- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Aynen canım ya neden böyle oldu anlamadım yeme tarzımı da değiştirmedim ama. İnşallah ödemdirYa bazı haftalar bende de oluyor o sinir vallaha ya. Baştan sona aynı kalsam neyse aldıklarını vermekle uğraş işin yoksa
Canım sıkılaştırır ama yaptığın hareket daha çok arka bacak ve dış yan bacak kaslarono toplar. Hareketi yaparken de anlarsın yanan yerden. İç bacak da sıkılır ama bence iç bacak hareketi ekle bu hateketi 2000 yapmak yrine. Başka hareketlere paylaştır bu sayıyı :)KIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN
İftar oldu dimi sizde :) allah kabul etsin canım :) ay inanmam çok yediğineKizlar affiniza siginarak soyluyorum ben var ya hayvan gibi yedim yaa sinir oldum kendime
ah bende öyle diyordum. inanınca oluyor. aynen devam.Cok hos görünüyorsun guzelim... keşke suanda ben bu.kiloda olabilsem:))
ya evet biraz öyle bir yapım var spor falan yaptığım da yok ama çok hareketliyim çok yürürüm falan. şimdi şu b-fite gidip bakacağım hoşuma giderse başlayacağım.Canim cok iyi duruyorsun hic 65 ustu gibi degil vücudun siki sanirim
çoook normalayyyy reglinin ilk gunu :/ kusura bakmayin canim ya normal ustu yiyorum ilk iki gun
Albeni de güzel be öyle bi ısırıkla falan bırakılacak gibi değilAz önc 1 tane albeni yedimYemesem iyiymiş demi kötü bir şey ettim bu ara canım çok tatlı çekiyo benim ya. Reglime de var zaman.
Allah razı olsun tatlım.İftar oldu dimi sizde :) allah kabul etsin canım :) ay inanmam çok yediğinesana öyle gelmiştir :)
Seninki kesinlikle ödemdir canım haftaya gider onlar.Aynen canım ya neden böyle oldu anlamadım yeme tarzımı da değiştirmedim ama. İnşallah ödemdir
Geçen hafta da 54 tem 53 e iniyodum , bu hafta gene aynı basamakları iniyorum. Bi 52 küsürleri göremedim
Canım sıkılaştırır ama yaptığın hareket daha çok arka bacak ve dış yan bacak kaslarono toplar. Hareketi yaparken de anlarsın yanan yerden. İç bacak da sıkılır ama bence iç bacak hareketi ekle bu hateketi 2000 yapmak yrine. Başka hareketlere paylaştır bu sayıyı :)
Al benden de o kadar ya dikesim var ağzımıKizlarrrrr ben bugun menu yazmayayim cok fena yiyorum.tahin helva denizinde yuzdum bugun aksamada iftara davetliyizyarin kendimi duzene koymaya calisirim
Neydi yeni denediğin ben de deniyimKizlar selam
Dunki misafirimi atlattim
cok yemedim yemek ama tatliyi kaçırdım biraz sütlü tatli ve yeni denedigim bişeydi karsi koyamadim
cık cık imkansızKizlar affiniza siginarak soyluyorum ben var ya hayvan gibi yedim yaa sinir oldum kendime
Sen de çok tatlısın canım benimSuu cok tatlisin keske her ev sahibi senin gibi yürütse bizleri ne iyi olur
Valla ya.cık cık imkansız
afiyet olsun canım benim de canım çekti ama kendime söz verdim tatlı iradesizliğimi biliyorsunuzAz önc 1 tane albeni yedimYemesem iyiymiş demi kötü bir şey ettim bu ara canım çok tatlı çekiyo benim ya. Reglime de var zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?