zararı içindeki şekerden olur olsa olsa,ama günde 20 yiyincede faydadan çok zarar bence amaDiğer zararlı şeyleri yemesin diye herhalde hurma da şekerli ama aşırı zararı yoktur sanki
kesinlikle azaltmayın dedi 1 kasık az koyayım yok 2 tane az yiyeyim asla dedi... 5 hurma sabah, 5 hurma ikindi, 10 hurma da akşam arası. akşam o kadar hurmayı nasıl yiyeceğim dedim yiyemem sanırım en fazla 5 , kalanını çocuklara veririm bencede fazla
1400 kcal imiş. ve kesinlikle daha altını vermem dedi, 1000 kcal lik liste isteyen olursa da reddediyorum dedi. düşebileceğim 1200 dür hatta size yeri gelecek 1600 kcal lik liste vereceğim dedi, 1000 ve altı çok sağlıksız sakın uygulamayın dedi.
çörek otu yağı ; antioksidan, bağışıklık sistemini güçlendirici ve kan seviyesini düzenleyici
tablet ise; 1,5 milyar aktif bakteri ve lif içeriği ile sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyormuş
zararı içindeki şekerden olur olsa olsa,ama günde 20 yiyincede faydadan çok zarar bence ama
sonuçta balda çok faydalı ama oda kalori bombası,direk şeker
bunlar ölçülü yenmeli
tabii ki öyle canım faydalı ama dozunda. gidipte kocaman medine hurması almayın dedi en küçüğünden alın dedi ama bende en büyük olanını severim :) diğerleri kuru oluyor.
Evet canım meyvede bile var hepsini ölçülü yemeliyizzararı içindeki şekerden olur olsa olsa,ama günde 20 yiyincede faydadan çok zarar bence ama
sonuçta balda çok faydalı ama oda kalori bombası,direk şeker
bunlar ölçülü yenmeli
tabii ki öyle canım faydalı ama dozunda. gidipte kocaman medine hurması almayın dedi en küçüğünden alın dedi ama bende en büyük olanını severim :) diğerleri kuru oluyor.
Evet canım meyvede bile var hepsini ölçülü yemeliyiz
Sende büyüklerinden al yarısına indir sayıyı bence
acaba nedir nedir nedirkızlar düşündüm taşındım bu hafta ben ne yaptım da ödem oldu dedim. çünkü 3 hafta öncede ödem vardı ve buldum
Kız niye yarım yazıyorsun devamı yarınlar gibi nedir söylesenekızlar düşündüm taşındım bu hafta ben ne yaptım da ödem oldu dedim. çünkü 3 hafta öncede ödem vardı ve buldum
Kız niye yarım yazıyorsun devamı yarınlar gibi nedir söylesene
Kız niye yarım yazıyorsun devamı yarınlar gibi nedir söylesene
merak uyandırıyorum siz de :)
anaa şimdi merak ettim iştenil en çok da sen üzüleceksin buna
merak uyandırıyorum siz de :)
canı sıkılıyo anlaşılan
nil en çok da sen üzüleceksin buna
Yeminle afakanlar bastıTurşuyu bıraktım o mu yoksa
ay kusura bakmayın internet rezilllllll sinir oldum kaç kez yolluyorum afedersiniz.
nescafeymiş. sade sütlü farketmiyor ödem yapıyor vücuttaki suyu ttuttuğu için. içilen her nesacfe için ekstra 2 bardak su içilmeli ve ben bu hafta 3 kez sade kahve içtim
DEMİŞLER Kİ ; mümkün olduğunca hiç tüketmemek en iyisi sağlık açısından. Vücutta asitlenmeye sebep olur ve bu asitler yağ hücreleri tarafından tutularak kiloya sebebiyet verir Nescafe ve diğerleri. Ayrıca süt tozu da kalorili ve çok sağlıksız, asla tercih etmeyin. Şekerden hiç bahsetmeye gerek bile yok sanırım.Ayırca bir uzmandan,direk suda eriyerek yapılan kahvelerin çok zararlı olduğunu dinlemiştim. İlla ki kahve içilmek isteniyorsa arada bir özellikle spordan hemen önce(yağ yakımını hızlandırır bu şekilde),şekersiz Türk kahvesini ya da kafeinsiz filtre kahve tercih edin, abartmadan ama.Yanında da Bol bol su içmek kaydıyla, bu şart!!! Örneğin günde 2,5 litre su içiyorsanız,kahve içtiğiniz gün 2 büyük bardak daha fazladan içmelisiniz.
belki yağsız-yani st tozu konulmaması masum hale getiriyor gibi dşünyoruz ama öyle değil.. içindeki kafein ödem yapar, yani vcutta su tutar ve kilo alımı demektir bu..
Bir arkadaşım vermesi gereken 3 kg için diyetisyene gidiyor
Diyetisyen kesinlikle nescafeyi içmemesi gerektiğini çünkü yağ hücrelerini güçlendirdiğini söylemiş.
BENİMKİ DE yasak demişti özellikle o süt tozu tamamen yağ dedi.
Ben şuanda şoklardayım süt tozu yok günde 1 kupa iyidir şekersiz diye geçiniyordumnil şu an gülme krizindeyim Allah iyiliğini versin.
ay kusura bakmayın internet rezilllllll sinir oldum kaç kez yolluyorum afedersiniz.
nescafeymiş. sade sütlü farketmiyor ödem yapıyor vücuttaki suyu ttuttuğu için. içilen her nesacfe için ekstra 2 bardak su içilmeli ve ben bu hafta 3 kez sade kahve içtim
DEMİŞLER Kİ ; mümkün olduğunca hiç tüketmemek en iyisi sağlık açısından. Vücutta asitlenmeye sebep olur ve bu asitler yağ hücreleri tarafından tutularak kiloya sebebiyet verir Nescafe ve diğerleri. Ayrıca süt tozu da kalorili ve çok sağlıksız, asla tercih etmeyin. Şekerden hiç bahsetmeye gerek bile yok sanırım.Ayırca bir uzmandan,direk suda eriyerek yapılan kahvelerin çok zararlı olduğunu dinlemiştim. İlla ki kahve içilmek isteniyorsa arada bir özellikle spordan hemen önce(yağ yakımını hızlandırır bu şekilde),şekersiz Türk kahvesini ya da kafeinsiz filtre kahve tercih edin, abartmadan ama.Yanında da Bol bol su içmek kaydıyla, bu şart!!! Örneğin günde 2,5 litre su içiyorsanız,kahve içtiğiniz gün 2 büyük bardak daha fazladan içmelisiniz.
belki yağsız-yani st tozu konulmaması masum hale getiriyor gibi dşünyoruz ama öyle değil.. içindeki kafein ödem yapar, yani vcutta su tutar ve kilo alımı demektir bu..
Bir arkadaşım vermesi gereken 3 kg için diyetisyene gidiyor
Diyetisyen kesinlikle nescafeyi içmemesi gerektiğini çünkü yağ hücrelerini güçlendirdiğini söylemiş.
BENİMKİ DE yasak demişti özellikle o süt tozu tamamen yağ dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?