- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Böyle nankörlüğe dayanamıyorum insanda az merhamet olru ya o kadar koşuştur yap et bir de defalarca boşanma noktasına gel şans iste ama aynı tas aynı hamam evladıyla bile ilgilenmeyen erkekleri boğasım geliyor bu erkeklere bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum ama söylediğin gibi yetiştirilme tarzından kaynaklı kayınvalideler rahat evde işi kadının yaptığı bir ortam yaratıp şımartmış bir erkeğin eşine yardım etme ihtimalini çürütmüş öyle evlendirmiş başka da bir anlamı yok merhametli vicdanlı anlayışlı bir erkek evlat yetiştirselerdi bunlar olmazdıEski cahil kafalar hala günümüzde de mevcut bari biz onlar gibi olmayalım gerçekten
Bende açıkcası ilk çocuğu bu sebepten düşünmem henüz çünkü eşim çok sever çokta iyi bir baba olur sorumluluğunu bilir eminim ama evdeki yükü tek başıma kaldırmaya çalışırım diye korkuyorum sizin 2.çocuğa yaklaşmamanız çok normal
Sende söyle madem söyle deniyor ben söylüyorum ya ama nerede seninki yapacak mı bakalım bak bir örnek vereyim önceden askılığımı yoktu salonda sandalye üzerine montlarımızı asardık şimdi 1-2 ay oldu yaptıralı ben askılığa asıyorum eşim genelde yine gidiyor o sandalyeye asıyor kaç kere uyar bazen askılıkta ama çoğu zaman orada sinirlenip götürüp askılığa asıyorum bir gün cinnet geçirecem herşey çözülecek
Anca kilo alsınlar bakAcımamak gerek haklısın bende artık gözüme batanı söylüyorum pat pat ama laftan anlamadığı noktalar var ya çayı kalk koy diyorum sen koy diyor tatlılıkla nazlanarak ben hizmetçiyim sanki resmen kullanıyor ya
ben belli etmiyorum. dışarıdan bakıldığında iyi bir aileyiz çocuğuna düşkün önemseyen bir baba rolünde. mutlu bir anne hep gülen rolü de ben de.
ben de ilk boşanalım dediğimde beklemiyordum çünkü seviyordum. sonrasında düşündüm o kadar acı vermiyormuş. ben zaten herşeyimi onsuz yapıyorum ki. cuma günüydü sanırım sabah makyaj yapıyorum. kızım uyandı seslendi. eşim gitti. ben annemi istiyorum annem gelsin dedi. eşim de sinirlendi odaya geldi. aynadan bakıyorum. diyo ki, annem gelsin annem kaldırsın annem baksın hep anne hep anne anasının kuzusu ne olacak dedi. hiçç ses çıkarmadım. yaa dedim içimden. çocuğunla ilgilenmezsen böyle olur. bu sabah yawrum kusuyor. bir yandan onu tutoyurm battaniyesine kustu çamaşır atıyorum kahvlatıyı hazırlıyorum duşa gireyim dedim kızımında büyük abdesti gelmiş. sen yapana kadar çıkarım dedim. küçük olduğu için silemiyor. sonra kusacam anne dedi. duşu açtım gel buraya çıkar dedim halimizi bir görseniz. hayır sinirlendim. baban nasıl duymuyor gamsız adam dedim kapıda belirdi . evin içi gürültü ama hala uyuyor fosur fosur .o ancak kuşuna aşkımmm canım desin. yemin ederimm bak bana öyle içten 1 kez bile aşkım demedi ilgilenmedi. bazen kuş olsam diyorum :)
nil ayarını yapıp ta söyle yavaştan ısınan kurbağa misali alıştırBöyle nankörlüğe dayanamıyorum insanda az merhamet olru ya o kadar koşuştur yap et bir de defalarca boşanma noktasına gel şans iste ama aynı tas aynı hamam evladıyla bile ilgilenmeyen erkekleri boğasım geliyor bu erkeklere bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum ama söylediğin gibi yetiştirilme tarzından kaynaklı kayınvalideler rahat evde işi kadının yaptığı bir ortam yaratıp şımartmış bir erkeğin eşine yardım etme ihtimalini çürütmüş öyle evlendirmiş başka da bir anlamı yok merhametli vicdanlı anlayışlı bir erkek evlat yetiştirselerdi bunlar olmazdıEski cahil kafalar hala günümüzde de mevcut bari biz onlar gibi olmayalım gerçekten
