- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
begüm ben de hep seni 68 lerde başladığını biliyordum. o zaman çok yol katetmişsin.
yavaş verdiğin için geri almıyorsun. bak ne dicem. cuma günü annem eniştem yeğenim kardeşim hepsi kan vermeye ve diyetisyenle görüşmeye gittiler. annem zaten adanadayken başlamıştı diyetisyene. ankaraya gideli 1 ay oldu merak ediyordu sonuçlarını. toplam 10 kg vermiş ve diyetisyen demiş ki, siz bu verdiğinizi geri almazsınız yavaş ama çok sağlıkllı vermişsiniz demiş. senin ki de o hesap yavaş ve sağlıklı verilen kilo alınmıyor.
kız kardeşim de aynı kilodaydı hemen hemen şimdi 85 miş. yağ oranı 44,6 çıkmış....mesela ben 83 ile diyete başladığımda 41 di yağ oranım. benim kardeşim acayip sağlıksız şeyler yemeye bayılır. ben onun yediklerini yemiyorum. ona rağmen 41 çıktı.
neyse bu vesileyle kardeşim de diyete başladı. bir tek babam kaldı hayırlısıyla o da başlasa çok iyi olacak.
haftasonu aöf görevim var 2 tane. bir gittim geldim ertesi gün bir daha. ev işi çamaşır yemek temizlik yordu bir de duvar cam sildim perde yıkadım kışın ortasında hızımı alamadım haftaya diğer odaların duvarlarını da sileceğimo kadar yorulmuşum ki dün banyodan sonra uyudum sabaha kadar
inşallah dediğin gibi olur ve geri almam,bazen iştahım acayip açılıyor,kendimi frenlemesem iştahı aça aça kiloları geri alıcam ama azda olsa frenlemeyi öğrendim
oooo maşallah ailecek sağlıklı yaşama adım atmışsınız hepinizi tebrik ederim,ailede birlik olunca bu iş çok daha kolay olacak eminim,babanda bi şekilde size uyar ve sağlıklı beslenmeye başlar inşallah
eşim bana hiç uymaz onu uyardığımdada genelde geriliriz
benimde yağ oranım kiloma göre fazla çıkıyo en son ölçümde %27 çıkmıştı,biraz daha düşse çok mutlu olucam
inşallah dediğin gibi olur ve geri almam,bazen iştahım acayip açılıyor,kendimi frenlemesem iştahı aça aça kiloları geri alıcam ama azda olsa frenlemeyi öğrendim
oooo maşallah ailecek sağlıklı yaşama adım atmışsınız hepinizi tebrik ederim,ailede birlik olunca bu iş çok daha kolay olacak eminim,babanda bi şekilde size uyar ve sağlıklı beslenmeye başlar inşallah
eşim bana hiç uymaz onu uyardığımdada genelde geriliriz
benimde yağ oranım kiloma göre fazla çıkıyo en son ölçümde %27 çıkmıştı,biraz daha düşse çok mutlu olucam
evet canım pek uğrayan olmadı.Buralar pek bir sessiz bende yokum
Üzüldüm buraya uğranmıyorsa benim gibi kaçamak yapılıyordur kesinevet canım pek uğrayan olmadı.
Üzüldüm buraya uğranmıyorsa benim gibi kaçamak yapılıyordur kesin
ne yaptın kaçamak? yavaş yavaş diyiver
burdayım canım,arada bakıyorum,kk sürekli açıkbegum75 canım nerelerdesin
Yok canım sadece veremiyorum ondan dedim yoksa bugün kahvaltı yapmadım mesela öğlen yarım kase tavuk çorbası 1 porsiyon döner yarım porsiyonda bulgur pilavı yedim
burdayım canım,arada bakıyorum,kk sürekli açık
sen napıyosun? nasıl gidiyor?
ba bs lerin içinde kaybolan nill :))
sen nasılsın? yine dönerler görüyorum öğlen yemeklerinde
bende dün aylar sonra tavuk yedim,kv ilk defa faydalı bişey yaptı tavuk almış gelmiş,nasıl yedim bi bilsen,eşimle oğlum ufacıcık yediler
Afiyet olsun canım demek ki canın çekmişba bs lerin içinde kaybolan nill :))
sen nasılsın? yine dönerler görüyorum öğlen yemeklerinde
bende dün aylar sonra tavuk yedim,kv ilk defa faydalı bişey yaptı tavuk almış gelmiş,nasıl yedim bi bilsen,eşimle oğlum ufacıcık yediler
fena değil iyi gidiyor. yarın kontrolüm var sonuç pek istenilen gibi değil ama sabah ola hayrola
kv hala sende mi. geçenlerde gelecek diyordun. uzaktan mı geliyor ?
hadi bakalım allah işini ras getirsin onlarda biter sorunsuz inşallahAfiyet olsun canım demek ki canın çekmişÇok şükür azalttım 30-40 müşteri kaldı ben kayboldum bildiğin gibi değil Stok ve cari hesap devirlerini yapacağım bitirirsem ama bugün az ağırdan alıyorum çok yoruldum
Bugünlerde pek yapamıyorum kuzum evde iş kaç gündür hazır yemek kahvaltı türü makarna falan yaptık geçen hafta öyle geçti resmen bu hafta da henüz yemek yapmadım bu akşamda eşim kursta akşam tekim yarın kv lere gideceğiz cuma ve hafta sonuna toparlarım gibihadi bakalım allah işini ras getirsin onlarda biter sorunsuz inşallah
çok yorma kendini sonra eve gidince de bir sürü iş güç yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?