- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
anaammm o ne kız,az tabi,ya benim şekerim düşüverir, ben gelemiyorum böyle diyetlere
yediklerimi kısarakta veremiyorum
eeee nasıl vercem bende bilmiyorum
Dediğiniz gibi yapmaya çalışayım bundan sonra yemeğe yedi buçuk gibi oturuyoruz akşamlarıkilo vermek istiyosak vazgeçmek zorundayız yoksa başaramıyoruz
yemekleri az sulu al tabağına yavaş ye bide akşamları hiç yeme,inan faydasını görürsün,bide belli saatten sonra bişey yeme
ben de bilmiyom ara öğün de yok hiç
Dediğiniz gibi yapmaya çalışayım bundan sonra yemeğe yedi buçuk gibi oturuyoruz akşamları
Ekmeğimi değiştirmem lazım zaten dediğiniz ekmeğe de bakacağımKilo vermek istiyorsan vazgeçeceksin canım ya da tam buğday yiyeceksin
7,30 iyi daha geçe kalma ama,nil in dediği gibi ekmeğide tam buğday türü yersen daha iyi olur,seni daha uzun süre tok tutarDediğiniz gibi yapmaya çalışayım bundan sonra yemeğe yedi buçuk gibi oturuyoruz akşamları
geç bir saat canım... en geç 7.30 da bitmiş olmalı hele ki kış mevsimindeyiz. mecbur değilsen daha erkene çekmelisin.
Kilolu duruyorum işte biraz vermem lazımben bu kiloda olsam baya bayatakla atarım ip atlarım
Babamın işten gelmesini bekliyoruz o yüzden hep birlikte o saatte oturuyoruz sofrayageç bir saat canım... en geç 7.30 da bitmiş olmalı hele ki kış mevsimindeyiz. mecbur değilsen daha erkene çekmelisin.
Bir şey çıkmadıkça değişmiyor yemek saati dediğiniz ekmeğe de bakacağım7,30 iyi daha geçe kalma ama,nil in dediği gibi ekmeğide tam buğday türü yersen daha iyi olur,seni daha uzun süre tok tutar
Çok çok zayıfım canım minnacıkım zatine iyi abiymiş onlar :) seni zayıf gördüler besliyorlardır
Çok çok zayıfım canım minnacıkım zati
Tanımayan öyle zanneder kızevet öylesin tatlım minnacık bir kızsın
Bizim buradaki abiler almış gelmiş
nill 1 senelik meyva nı yemişsin seni tebrik ederim
hayırdır neden böyle oldu?
afiyet olsun bol bol vitamin olsun,nasıl meyva yemek güzelmiydi ne hissettin?Bizim buradaki abiler almış gelmişSabahta muz yiyince evde tam oldu işte Günaydın canım
Bildiğin tıkadı vücut alışık değil Muzu severim ama mandalina benlik bir meyve değilafiyet olsun bol bol vitamin olsun,nasıl meyva yemek güzelmiydi ne hissettin?
günaydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?