Bende açıkcası ilk çocuğu bu sebepten düşünmem henüz çünkü eşim çok sever çokta iyi bir baba olur sorumluluğunu bilir eminim ama evdeki yükü tek başıma kaldırmaya çalışırım diye korkuyorum sizin 2.çocuğa yaklaşmamanız çok normal
Sende söyle madem söyle deniyor ben söylüyorum ya ama nerede seninki yapacak mı bakalım bak bir örnek vereyim önceden askılığımı yoktu salonda sandalye üzerine montlarımızı asardık şimdi 1-2 ay oldu yaptıralı ben askılığa asıyorum eşim genelde yine gidiyor o sandalyeye asıyor kaç kere uyar bazen askılıkta ama çoğu zaman orada sinirlenip götürüp askılığa asıyorum bir gün cinnet geçirecem herşey çözülecek
Anca kilo alsınlar bakAcımamak gerek haklısın bende artık gözüme batanı söylüyorum pat pat ama laftan anlamadığı noktalar var ya çayı kalk koy diyorum sen koy diyor tatlılıkla nazlanarak ben hizmetçiyim sanki resmen kullanıyor ya
sana katılıyorum, bu kadar iradeli olmayı nasıl başarıyolar bende anlamıyorum,yapı meselesi sanırım yoksa taş olsa çatlar yaniii,yapıları kurusun huyları kurusun inatları kurusunbenim de boğasım geliyor. geçtiğimiz konuşmalarda çok dile getirmişimdir bu serzenişimi. kv de öve öve bitiremez. yok benim oğlum şöyle ev silerdi şöyle yardım ederdi. dedimki o çocukken çocukkendi .şimdi yok öyle bir şey. pislik içine işlemiş 5 ay silme umurunda değil. ayy bunlar söylenmeyecek şeyler ama daha neler var.
yok canım alışkanlıklardan vazgeçemiyorlar. askılığı kaldıralım o zaman de, madem hala sandalyeye asacaksın gerek yok de bakalım ne diyecek. işte sonunda bu oluyor. hep söyle söyle söyle. söylemekten yoruluyorsun kendin yapıyorsun. nasıl beceriyorlar bu kadar iradeli olmayı şaşırıyorum. ay bana söylense utancımdan bi daha yapmam.
ben de diyorum yatmadan makinayı çalıştır dedim saat 9 falandı. yatıyorum ben dedim. ee sen çalıştır yat dedi. sen çalıştır dedim . yattım sonra gece sesler geliyor makineyi çalıştırmış...yaa altı üstü bir tablet atıp başlat diyecek. ben yapamaz mıyım yaparım ama kalksın kendi yapsın.
Annelerinden pek temizliği mi görmemişler diyeceğim bizim kv de de pisdir az Allah affetsin dedikoduya girdi amabenim de boğasım geliyor. geçtiğimiz konuşmalarda çok dile getirmişimdir bu serzenişimi. kv de öve öve bitiremez. yok benim oğlum şöyle ev silerdi şöyle yardım ederdi. dedimki o çocukken çocukkendi .şimdi yok öyle bir şey. pislik içine işlemiş 5 ay silme umurunda değil. ayy bunlar söylenmeyecek şeyler ama daha neler var.
yok canım alışkanlıklardan vazgeçemiyorlar. askılığı kaldıralım o zaman de, madem hala sandalyeye asacaksın gerek yok de bakalım ne diyecek. işte sonunda bu oluyor. hep söyle söyle söyle. söylemekten yoruluyorsun kendin yapıyorsun. nasıl beceriyorlar bu kadar iradeli olmayı şaşırıyorum. ay bana söylense utancımdan bi daha yapmam.
ben de diyorum yatmadan makinayı çalıştır dedim saat 9 falandı. yatıyorum ben dedim. ee sen çalıştır yat dedi. sen çalıştır dedim . yattım sonra gece sesler geliyor makineyi çalıştırmış...yaa altı üstü bir tablet atıp başlat diyecek. ben yapamaz mıyım yaparım ama kalksın kendi yapsın.
