Bir kalorici daha bi gün herkes kalori sayacakKızlar bugünkü menümü yazıyorum
Sabah : kuru üzümlü yoğurt 80 kalori
Ara öğün : küçük muz 65 kalori
Öğlen : haşlanmış yumurta , yarım demet maydonoz , kibrit kutusu peynir , 3 zeytin 152 kalori
Ara öğün : Türk kahvesi ( şekersiz ) , yarım bardak yarım yağlı süt 54 kalori
Akşam : roka salatası 25 kalori
2 litre su
Toplam : 376 kalori
deniz dilan hep böyle az yiyim hızlı hızlı kilo veriyosun sonra normal beslenmene geçince yine hızlı hızlı kilo alıp aramıza geri dönüyosun,biraz daha normal beslensen daha iyi olmaz mı?Kızlar bugünkü menümü yazıyorum
Öğlen : haşlanmış yumurta , yarım demet maydonoz , kibrit kutusu peynir , 3 zeytin 152 kalori
2 litre su
of çok acıktım evde kuru biber patlıcan dolma var e bugünde kabak dolma yedim aman Allahım hepsi kalori çokta acıktım gidiyimde yeşil mercimek salatası yapıp yiyim en iyisi
Deniz canım çok sağlıksız bir menü böyle anlık düşüşler tekrar çıkışlar olurKızlar bugünkü menümü yazıyorum
2 litre su
1 şubat Çarşamba beş yüz kalori günüm
Kahvaltı iki kutu activia orman meyveli 205
Öğle haşlanmış patates küçük 70
1 premium ekmek 72
5 kaşık ev yoğurdu pul biberle 63
Akşam mevsim salata ve 22 kaşık ayranlı çorbA 210
Ekstralar
Hareket yok
Su 14 bardak
1 yeşil çay
1 ada çayı
Toplamda 635 kalori (beşyüzü geçtim neyse açıklama yapmıcam bundan sonra şartlar buna iZin verdi sağlık olsun)
İki şubat perşembe yeme günüm
Kahvaltı yapamadım
11:25 ev tatlısı susamlı adını unuttum 100 sayıyom kafadan attım
Öğle 12 25
İki premium 144
İki kivi 126
İki muz 146
6 adet burgu peynir 240
Akşam 19:00
Bir dilim premium zeytinyağlı kekikli kızarttım gerçi öğlen de öyleydi 72
Bir kase buğdaylı ayranlı çorba 200
3 adet biftek 214
7 çorba kaşığı sade bulgur pilavı 160
Mevsim salata 14
Pastanın bi dilimini hemen yemeğin üstüne diğer ikisini tam anımsayamamakla toplamda 3 dilim kestaneli pasta 881
Kıtır uno 65
Bi bardak didi 75
Ellerim yoruldu Toplam kalori 2.442
Ekstralar
Hareket yok
Su da çok az 7 bardak
2 ada çayı
1 yeşil çay
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 2 minik but+2 minik kanat fırında - 426 kalori (karnım hala aç ama ne kaloriymiş)
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon yoğurtlu pul biberli haşlanmış karnabahar - 178 kalori
Ara; 20:00 - 1 ad.muz + 1 ad.portakal - 167 kalori
Toplam kalori: 936
2,5 lt su içildi 45 dakika leslie yapıldı
canım dolmalar çok pirinçli değilse yiyebilirsin,sonuçta içinde kıymada oluyo
ama sadece pirinçliyse yeme tabi,akşamları yeşil mercimek daha doğrusu bakliyatı biraz ölçülü tüketmekte fayda var
ben şok
1 muz
1 portakal
45dakika leslie
sen nil olamazsın naptın nil'e doğruyu söyle
canım tebrik ederim,meyva yemişsin sporunu yapmışsın
bu aradada hayırlı cumalar dilerim
öğlen yediğim kıymalı idi onu yedmde akşamkile normaldi onu yemedim yeşil mercimeği haşladm içine biber maydanoz falan koydum 6 kaşık yedim yoğurtla sonrada 55 dk spor :) hafiflediğimi hissettm :)
gerçekten muhteşem oldu,tebrik ediyorum seniHayırlı cumalar Begüşüm evet sana demiştim dönüşüm muhteşem olacak diyeBir ter attım kuzu inanamazsın bugün dayak yemiş gibi geldim
günaydın,hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar kızlar günaydın
kendimi tebrik ederim 7 gündür aynı kiloda kalmayı başardığım için 78.0 tık yok, bir tek p.tesi azalmıştı
öğlen yiyeceğim lafları düşünerekten şimdiden hazmetmeye başlayayım.
Sağol kuzum evet biraz hırslıyım kafama koyunca 10 kilo verdim yine yapacağım ama 52 de kalacağımgerçekten muhteşem oldu,tebrik ediyorum senidemekki kafaya konulunca yapılıyomuş
hadi yaaa ama bu halde olmana sevindim çünkü böyle yapmazsak kilolar gitmiycek
Hayırlı cumalar kızlar günaydın
kendimi tebrik ederim 7 gündür aynı kiloda kalmayı başardığım için 78.0 tık yok, bir tek p.tesi azalmıştı
Keşke ben de aynı kiloda kalsam her hafta artı bir ne yesem fark etmiyorHayırlı cumalar kızlar günaydın
canım hoşgelmişsinKeşke ben de aynı kiloda kalsam her hafta artı bir ne yesem fark etmiyor
Kız bu benim normal anlayışım :))) ben normalde de çok yemek yemem ki aburcubur yerim öğün diye ondan kilo alıyorum :)deniz dilan hep böyle az yiyim hızlı hızlı kilo veriyosun sonra normal beslenmene geçince yine hızlı hızlı kilo alıp aramıza geri dönüyosun,biraz daha normal beslensen daha iyi olmaz mı?
Deniz canım çok sağlıksız bir menü böyle anlık düşüşler tekrar çıkışlar olur
Kız daha çok yicem kız söz valla düzenli besleneyim dedim ama abarttım galiba normalde de çok yemek yemek aburcubur yüzünden alıyorum :)
Kız bu benim normal anlayışım :))) ben normalde de çok yemek yemem ki aburcubur yerim öğün diye ondan kilo alıyorum :)
iki üç gün diolar ben iki gün yapıcam anlıyorum seni yok önemli diil bu hafta ilk yapıcam bunu önceden de kalori sayıyodum ama günde 1.000 1500 falan yapıodum hergün o zaman acildi şimdi bunu denicem olmazsa yine günde 1500 civarına dönerim yani hergün az azDeniz canım çok sağlıksız bir menü böyle anlık düşüşler tekrar çıkışlar olur
Afiyet olsun canım vallahi bana alın yada kırıl ama söylemek zorundayım iyiliğin için bu şekilde sağlıklı kilo veremezsin beslenme şekli çok dengesiz vücudu şaşırtmak evet diyette vardır ama haftada 1 gün en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?