♥haftalık kilo verme yarışması♥

inşallah dediğin gibi olur ve geri almam,bazen iştahım acayip açılıyor,kendimi frenlemesem iştahı aça aça kiloları geri alıcam ama azda olsa frenlemeyi öğrendim

oooo maşallah ailecek sağlıklı yaşama adım atmışsınız hepinizi tebrik ederim,ailede birlik olunca bu iş çok daha kolay olacak eminim,babanda bi şekilde size uyar ve sağlıklı beslenmeye başlar inşallah
eşim bana hiç uymaz onu uyardığımdada genelde geriliriz
benimde yağ oranım kiloma göre fazla çıkıyo en son ölçümde %27 çıkmıştı,biraz daha düşse çok mutlu olucam

sbeden kilom:60,2
regl ken biraz dikkat edince kilo gidiyor,sporda yapabilseydim 59 ları görürdüm kesin ama olsun oda haftaya inşallah,umarım regl bitince geri almış olmam,o yüzden hemen spor yapmalıyım
hafta sonu evde değildim spor yapamadım,bugün yapıcam inşallah

canım şu an ikizler dolunayı var.

Jüpiter'in cilvelerinden bahsedelim. 1.2.6.8.12.evlerde ki seyri ister retro ister düz bireyi iştahlı yapar keza natal yerlesimde aynıdır. Bu evlerde ki transitine birde Dasa yöneticisi olarak eşlik ederse durumlar şinanay hoooop bir bakmissiniz sürecin sonunda 5-10 kilo hediye. Fakat gökyüzü öyle muazzam bir dengede ki Jüpiter'in geçtiği alana bir Satürn görünümü oluşacak. Jüpiter Mart itibariyle retroya döndüğünde enerjisi düşecek. Aman dikkat! AY ve LAGNA Aslan-Başak-Balik-Terazi-Kova.

ben aslanım ve gerçekten kendimi zor frenliyorum.

canım şu an ikizler dolunayı var.

Jüpiter'in cilvelerinden bahsedelim. 1.2.6.8.12.evlerde ki seyri ister retro ister düz bireyi iştahlı yapar keza natal yerlesimde aynıdır. Bu evlerde ki transitine birde Dasa yöneticisi olarak eşlik ederse durumlar şinanay hoooop bir bakmissiniz sürecin sonunda 5-10 kilo hediye. Fakat gökyüzü öyle muazzam bir dengede ki Jüpiter'in geçtiği alana bir Satürn görünümü oluşacak. Jüpiter Mart itibariyle retroya döndüğünde enerjisi düşecek. Aman dikkat! AY ve LAGNA Aslan-Başak-Balik-Terazi-Kova.

ben aslanım ve gerçekten kendimi zor frenliyorum.

Yok canım sadece veremiyorum ondan dedim yoksa bugün kahvaltı yapmadım mesela öğlen yarım kase tavuk çorbası 1 porsiyon döner yarım porsiyonda bulgur pilavı yedim

ba bs lerin içinde kaybolan nill :))
sen nasılsın? yine dönerler görüyorum öğlen yemeklerinde
bende dün aylar sonra tavuk yedim,kv ilk defa faydalı bişey yaptı tavuk almış gelmiş,nasıl yedim bi bilsen,eşimle oğlum ufacıcık yediler

burdayım canım,arada bakıyorum,kk sürekli açık
sen napıyosun? nasıl gidiyor?

fena değil iyi gidiyor. yarın kontrolüm var sonuç pek istenilen gibi değil ama sabah ola hayrola

kv hala sende mi. geçenlerde gelecek diyordun. uzaktan mı geliyor ?

Afiyet olsun canım demek ki canın çekmiş Çok şükür azalttım 30-40 müşteri kaldı ben kayboldum bildiğin gibi değil Stok ve cari hesap devirlerini yapacağım bitirirsem ama bugün az ağırdan alıyorum çok yoruldum

fena değil iyi gidiyor. yarın kontrolüm var sonuç pek istenilen gibi değil ama sabah ola hayrola

kv hala sende mi. geçenlerde gelecek diyordun. uzaktan mı geliyor ?

hadi bakalım merak ettim sonucunu,inşallah yağdan gitmiştir hep
ben bugün pazartesiye göre artıdayım ama tuvalete gidemedim sanırım ondan bi eksi bi artı görmekten sıkıldım artık ama yaaa
sen spor yapabiliyomusun?
kv. 45 dakika uzaklıkta bana çok uzak sayılmaz,eltimin kuranına geldi ama bende kaldı,pek bi seviyo beni peekkk

hadi bakalım allah işini ras getirsin onlarda biter sorunsuz inşallah
çok yorma kendini sonra eve gidince de bir sürü iş güç yapıyoruz

hadi bakalım allah işini ras getirsin onlarda biter sorunsuz inşallah
çok yorma kendini sonra eve gidince de bir sürü iş güç yapıyoruz
Bugünlerde pek yapamıyorum kuzum evde iş kaç gündür hazır yemek kahvaltı türü makarna falan yaptık geçen hafta öyle geçti resmen bu hafta da henüz yemek yapmadım bu akşamda eşim kursta akşam tekim yarın kv lere gideceğiz cuma ve hafta sonuna toparlarım gibi yıkadığım çamaşırlar askıda bu akşam ütü yapıp spor yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…