♥haftalık kilo verme yarışması♥

nereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya

çorba ( ezogelin mercimek tarhana)
hasanpaşa köfte ( canım çekti) ya da sulu köfte
barbunya pilaki
havuçlu kabaklı yoğurt salatası
yeşil salata
cacık
tatlı

cok gecmis olsun canim nazarmi Degdi sana ne

Hemen bu regl dönemini değerlendir spor yap tatlım daha fazla vereceksin gör bak

Yaaa öyle diyorsunda ben kilo ekledim üstüne hemde bayaaaa.. ama bugunden itibaren firsata çeviricem ins.

Ay yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi..
aramizdan birinin .motivasyonu düştümü bulaşıcı hastalik gibi yayılıyor bütün topige.

Ne guzel canim kac yasindasin?

Selamun aleykum kizlarrr... Menuyu belirledim. Tarhana corbasi salata karisik kizartma lahmacun ayran sekerpare. Bence fena olmadi ya findik lahmacun gibi yapcam beni biraz ugrastiracak ama begenir arkadaslar benim hamurislerimi.

Evde mi yapacaksin hamurunu. E o zaman hemen bir tarif alayim hamurunun.ben de yapayim canim.evde lahmacun.bir de resmini atarsan lahmacunlarin merak ederim ben cunki.onceki denemelerim kuru oldu hep

Selamun aleykum kizlarrr... Menuyu belirledim. Tarhana corbasi salata karisik kizartma lahmacun ayran sekerpare. Bence fena olmadi ya findik lahmacun gibi yapcam beni biraz ugrastiracak ama begenir arkadaslar benim hamurislerimi.

Bende istiyorum tarifini. Bende fırında yaptirmistim daha önce hic iyi yapamadilar
29 yaşındayım

Yasitiz demekki ben ağustosta 30 oluyorum

Selam kizlar yine tatli tatli yazismissiniz
ben zor ve yogun gunler geçiriyorum dua edin bana kızım in agzinda yara cikti onunla uğraşıyoruz kac gündür ne yemek yiyo ne huzuru var çocuğumun sürekli agliyor
bu arad diyet yani sağlıklı beslenmem iyi gidiyo tarti bana guzel seyler gosterdi pazartesiyi iple cekiyorum

Kolay gelsin su' cum evet tarif ve resim isteriz sana zahmet olmayacaksa ben de severim bu tip seyleri yapmayi

canım çok geçmiş olsun,karadut pekmezi birebir ağız yarası için,eğer bulabilirsen yaralı yerlerine sürebilirsin

evet ya resmen yayiliyor. Suan arabadaym yolda gidiyoruz memlekete. Ora bana insallah iyi gelir. 1 ay kadar kalacam. Eger en az 2 kilo vermeden donersem yazik bana
ben 25 mayısta 29 oldum,86'lıyım
canim sen dedin ben yag çokelige dadandim 4 gündür cok yedim o kadarda guzeldi ki tadi. yine aldik . Sirt agrim geçti dedign gibi calsiyum eksilgndenmis dun o kadar hazirlik yaptim bugunde oyle sirtim ih demedi normalde abartisiz 20 dakikada agrimaya basliyordu. bu arada ayni yastayiz sanıyordum ben 89 luyum. resimlerde belli yasini gostermiyorsn.

Canim tabi ki potansiyelin va r ve motiven yüksek ama 100lu kilolardan geldin buralara durmasi cok normal sen yine basaracaksin moral bozmak yok şimdilik hedefi n almamk olsun zamanlada vereceksin benim tatlı rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…