♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar yürüyüş yapıp geldim. sis vardı soğuk olmaz dedik. var ya buzzzzzz resmen dondum. hissiz yürüdüm başlarda. kar yağacak onun soğuğu. geldim yoğurt yiyorum uyumam inşallah

kızlar yürüyüş yapıp geldim. sis vardı soğuk olmaz dedik. var ya buzzzzzz resmen dondum. hissiz yürüdüm başlarda. kar yağacak onun soğuğu. geldim yoğurt yiyorum uyumam inşallah
hem soğuk hem yoğurt ikiside uyku yapan şeyler,sıcak bir kahve alsaydın keşke canım
yürümen iyi olmuş soğuk havada yürümek metabolizmayı güzel çalıştırır ama hasta olma

hem soğuk hem yoğurt ikiside uyku yapan şeyler,sıcak bir kahve alsaydın keşke canım
yürümen iyi olmuş soğuk havada yürümek metabolizmayı güzel çalıştırır ama hasta olma

çay yaptı arkadaşlar içerim birazdan. sıkıca kapattım her yerimi bir şey olmaz Allahın izniyle .daha soğuklarda da yürümüştüm ama esinti olunca kötü oluyor.

senin gruba geldiğimde 68-69 falandım ama senden öncesi bende 78,5 ile başlamıştım 1 senede 10 kilo gitmişti,ayrıca kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo,senin avantajın daha çok
68 lerden indigini biliyordum ama 78 i bilinc altim almamis sasirdim . Kim bilir o zamanlar ne sıkıntili olmuştur. Neyse ki verdin

Aa super tebrik ederim canim
Kativasyon neydi ki

Peki uykun gelmiyor mu ben cay icmezsem veya az icersem gun icinde agir uyku basiyo

sbeden canım nerelerdesin uğramadın bu hafta merak ettim seni.
Teşekkür ederim canim yazamasamda sizler aklima geliyorsunuz çünkü genelde yanlzm kizim spor ve kadinlar kulubu var hayatimda baskada pek bisey yok
Cumadan sonra tek ders sinavim vardı sonra ev işleri birikmisti. Spor derken cok yoruluyrm dinlenmeye oturdugumda yazayim diyrm bakiyorum beynimde yorgun sonra acarim diyorum. Bugunde esim yok iste azdı kafam rahat girdim. Yazdıklarınızı okudum oyle iste. Ne güzel sana cok sevgi dolu bir kızın var muhabbetiniz her zaman böyle güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…