♥haftalık kilo verme yarışması♥

amin canım
eee öyle bizim zamanımız yok artık,liseler 4 sene oldu

Bence sen iyi ettin. ALLAH kolayligini versin. Yarin bir gun büyüyüp gidiyorlar yanlız kaliniyo. Iki oldugu güzel ilerde civil civil olursunuz :)
Sağol canım çok şükür kızım büyüdü okula gönderirken gözüm arkada kalmaz artık inşallah oğlumuzu da kolay büyütürüz

Pazartesi Salı internetim yoktu hatları yenilicez derken benimkini iptal etmişler çarşamba öğle yapılınca 2 gün işleri zor bitirdim bu sabah hastanedeyim şeker yükleme yapıldı ama pişman oldum kötü yaptı beni 5 dakika da olsa kötü oldum

Ayy neyi uyarıyorlar, insan kendini bilmez mi hiç
Araştırma hast. detaylı ultrason yapan doktor amniyo sentez önermiyorum ama 40 yaşını geçen hastaları uyarıyorum dedi Ben de size güveniyorum yaptırmıycam deyince güldü
Bugün ki doktor da aynı şeyi söyleyince ben güldüm bu defa

İlk doğumum sezaryen bu da öyle olur ilkinde rahattım inşallah bu da öyle olur

sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok. aslında şu şeker yüklemesini kökten kaldırsalar ne güzel olacak. karatay hoca hiç önermiyor.

şeker yüklemesi çok kötü oluyo hele en son kan alınırken ki durum fena
karatay hoca gerek yok diyo aslında
sonucun ne çıktı peki?

amniyo sentez dedikleri bebeğin suyundan alınan olay demi?
eğer o ise sıvı alınırken bebeğe değme riski varmış ve doktorlar bu riski kabul etmiyor

Okul cok yogun cocuklar heyecanli sinav yaklasti denemeler sorular derken akssam 7 oluyo sonra eve gel ben pert.
Bu hafta bildirim yapamadim sbeden affet lutfen olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…