Uff aman moduna girdi bence bizimkinil ayarını yapıp ta söyle yavaştan ısınan kurbağa misali alıştır
yoksa bi süre sonra onlar patlıyo öfff amann moduna giriyolar
sonra bi bakmışsın işler üzerine yıkılmış
aman burda gaza gelip evde sorun yaratma sakın,burda zaten olan şeyleri konuşuyoruz,sen içinden geleni erteleme yap yine canım,hem bende görerim :)Annelerinden pek temizliği mi görmemişler diyeceğim bizim kv de de pisdir az Allah affetsin dedikoduya girdi amaDur diyeyim bir daha sandalyeye asınca bakalım ne diyecek
Uff aman moduna girdi bence bizimkiSosyal medyada bir fotomuzu paylaşacaktım bak sinirlendim ona şuan
aman burda gaza gelip evde sorun yaratma sakın,burda zaten olan şeyleri konuşuyoruz,sen içinden geleni erteleme yap yine canım,hem bende görerim :)
çocuk bu hisseder tabi kim içten samimi, kim ilgisiz
sabah o kadar şeye kalmadı yerinde haa,vay vicdansız yaaa,gavur olsa kalkıp en azından peşinde dolanı napabilirim çocuk hasta aman der telaş yapar,ama seninki harbi vurdumduymazmış
eşlerimiz o kadar şanslıki farkında değiller,biz yanlış yere düşmüşüz de geç ayıldık
canım kendini üzme kafana takma mutlu olacağın şeyler yap, kızın büyüdüğünde kendine ayıracak daha çok vaktin olcak,bırak eşin ne hali varsa görsün,ondanda beklenti içine girip kendini üzme çünkü değişmediler değişmezler boşuna kendimizi yıpratıyoruz sadece
sana katılıyorum, bu kadar iradeli olmayı nasıl başarıyolar bende anlamıyorum,yapı meselesi sanırım yoksa taş olsa çatlar yaniii,yapıları kurusun huyları kurusun inatları kurusun
ayy biricik oğlu eminim 1 kere yer silmiştir oda viledayla artık milyon kere anlatırlar
Annelerinden pek temizliği mi görmemişler diyeceğim bizim kv de de pisdir az Allah affetsin dedikoduya girdi amaDur diyeyim bir daha sandalyeye asınca bakalım ne diyecek
Uff aman moduna girdi bence bizimkiSosyal medyada bir fotomuzu paylaşacaktım bak sinirlendim ona şuan
Ben fotosuz yapamam dayanamıyorum paylaşıyorumnehirrben de foto sildim faceden gerek yok
inşallah hayırlısıyla olur ankara işibırakacağım inşallah :) kökten yani. şu ankara mevzusunun netleşmesini bekliyorum. uzun zamandır aklımda. sadece kıvılcım bekliyorum. kusura bakmasın da, ben onun rahatı için hayatımı sonsuza kadar mutsuz geçiremem.
Amin :)
bugünlük yeter başıma ağrı girdi
kolay gelsin canımgidiyom ben diyetisyene....haaa bu arada bu kiloları vereceğim ama kendim için. sizi seviyorum 1 de gelirim.
geldim. sonuç harika dedi :)
78.8 çıktım ve 1 haftada 1,2 yağ kaybı var dedi. liste değişti yine. su çok önemli dedi sırf su içeyim diye ara öğün kaldırdı 3 lt kesinlikle içmelisiniz dedi.
bol bol kefir yoğurt verdi yine :) kefirciyle ahpap olacağım nerdeyse. c.tesi saat 9 a da kavitasyon randevumu aldım hayırlı uğurlu olsuın
canım çok sevindim,tebrik ederim seni
bende su içmek için çayı kahveyi bıraktım yoksa su içilmiyor
annemde kefir var hergün sütünü değiştiriyo, hafta sonu alayım ondan bari
kavitasyonu burdada yapıyolarmış yeni bi yer açılmış sizde ücreti ne kadar canım? neticelerini bize yaz bakarsın maddiyatımı ayarlarsam bende giderim (tabi çok pahalı değilse)
aynen dedim ben de öyle çay kahve ayran içmekten suya yer kalmıyor dedim :) kesti hepsini
kefiri bilmiyorum ben beceremem diye hazır alıyorum mandıradan. al dene ben sevdim kefiri.
canım biz de 650 tl yaklaşık 2 saat sürüyor toplam 10 seans
Sabah; 07:40 - 1 ad.muz - 105 kalori
Ara; 10:00 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:30 - 1 kase yayla çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye + 1 ad.yeşil biber + yarım domates - 441 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?