baya yoğun geçmiş gerçekten,kolay gelsin sanaBugünlerde pek yapamıyorum kuzum evde iş kaç gündür hazır yemek kahvaltı türü makarna falan yaptık geçen hafta öyle geçti resmen bu hafta da henüz yemek yapmadım bu akşamda eşim kursta akşam tekim yarın kv lere gideceğiz cuma ve hafta sonuna toparlarım gibiyıkadığım çamaşırlar askıda bu akşam ütü yapıp spor yapmayı planlıyorum
baya yoğun geçmiş gerçekten,kolay gelsin sana
yarın kv desin demek
bu akşam eşin olmadığına göre spor için harika bi vaktin var demek
evde çamaşır varsa,peşinden katla yerleştir,süpür sil iş anca bitiyo allah kolaylık versin canım
benimde dün misafirlerim gitti
gümbür gümbür nil geliyor açılınEvet ama yemek derdim yok direk onlara başlayıp 9 gibi de spora başladım mı değmeyin keyfimeSpora başlamak için start verildi efenim ee iyice şiştik Amin cümlemize kuzum sizlerde durum nasıl
Bu sabah 1 tane muz yedim bu hafta toparlayacağım herşeyi ve kahvaltıya da başlıyorum
gümbür gümbür nil geliyor açılın
bizde durumlar orta karar kv dün gitti ama belli oğluluyla pek bi dertleşmiş, benim adam mesafeli, bekliyecem altından ne çıkacak bilmiyorum...
afiyet olsun bende dün pazardan aldım muzu çok güzeldi sabah dayanamdım yarım yedim
İnşallah geliyorumBak sen gider ayak neler yapmış ne kalbi kötü biri ya Çıkacak kuzum belki eşin farkeder durumu da anlatır Afiyet olsun sana da kuzu
her geldiğinde konuşurlar, ohh oluyo eşimede morali bozuluyo depresif depresif dolanıyo ortalıkta
kardeşi gibi olamıyo,kaynım hiç anlattırmaz annesine bişey kızar bana böyle şeylerle gelme diye hatta evlerinde bile kaldırmıyo,geçen kv onlarda kaldıydı canın sıkılır seni teyzeme bırakayım demiş
hadi bakalım merak ettim sonucunu,inşallah yağdan gitmiştir hep
ben bugün pazartesiye göre artıdayım ama tuvalete gidemedim sanırım ondan bi eksi bi artı görmekten sıkıldım artık ama yaaa
sen spor yapabiliyomusun?
kv. 45 dakika uzaklıkta bana çok uzak sayılmaz,eltimin kuranına geldi ama bende kaldı,pek bi seviyo beni peekkk
Bugünlerde pek yapamıyorum kuzum evde iş kaç gündür hazır yemek kahvaltı türü makarna falan yaptık geçen hafta öyle geçti resmen bu hafta da henüz yemek yapmadım bu akşamda eşim kursta akşam tekim yarın kv lere gideceğiz cuma ve hafta sonuna toparlarım gibiyıkadığım çamaşırlar askıda bu akşam ütü yapıp spor yapmayı planlıyorum
gümbür gümbür nil geliyor açılın
bizde durumlar orta karar kv dün gitti ama belli oğluluyla pek bi dertleşmiş, benim adam mesafeli, bekliyecem altından ne çıkacak bilmiyorum...
afiyet olsun bende dün pazardan aldım muzu çok güzeldi sabah dayanamdım yarım yedim
her geldiğinde konuşurlar, ohh oluyo eşimede morali bozuluyo depresif depresif dolanıyo ortalıkta
kardeşi gibi olamıyo,kaynım hiç anlattırmaz annesine bişey kızar bana böyle şeylerle gelme diye hatta evlerinde bile kaldırmıyo,geçen kv onlarda kaldıydı canın sıkılır seni teyzeme bırakayım demiş
Ne konusu kuzum hepimiz burada konuşuyoruz aşk olsunBakalım inişallah. hedefe ulaşamadım sabah 79 dum. en fazla 78.7 bekliyorum dedi ama olmadı. keyfim yok o yüzden odaklanamıyorum kaçamak yapmadım ama spor da yapmadım. dün ilk kez yürüyüş yaptım arkadaşımla. bugün de kontrol var diye öğlen yapamayacağım.
