♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay ne kadar az yiyosun arkadasim sabahlari saglam kahvalti yapmak lazim sagliksiz gibi geliyo bana yaptigin diyet.yanlis yapilmis her diyet vucudumuza zarar verir.

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah

Afiyet olsun canım akşamında güzel geçmiştir inşallah
Çok az yiyorsun canım sen bilirsin ama bana sağlıklı gelmiyor bu beslenme şekli en ufacık bir yeme de fazlasıyla geri alırsın
23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5

Tebrik ederim canım

Sadece bi haftacık böyle dostum o da hergün diil perşembe bunun yaklaşık beş katını yedim anlıomusın işte görüldüğü gibi olmuyo diyet hergün aynı diil düşündüğün için sağol şimdi ne düşünüyorum biliomusun 600 gram için patates diyeti yapılmaz ki bugün eşimle avmye gidicez aç mı dolaşıcam bugün yapmam belki bilmiyorum 3 günüm kaldı

Canım anlıyorum seni sadece burada bizim bahsettiğimiz mesela 1 hafta atıyorum 3 gün iyi yedin 4 gün bunun gibi çok az yedin böyle kilo verilmiyor verilse de zararlı ve alınması çabuk oluyor zaten genelde diğer günler yediğin için dengeliyorsun. Diyetin işleyiş şekli sürekli bir düzene oturtmak(sağlıklı ve orta düzeyde belli kalorili olarak) arada nadir vücudu şaşırtmak(hafta da 1-2 kere tatlı ya da hamur işi abur cubur kişiye kalmış şekilde) bol bol sporla desteklemektir. Tabi ki benim düşüncem herkes istediğini yapmakta özgür karışamam nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamalısın sadece arkadaşın olarak yardımcı olmaya çalıştım

günaydın canım
helal olsun, iskenderleri yerken böyle güzel kilo verebilmek herkesin harcı değil,tebrik ederim seni
Canim benim durum biraz farkli bu hafta bebegimi sutten kesme,yesil caya kavusmam,sabahlari limonlu sonuc bu cok sukur tabi iskenderli bi hafta icin cok iyi

Aksamda balik vardi canim bi lokma ekmek sadece yedim ve salata tabiki
Tesekkur ederim canim insa saglicakla verelim en onemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…