♥haftalık kilo verme yarışması♥

vay be kardeşin çok şanslıymış
ooo bikini haayakışır giy bakalım,durmaz durmaz sen kafana takma bunu,kavitasyona dayanamaz kilolar

vay be kardeşin çok şanslıymış
ooo bikini haayakışır giy bakalım,durmaz durmaz sen kafana takma bunu,kavitasyona dayanamaz kilolar

şanslıdır

bikini ve ben :) kendimi çok gaza getirdim galiba bence de her halükarda kavitasyonla inceliyorum. daha da veremezsem ayıp bana

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Coooooooook haklisin bu ay az ve kötü beslendim kahvaltı yapmadim (öğlen sonunu saymazsak gec kalkiyrm). Ve sonuc bu ay sadece kas ve su kaybi arti 100 yağ. Inadimi biraktim yiyerek sagliklica kilo vermeye çalışcam. 7 de uyanip gero uyiyrdm artik uyumucam. Limonlu suyu 7 de kahvaltiyi da 8 de yapacam hemde adam gibi

23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5
29.01_76.8 sabah tartim bana guzrl seyler soyledi
canım tebrik ederim. Kahvaltini iyi ve erken yap.. ben bu ay verdiklerimi kastan ve sudan vermisimde sen dikkat et bari :) ve yumurta yemiyordum iki haftaya yakindir. . Sabah yicem artik
Ama kas miktarım ust seviyedeydi hala yüksek 31 küsürdu.

Önceden cikartmak lazim ben artik unutmuyrm biseyleri çünkü artik mikrodalga kullanmiyrm kaldirdim. Cikman lazim kolay zayiflamak icin. Cevizi suya at aksamdan. sabah ac karna ic

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam [/QUOTE]

[/QUOTE]
Maşallah masallah bu ne azim kiZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…