♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evde mi yapacaksin hamurunu. E o zaman hemen bir tarif alayim hamurunun.ben de yapayim canim.evde lahmacun.bir de resmini atarsan lahmacunlarin merak ederim ben cunki.onceki denemelerim kuru oldu hep
Evet canım yoğurdum şimdi hamurunu. Evet canım içinin domates kıvamı çok önemli yoksa kuru olabiliyor.
Tabiki veririm tarifi

Bende istiyorum tarifini. Bende fırında yaptirmistim daha önce hic iyi yapamadilar

Yasitiz demekki ben ağustosta 30 oluyorum
Eskiden bizde fırında yaptırıyorduk ya hamuru kalın oluyor ya yakıyorlar beğenmemiştim. Ben pizza pide lahmacun börek bunların hepsinde hamuru çok çok ince seviyorum hamurdan fazla malzeme olmalı

Selamun aleykum kizlarrr... Menuyu belirledim. Tarhana corbasi salata karisik kizartma lahmacun ayran sekerpare. Bence fena olmadi ya findik lahmacun gibi yapcam beni biraz ugrastiracak ama begenir arkadaslar benim hamurislerimi.
Güzel menü şimdiden eline sağlık:)

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin evladına :)

Eskiden bizde fırında yaptırıyorduk ya hamuru kalın oluyor ya yakıyorlar beğenmemiştim. Ben pizza pide lahmacun börek bunların hepsinde hamuru çok çok ince seviyorum hamurdan fazla malzeme olmalı

Ayyy ben de dayanamayacagim simdi kalkiyorum findik lagmacun yapmaya ama az yapacam canim cekti ayol....

22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
26.06----> 53,9
27.06----> 53,8

Ay aynı basamakları tekrar iniyorum bu ne yaaaa. Pazartesi almış gibi görüncem bu gidişle yeşil çay içeyim bari iftardan sonra.

22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
26.06----> 53,9
27.06----> 53,8

Ay aynı basamakları tekrar iniyorum bu ne yaaaa. Pazartesi almış gibi görüncem bu gidişle yeşil çay içeyim bari iftardan sonra.

Ah canım benim ki de ayni oluyor nedense

cok geçmiş olsun küçük olunca da mudahale ettirmiyorlar cok zor gerekirsr agzini zorla ac ver pekmezi. Benim kiz bogaz enfeksiyonu yuzunden yuksek gecirdigi donemler bacaklarını kollarini ayri hapsediyrdum. Zorla iciryrdm kusuyrdu bazen ama mecbur
karbonatli su denedin mi
Sbedencim hayirdir canim nereye gecmisi cok okuyamadim iyisin insallah agrilarin nasil
memlekete canım Agrilarim orucu birakinca gecti canım
Canim tabi ki potansiyelin va r ve motiven yüksek ama 100lu kilolardan geldin buralara durmasi cok normal sen yine basaracaksin moral bozmak yok şimdilik hedefi n almamk olsun zamanlada vereceksin benim tatlı rakibem
sagol canimin ici moral oluyor bu sozleriniz hep

kızlar biraz yoğun bir iki gün geçiriyorum. yatılı misafirim var. eşim de yok neyse bugün arkadaşımla kuaföre gittik, beni uzun zamandır görmemişti, çok zayıflamışsın dedi mutlu oldum hatta kuaförde resmimi çektim yeni halimin. sizinle paylaşayım dedim. kitara da paylaşmış ya geçenlerde. eski hallerimiz yeni hallerimiz falan. bence hepimiz ara sıra paylaşalım iyi motivasyon oluyor.

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 58
gayet fit görünüyorsun :)

Gayet hoşsun canim.10 kilonda hemencik gider inşallah

ben menü paylaşımı yapamadım iki gündür garip garip yedim durdum da. misafir olunca herşey dağılıyor

Kızlaaarrr misafirler gitti hatta onlara da yürüyüş yaptırdım iyi mi ev sahibine bakın ya
Bugün baya baya yoruldum ya çok yürüdüm zorunlu olarak araç kullanmaya karşı olduğum için iki kere çarşıya git gel alışveriş yemek derken ama güzeldi.
Gelelim menüme
Sahurda 1 yumurta ve ramazan pidesi yedim biraz
İftarda 1 lahmacun 1 bardak kola ve 1 şekerpare
Birazdan karpuz yiyebilirim kararsızım
Spor daaa
100 sguat
2 saat yürüyüş.
Yürüyüşün 1.15 i tempolu 45 dakikası normal.
Güzel yemişim bugün ha hey maaşallah

22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
26.06----> 53,9
27.06----> 53,8

Ya bazı haftalar bende de oluyor o sinir vallaha ya. Baştan sona aynı kalsam neyse aldıklarını vermekle uğraş işin yoksa

Canım maaşallah vücut fit görünüyor yani bi yer çok ince bi yer kalın değil.
Ama var ya bırak 10 kiloyu 5 kilo sonra bile müthiş fark eder 62 lerde falan da paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…