- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Farklı yakalara düştü yolumuz yaniümraniyede canım
online diyet fikrini nasıl buluyorsunuz peki faydalı olur mu
Tamam teşekkürlerBence de kullan canım bende ne zaman takibe ara versem kilo alıyorum
Hoşgeldin canım aramıza hatırlamaz mıyız geri almana üzüldüm sanırım diyet bizim aslında hayat tarzımız olmalı sağlıklı beslenmeliyiz bir ömür yoksa tekrardan hangi diyeti uygularsan uygula geri alıyorsun sporu da bırakmamalıyız bende tecrübe ettimSıvı diyeti yapmanı önermem ama o zamanda söylemiştim vücudun normal gıda aldığında alışık olmadığından direk hızlıca alır
Canım aşağı yukarı porsiyonu 200 kalori deniyor normal yoğurt çorbasıyla eş değer diye düşün
Rica ederimTamam teşekkürler
diyetisyenler online para ile 7 24 size yardımcı oluyor program vs hazırlıyor ona online diyet deniliyor canımo ne ki canım bilmiyorum ben
Afiyet olsunbende öğlen yemeğimde 2 küçük kabak dolma 1 kepçe mercimek çorba yoğurt ve acı biber yedimm
Afiyet olsun canım muz almıştım bak dün akşam yiyeyimBen kahvaltı yapamadım az önce
İki çok tahıllı premium ekmek
2 muz
2 kivi
6 adet burgu peynir
Geceye doğru yazıcam inşallah dün de yazamadım ki .....
Bugün 500 cal günüm diil yarın yapıcam inşallah
Sağol aynen iyi oluyo hepsini tabağa doğradım yedimAfiyet olsun canım muz almıştım bak dün akşam yiyeyim
Afiyet olsun canım dolma genelde önerilmiyor ama içindeki pirinç pilava göre daha zararsız tabibende öğlen yemeğimde 2 küçük kabak dolma 1 kepçe mercimek çorba yoğurt ve acı biber yedimm
bu akşam bende dolma yaptım amaAfiyet olsun canım dolma genelde önerilmiyor ama içindeki pirinç pilava göre daha zararsız tabi
bu akşam bende dolma yaptım ama
1 tanecik yerim o zaman
bu arada öğlen güzel yemişsin,midenin açlığına aldanma,su iç birazdan geçer
bende fazla yapmadım,10 tane var biberimEvet sabah 1 litre içtim yine içeceğimDolma biber ben yiyorum ama eşim 2 tane yiyorsa ben 1 tane yiyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?