♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun Begüş senin yediklerine baktıkça nasıl zayıflayamıyorsun anlayamıyorum hele ekmeğin kenarları demişsin ya güldüm

Sağol kuzumEvet kuzum tıkadı şişkinlik avr zaten bir de unutmuşum ya sabah sade türk kahvesiyle 1 kare bitter çikolata yedim arkadaşlar ikram etti
dökül bakalım corç daha neler çıkacak
afiyetler olsun,1 kare önemli değil hem sabahtan yemişsin yakarsın sen onu,bide her zaman olmuyo zaten

Afiyet olsun Begüş senin yediklerine baktıkça nasıl zayıflayamıyorsun anlayamıyorum hele ekmeğin kenarları demişsin ya güldüm
ya bende aynı şeyi düşünüyorumda ben bide 7.takımda yazıyorum,ordaki arkadaş bana göre çok yiyiyosun dedi,bu yemeyle ancak korursun dedi ama hakkatten de öyle 7 aydır falan aynı kilodayım demek bu yüzden ama diyetisyene kalsa günde 4 porsiyon meyva,6 dilim ekmek var,ben bu işten anlamadım ama neysseee
7. takımda yediklerimi yazıyorum bana tavsiye veriyolar bakalım neler olcak

Ahaha vallahi ekmek dışında hiç bir şey gözüme batmıyor batacak bir şey yok çünkü

ben de hep atıyorum bir köşeye. ne olur ne olmaz. valla canım kefirin neyden nasıl yapıldığını inan bilmiyorum.
sen yoğurt ye :) bana öncelik kefir dedi yoksa yoğurt ye dediği için kefir alıyorum.

dökül bakalım corç daha neler çıkacak
afiyetler olsun,1 kare önemli değil hem sabahtan yemişsin yakarsın sen onu,bide her zaman olmuyo zaten

ben de gelirken yoğurt la beraber bitter aldım. bugün ödül verecem kendime kahvenin yanında hakettim

yaa begüm benim listeyi uygulasana 1 hafta ne kaybedersin belki hızlandırır. ya sormaa kardeşim emzriyor diye 8 dilim ekmk vermişş bildiğinnn dedim. sen 1 dilim ye yemeğini 2 kaşık fazla koy dedim. 8 dilim ne yaaaaaaaa, bana bile 1 dilim ancak verdi.

öğlen sadece salatayla duramam canım,şekerim düşüveriyo benim,sonra yükselsin diye delü gibi saldırırım tatlıya biliyom ben kendimi

8 dilim mi yani,hangi mantıkta veriyolar bilmiyorum
ben sabahları mutlaka 1 dilim yerim,öğlende yemeğin durumuna göre ya yerim ya yemem,akşam hiç yemiyorum zaten

oo ödül demek bundan diyetisyenin haberi varmı?
bu tip ödüller kilo verme hızını yavaşlatıyo biliyosun demi,seni böyle merdivenden aşağı çeken bi güç gibi düşün,direnci artırıyo yaniii

öğlen şimdi salata yerine 2 su bardağı kefir ve ya yoğurt, 1 porsiyon meyve ve 2 ceviz veya 5 badem fındık verdi. yine az :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…