♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ohh afiyet olsun kuzum iyi düşünmüşsün Ben rahatım eşim hafta sonu da dahil akşamları yok tabi geçte gelse geldiğinde bir şeyler yemesi gerekiyor hazırlıyorum ama ben bugün karnabahar yarın brokoli hafta sonu da tonbalıklı salata yiyeceğim

oo sende iyisin
şu ton balığını bende deniyecem bigün,herkes yiyiyo benim başım kelmi

oo sende iyisin
şu ton balığını bende deniyecem bigün,herkes yiyiyo benim başım kelmi
Ye bence de çok seveceksin inan İstersen salataya mısırda ekleyebilirsin ben tonbalığı mısır marul salatalık şeklinde yapıyorum ama bu sefer mısır eklemeyeceğim bayağı sert diyet yapıyorum

ya şu 30 40 50 kg verenler dehşet spor yapıyor ya nasıl fırsat oluyor enerjileri kalıyor diğer işleri ne yapıyorlar

Ye bence de çok seveceksin inan İstersen salataya mısırda ekleyebilirsin ben tonbalığı mısır marul salatalık şeklinde yapıyorum ama bu sefer mısır eklemeyeceğim bayağı sert diyet yapıyorum
hem ne sıkı
ama cidden mısır koyma,çünkü o şeker yüklü,özellikle diyette yenmemesi gerekir,zatende konserve

evet yaa demi,bende şaşıyorum ama yanlarında aileleri vardır,çocukları yoktur yada çalışmıyolardır yoksa mümkün değil

yap gülüm akşamları yarım saatte olsa başla
kaçta evde oluyosun?
bak ben 8,30-9 da başlıyorum spora

ya genelde 7.30 -8 e doğru kızımla ya hikaye okuyoruz ya oyun ya da etkinlik. sonra da uyuyoruz aslında kızım uyuduktan sonra yaparım ama yatmayı tercih ediyorum aman yaaaaa

ya genelde 7.30 -8 e doğru kızımla ya hikaye okuyoruz ya oyun ya da etkinlik. sonra da uyuyoruz aslında kızım uyuduktan sonra yaparım ama yatmayı tercih ediyorum aman yaaaaa
geç evde oluyomuşsun ben seni daha erken olur diyodum
işte kendi ev düzenine göre kendin ayarlıycaksın canım

geç evde oluyomuşsun ben seni daha erken olur diyodum
işte kendi ev düzenine göre kendin ayarlıycaksın canım

yok yok 6 da evdeyiz. yemek hazırla yap et ye kalk derken 7.30 oluyor genelde. aslında tembellik bende bugün yapacağım yarın kontrolüm var çünkü ve aynıyım

yok yok 6 da evdeyiz. yemek hazırla yap et ye kalk derken 7.30 oluyor genelde. aslında tembellik bende bugün yapacağım yarın kontrolüm var çünkü ve aynıyım
şöyle dene
8-8,30 arası kızınla kitap oku,sonra hazırlan bi yarım saatte olsa kardio yap,9,30 da biter işin
bugün kaslarını çok yorma yarn tartıda yanlış sonuç verir

benim spor yapmam lazım birinin beni iteklemesi lazım olmuyor böyle yaa ufff
İtikliyorum hadi aramıza katıl eve git aç bir leslie videosu başla
hem ne sıkı
ama cidden mısır koyma,çünkü o şeker yüklü,özellikle diyette yenmemesi gerekir,zatende konserve

Dalga mı geçtin kız sıkı değil mi Evet koymayacağım bir de şu doğum günlerinde yemezsem yaşadım

İtikliyorum hadi aramıza katıl eve git aç bir leslie videosu başla

Dalga mı geçtin kız sıkı değil mi Evet koymayacağım bir de şu doğum günlerinde yemezsem yaşadım
yok ne dalgası,deniz mi burası,akşam zero kolalar,kalan 5 cipsi lüpletmeler,bundan sıkı diyet mi olur
sen haftasonunu güzel değerlendir,pazartesi ve çarşambayıda en az yiyeceklerle atlat yeter sana

şöyle dene
8-8,30 arası kızınla kitap oku,sonra hazırlan bi yarım saatte olsa kardio yap,9,30 da biter işin
bugün kaslarını çok yorma yarn tartıda yanlış sonuç verir

oy canım kızım o saate dayanamaz çok yoruluyor okulda. mekik var her gün bugün sabah kastı sanırım sağ kolum ağrıyor çok fena. evde hareket yapayım sadece c.tesi yola çıkacağım gider ayak sakatlamayayım biryerimi .

dönüşte ayarlarsın o zaman
ama biyerden başla inan faydasını kısa sürede görürsün

yok ne dalgası,deniz mi burası,akşam zero kolalar,kalan 5 cipsi lüpletmeler,bundan sıkı diyet mi olur
sen haftasonunu güzel değerlendir,pazartesi ve çarşambayıda en az yiyeceklerle atlat yeter sana
Allahtan denizde oluyorduEvet hafta sonu zaten temizlik yemek yapma spor derken iyi değerlendiririm gibi

Ben açıkcası sporsuz zayıflayamıyorum ilk başka hafif gidiyor sonra kalıyor hem sporla 10 kilo versen 15 vermiş gibi duruyorsun inceliyorsun vücudun şekle giriyor

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum
Sabah : kuru üzümlü yoğurt 80 kalori
Ara öğün : küçük muz 65 kalori
Öğlen : haşlanmış yumurta , yarım demet maydonoz , kibrit kutusu peynir , 3 zeytin 152 kalori
Ara öğün : Türk kahvesi ( şekersiz ) , yarım bardak yarım yağlı süt 54 kalori
Akşam : roka salatası 25 kalori
2 litre su
Toplam : 376 kalori

sbeden bu sabah 52.4 ile uyandım.

Ancak boyumun 165 değil 160 olduğunu öğrendim listeleri yenildiğinde benim hedefimi de 46 yapabilir misin canım zahmet olmazsa.. Daha gidilecek çok yolum var hedefe 2 kilo kaldı derken 6 kilodan fazla var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…