♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar dun aksam menum
kuymak baya yedin
beyaz ekmek baya yedim
yesil zeytin
domates salatalik

ara
2 kayisi
6 kiraz
yarim paket misir cerezi(buyuk boy)
Cekirdek baya fazla

bu sabah(bugun oruc degilim kizlar)
Kuymak(dun cok yapmisim)
2 dilim ekmek
domates salatalik
1 tane yesil zeytin
tahin helva 2 parmak kalinliginda dilim(50 g falandir)

Ara
cekirdek 3 avuc

Yaa bi turlu yazamadim aynisini cevaplamisim milad cim. Acaba dukan in sadece atak evresini yapsan nasil olur ki.

Atak evresi cokk halsiz bırakıyor.. ramazan da zor ama ramazandan sonra dusunebilirim. Atak evresini yapıp devam etmesem ters tepmez mi acaba ya..

Yavrum sen napiyosun yaa.. ben yediklerimi yazayım da bunlar catlasin mi diyorsun :)))

Atak evresi cokk halsiz bırakıyor.. ramazan da zor ama ramazandan sonra dusunebilirim. Atak evresini yapıp devam etmesem ters tepmez mi acaba ya..
Evet canim halsiz birakiyormus. Ramazandan sonra yap ama simdilik de protein agirlikli beslenmeye basla. Ters tepecegini dusunmuyorum ben tesadufi olarak bazi gunler sabah yumurta peynir sut aksam tavuk yogurt yiyordum cok da iyi geliyor vucuduma ertesi gun 200,300 eksi cikiyorum

Haklisin ramazan sonuna kadar bunyemi de hazırlamış olurum hem.. sinavin bitti mi?

Suu cok tatlisin keske her ev sahibi senin gibi yürütse bizleri ne iyi olur

2000 biraz cok degil mi

Canim Allah iyilik versin
tabi ki hep moral olacagiz birbirimize ve motive edecegiz

Canim cok iyi duruyorsun hic 65 ustu gibi degil vücudun siki sanirim

Canim evet kacamak yapıyoruz ama ardindan tartilmak lazim denizin dedigi gibi gerceklerle yüzleşmek lazim bende yapıyorum ve biraz dikkat ediyorum
seni kendine getirecek seyler soylemek isterdim ama bu kiloyla bana dusmez heralde 50 ve 60 grubunda ki arkadaslara birakalim o isi

Kizlar net paketim cok az kalmış anca farkedebildim.. yarina kadar tasarruflu kullanacagim..
Okurum sizi ama yazamayabilirim.
sbeden beni yarin izinli yazar mısın? 90 li.kilolarda bildirim yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…