ben de dün yine sinirliydim. eşime dedim ki yemek yok, makinede bulaşıklar çıkarılacak salata yapılacak. yardım et yapalım dedim. geçti içeri oturmuş elinde telefon oyun oynuyor... napıyorsun dedim. bugün ki isyanın kime dedi? çektim gittim içeri. normalde kereviz rendeleyecekti yoğuırtlu kereviz yapayım dedim. 2 dk sonra geldi. ne yapacağım? ebenin körünü yap. bir şey yapma makarna yapacam sadece dedim. ama 1 saat ağladım mutfakta. kızım da arkamda oyun oynuyordu görmedi neyseki. sinirimden tüm dolabı indirmek istedim. tırnaklarım geçti elime. o derece bunaldım artık dayanamıyorum.
sonra kızım uyudu 8 de bende yattım tek kelime konuşmadım. istemiyorum konuşmak paylaşmak görmek.
ayy kusura bakma nehir, konunu gasp ettim.
benim de eşim azarlar annesini babasını...onlar da çok cahilce davranıyor bazen haklı ama bağırmasına gerekyok. hep ben uyuduktan sonra konuşurlar ama duyuyorum ben konuştuklarını. ve bana anlatmaz eşim ama ben biliyorum ben de söylemiyorum.
Ne konusu kuzum hepimiz burada konuşuyoruz aşk olsunEşin biraz anlayışlı olması gerek bir şeyler bekliyorsa yardım da edecek şimdi benim eşim pek yardım etmez ama illa bir şey yapayım diye de beklemez benden ama keşke az yardımcı olsalar çok tembeller ya Kendini yıpratma kuzum olmadı yapma bir şey bir süre anlar belki
Bakalım inişallah. hedefe ulaşamadım sabah 79 dum. en fazla 78.7 bekliyorum dedi ama olmadı. keyfim yok o yüzden odaklanamıyorum kaçamak yapmadım ama spor da yapmadım. dün ilk kez yürüyüş yaptım arkadaşımla. bugün de kontrol var diye öğlen yapamayacağım.
ben de dün yine sinirliydim. eşime dedim ki yemek yok, makinede bulaşıklar çıkarılacak salata yapılacak. yardım et yapalım dedim. geçti içeri oturmuş elinde telefon oyun oynuyor... napıyorsun dedim. bugün ki isyanın kime dedi? çektim gittim içeri. normalde kereviz rendeleyecekti yoğuırtlu kereviz yapayım dedim. 2 dk sonra geldi. ne yapacağım? ebenin körünü yap. bir şey yapma makarna yapacam sadece dedim. ama 1 saat ağladım mutfakta. kızım da arkamda oyun oynuyordu görmedi neyseki. sinirimden tüm dolabı indirmek istedim. tırnaklarım geçti elime. o derece bunaldım artık dayanamıyorum.
sonra kızım uyudu 8 de bende yattım tek kelime konuşmadım. istemiyorum konuşmak paylaşmak görmek.
ayy kusura bakma nehir, konunu gasp ettim.
benim de eşim azarlar annesini babasını...onlar da çok cahilce davranıyor bazen haklı ama bağırmasına gerekyok. hep ben uyuduktan sonra konuşurlar ama duyuyorum ben konuştuklarını. ve bana anlatmaz eşim ama ben biliyorum ben de söylemiyorum.
keşke nehir "aşk" olsa zaten o zaman yapılanlar ya da yapılmayanlar göze batmaz. gerçekten benim kocam tembel vurdumduymaz gamsız ruhsuz bir adam.
eşimle ilgili sorunlarımı paylaştığım 1 arkadaşım var sadece, o da bizi çıktığımızdan beri tanıyor. çünkü o da eşimin en yakın arkadaşı ile evlendi. aynı meslek hep eşlerimiz biz de öyle. o da uzakta ancak telefonla konuşabiliyoruz. her zaman müsait olmuyor. onun durumu da benimle aynı. beni en iyi o anlıyor. anlatmak istiyorum içimde çığ gibi büyüdü patlama noktasındayım. 5 yılın birikimi. ama son 2 yıl çekilmez oldu.
