Bak ya ben bıraktım abur cuburu taamm mıbi abur cuburcu daha
nil ile seni bağlıycam,abur cubur orucuna sokucam
İk
iki üç gün diolar ben iki gün yapıcam anlıyorum seni yok önemli diil bu hafta ilk yapıcam bunu önceden de kalori sayıyodum ama günde 1.000 1500 falan yapıodum hergün o zaman acildi şimdi bunu denicem olmazsa yine günde 1500 civarına dönerim yani hergün az az
Sürekli öyle besleniyor çünkü hafta da 1-2 gün değil ki hastayken hepimiz yemeyiz ama zorla yedirilmeye çalışırız değil mi iyileşelim diyeAslında hepimiz bunu yıllardır yapıoruz dostum haftada iki gün iştahın yokken az yiyosun sağlıklı olmuyo da peki nie bunun adına diyet deyince sağlıksız oluyo
D denizdilan canım yine düzenli ye de kuş kadar yeme o nedir öyle normal yemek ye canım benim vitamini nereden alacaksın
Bak ya ben bıraktım abur cuburu taamm mı
Haftada 2-3 gün yaparsak geriye ne kaldı be kuzum geri günler sıksan da o 2500 kalorileri anca verirsin yerinde sayarsınHadi bakalım görelim
Göreceğiz sana inat yemeyeceğim1 gün yemeyince bırakılmıyo malesef,ilerleyen günlerde görcem seni
nası gaza getirdimGöreceğiz sana inat yemeyeceğimAhahah yerim seni
Sağol canım benim ne olursa olsun birbirimizi bırakmıyoruz buradanası gaza getirdim
yemezsin sen zaten,iradenin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum
kesinlikle canım,hedefe ulaşsakta,koruma arkadaşlığına devamSağol canım benim ne olursa olsun birbirimizi bırakmıyoruz burada
Aynen benim gibi korumayıp geri dönenler için hele çok iyi gerçi ben hep buradaydımkesinlikle canım,hedefe ulaşsakta,koruma arkadaşlığına devam
Aynen benim gibi korumayıp geri dönenler için hele çok iyi gerçi ben hep buradaydım
kızlarr kızlar, kilom aynı fakat 600 gr yağdan gitmiş, kas kütlem artmış ve 700 gr ödem çıktı
hemen acil durum planı yaptı. çörek otu yağı ve ismini vermem doğru olmaz belki bir probiyotik çiğneme tableti verdı. bunları sabah aç karnına yiyecem.
sonrasında 1 bardak suya elma sirkesi her sabah içilecek
aralarda bitter yememem için de hurma verdi öyle böyle değil günde 20 hurma verdi bu ay battım...hurmanın kg su 45, çiğneme tableti 45 tl hem de 2 kutu , çörek otu yağının fiyatını bilmiyorum.
1500-1600 mü didive sordum dedim ki bu yediklerim kaç kalori. çünkü her değişiklik yaptığında kaloriniz aynı diyor.
ne dedi bilin bakalın ?
Tebrik ederim canım yağdan vermişsin bu çok güzelkızlarr kızlar, kilom aynı fakat 600 gr yağdan gitmiş, kas kütlem artmış ve 700 gr ödem çıktı
hemen acil durum planı yaptı. çörek otu yağı ve ismini vermem doğru olmaz belki bir probiyotik çiğneme tableti verdı. bunları sabah aç karnına yiyecem.
sonrasında 1 bardak suya elma sirkesi her sabah içilecek
aralarda bitter yememem için de hurma verdi öyle böyle değil günde 20 hurma verdi bu ay battım...hurmanın kg su 45, çiğneme tableti 45 tl hem de 2 kutu , çörek otu yağının fiyatını bilmiyorum.
Evet yalnız bu rakamlar hiç çekilmiyorsen bizden kopmamak için alıp veriyosun biliyorum ben
ve sordum dedim ki bu yediklerim kaç kalori. çünkü her değişiklik yaptığında kaloriniz aynı diyor.
ne dedi bilin bakalın ?
Şekerini engellemek için herhalde ama günde 20 tane çok tıkar gibicanım 600 gram yağdan gitmesini anlarımda,spor yapmadan kas kütlesi nasıl artıyor ona aklım ermedi açıkcası
sabah aç karna çörek otu yağı,probiyotik tablet ve elma sirkeli su neye yarıyomuş peki? bizide aydınlatır mısın?
20 hurmamıhem battın hemde 20 hurmayla nasıl zayıflıycan aklım onada kesmedi,bana kalırsa sen onu yarıyarıya azalt hatta dahada azalt
tıkamayı bırak şeker bombası,20 hurmaŞekerini engellemek için herhalde ama günde 20 tane çok tıkar gibi
Diğer zararlı şeyleri yemesin diye herhalde hurma da şekerli ama aşırı zararı yoktur sankitıkamayı bırak şeker bombası,20 hurma
canım 600 gram yağdan gitmesini anlarımda,spor yapmadan kas kütlesi nasıl artıyor ona aklım ermedi açıkcası
sabah aç karna çörek otu yağı,probiyotik tablet ve elma sirkeli su neye yarıyomuş peki? bizide aydınlatır mısın?
20 hurmamıhem battın hemde 20 hurmayla nasıl zayıflıycan aklım onada kesmedi,bana kalırsa sen onu yarıyarıya azalt hatta dahada azalt
1500-1600 mü didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?