amin canımMaşallah kuzum2001 doğumluymuş tam çözemem de bu tarihleri okuldan tabi açıktan okuyunca koptuk ben 17 sinde lise sondaydım galiba o zaman lise 3 seneydi
Amin Begüşüm Rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah
Bende çok severim varsa kaçırmam soğan çok yararlıymış yanında ama sevmemo da olur inşallah canım.
ciğeri çok severim. yanında da sumaklı soğan off off
amin canım
eee öyle bizim zamanımız yok artık,liseler 4 sene oldu
sen de yaşlandım diyosan ben napimBende çok severim varsa kaçırmam soğan çok yararlıymış yanında ama sevmem
Evet yaşlandık mı ne
Bende çok severim varsa kaçırmam soğan çok yararlıymış yanında ama sevmem
Evet yaşlandık mı ne
22 mi, 33 mü, ben 37 yaşındayımayyyy ben 33 oldum, sen en son 22 ydin galiba nehir
Sağol canım çok şükür kızım büyüdüBence sen iyi ettin. ALLAH kolayligini versin. Yarin bir gun büyüyüp gidiyorlar yanlız kaliniyo. Iki oldugu güzel ilerde civil civil olursunuz :)
sen de yaşlandım diyosan ben napim
ayyyy ben 33 oldum, sen en son 22 ydin galiba nehir
Ben de 3922 mi, 33 mü, ben 37 yaşındayım
ama çok şükür sağlığım,huzurum yerinde,napalım 37 olduysak,çok şükür bin şükür
Ayy neyi uyarıyorlar, insan kendini bilmez mi hiçBen de 39
Doktorlar da sürekli uyarı halinde ama ben iyiyim diyorum karışmayın bana
Araştırma hast. detaylı ultrason yapan doktor amniyo sentez önermiyorum ama 40 yaşını geçen hastaları uyarıyorum dedi Ben de size güveniyorum yaptırmıycam deyince güldüAyy neyi uyarıyorlar, insan kendini bilmez mi hiç
İlk doğumum sezaryen bu da öyle olur ilkinde rahattım inşallah bu da öyle olurventolini biliyorum canım yeğenlerim kullanıyor. şimdilik burun spreyi , buhar makınesi ve serum fizyolojik ile hallediyoruz
verirsin canımm yaa önce sağlıkla doğumunu yap, gerisi halolur
o Allah'ın emri zaten, tuğbanın işi ne yapsın. dün çıldırdım. adam hiçbirşeyi ellememiş. bütün gün keyif yapmış. keşke ben de izinli olduuğum gün otursaymışım dedim. otursaydın dedi. boğazını sıkmak istiyorum.
sezaryan olacan o zaman öyle mi. yağmurum da 17 nisan teyzesi. belki aynı gün olur.
Araştırma hast. detaylı ultrason yapan doktor amniyo sentez önermiyorum ama 40 yaşını geçen hastaları uyarıyorum dedi Ben de size güveniyorum yaptırmıycam deyince güldü
Bugün ki doktor da aynı şeyi söyleyince ben güldüm bu defa
Iyiyim canim sagol sen nasilsin. Ben yazilarinizi geldikçe okumaya calistigimdan sizlerle ozlem gidermis oluyorumSağol canım sana da kolay gelsin
Nasılsın canım görüşemedik ne zamandır
Pazartesi Salı internetim yoktu hatları yenilicez derken benimkini iptal etmişler çarşamba öğle yapılınca 2 gün işleri zor bitirdim bu sabah hastanedeyim şeker yükleme yapıldı ama pişman oldum kötü yaptı beni 5 dakika da olsa kötü oldum
Araştırma hast. detaylı ultrason yapan doktor amniyo sentez önermiyorum ama 40 yaşını geçen hastaları uyarıyorum dedi Ben de size güveniyorum yaptırmıycam deyince güldü
Bugün ki doktor da aynı şeyi söyleyince ben güldüm bu defa
inşallah kolay olur canımİlk doğumum sezaryen bu da öyle olur ilkinde rahattım inşallah bu da öyle olur
Yazilarinizi okuyunca direk yazdim boyleAy sizi ozlemisimkizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?