Ablam 90 kiloya yakindi kendi cabasiyla 83 kiloya uzun bir zamanda ulaştı dukanla 2 ayda 11 kilo verdi. O hayatını adamış gibi bugun bana bircok tarif atmış. Her yemekten her cesitten yiyor ama dukan tarifiyle pişmiş oluyor herseyi.. pastası pogacasi eristesi bile.. ekmeğini de kendisi pişiriyor. Ve ben sarkma falan olur diye düşündüm ams bildiğin genc kiz olmuş :))
Gunaydin kizlaarrrr....Bugun acikogretim sinavi vardi evde bos bos yatacagima gorev alayim dedim hem maddi hem manevi yani. Cok uykusuzum ama beste uyudum sekizde kalktim bide bi huyum var benim bi isim oldugu gun bes dakkada bir uyunup duruyorum cok kiziyorum kendime yaa
Yaa bi turlu yazamadim aynisini cevaplamisim milad cim. Acaba dukan in sadece atak evresini yapsan nasil olur ki.
Kizlar dun aksam menum
kuymak baya yedin
beyaz ekmek baya yedim
yesil zeytin
domates salatalik
ara
2 kayisi
6 kiraz
yarim paket misir cerezi(buyuk boy)
Cekirdek baya fazla
bu sabah(bugun oruc degilim kizlar)
Kuymak(dun cok yapmisim)
2 dilim ekmek
domates salatalik
1 tane yesil zeytin
tahin helva 2 parmak kalinliginda dilim(50 g falandir)
Ara
cekirdek 3 avuc
Evet canim halsiz birakiyormus. Ramazandan sonra yap ama simdilik de protein agirlikli beslenmeye basla. Ters tepecegini dusunmuyorum ben tesadufi olarak bazi gunler sabah yumurta peynir sut aksam tavuk yogurt yiyordum cok da iyi geliyor vucuduma ertesi gun 200,300 eksi cikiyorumAtak evresi cokk halsiz bırakıyor.. ramazan da zor ama ramazandan sonra dusunebilirim. Atak evresini yapıp devam etmesem ters tepmez mi acaba ya..
Haklisin ramazan sonuna kadar bunyemi de hazırlamış olurum hem.. sinavin bitti mi?Evet canim halsiz birakiyormus. Ramazandan sonra yap ama simdilik de protein agirlikli beslenmeye basla. Ters tepecegini dusunmuyorum ben tesadufi olarak bazi gunler sabah yumurta peynir sut aksam tavuk yogurt yiyordum cok da iyi geliyor vucuduma ertesi gun 200,300 eksi cikiyorum
Bitmedi daha yarim saat var bitmesine ama kurada yedek gozetmenlik cikti bana ilk yarim saat sonra gidilebiliyor eve geldim uzaniyorum bendeHaklisin ramazan sonuna kadar bunyemi de hazırlamış olurum hem.. sinavin bitti mi?
Teşekkürler canim cok incesinGüzel menü şimdiden eline sağlık:)
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin evladına :)
Suu cok tatlisin keske her ev sahibi senin gibi yürütse bizleri ne iyi olurKızlaaarrr misafirler gitti hatta onlara da yürüyüş yaptırdım iyi mi ev sahibine bakın ya
Bugün baya baya yoruldum ya çok yürüdüm zorunlu olarak araç kullanmaya karşı olduğum için iki kere çarşıya git gel alışveriş yemek derken ama güzeldi.
Gelelim menüme
Sahurda 1 yumurta ve ramazan pidesi yedim biraz
İftarda 1 lahmacun 1 bardak kola ve 1 şekerpare
Birazdan karpuz yiyebilirim kararsızım
Spor daaa
100 sguat
2 saat yürüyüş.
Yürüyüşün 1.15 i tempolu 45 dakikası normal.
Güzel yemişim bugün ha hey maaşallah
2000 biraz cok degil miKIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN
Canim Allah iyilik versincok geçmiş olsun küçük olunca da mudahale ettirmiyorlar cok zor gerekirsr agzini zorla ac ver pekmezi. Benim kiz bogaz enfeksiyonu yuzunden yuksek gecirdigi donemler bacaklarını kollarini ayri hapsediyrdum. Zorla iciryrdm kusuyrdu bazen ama mecbur
karbonatli su denedin mi
memlekete canım Agrilarim orucu birakinca gecti canım
sagol canimin ici moral oluyor bu sozleriniz hep
Canim cok iyi duruyorsun hic 65 ustu gibi degil vücudun siki sanirimkızlar biraz yoğun bir iki gün geçiriyorum. yatılı misafirim var. eşim de yokneyse bugün arkadaşımla kuaföre gittik, beni uzun zamandır görmemişti, çok zayıflamışsın dedi mutlu oldum hatta kuaförde resmimi çektim yeni halimin. sizinle paylaşayım dedim. kitara da paylaşmış ya geçenlerde. eski hallerimiz yeni hallerimiz falan. bence hepimiz ara sıra paylaşalım iyi motivasyon oluyor.
Canim evet kacamak yapıyoruz ama ardindan tartilmak lazim denizin dedigi gibi gerceklerle yüzleşmek lazim bende yapıyorum ve biraz dikkat ediyorumKilo 90 ben hala lahmacun tarifi pesindeyim
Yuh bana ya. @deniz3344 nerde ya bana o lazim. Tartiya cik ki belki az yemen gerektiğini anlarsin falan desin.. haftasonu onun vekilligini yapacak biri var mi
Kilolu oldugum gercegiyle yüzleşmekten hep bunun sıkıntısı ile bogusmaktan yorulmuyor muyum ne..
Ne gırtlaktır bu kardeşim tikanmadi gitti!
Yavrum sen napiyosun yaa.. ben yediklerimi yazayım da bunlar catlasin mi diyorsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?