♥haftalık kilo verme yarışması♥

68 lerden indigini biliyordum ama 78 i bilinc altim almamis sasirdim . Kim bilir o zamanlar ne sıkıntili olmuştur. Neyse ki verdin

olmaz mı hemde ne oldu,tontik tontik bide spor yapıcam diye uğraştım,canım çıkıyodu
o zamanlara dönmek istemem

Peki uykun gelmiyor mu ben cay icmezsem veya az icersem gun icinde agir uyku basiyo

uyku basmasına sebep ya gece uykunu alamıyosun yada gün içinde fazla karbonhidrat alımından oluyo
1 hafta pilav, makarna,ekmek,bulgur vs...tamamen kes kendine geldiğini göreceksin,birde sürekli evde durmak tembel yapıyo insanı,çalışmak aktif olmak dinç tutuyo

Yeminle kafam calismiyor girmem lazim ozellikle pazartesi ama bazen kafa idraktan yoksun saf saman dolu gibi oluyor. Kizimda cok uzuyor inat ustune inat cis yapmaz giyinmez altina kacirir is bitmez oy oyyyy

estagfurullah,kafan çalışmasa o kadar okullarda okuyabilirmisin
pazartesileri uğrarsan seviniriz

Aa super tebrik ederim canim
Kativasyon neydi ki

kaviyasyon ; Kavitasyon, vücudun sorunlu bölgesine yoğunluğu azaltılmış ultrasonik ses dalgaları verilerek yağları yakmaya yarayan bir zayıflama, bölgesel zayıflama.

Yağları parçalayıp su ile absorbe edip, hücre duvarını bozarak açığa çıkan yağ ve yağ asitlerinin lenf yolu ile vücuttan atılımını sağlar. benim karın bölgeme uygulanacak. sanırım başlarken ölçü alıyorlar bir de seans sonunda sonuçları alıyorlar 10 hafta sonrasını merak ediyorum.

ben de buraya ara verdiğime üzüldüm. hem beni motive ediyor, hem de dertleşiyorum böyle güzel insanlar tanıdım sayende.
haklısın bazen ben de mesajları okuyup sonra cevaplarım diye unuttuğum çok oldu.

Yeminle kafam calismiyor girmem lazim ozellikle pazartesi ama bazen kafa idraktan yoksun saf saman dolu gibi oluyor. Kizimda cok uzuyor inat ustune inat cis yapmaz giyinmez altina kacirir is bitmez oy oyyyy

kızın şu an kaç aylık canım. sorunların derinine inmek lazım. elimden geldiğince yardımcı olurum.

bak ben o yüzden çok dinç hissediyorum demek ki, 40 gündür makarna bulgur pilav yok hayatımda. ayyy şaka maka 40 gün olmuş.

bak ben o yüzden çok dinç hissediyorum demek ki, 40 gündür makarna bulgur pilav yok hayatımda. ayyy şaka maka 40 gün olmuş.

süpersin canım
kesinlikle ben bunu deneyimledim,khidrat alınca ağırlık basıyo bana özellikle öğlen yemeğinde yersem öğleden sonra uykum gelirdi, akşamları yersem bi mayışık olurdum ama yemeyince çok daha dinç hissediyorum

tabi birde sbeden de kansızlık vardı,bide d vitamini ve b12 eksikti sanırım bunlarda yapar
ilaçlarını kullanıyosun demi sbeden cim

kavitasyonun sonucunu bende merak ediyorum
diyet-spor ve kavitasyonla yaza kadar başaracaksın bu işi eminim

Yok canım benim ki caydan oluyo eminim.. eve kolay kolay ekmek almiyrz. Biz kizimla ekmekten uzagiz esimde nadiren evde yiyo bu ara. Dedigin yiyecekler aniden kan sekerini yükseltip aniden düşürüyor perisan ediyor biliyormda cay icmezsem daha beter oluyrm. Bu sabah siyah cay yerine yesilcay ve kahve icip gidecem.
(Dun bimden kepek ekmegi aldim sabah kahvaltilarimi diyet tarzi yapcam.)

Aciklama icin teşekkür ederim canim neyse ki tekrar döndün

Cok sevinirim. Suan 37 ay dolmak üzere. (zorlaniyorum yeterince egitemiyorum nasil davrancagimi cok bilemiyorum internetten arastrma yapayim dedim hep askida kaldi)

Maşallah canım 3 yaşına girmiş. peki bezi bıraktı mı?
inatlaşma her dönemde var maalesef. seninle mi inatlaşıyor yoksa herkesle mi?

Aciklama icin teşekkür ederim canim neyse ki tekrar döndün

Cok sevinirim. Suan 37 ay dolmak üzere. (zorlaniyorum yeterince egitemiyorum nasil davrancagimi cok bilemiyorum internetten arastrma yapayim dedim hep askida kaldi)
çocuk yetiştirmek çok zor bi iş neyseki internet var şimdi, askıda bırakma onlar bizim geleceğimiz bizi askıya al ama kızın için araştırmalarını aksatma
bide her davranışında istikrarlı olmalısın,falso verirsen seni çok iyi kullanır

B12 yüksek sayılır canim.d icinde ampul kullanmistim toppam 5 tane 40 gunde bir alip icerimdr sıkıntı şu ki artik recetesiz verilmiyormus ama gidip hic sormadim. Kan ilacim bitti tekrar bir aylik yazdirilcak esim gider bu ara yazdirir

COk doğru kullanmada ustlerine yok. Ilgileniyorum heveslendiriyorum aktivitelerde .
tek sorun simdilik cis tutma tuttugu icin altini islatma ve tuvaletten sonra giyinmemek her turlu yaklasiyorum vazgecmiyor

kan hapını ara vermeden kullanmalısın,biri bitmeden diğerini al hatta gittiğinde 3 kutu falan yazdır sürekli bulunsun yoksa fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…