Valla ya.
Bak şu an patlamış mısır yiyorum mesela
Oluyo öyle bana arada durduramıyorum salıyorum ben de bi günlüğünee amaaannn beyok ya
iyi yaptınOluyo öyle bana arada durduramıyorum salıyorum ben de bi günlüğünee amaaannn be
Süper ötesi vallaben yazayım menümü bari
sabah avuç içi kadar kızarmış pide ve içine beyaz peynir
ara az sütlü kahve, 2 kuru erik, 5 hurma, bir ceviz
öğlen yok
akşam iki patlıcan dolma ve yoğurt
üzerine bir fincan yeşil çay
Siz bana bakmayın ben bugün böyle yiyorum ama bunun acısını fazlasıyla çıkartırım kendimden aslında doğru bi şey değil ama napayım öyle benim yapı daiyi yaptın
Ayyy evveeeeeeeeeeettttAlbeni de güzel be öyle bi ısırıkla falan bırakılacak gibi değil
Allah razı olsun tatlım.
Kız valla yedim ben de ayda 1 yada 2 sefer acaip yeme atağı geliyor çok fazla karıştırıyorum her şeyden
Ay ben de mi öyle yapsam ya tatlı yememek için. Sınır koyayım kendime evet evet ben de öyle yapayım :) 50 yi görene kadar tatlı yok yemeyeyim.afiyet olsun canım benim de canım çekti ama kendime söz verdim tatlı iradesizliğimi biliyorsunuz65 i görene kadar tartıda bana tatlı falan yok.
Tambaaaakkkkkk nerelerdesin kuzum hani artık menü paylaşacaktın tam olarak burada bekliyorum seni
bence de sen izinli olKizlar net paketim cok az kalmış anca farkedebildim.. yarina kadar tasarruflu kullanacagim..
Okurum sizi ama yazamayabilirim.
sbeden beni yarin izinli yazar mısın? 90 li.kilolarda bildirim yapmak istemiyorum
Ayyyy buna çok güldümmm bu gün 56.70 i gördüüüm hem de hafta sonu ipimi atlayamamama rağmennn.Kilo 90 ben hala lahmacun tarifi pesindeyim
Yuh bana ya.miraycan84 nerde ya bana o lazim. Tartiya cik ki belki az yemen gerektiğini anlarsin falan desin.. haftasonu onun vekilligini yapacak biri var mi
Kilolu oldugum gercegiyle yüzleşmekten hep bunun sıkıntısı ile bogusmaktan yorulmuyor muyum ne..
Ne gırtlaktır bu kardeşim tikanmadi gitti!
Bence yapabileceğimiz herşeyi yapalım işyerinde staj yapan kızlardan biri sporcu tekvando judo herşey yapıyo dedim ip atlamak ve squat bacakları kalınlaştırır mı diye ne kadar zaman yapıcan dedi 2 ay falan dedim yıllarca yapanların ancak kası oluşur diyoindikten sonra mı sıkılaşmak için egzersiz yapayım yani bilemedim
Bence yapabileceğimiz herşeyi yapalım işyerinde staj yapan kızlardan biri sporcu tekvando judo herşey yapıyo dedim ip atlamak ve squat bacakları kalınlaştırır mı diye ne kadar zaman yapıcan dedi 2 ay falan dedim yıllarca yapanların ancak kası oluşur diyo
Aramızda 8 yaş var ve ben ne güzel kilo veriyorum 30 lu yaşlarında bu kiloda olursan ve de vermezsen ne zaman vereceksin acabaaaaBende istiyorum tarifini. Bende fırında yaptirmistim daha önce hic iyi yapamadilar
Yasitiz demekki ben ağustosta 30 oluyorum
Çok geçmiş olsun ağız ve boğaz yaralarına karadut pekmezi çok iyi geliyomuş marketler de de satılıyo bir tatlı kaşığı verebilirsinSelam kizlar yine tatli tatli yazismissiniz
ben zor ve yogun gunler geçiriyorum dua edin bana kızım in agzinda yara cikti onunla uğraşıyoruz kac gündür ne yemek yiyo ne huzuru var çocuğumun sürekli agliyor
bu arad diyet yani sağlıklı beslenmem iyi gidiyo tarti bana guzel seyler gosterdi pazartesiyi iple cekiyorum
Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama araştırırsın verip veremeyeceğini.Selam kizlar yine tatli tatli yazismissiniz
ben zor ve yogun gunler geçiriyorum dua edin bana kızım in agzinda yara cikti onunla uğraşıyoruz kac gündür ne yemek yiyo ne huzuru var çocuğumun sürekli agliyor
bu arad diyet yani sağlıklı beslenmem iyi gidiyo tarti bana guzel seyler gosterdi pazartesiyi iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?