keşke nehir "aşk" olsa zaten o zaman yapılanlar ya da yapılmayanlar göze batmaz. gerçekten benim kocam tembel vurdumduymaz gamsız ruhsuz bir adam.
eşimle ilgili sorunlarımı paylaştığım 1 arkadaşım var sadece, o da bizi çıktığımızdan beri tanıyor. çünkü o da eşimin en yakın arkadaşı ile evlendi. aynı meslek hep eşlerimiz biz de öyle. o da uzakta ancak telefonla konuşabiliyoruz. her zaman müsait olmuyor. onun durumu da benimle aynı. beni en iyi o anlıyor. anlatmak istiyorum içimde çığ gibi büyüdü patlama noktasındayım. 5 yılın birikimi. ama son 2 yıl çekilmez oldu.
nehirnil111 eşinden yardım iste, asla sen iş yaparken o oturmasın,inan bana ceremesini çok çekersin,bak senden büyüğüm tecrübelerime kulak ver,çocuk olduktan sonra yapar nasılsa diye düşünme,ya yapmazsa dilini korkak alıştırma eşine iş yaptır,ama küçük ama büyük,sorumluluk almayı bilsin
varya okurken düşündüm bir an bunu ben ne zaman yazdım diye
aynı bizi anlattın,inan hiç farkımız yok
dün akşam sporum bitip oturduğumda saat 10:20 idi
benim eşimde söylenmedikten sonra asla ama sala bişey yapmaz,çünkü o hep yorgun o hep bitmiş tükenmiş,sanki biz sabahın köründe kalkıp tatile gidiyoruz,dinlenip geliyoruz,bunların hepsi aynı...
benim kv dede ben uyuduktan sonra konuşur,ama ben ne konuşuyolar bilmiyorum eşimle kavga ederken bazen kaçırıyo o zamanlarda öğreniyorum ancakçok ağzı sıkıdır tipten halden belli eder ama konuşmaz
nehirnil111 eşinden yardım iste, asla sen iş yaparken o oturmasın,inan bana ceremesini çok çekersin,bak senden büyüğüm tecrübelerime kulak ver,çocuk olduktan sonra yapar nasılsa diye düşünme,ya yapmazsa dilini korkak alıştırma eşine iş yaptır,ama küçük ama büyük,sorumluluk almayı bilsin
varya okurken düşündüm bir an bunu ben ne zaman yazdım diye
aynı bizi anlattın,inan hiç farkımız yok
dün akşam sporum bitip oturduğumda saat 10:20 idi
benim eşimde söylenmedikten sonra asla ama sala bişey yapmaz,çünkü o hep yorgun o hep bitmiş tükenmiş,sanki biz sabahın köründe kalkıp tatile gidiyoruz,dinlenip geliyoruz,bunların hepsi aynı...
benim kv dede ben uyuduktan sonra konuşur,ama ben ne konuşuyolar bilmiyorum eşimle kavga ederken bazen kaçırıyo o zamanlarda öğreniyorum ancakçok ağzı sıkıdır tipten halden belli eder ama konuşmaz
Canım eşinle ciddi konuşsan da anlamıyor mu çok can sıkıcı ya bari istemeseler
İş yaptırıyorum ama inan yaptırana kadar bir sürü laf sanki benim görevimmişte ona yıkıyormuşum gibiMarket poşetlerini dolaba kaldırmayı biliyor market alışverişini yapmayı biliyor balkondaki çamaşırları almayı biliyor şimdi kursu var geçen aylarda hep öyleydi dersi var diye boşverdim bir sınavı geçsin alıp karşıma konuşacağım
gel sarılalım kardeş
beni nil çok iyi bilir neler çektim,çekiyorum neler neler
benimkide öyle malesef ahh ahh söylencek çok şey varda burda yazamıyosun işte
allah sabır güç versin bize yoksa sonumuz pek iç açıcı değil
Canım eşinle ciddi konuşsan da anlamıyor mu çok can sıkıcı ya bari istemeseler
İş yaptırıyorum ama inan yaptırana kadar bir sürü laf sanki benim görevimmişte ona yıkıyormuşum gibiMarket poşetlerini dolaba kaldırmayı biliyor market alışverişini yapmayı biliyor balkondaki çamaşırları almayı biliyor şimdi kursu var geçen aylarda hep öyleydi dersi var diye boşverdim bir sınavı geçsin alıp karşıma konuşacağım
