN

Acil olarak söylüyorum sıkılaşma olur

Hiç denemedim dukanı ama genelde halsizlik baygınlık sorunlarından konuşuşuyor yapanlar.
Ablan kaçtan kaça ne kadar sürede indi canım.
Bide o tavsiye ediyor mu

Ablam 90 kiloya yakindi kendi cabasiyla 83 kiloya uzun bir zamanda ulaştı dukanla 2 ayda 11 kilo verdi. O hayatını adamış gibi bugun bana bircok tarif atmış. Her yemekten her cesitten yiyor ama dukan tarifiyle pişmiş oluyor herseyi.. pastası pogacasi eristesi bile.. ekmeğini de kendisi pişiriyor. Ve ben sarkma falan olur diye düşündüm ams bildiğin genc kiz olmuş :))

Gunaydin kizlaarrrr....Bugun acikogretim sinavi vardi evde bos bos yatacagima gorev alayim dedim hem maddi hem manevi yani. Cok uykusuzum ama beste uyudum sekizde kalktim bide bi huyum var benim bi isim oldugu gun bes dakkada bir uyunup duruyorum cok kiziyorum kendime yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…