♥haftalık kilo verme yarışması♥

COk doğru kullanmada ustlerine yok. Ilgileniyorum heveslendiriyorum aktivitelerde .
tek sorun simdilik cis tutma tuttugu icin altini islatma ve tuvaletten sonra giyinmemek her turlu yaklasiyorum vazgecmiyor
tuvalet eğitimi ilerde kişiliğini etkiliyomuş,ilginç ama öyleymiş,sen eğitimcisin daha bilirsin bu konu zor ama üzerinde önemle dur bence

Bugün kilo 78.600

Kahvalti 2 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
3 zeytin 1 tatli kaşığı bal Yeşilçay.

Spora gitmeden bir Türk kahvesi içerim.
Günde 3 litre su

Her sabah ilik su ve yarim limon karisimi içiyorum. Bagirsaklara super geliyo. toksin atiyormus idrar yolunu temizliyormus vs vs vs bide yuzume sürüyorum antibakteriyel.
Göz cevresi ince kırışıklıklara iyiymiş direk surulmeliymis

Maşallah canım 3 yaşına girmiş. peki bezi bıraktı mı?
inatlaşma her dönemde var maalesef. seninle mi inatlaşıyor yoksa herkesle mi?
babasına da ayni inadi yapiyor. Baska kimse yok inatlasablcegi. Cisim yok ya diyo . Bana useniyo gibi geliyo. Sanki tembellikten. Ama giyinip cikarirkende yardim istemiyor. Bazen cabuk otobus kacacak saat bucuk oldu diyorum hemen tuvalete gitmeye ikna oluyor. Bezi yazin birakti gece bile yapmazdi .

tuvalet eğitimi ilerde kişiliğini etkiliyomuş,ilginç ama öyleymiş,sen eğitimcisin daha bilirsin bu konu zor ama üzerinde önemle dur bence
tuvalette yika kurula iyi kurula gibi istekleri hep var sadece tembel sanirim :) henuz formasyon almadim egitimcilik yanim iyi degil zorbalikla hallederim sanardim ama olmuyo

Sabah; 07:50 - 1 ad.muz - 105 kalori
Ara; 09:00 - 1 çay bardağı ıhlamur + 1,5 çay bardağı yeşil çay
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon arnavut ciğeri + yarım porsiyon bulgur pilavı - 406 kalori

Sağol canım sana da kolay gelsin

Nasılsın canım görüşemedik ne zamandır

iyi diyelim iyi olalım işte bildiğin gibiyim

bende bugün yoğurt çorbası yedim,yanındada patates vardı ama senin ciğer ve bulgur süper olmuş bayıldımafiyet olsun

biliyorum canım çok sağol
bazen senide sıktığımı düşünüyorum:)
sanada afiyet olsun,mandalina yiyçen haaa
Sence sıkılmış bir halim var mı yoksa ben Müdür var diye bazen kısa kesiyorum fazla yorumlayamıyorum diye öyle mi sandın İnan bana sıkılmam Begüş seninle konuşmak her zaman güzel

Sence sıkılmış bir halim var mı yoksa ben Müdür var diye bazen kısa kesiyorum fazla yorumlayamıyorum diye öyle mi sandın İnan bana sıkılmam Begüş seninle konuşmak her zaman güzel
aa yok canım hiç kısa kesmedin hep ince ve güzel yorumlar yaptın biliyorum,hiç öyle bişey hissetmedim,teşekkür ederim
yazarı sen merak etme
sen ne yaptın merak ettim seni?kardeşine pijama olayı

aa yok canım hiç kısa kesmedin hep ince ve güzel yorumlar yaptın biliyorum,hiç öyle bişey hissetmedim,teşekkür ederim
yazarı sen merak etme
sen ne yaptın merak ettim seni?kardeşine pijama olayı

Bende teşekkür ederim kuzucumAldım canım geldi onuda hallettik gibi dün kv yemeğe gittik geldik güzel geçti bayağı da yemek yapmış şaşkına döndüm Akşam domates çorbası az kuru fasulye az pilav 1-2 dilim börek salata falan yedim düşünBabannemiz var bakalım bir hafta sonu 1 günlüğüne kalmaya gelecekmiş

Aklıma bir şey geldi eşimin kardeşinin doğum günü benim kardeşimin doğum gününden 2 gün önce dün eşime teklif ettim oradan gelince acaba dedim kardeşinin doğum gününü bizde yapalım mı sizinkileri toplayıp 2 gün sonrada bizimkileri toplarız dedim malzeme de kalır muhakkak hoşuna gitti

kayınvalden aşmış kendini çok şaşırdım,sağından kalktı heralde o kadar çok şey yapmışki,izahi yok yani,demekki isteyince yapıyo,biraz tembel ruhlu sadece

pijamalar hayırlı olsun,güzel,mutlu günlerde giyinsin kardeşin

şu kuaför olan kardeş demi?
eltinle bi konuş belki o evde bişeyler yapar diyecem ama ufak kardeş vardı sanırım onu mu kastettin? bilemedim şimdi

Evet bende şoklar geçirdim eltimleri de çağırmadım dün özellikle sanki her gittiğimizde onlarda gelmek zorundaymış gibi algılanmasın diye
Amin canım inşallah
Ufak kardeşini kastettim kuzum yoksa evli olan kaynıma yapar mıyım hiç

iyi yapmışsın her gidişinizde çağrmaya gerek yok,bikere benim eltimlerde kv ye gitti (zaten temmuzdan beri ilk ve son oldu buda ayrı da) bize söylememişlerdi,benim eşim üzüldü ama bana belli etmedi,bende mutluluktan içimden halay çektim
bende tam hatırlayamadımda bir an,ondan şaşırdım dedim ufak kardeş heralde bu
kaça gidiyodu ufak kardeş?karne nasıl ki?
doğum günü düşüncen çok güzel canım,çok güzel olur eminim

Eltim de eminim duyarsa niye söylemedi diyebilir ama hoşunada gider Göbeğimiz bir kesilmedi sonuçta herkes gitmeyi düşünebilir. Lise sona geçti sanırım canım 15 yaşında 16sına girecekNe bileyim düşündüm ki hep bizimkileri bizde kutluyoruz eşimde acaba ister miydi herkesin kendi kardeşi sonuçta diye hoşuna gitti gibi yaklaştığında kayınvalidelere eltimlere söyleyeceğim küçük kaynıma da sürpriz olacak

çok güzel düşünmüşsün canım,çokta pekte güzel olur
benim oğlumdan 1 yaş küçük, benimkide 16 sını bitirdi 17 sinin içinde şimdi,o zaman lise 2 ye gidiyo,daha okul bitmedi lise sona geçemez çocuk olmayınca okuldan da kopuyo tabi insan
çok güzel yürekli bir insansın rabbim senin karşınada senin gibi insanları çıkarsın

Maşallah kuzum 2001 doğumluymuş tam çözemem de bu tarihleri okuldan tabi açıktan okuyunca koptuk ben 17 sinde lise sondaydım galiba o zaman lise 3 seneydi

Amin Begüşüm Rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah

o da olur inşallah canım.

ciğeri çok severim. yanında da sumaklı soğan off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…