eşimin yaklaşık 10 sene düzgün bi işi yoktu, bazen işsiz bazende bulduğu işlerde akşam 7 lere 8 lere kadar çalışırdı,evimiz sobalıydı,işten gelince külü döker,kömürü taşır sobayı yakardım,beni hep kandırdı düzgün maaşlı bi işim olsun sana hep yardım edicem dedi,bende kıyamadım, yoruluyo dedim,hatta dalgasını geçtim,düzgün maaşlı işin olsun allahın izniyle 2.çocuğu yaparız dedim
eşimin işsiz olduğu dönemde ailemin (annemler ve teyzemin) desteğiyle ufak ama kendimize ait bi ev aldık, ondan sonra eşim işe girdi,aradan 4,5 sene geçti, eşim dahada tembel oldu verilen sözler havada kaldı,yardım isteyinde sen benden ne istiyosun kadın oldum ben,beklentiler hayaller kırılan yıkılan ümitlerle tüm ümitlerle birlikte 2.çocuk ta kaldı,bu arada da eşim oldu 98-100 kilo
tek bildiği aynen şu,işten gel,üzerini değişip tv karşına geç,yemek hazır olunca davetiyeyle sofraya gel ye kalk,çaymı yapsak,ne yesek...ne izlesek,begümde koştursun dursun salak gibi,haa bide canı sıkılınca kankalarını arar dakikalarca boş sohbetler,muhabbetler
acıma nil acıma sevgi başka bişey sorumluluk başka,seviyorum diye herşeyi üstlenirsen daha sonra o işler görevin haline geliyo benden sana abla tavsiyesi
evet aynen ben her gün sabah kalkıyorum ne yaptığımı biliyor görüyor vicdansız...sen söylemedikçe yapmaz, bana söyleyeceksin diyor. kör müsün orada duruyor ama yok illa kafasına sokulacak. nasıl bir yetişme tarzıdır.
evet nehir, begüm haklı az da olsa yapacak yardım edecek senin halinden anlayacak. yoksa üzülen hep sen olursun.
kızımla bile yeterince ilgilenmiyor. o yüzden de babasıyla değil benimle olmak istiyor. biliyor musunuz ben hep diyorum ya 2.çocuk falan, yalan koca bir yalan. sürekli herkes sorduğu için öyle diyorum ama yapmayacağım. mutlu bir anneyim çok şükür Rabbime pırlanta gibi melek gibi evladım var beni o kadar çok seviyor ki anlatamam tarifi yok ben böyle bir sevgi görmedim annem babamdan bile daha çok seviyor evladım. fakat mutsuz bir eşim mutsuz bir kadınım.. mutlu olmadığım birinden niye çocuk yapıp ta kendimi pişmanlığımla öldüreyim ki. adam ilk çocuğa bile ilgisizken ben 2.de kafayı yerim.
evet aynen ben her gün sabah kalkıyorum ne yaptığımı biliyor görüyor vicdansız...sen söylemedikçe yapmaz, bana söyleyeceksin diyor. kör müsün orada duruyor ama yok illa kafasına sokulacak. nasıl bir yetişme tarzıdır.
evet nehir, begüm haklı az da olsa yapacak yardım edecek senin halinden anlayacak. yoksa üzülen hep sen olursun.
kızımla bile yeterince ilgilenmiyor. o yüzden de babasıyla değil benimle olmak istiyor. biliyor musunuz ben hep diyorum ya 2.çocuk falan, yalan koca bir yalan. sürekli herkes sorduğu için öyle diyorum ama yapmayacağım. mutlu bir anneyim çok şükür Rabbime pırlanta gibi melek gibi evladım var beni o kadar çok seviyor ki anlatamam tarifi yok ben böyle bir sevgi görmedim annem babamdan bile daha çok seviyor evladım. fakat mutsuz bir eşim mutsuz bir kadınım.. mutlu olmadığım birinden niye çocuk yapıp ta kendimi pişmanlığımla öldüreyim ki. adam ilk çocuğa bile ilgisizken ben 2.de kafayı yerim.
