♥haftalık kilo verme yarışması♥

Biz haftasonu babaannemizdeydik yine ama bu kez kısır yapmadık
Kahvaltıda herzamanki gibi yumurta peynir zeytin domates salatalık yedim
Öğle de kabak yemeği cacık
Akşam şehriyeli domates çorbası ve taze fasulye az ekmek
Ama bol meyve yedim karpuz kiraz dut kayısı erik
Dün akşam eve gelince 3060 sayı ip atladım

Ben kilo bildirimimi iftardan önce yapıcam. Hep aynı saatlerde tartılıyorum bozmayayım saat 7 gibi bildirim yaparım.
Menü de yazayım gelmişken
SAHUR
1 poğaça
Yarım bardak çay

sahuru da hastane acilinde yaptım. Değişik bir deneyim oldu. Annem kaburga mide hizasında ağrı hissedince soluğu acilde aldık. Çok şükür önemli bir yok sanırım. Kas ağrısı gibi duruyo. Tabi tetkikler yapılınca bir sürü sahuru da acilde geçirdik.

İFTAR
1 tabak ezogelin çorba
Salata

ARA
kavun

Kısmetse iftarım da böyle olacak :)

hepfit şekerim kilo almamışsın maşallah:)

ivit hemide hastayım ödemim var, yani aslında verdim bende öyle görünmüyo

geçmiş olsun canım.
bu kadar yemeye minicik kalıcan

ivit hemide hastayım ödemim var, yani aslında verdim bende öyle görünmüyo

geçmiş olsun canım.
bu kadar yemeye minicik kalıcan
O zaman haftaya vermiş görücez seni :) hadi bakalım :)
Sağol canım :)
Ayyy ben de minicik olmak istiyom : D

bence de sen izinli ol 90 yazmak istemiyorum

Ayyyy buna çok güldümmm bu gün 56.70 i gördüüüm hem de hafta sonu ipimi atlayamamama rağmennn.
Arkadaşıma çok koymuş hamile gibi yürüyosun dememmm sana diyim o zamann

Söyle valla ben hoşgörülü muhabbetlerle ilerleyemiyorum demekki

Aramızda 8 yaş var ve ben ne güzel kilo veriyorum 30 lu yaşlarında bu kiloda olursan ve de vermezsen ne zaman vereceksin acabaaaa

Cok haklısın 2016 ocak ayinda 68 kilo olacagim biiznillah..

29 haziran → 78.800

Bugünden itibaren gerileyecek..
yeni geldikya memlekete anca

Gel gülüm gel sen cik yukarilara bende azicik ineyim ortalarda bulusalim. Bu ne kuzum ya toparla kendini
Selam kızlar kilo bildirimi yapıyorum akşam geçmişi de okurum
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 73.8
-1000 gram

Sevindim canım tebrikler.

hepfit canım arayı acil boz o zaman tahin helvayla. Kilo alıverirsin hiç anlamdan. Bak hazır almıyosun şuan. Bunu avantaja çevir

@milad2015 tatlım sen neden tutmuyosun kendini. Bak hem kendi konun var buradasın bizlerle. Nickin ne senin milad 2015 Bu ismin hakkını ver biz de seyredelim balım yaaa.uoksa milad 2016 ,2017,2018...... Diye gider bak bu. Bu snee miladın olsun. Başka senelere varmasın bu iş. 2016 da miladının meyvelerini ye mutluluğunu yaşa. Hadi bakalım bitti gerileme devri. Artık yükselme devrine giriyosun. Ama kilonda değil tabî azim ve motivasyonda :) kilo düşecek. Bak yersen abartı çok kızcam bundan sonra bilgin olsun. Sonra alınmaca gücenmece olmasın anlaştık mı

Dunden itibaren basladim zayiflamak istiyorum diye diye geziyorum.. bunu kendime sik sik hatirlatmakta arıyorum careyi artık. Çünkü ben neden zayiflamak istedigimi unutuyorum..
Dun düşündüm de evlendigimden beri hic zayif olmadim zaten 19 yaşında evlendim. 10 yildir bu görüntüye alistim galiba ve bu beni asiri rahatsız etmiyor.. derin derin düşününce yada zayif biriyle karşılaşınca işin vehametini anlıyorum.. kendi konumda baslayinca hizla 100 den 92 ye düştüm ama kasimdan beri 88-92 arasinda mekik dokuyorum. Kendi günlüğümü bile birakacaktim bu iradesizligim yuzunden ama arkadaslar vazgecirdi..
Burada irademi kazanırım diye dusunup ilk kez başka bir topiğe katıldım. Umudumu kaybetmedim kazanacagimda inşallah.
Kız sınırsız yetki veriyorum sana:) yedigimde itiraf edip fırçamida yemem beni kendime getirir inşallah..ama artik öyle kendimi kaybetmeyecegim.

merhaba kızlar
gelelim kilo bildirimine biraz durakalamaya doğru gidiyoruz hayırlısı bakalım
geçen hafta 72,900
bu hafta 72,400
fark 500gr
4 haftada toplam 5,100 verdim
umarım geri kalanda bu kadar çabuk gider bu yarışma bana çok iyigeldi emeği geçen herkese teşşekkür ederim

Artık görüntülere alışmak yok. Yeni bir sen olmalı hayatında. Mutlu bir sen :) özgüvenli bir sen :) tamam bakalım bundan sonra benim elimdesin ona göre ye yiyeceklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…