vay be kardeşin çok şanslıymışeniştem bir tanedirçok güzel yemek yapıyor o yüzden kardeşim kilo veremiyor tabii yaa yaza ne kaldı aynen... evlenirken aldığım bikiniyi giyeceğim tekrar yepyeni duruyor havalar ısınsın yürüyüşe de başlayacağım tekrar. aslında ortalamaya vurduğumda ayda 3 kg bile harika. işte duraklama olursa kötü ama yine de benim için iyi.
vay be kardeşin çok şanslıymış
ooo bikini haayakışır giy bakalım,durmaz durmaz sen kafana takma bunu,kavitasyona dayanamaz kilolar
kaptanım maşallah pek bi azimli gördüm seniGecen hafta 78.400
Bu hafta 77.900
Fark -500
Coooooooook haklisin bu ay az ve kötü beslendim kahvaltı yapmadim (öğlen sonunu saymazsak gec kalkiyrm). Ve sonuc bu ay sadece kas ve su kaybi arti 100 yağ. Inadimi biraktim yiyerek sagliklica kilo vermeye çalışcam. 7 de uyanip gero uyiyrdm artik uyumucam. Limonlu suyu 7 de kahvaltiyi da 8 de yapacam hemde adam gibiCanım anlıyorum seni sadece burada bizim bahsettiğimiz mesela 1 hafta atıyorum 3 gün iyi yedin 4 gün bunun gibi çok az yedin böyle kilo verilmiyor verilse de zararlı ve alınması çabuk oluyor zaten genelde diğer günler yediğin için dengeliyorsun. Diyetin işleyiş şekli sürekli bir düzene oturtmak(sağlıklı ve orta düzeyde belli kalorili olarak) arada nadir vücudu şaşırtmak(hafta da 1-2 kere tatlı ya da hamur işi abur cubur kişiye kalmış şekilde) bol bol sporla desteklemektir. Tabi ki benim düşüncem herkes istediğini yapmakta özgür karışamam nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamalısın sadece arkadaşın olarak yardımcı olmaya çalıştım
Canim kirilma sadece bu konuda guvnmyrm farkindayim ve emin oldum ki istikrarıni kaybettin kendini topla cok kilo almadançok özür dilerimsbeden inan bana çok işlerim vardı sen beni listeye koyma ama g
venmiyorum deme ne olurözür dilerim herkesten
canım tebrik ederim. Kahvaltini iyi ve erken yap.. ben bu ay verdiklerimi kastan ve sudan vermisimde sen dikkat et bari :) ve yumurta yemiyordum iki haftaya yakindir. . Sabah yicem artik23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5
29.01_76.8 sabah tartim bana guzrl seyler soyledi
Iyiyim fıstık sen nasilsin
Önceden cikartmak lazim ben artik unutmuyrm biseyleri çünkü artik mikrodalga kullanmiyrm kaldirdim. Cikman lazim kolay zayiflamak icin. Cevizi suya at aksamdan. sabah ac karna icgünaydın kızlar
herkes iyi maşallah. kızlar birinin yazılarını takip etmek için instagrama kaydoldum işim olmaz demiştim begüm ama oldu anamm bir baktım ki benim arkadaşların görmediğim bebekleri varmış iyi mi :) faceden paylaşmıyorlar ama instagram afedersin herşey var. özelden yazayım adımı ordan bakarım size
sbeden kilom 77,7
evet düşüş var ama kötü. normalde cuma günü 77,4 düm. hasta oldum üşüttümm karnım şiş gazdan diyetisyende de sonuç aynı çıktı soğuk yemeyin salata yogurt dedi hep ılık olsun...kuru meyve verdi cünkü cıkamadım. tek kaçamağım 7-8 tane cips ve 1 minik gofret oldu o da sinema keyfi yapmıştık. inşallah cuma ya kadar 76 lı bir rakam görürüm kontrolüm var çünkü.
kaptanım maşallah pek bi azimli gördüm seni
500 500 çaktırmadan iniştesin
Evet çok daha iyiyim. Biraz stresim var önemli adımlar atmak zorundayım ama eskisi gibi degil .s bu arada kilom 68.5 evet almışım ama yarından sonra motive olacağıma inanıyorumsimdi iyi misin
Beni geçtin amaaaa olmaz ki böyle
[/QUOTE]Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam
Gunaydin al bi kupada bendenVeeeee 63.100 kazandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?