Böyle nankörlüğe dayanamıyorum insanda az merhamet olru ya o kadar koşuştur yap et bir de defalarca boşanma noktasına gel şans iste ama aynı tas aynı hamam evladıyla bile ilgilenmeyen erkekleri boğasım geliyor bu erkeklere bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum ama söylediğin gibi yetiştirilme tarzından kaynaklı kayınvalideler rahat evde işi kadının yaptığı bir ortam yaratıp şımartmış bir erkeğin eşine yardım etme ihtimalini çürütmüş öyle evlendirmiş başka da bir anlamı yok merhametli vicdanlı anlayışlı bir erkek evlat yetiştirselerdi bunlar olmazdıyetiştirilme tarzı işte. kadın hep yapmak zorundaymış gibi. ev hanımı olsak bir nebze anlarım ama ben de çalışıyorum üstelik evde de çalışıyorum. oğlun olursa hep anlat ona, eşine değer ver onu üzme yardım et diye.
konuştum tatlım başka sorunlar da var. hep ben haklı çıktım. ama o benim haklı çıkmamı hazmedemeyen biri. karısının lafını kula ardı yapıp arkadaşlarını dinleyen biri.
beter olsun. eşim 2 kez boşanalım dedi, konuştuk düzeldi. en sonunda ben dedim kararımı verdim 2,5 sene önceydi sanırım bitsin artık dedim. ben çok kararlı olunca tırstı bi düşündü zaman istedi birkaç gün. sonra şans verelim dedi. iyi dedim vereyim. ama yok yani ben zaten soğudum. sevmiyorum. eski aşık kadını yok etti.
eşimin yaklaşık 10 sene düzgün bi işi yoktu, bazen işsiz bazende bulduğu işlerde akşam 7 lere 8 lere kadar çalışırdı,evimiz sobalıydı,işten gelince külü döker,kömürü taşır sobayı yakardım,beni hep kandırdı düzgün maaşlı bi işim olsun sana hep yardım edicem dedi,bende kıyamadım, yoruluyo dedim,hatta dalgasını geçtim,düzgün maaşlı işin olsun allahın izniyle 2.çocuğu yaparız dedim
eşimin işsiz olduğu dönemde ailemin (annemler ve teyzemin) desteğiyle ufak ama kendimize ait bi ev aldık, ondan sonra eşim işe girdi,aradan 4,5 sene geçti, eşim dahada tembel oldu verilen sözler havada kaldı,yardım isteyinde sen benden ne istiyosun kadın oldum ben,beklentiler hayaller kırılan yıkılan ümitlerle tüm ümitlerle birlikte 2.çocuk ta kaldı,bu arada da eşim oldu 98-100 kilo
tek bildiği aynen şu,işten gel,üzerini değişip tv karşına geç,yemek hazır olunca davetiyeyle sofraya gel ye kalk,çaymı yapsak,ne yesek...ne izlesek,begümde koştursun dursun salak gibi,haa bide canı sıkılınca kankalarını arar dakikalarca boş sohbetler,muhabbetler
acıma nil acıma sevgi başka bişey sorumluluk başka,seviyorum diye herşeyi üstlenirsen daha sonra o işler görevin haline geliyo benden sana abla tavsiyesi
canım benim yaa
böyle olduğunu bilmiyordum,gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm,bugün zaten çok mutsuzum şimdi senide öğrenince kaderimize üzüldüm
biz nil le özelden yazışıyoruz anlatmak istediğin olursa yaz bizede
kendini üzme nolur,ben bi ara ilaç bile kullandım,şimdide o duruma doğru gidiyorum ve eşim bunun farkında bile değil hala abarttığımı düşünüyo,onlar bizi anlayamıyolar malesef
yaşım büyüdükçe boşanmalar bile bana çok mantıklı geliyo şimdi çok daha iyi anlıyorum boşanan çiftleri sevgi bir yere kadar getiriyo, bir ömür devam etmek için asla yetmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?