♥haftalık kilo verme yarışması♥

Diğer zararlı şeyleri yemesin diye herhalde hurma da şekerli ama aşırı zararı yoktur sanki
zararı içindeki şekerden olur olsa olsa,ama günde 20 yiyincede faydadan çok zarar bence ama
sonuçta balda çok faydalı ama oda kalori bombası,direk şeker
bunlar ölçülü yenmeli

az kalorili beslenmek bencede yanlış,bu konuda hemfikirim
ama şu 20 hurma bana biraz fazla geldi,bencede sen günde 10 hurmada kal

özelden yazsarmısın probiyotik tabletin adını?
baya faydalıymış gerçekten

zararı içindeki şekerden olur olsa olsa,ama günde 20 yiyincede faydadan çok zarar bence ama
bunlar ölçülü yenmeli

tabii ki öyle canım faydalı ama dozunda. gidipte kocaman medine hurması almayın dedi en küçüğünden alın dedi ama bende en büyük olanını severim :) diğerleri kuru oluyor.

tabii ki öyle canım faydalı ama dozunda. gidipte kocaman medine hurması almayın dedi en küçüğünden alın dedi ama bende en büyük olanını severim :) diğerleri kuru oluyor.

evet yaa o minnaklar çok kuru oluyor
medine hurması
iran hurmasıda güzel, kartondan dikdörtgen kutu içinde oluyo,genelde ramazanda geliyo buralarada,bulursan onuda dene derim

bunlar ölçülü yenmeli
Evet canım meyvede bile var hepsini ölçülü yemeliyiz

Sende büyüklerinden al yarısına indir sayıyı bence

ay kusura bakmayın internet rezilllllll sinir oldum kaç kez yolluyorum afedersiniz.

nescafeymiş. sade sütlü farketmiyor ödem yapıyor vücuttaki suyu ttuttuğu için. içilen her nesacfe için ekstra 2 bardak su içilmeli ve ben bu hafta 3 kez sade kahve içtim

DEMİŞLER Kİ ; mümkün olduğunca hiç tüketmemek en iyisi sağlık açısından. Vücutta asitlenmeye sebep olur ve bu asitler yağ hücreleri tarafından tutularak kiloya sebebiyet verir Nescafe ve diğerleri. Ayrıca süt tozu da kalorili ve çok sağlıksız, asla tercih etmeyin. Şekerden hiç bahsetmeye gerek bile yok sanırım.Ayırca bir uzmandan,direk suda eriyerek yapılan kahvelerin çok zararlı olduğunu dinlemiştim. İlla ki kahve içilmek isteniyorsa arada bir özellikle spordan hemen önce(yağ yakımını hızlandırır bu şekilde),şekersiz Türk kahvesini ya da kafeinsiz filtre kahve tercih edin, abartmadan ama.Yanında da Bol bol su içmek kaydıyla, bu şart!!! Örneğin günde 2,5 litre su içiyorsanız,kahve içtiğiniz gün 2 büyük bardak daha fazladan içmelisiniz.

belki yağsız-yani st tozu konulmaması masum hale getiriyor gibi dşünyoruz ama öyle değil.. içindeki kafein ödem yapar, yani vcutta su tutar ve kilo alımı demektir bu..

Bir arkadaşım vermesi gereken 3 kg için diyetisyene gidiyor
Diyetisyen kesinlikle nescafeyi içmemesi gerektiğini çünkü yağ hücrelerini güçlendirdiğini söylemiş.

BENİMKİ DE yasak demişti özellikle o süt tozu tamamen yağ dedi.

Şimdi hapı yuttuk görüyon mu

evet evet bende böyle bi yazı okumuştum,kahvenin ödem yaptığı değilde kullanılmaması gerektiği,gerçekten sağlıksız olduğu konusundaydı, içileceksede türk kahvesi içilmesi gerek diyodu
hatta sırf bu yüzden her markete gidişimizde o kahvelere bakıp iç çekiyorum,çok uzun zamandır almıyorum artık
nill ne edecen şimdi,nil'im içmeyince başında ağrı yapıyo ama,türk kahvesimi denesen ki canım,bu hafta güzel spora başladın bide kahveyi bırak bakalım belki daha hızlı kilo verirsin,kahve yerine çay içmeyide deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…