- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kuzumooo kuru fasulyeafiyet olsun,güzel tercih hem tok tutar
bu dünkü
Sabah (saat 07:45)
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* omlet
* 2 dilim peynir
* 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara Öğün (10:00)
* 2 ceviz
Öğlen (saat 11:50)
* 2 köfte (azcıkda suyundan)
* salata
* 4 kaşık yoğurt
* 1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı(metal kaşık)
Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 küçük mandalina
* 1 dilim ayva
Ara Öğün (saat 17:30)
* yarım muz
Akşam (saat 18:30)
* pırasa yemeği
* 1,5 kaşık bulgur pilavı (tahta kaşıkla)
* 1 ufak parça tavuk
Son Öğün (saat 21:00)
* yarım muz
buda bugünkü
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* yarım muz
* beyaz peynir
Öğlen (saat 11:50 )
* şehriye çorbası
* ıspanak yemeği (az bulgurlu)
* 1 dilim ekmeğin kenarları
dökül bakalım corç daha neler çıkacakSağol kuzumEvet kuzum tıkadı şişkinlik avr zaten bir de unutmuşum ya sabah sade türk kahvesiyle 1 kare bitter çikolata yedim arkadaşlar ikram etti
dökül bakalım corç daha neler çıkacak
afiyetler olsun,1 kare önemli değil hem sabahtan yemişsin yakarsın sen onu,bide her zaman olmuyo zaten
ya bende aynı şeyi düşünüyorumda ben bide 7.takımda yazıyorum,ordaki arkadaş bana göre çok yiyiyosun dedi,bu yemeyle ancak korursun dedi ama hakkatten de öyle 7 aydır falan aynı kilodayım demek bu yüzden ama diyetisyene kalsa günde 4 porsiyon meyva,6 dilim ekmek var,ben bu işten anlamadım ama neysseeeAfiyet olsun Begüş senin yediklerine baktıkça nasıl zayıflayamıyorsun anlayamıyorum hele ekmeğin kenarları demişsin ya güldüm
benimde mercimek çorbam pırasam vardı bide ayran yaparım yanına ohh misssAynen kuzu vallahi başka bir şey yok şimdi sade şekersiz nescafe içiyorumAkşama nasipse yoğurtlu kereviz var
katılabilirsin, boy,kilo,hedef kilonu yazıpMerhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza
Teşekkürler yazıyorum hemenkatılabilirsin, boy,kilo,hedef kilonu yazıpsbeden i etiketlersen o seni listeye dahil eder, grubun sahibi kendisi çünkü
Ahaha vallahi ekmek dışında hiç bir şey gözüme batmıyor batacak bir şey yok çünküya bende aynı şeyi düşünüyorumda ben bide 7.takımda yazıyorum,ordaki arkadaş bana göre çok yiyiyosun dedi,bu yemeyle ancak korursun dedi ama hakkatten de öyle 7 aydır falan aynı kilodayım demek bu yüzden ama diyetisyene kalsa günde 4 porsiyon meyva,6 dilim ekmek var,ben bu işten anlamadım ama neysseee
7. takımda yediklerimi yazıyorum bana tavsiye veriyolar bakalım neler olcak
Ben ekmekten vazgeçemiyorum sulu yemekleri de ekmeksiz yiyemiyorumAhaha vallahi ekmek dışında hiç bir şey gözüme batmıyor batacak bir şey yok çünkü
Ben ekmekten vazgeçemiyorum sulu yemekleri de ekmeksiz yiyemiyorum
anaaa hayatta veremem 650 tl
yüzüme bi krem istiyorum,180 tl dedişlerdi, eşime söylesem almaz biliyorum, para biriktiriyorum kaç aydır bu ay belki alırım,650 yi biriktirmem mümkün değil
ben eliptiğe devam anlaşıldı
burda kefir satan yer yok, marketlerde hazırı var onuda alıp içmem evde mis gibi ev yoğurdum daha iyi
kefir gördüğüm kadarıyla topik peynir gibi bişey 2-3 tane var annemde, hergün süzgece döküp süzüyo, sütünü içiyo sanırım kalan top kefirleride tekrar cam kavanoza koyup üstüne taze süt döküyo o kadar
dökül bakalım corç daha neler çıkacak
afiyetler olsun,1 kare önemli değil hem sabahtan yemişsin yakarsın sen onu,bide her zaman olmuyo zaten
ya bende aynı şeyi düşünüyorumda ben bide 7.takımda yazıyorum,ordaki arkadaş bana göre çok yiyiyosun dedi,bu yemeyle ancak korursun dedi ama hakkatten de öyle 7 aydır falan aynı kilodayım demek bu yüzden ama diyetisyene kalsa günde 4 porsiyon meyva,6 dilim ekmek var,ben bu işten anlamadım ama neysseee
7. takımda yediklerimi yazıyorum bana tavsiye veriyolar bakalım neler olcak
öğlen sadece salatayla duramam canım,şekerim düşüveriyo benim,sonra yükselsin diye delü gibi saldırırım tatlıyaben de hep atıyorum bir köşeye. ne olur ne olmaz. valla canım kefirin neyden nasıl yapıldığını inan bilmiyorum.
sen yoğurt ye :) bana öncelik kefir dedi yoksa yoğurt ye dediği için kefir alıyorum.
ben de gelirken yoğurt la beraber bitter aldım. bugün ödül verecem kendime kahvenin yanında hakettim
yaa begüm benim listeyi uygulasana 1 hafta ne kaybedersin belki hızlandırır. ya sormaa kardeşim emzriyor diye 8 dilim ekmk vermişş bildiğinnndedim. sen 1 dilim ye yemeğini 2 kaşık fazla koy dedim. 8 dilim ne yaaaaaaaa, bana bile 1 dilim ancak verdi.
Kilo vermek istiyorsan vazgeçeceksin canım ya da tam buğday yiyeceksinBen ekmekten vazgeçemiyorum sulu yemekleri de ekmeksiz yiyemiyorum
aynen benimde hedef kilom zaten 7 aydır çakıldım kaldımben bu kiloda olsam baya bayatakla atarım ip atlarım
öğlen sadece salatayla duramam canım,şekerim düşüveriyo benim,sonra yükselsin diye delü gibi saldırırım tatlıyabiliyom ben kendimi
8 dilim miyani,hangi mantıkta veriyolar bilmiyorum
ben sabahları mutlaka 1 dilim yerim,öğlende yemeğin durumuna göre ya yerim ya yemem,akşam hiç yemiyorum zaten
oo ödül demekbundan diyetisyenin haberi varmı?
bu tip ödüller kilo verme hızını yavaşlatıyo biliyosun demi,seni böyle merdivenden aşağı çeken bi güç gibi düşün,direnci artırıyo yaniii
anaammm o ne kız,az tabi,ya benim şekerim düşüverir, ben gelemiyorum böyle diyetlereöğlen şimdi salata yerine 2 su bardağı kefir ve ya yoğurt, 1 porsiyon meyve ve 2 ceviz veya 5 badem fındık verdi. yine az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?