- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ohh afiyet olsun kuzum iyi düşünmüşsünbende fazla yapmadım,10 tane var biberim
2 şerden oğlumla eşime koyarım 1 ben yerim,ortaya bol yeşillik salata,bide yoğurt ooo daha ne olsun
bide onlara makarna yaparım,yeter bence
kalanıda yarına yeriz2 gün rahatım cumartesi izinliyim zaten
oo sende iyisinOhh afiyet olsun kuzum iyi düşünmüşsünBen rahatım eşim hafta sonu da dahil akşamları yok tabi geçte gelse geldiğinde bir şeyler yemesi gerekiyor hazırlıyorum ama ben bugün karnabahar yarın brokoli hafta sonu da tonbalıklı salata yiyeceğim
Ye bence de çok seveceksin inanoo sende iyisin
şu ton balığını bende deniyecem bigün,herkes yiyiyo benim başım kelmi
evet yaa demi,bende şaşıyorum ama yanlarında aileleri vardır,çocukları yoktur yada çalışmıyolardır yoksa mümkün değilya şu 30 40 50 kg verenler dehşet spor yapıyor ya nasıl fırsat oluyor enerjileri kalıyor diğer işleri ne yapıyorlar
ya şu 30 40 50 kg verenler dehşet spor yapıyor ya nasıl fırsat oluyor enerjileri kalıyor diğer işleri ne yapıyorlar
hem ne sıkıYe bence de çok seveceksin inanİstersen salataya mısırda ekleyebilirsin ben tonbalığı mısır marul salatalık şeklinde yapıyorum ama bu sefer mısır eklemeyeceğim bayağı sert diyet yapıyorum
yap gülüm akşamları yarım saatte olsa başlabenim spor yapmam lazım birinin beni iteklemesi lazım olmuyor böyle yaa ufff
evet yaa demi,bende şaşıyorum ama yanlarında aileleri vardır,çocukları yoktur yada çalışmıyolardır yoksa mümkün değil
yap gülüm akşamları yarım saatte olsa başla
kaçta evde oluyosun?
bak ben 8,30-9 da başlıyorum spora
geç evde oluyomuşsun ben seni daha erken olur diyodumya genelde 7.30 -8 e doğru kızımla ya hikaye okuyoruz ya oyun ya da etkinlik. sonra da uyuyoruz aslında kızım uyuduktan sonra yaparım ama yatmayı tercih ediyorum aman yaaaaa
geç evde oluyomuşsun ben seni daha erken olur diyodum
işte kendi ev düzenine göre kendin ayarlıycaksın canım
şöyle deneyok yok 6 da evdeyiz. yemek hazırla yap et ye kalk derken 7.30 oluyor genelde. aslında tembellik bende bugün yapacağım yarın kontrolüm var çünkü ve aynıyım
İtikliyorum hadi aramıza katıl eve git aç bir leslie videosu başlabenim spor yapmam lazım birinin beni iteklemesi lazım olmuyor böyle yaa ufff
hem ne sıkı
ama cidden mısır koyma,çünkü o şeker yüklü,özellikle diyette yenmemesi gerekir,zatende konserve
yok ne dalgası,deniz mi burası,akşam zero kolalar,kalan 5 cipsi lüpletmeler,bundan sıkı diyet mi olurİtikliyorum hadi aramıza katıl eve git aç bir leslie videosu başla
Dalga mı geçtin kız sıkı değil miEvet koymayacağım bir de şu doğum günlerinde yemezsem yaşadım
şöyle dene
8-8,30 arası kızınla kitap oku,sonra hazırlan bi yarım saatte olsa kardio yap,9,30 da biter işin
bugün kaslarını çok yorma yarn tartıda yanlış sonuç verir
İtikliyorum hadi aramıza katıl eve git aç bir leslie videosu başla
başlayacağım tatlım şart yani mecburum
Dalga mı geçtin kız sıkı değil miEvet koymayacağım bir de şu doğum günlerinde yemezsem yaşadım
dönüşte ayarlarsın o zamanoy canım kızım o saate dayanamaz çok yoruluyor okulda. mekik var her gün bugün sabah kastı sanırım sağ kolum ağrıyor çok fena. evde hareket yapayım sadece c.tesi yola çıkacağım gider ayak sakatlamayayım biryerimi .
Allahtan denizde oluyorduyok ne dalgası,deniz mi burası,akşam zero kolalar,kalan 5 cipsi lüpletmeler,bundan sıkı diyet mi olur
sen haftasonunu güzel değerlendir,pazartesi ve çarşambayıda en az yiyeceklerle atlat yeter sana
oy canım kızım o saate dayanamaz çok yoruluyor okulda. mekik var her gün bugün sabah kastı sanırım sağ kolum ağrıyor çok fena. evde hareket yapayım sadece c.tesi yola çıkacağım gider ayak sakatlamayayım biryerimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?