- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bildiğin tıkadı vücut alışık değil Muzu severim ama mandalina benlik bir meyve değilBakma meyveci değilim ama Muz, Erik, Kivi, Ananas bunlara asla hayır demem arada da Çilek
Bende yazdıktan sonra onu farkettim demek kihafif ekşimsi tatları seviyorsun o zaman
bıraktı gitti bizi,sınavlarıda bitti ama gelip bakmadı bile bizesbeden canım nerelerdesin uğramadın bu hafta merak ettim seni.
hem soğuk hem yoğurt ikiside uyku yapan şeyler,sıcak bir kahve alsaydın keşke canımkızlar yürüyüş yapıp geldim. sis vardı soğuk olmaz dedik. var ya buzzzzzz resmen dondum. hissiz yürüdüm başlarda. kar yağacak onun soğuğu. geldim yoğurt yiyorum uyumam inşallah
hem soğuk hem yoğurt ikiside uyku yapan şeyler,sıcak bir kahve alsaydın keşke canım
yürümen iyi olmuş soğuk havada yürümek metabolizmayı güzel çalıştırır ama hasta olma
68 lerden indigini biliyordum ama 78 i bilinc altim almamissenin gruba geldiğimde 68-69 falandım ama senden öncesi bende 78,5 ile başlamıştım 1 senede 10 kilo gitmişti,ayrıca kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo,senin avantajın daha çok
Evet korkuncsbeden kilom 68,2 imiş. Geçen yıl 55 kiloydum ne korkunç
Aa super tebrik ederim canimgeldim. sonuç harika dedi :)
78.8 çıktım ve 1 haftada 1,2 yağ kaybı var dedi. liste değişti yine. su çok önemli dedi sırf su içeyim diye ara öğün kaldırdı 3 lt kesinlikle içmelisiniz dedi.
bol bol kefir yoğurt verdi yine :) kefirciyle ahpap olacağım nerdeyse. c.tesi saat 9 a da kavitasyon randevumu aldım hayırlı uğurlu olsuın
Hesabini sildirmiskatılabilirsin, boy,kilo,hedef kilonu yazıpsbeden i etiketlersen o seni listeye dahil eder, grubun sahibi kendisi çünkü
Peki uykun gelmiyor mu ben cay icmezsem veya az icersem gun icinde agir uyku basiyo
canım çok sevindim,tebrik ederim seni
bende su içmek için çayı kahveyi bıraktım yoksa su içilmiyor
annemde kefir var hergün sütünü değiştiriyo, hafta sonu alayım ondan bari
kavitasyonu burdada yapıyolarmış yeni bi yer açılmış sizde ücreti ne kadar canım? neticelerini bize yaz bakarsın maddiyatımı ayarlarsam bende giderim (tabi çok pahalı değilse)
Teşekkür ederim canim yazamasamda sizler aklima geliyorsunuz çünkü genelde yanlzm kizim spor ve kadinlar kulubu var hayatimda baskada pek bisey yoksbeden canım nerelerdesin uğramadın bu hafta merak ettim seni.
Aman ne cok ne cookBen de 62
Yeminle kafam calismiyorbıraktı gitti bizi,sınavlarıda bitti ama gelip bakmadı bile bize
Olsun bana yeter haftada iki kiloAman ne cok ne cook
Haftada iki kilomu vereceksinnOlsun bana yeter haftada iki kilo
Her hafta diil tabi canım çıktı bi haftadaHaftada iki kilomu vereceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?