♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aslında hepimiz bunu yıllardır yapıoruz dostum haftada iki gün iştahın yokken az yiyosun sağlıklı olmuyo da peki nie bunun adına diyet deyince sağlıksız oluyo

D denizdilan canım yine düzenli ye de kuş kadar yeme o nedir öyle normal yemek ye canım benim vitamini nereden alacaksın
bi abur cuburcu daha
nil ile seni bağlıycam,abur cubur orucuna sokucam
Bak ya ben bıraktım abur cuburu taamm mı

Haftada 2-3 gün yaparsak geriye ne kaldı be kuzum geri günler sıksan da o 2500 kalorileri anca verirsin yerinde sayarsınHadi bakalım görelim

Aslında hepimiz bunu yıllardır yapıoruz dostum haftada iki gün iştahın yokken az yiyosun sağlıklı olmuyo da peki nie bunun adına diyet deyince sağlıksız oluyo
Sürekli öyle besleniyor çünkü hafta da 1-2 gün değil ki hastayken hepimiz yemeyiz ama zorla yedirilmeye çalışırız değil mi iyileşelim diye hastalık geçince normale döneriz ama sadece 300-500 kaloriyle vücut sıkar 1 hafta sonra kilon durur o kadar kaloriyle yaşanmaz çünkü Ebru Şallı'yı takip etmenizi öneririm Ayrıca herkesin tabi ki düzeni kendine sadece herkes hedefine ulaşsın diye yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa herkes istediği şekilde yiyebilir

1 gün yemeyince bırakılmıyo malesef,ilerleyen günlerde görcem seni

Sabah; 07:40 - 200 süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 129 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase tavuk çorbası limonla + 1 porsiyon arnavut cigeri - 394 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe

Akşama da yoğurtlu brokoli haşlaması var bir de pilates zamanı

kızlarr kızlar, kilom aynı fakat 600 gr yağdan gitmiş, kas kütlem artmış ve 700 gr ödem çıktı

hemen acil durum planı yaptı. çörek otu yağı ve ismini vermem doğru olmaz belki bir probiyotik çiğneme tableti verdı. bunları sabah aç karnına yiyecem.
sonrasında 1 bardak suya elma sirkesi her sabah içilecek
aralarda bitter yememem için de hurma verdi öyle böyle değil günde 20 hurma verdi bu ay battım...hurmanın kg su 45, çiğneme tableti 45 tl hem de 2 kutu , çörek otu yağının fiyatını bilmiyorum.

ve sordum dedim ki bu yediklerim kaç kalori. çünkü her değişiklik yaptığında kaloriniz aynı diyor.

ne dedi bilin bakalın ?

canım 600 gram yağdan gitmesini anlarımda,spor yapmadan kas kütlesi nasıl artıyor ona aklım ermedi açıkcası
sabah aç karna çörek otu yağı,probiyotik tablet ve elma sirkeli su neye yarıyomuş peki? bizide aydınlatır mısın?
20 hurmamı hem battın hemde 20 hurmayla nasıl zayıflıycan aklım onada kesmedi,bana kalırsa sen onu yarıyarıya azalt hatta dahada azalt

Tebrik ederim canım yağdan vermişsin bu çok güzel Hayat çok pahalı maalesef inşallah işe yararda en azından değdigini bilirsin
sen bizden kopmamak için alıp veriyosun biliyorum ben
Evet yalnız bu rakamlar hiç çekilmiyor
ve sordum dedim ki bu yediklerim kaç kalori. çünkü her değişiklik yaptığında kaloriniz aynı diyor.

ne dedi bilin bakalın ?

Nedir nedir

Şekerini engellemek için herhalde ama günde 20 tane çok tıkar gibi

kesinlikle azaltmayın dedi 1 kasık az koyayım yok 2 tane az yiyeyim asla dedi... 5 hurma sabah, 5 hurma ikindi, 10 hurma da akşam arası. akşam o kadar hurmayı nasıl yiyeceğim dedim yiyemem sanırım en fazla 5 , kalanını çocuklara veririm bencede fazla

1500-1600 mü didi

1400 kcal imiş. ve kesinlikle daha altını vermem dedi, 1000 kcal lik liste isteyen olursa da reddediyorum dedi. düşebileceğim 1200 dür hatta size yeri gelecek 1600 kcal lik liste vereceğim dedi, 1000 ve altı çok sağlıksız sakın uygulamayın dedi.

çörek otu yağı ; antioksidan, bağışıklık sistemini güçlendirici ve kan seviyesini düzenleyici
tablet ise; 1,5 milyar aktif bakteri ve lif içeriği ile sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…