♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim de boğasım geliyor. geçtiğimiz konuşmalarda çok dile getirmişimdir bu serzenişimi. kv de öve öve bitiremez. yok benim oğlum şöyle ev silerdi şöyle yardım ederdi. dedimki o çocukken çocukkendi .şimdi yok öyle bir şey. pislik içine işlemiş 5 ay silme umurunda değil. ayy bunlar söylenmeyecek şeyler ama daha neler var.

yok canım alışkanlıklardan vazgeçemiyorlar. askılığı kaldıralım o zaman de, madem hala sandalyeye asacaksın gerek yok de bakalım ne diyecek. işte sonunda bu oluyor. hep söyle söyle söyle. söylemekten yoruluyorsun kendin yapıyorsun. nasıl beceriyorlar bu kadar iradeli olmayı şaşırıyorum. ay bana söylense utancımdan bi daha yapmam.

ben de diyorum yatmadan makinayı çalıştır dedim saat 9 falandı. yatıyorum ben dedim. ee sen çalıştır yat dedi. sen çalıştır dedim . yattım sonra gece sesler geliyor makineyi çalıştırmış...yaa altı üstü bir tablet atıp başlat diyecek. ben yapamaz mıyım yaparım ama kalksın kendi yapsın.

çocuk bu hisseder tabi kim içten samimi, kim ilgisiz
sabah o kadar şeye kalmadı yerinde haa,vay vicdansız yaaa,gavur olsa kalkıp en azından peşinde dolanı napabilirim çocuk hasta aman der telaş yapar,ama seninki harbi vurdumduymazmış
eşlerimiz o kadar şanslıki farkında değiller,biz yanlış yere düşmüşüz de geç ayıldık
canım kendini üzme kafana takma mutlu olacağın şeyler yap, kızın büyüdüğünde kendine ayıracak daha çok vaktin olcak,bırak eşin ne hali varsa görsün,ondanda beklenti içine girip kendini üzme çünkü değişmediler değişmezler boşuna kendimizi yıpratıyoruz sadece

nil ayarını yapıp ta söyle yavaştan ısınan kurbağa misali alıştır
yoksa bi süre sonra onlar patlıyo öfff amann moduna giriyolar
sonra bi bakmışsın işler üzerine yıkılmış

sana katılıyorum, bu kadar iradeli olmayı nasıl başarıyolar bende anlamıyorum,yapı meselesi sanırım yoksa taş olsa çatlar yaniii,yapıları kurusun huyları kurusun inatları kurusun
ayy biricik oğlu eminim 1 kere yer silmiştir oda viledayla artık milyon kere anlatırlar

Annelerinden pek temizliği mi görmemişler diyeceğim bizim kv de de pisdir az Allah affetsin dedikoduya girdi ama Dur diyeyim bir daha sandalyeye asınca bakalım ne diyecek
nil ayarını yapıp ta söyle yavaştan ısınan kurbağa misali alıştır
yoksa bi süre sonra onlar patlıyo öfff amann moduna giriyolar
sonra bi bakmışsın işler üzerine yıkılmış
Uff aman moduna girdi bence bizimki Sosyal medyada bir fotomuzu paylaşacaktım bak sinirlendim ona şuan

aman burda gaza gelip evde sorun yaratma sakın,burda zaten olan şeyleri konuşuyoruz,sen içinden geleni erteleme yap yine canım,hem bende görerim :)

bırakacağım inşallah :) kökten yani. şu ankara mevzusunun netleşmesini bekliyorum. uzun zamandır aklımda. sadece kıvılcım bekliyorum. kusura bakmasın da, ben onun rahatı için hayatımı sonsuza kadar mutsuz geçiremem.

Amin :)

bugünlük yeter başıma ağrı girdi

nehirr ben de foto sildim faceden gerek yok

inşallah hayırlısıyla olur ankara işi
evet fazla konuşmayada gelmiyo, moral çöküyo,işler güçler kalıyo
yeter bu kadar

geldim. sonuç harika dedi :)
78.8 çıktım ve 1 haftada 1,2 yağ kaybı var dedi. liste değişti yine. su çok önemli dedi sırf su içeyim diye ara öğün kaldırdı 3 lt kesinlikle içmelisiniz dedi.

bol bol kefir yoğurt verdi yine :) kefirciyle ahpap olacağım nerdeyse. c.tesi saat 9 a da kavitasyon randevumu aldım hayırlı uğurlu olsuın

canım çok sevindim,tebrik ederim seni
bende su içmek için çayı kahveyi bıraktım yoksa su içilmiyor
annemde kefir var hergün sütünü değiştiriyo, hafta sonu alayım ondan bari

kavitasyonu burdada yapıyolarmış yeni bi yer açılmış sizde ücreti ne kadar canım? neticelerini bize yaz bakarsın maddiyatımı ayarlarsam bende giderim (tabi çok pahalı değilse)

Sabah; 07:40 - 1 ad.muz - 105 kalori
Ara; 10:00 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:30 - 1 kase yayla çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye + 1 ad.yeşil biber + yarım domates - 441 kalori

aynen dedim ben de öyle çay kahve ayran içmekten suya yer kalmıyor dedim :) kesti hepsini

kefiri bilmiyorum ben beceremem diye hazır alıyorum mandıradan. al dene ben sevdim kefiri.

canım biz de 650 tl yaklaşık 2 saat sürüyor toplam 10 seans

bu dünkü
Sabah (saat 07:45)
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* omlet
* 2 dilim peynir
* 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara Öğün (10:00)
* 2 ceviz

Öğlen (saat 11:50)
* 2 köfte (azcıkda suyundan)
* salata
* 4 kaşık yoğurt
* 1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı(metal kaşık)

Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 küçük mandalina
* 1 dilim ayva

Ara Öğün (saat 17:30)
* yarım muz

Akşam (saat 18:30)
* pırasa yemeği
* 1,5 kaşık bulgur pilavı (tahta kaşıkla)
* 1 ufak parça tavuk

Son Öğün (saat 21:00)
* yarım muz

buda bugünkü
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* yarım muz
* beyaz peynir

Öğlen (saat 11:50 )
* şehriye çorbası
* ıspanak yemeği (az bulgurlu)
* 1 dilim ekmeğin kenarları

anaaa hayatta veremem 650 tl
yüzüme bi krem istiyorum,180 tl dedişlerdi, eşime söylesem almaz biliyorum, para biriktiriyorum kaç aydır bu ay belki alırım,650 yi biriktirmem mümkün değil
ben eliptiğe devam anlaşıldı
burda kefir satan yer yok, marketlerde hazırı var onuda alıp içmem evde mis gibi ev yoğurdum daha iyi
kefir gördüğüm kadarıyla topik peynir gibi bişey 2-3 tane var annemde, hergün süzgece döküp süzüyo, sütünü içiyo sanırım kalan top kefirleride tekrar cam kavanoza koyup üstüne taze süt döküyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…