♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben yazayım menümü bari
sabah avuç içi kadar kızarmış pide ve içine beyaz peynir
ara az sütlü kahve, 2 kuru erik, 5 hurma, bir ceviz
öğlen yok
akşam iki patlıcan dolma ve yoğurt
üzerine bir fincan yeşil çay

Albeni de güzel be öyle bi ısırıkla falan bırakılacak gibi değil
Ayyy evveeeeeeeeeeetttt

Allah razı olsun tatlım.
Kız valla yedim ben de ayda 1 yada 2 sefer acaip yeme atağı geliyor çok fazla karıştırıyorum her şeyden

Ay canım olsun o kadar da ya. Zaten istediğin kilodasın ve normalde dikkat edip soorunu yapıyosun. Ayda bir iki kere de şımart ruhunu bence makbul :)

afiyet olsun canım benim de canım çekti ama kendime söz verdim tatlı iradesizliğimi biliyorsunuz 65 i görene kadar tartıda bana tatlı falan yok.
Ay ben de mi öyle yapsam ya tatlı yememek için. Sınır koyayım kendime evet evet ben de öyle yapayım :) 50 yi görene kadar tatlı yok yemeyeyim.

Şu squat hani sanki sandalyeye oturcakmışsın gibi yapılan hareket demi ben de mi yapsam yaw onu :)

Tambaaaakkkkkk nerelerdesin kuzum hani artık menü paylaşacaktın tam olarak burada bekliyorum seni

Geldim canim ama kotu bir menu ile yine de yazacm.venim bu tatli yeme isine bir el atin da
kurtulayim.
1 dilim karpuz
2 dilim ekma ve 1.5 lt su ile iftar actim.
namaz arasindan sonra
1 kepce ezogelin corba
salat
firinda sebze kizartmasi yaptim.fazla fazla yedim yani. Yuvarlak borcami esimle ben bitirdik.
1 dilim ekmek

ah ah en kotu yeri ise 3 dilim kremsantili etimek tatlisi.
ama etimeğin serbetini herzamankinden az koydum yariyariya azalttim.yemeyecektim 1 dilimde durdacaktim ama sevgili esim 85 kg altindasin degil mi dedi ben de evet dedim aman o zaman ye dedi.sonuc 3 dilim.

Sahuru da yazarim yiyince

Ayyyy buna çok güldümmm bu gün 56.70 i gördüüüm hem de hafta sonu ipimi atlayamamama rağmennn.
Arkadaşıma çok koymuş hamile gibi yürüyosun dememmm sana diyim o zamann

indikten sonra mı sıkılaşmak için egzersiz yapayım yani bilemedim
Bence yapabileceğimiz herşeyi yapalım işyerinde staj yapan kızlardan biri sporcu tekvando judo herşey yapıyo dedim ip atlamak ve squat bacakları kalınlaştırır mı diye ne kadar zaman yapıcan dedi 2 ay falan dedim yıllarca yapanların ancak kası oluşur diyo

o zaman şimdiden başlamam lazım

Çok geçmiş olsun ağız ve boğaz yaralarına karadut pekmezi çok iyi geliyomuş marketler de de satılıyo bir tatlı kaşığı verebilirsin

Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama araştırırsın verip veremeyeceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…