Ay ne kadar az yiyosun arkadasim sabahlari saglam kahvalti yapmak lazim sagliksiz gibi geliyo bana yaptigin diyet.yanlis yapilmis her diyet vucudumuza zarar verir.27 ocak cuma
Kahvaltı 08:00!
2 activia kayısılı 211 cal
Öğle 12:20!
6 kaşık kuru fasülye 185 cal
2 kaşık yoğurt 54 cal (markasına göre kontrol ettim)
2 kaşık mevsim salata 16 cal
Akşam 17:50!
3 badem 36 cal
Toplam 502 cal
Ekstralar bitki çayı su şuan 6 ama dünki gibi 20ye tamamlıcam pul biberli kür zaten yatmaya yakın yiyorum sporumu işten yeni geldim yapıcam dans olarak
Bana mı dion :) sağolSende calisiyosun biliyorum zor oluyo sabah kahvalti yapmak ama en azindan bi haslanmis yumurta
23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5
Pazartesi 76 li biseler yazmak istiyorum
inşallah aminnnn yaZarsın 76larıdaaaPazartesi 76 li biseler yazmak istiyorum
Afiyet olsun canım akşamında güzel geçmiştir inşallahSabah
6.30 :
1 bardak ilik limonlu su
9.00 :
evden hzirlayip ise goturdugum iki dilimlik tost peynirli (kasar degil)
11.00 :
1 adet yesil elma
13.45:
1 porsiyon balik (yarim balik)
1 porsiyon salata
1 lase corba
Aksam icin daha sonra yazarim insa gencler
Çok az yiyorsun canım sen bilirsin ama bana sağlıklı gelmiyor bu beslenme şekli en ufacık bir yeme de fazlasıyla geri alırsın27 ocak cuma
Kahvaltı 08:00!
2 activia kayısılı 211 cal
Öğle 12:20!
6 kaşık kuru fasülye 185 cal
2 kaşık yoğurt 54 cal (markasına göre kontrol ettim)
2 kaşık mevsim salata 16 cal
Akşam 17:50!
3 badem 36 cal
Toplam 502 cal
Ekstralar bitki çayı su şuan 6 ama dünki gibi 20ye tamamlıcam pul biberli kür zaten yatmaya yakın yiyorum sporumu işten yeni geldim yapıcam dans olarak
23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5
Canım anlıyorum seni sadece burada bizim bahsettiğimiz mesela 1 hafta atıyorum 3 gün iyi yedin 4 gün bunun gibi çok az yedin böyle kilo verilmiyor verilse de zararlı ve alınması çabuk oluyor zaten genelde diğer günler yediğin için dengeliyorsun. Diyetin işleyiş şekli sürekli bir düzene oturtmak(sağlıklı ve orta düzeyde belli kalorili olarak) arada nadir vücudu şaşırtmak(hafta da 1-2 kere tatlı ya da hamur işi abur cubur kişiye kalmış şekilde) bol bol sporla desteklemektir. Tabi ki benim düşüncem herkes istediğini yapmakta özgür karışamam nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamalısın sadece arkadaşın olarak yardımcı olmaya çalıştımSadece bi haftacık böyle dostum o da hergün diil perşembe bunun yaklaşık beş katını yedim anlıomusın işte görüldüğü gibi olmuyo diyet hergün aynı diil düşündüğün için sağol şimdi ne düşünüyorum biliomusun 600 gram için patates diyeti yapılmaz ki bugün eşimle avmye gidicez aç mı dolaşıcam bugün yapmam belki bilmiyorum 3 günüm kaldı
Canim benim durum biraz farkli bu hafta bebegimi sutten kesme,yesil caya kavusmam,sabahlari limonlu sonuc bu cok sukurgünaydın canım
helal olsun, iskenderleri yerken böyle güzel kilo verebilmek herkesin harcı değil,tebrik ederim seni
Aksamda balik vardi canim bi lokma ekmek sadece yedim ve salata tabikiAfiyet olsun canım akşamında güzel geçmiştir inşallah
Çok az yiyorsun canım sen bilirsin ama bana sağlıklı gelmiyor bu beslenme şekli en ufacık bir yeme de fazlasıyla geri alırsın
Tebrik ederim canım
çok özür dilerim
Harikasın canımAksamda balik vardi canim bi lokma ekmek sadece yedim ve salata tabiki
Tesekkur ederim canim insa saglicakla verelim en onemlisi bu
günaydınGünaydın hayırlı haftalar
Tesekkur ederim canımmHarikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?