Yarim ekmek tostttttttSağol canım teşekkür ederim çok şükür daha iyiyiz hele ben çok daha iyiyim Pazartesi kilom 73,20 ydi bugün 72,20 yi gördüm bu haftada hiç aç kalmadım ama canım bir şey istemedi ben de çorba ve meyveye verdim kendimi fazlalıklarım gitti resmen yarım ekmek tost yediğim günlere dönmemem lazım tekrar ki 2 ayda 80 i geçmiyim
Daha yazacaklarim vardi bastim gitti mesajSağol canım teşekkür ederim çok şükür daha iyiyiz hele ben çok daha iyiyim Pazartesi kilom 73,20 ydi bugün 72,20 yi gördüm bu haftada hiç aç kalmadım ama canım bir şey istemedi ben de çorba ve meyveye verdim kendimi fazlalıklarım gitti resmen yarım ekmek tost yediğim günlere dönmemem lazım tekrar ki 2 ayda 80 i geçmiyim
günaydın canım,sanada hayırlı haftalarGünaydın hayırlı haftalar herkese
İyiyim Begüş sen nasılsıngünaydın canım,sanada hayırlı haftalar
nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?
Merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
giitim gezdim gördüm yedim döndüm
esasında çok abartı bir durum olmadı ama yine de kaçamaklar oldu yani ne kadar frenlesem de herkes az az tadına baktı yeğenimin doğum günü kutlaması vardı o olmayaydı iyiydi
sbeden güncel kilom 78,1 zaten giderkende 78 dim en azından aynı kaldım. akşam kavitasyon var yarın öğlende kontrol.
İyiyim Begüş sen nasılsınGüzel geçti evdeydim kitaplarımı okudum dinlendim vitamin eksikliğinden sanırım acayip halsiz hissediyorum kendimi yeniden D vitamini almaya başladım Cumartesi pek bir şey yapmadım ama pazar günü leslie yaptım ter attım yemem sabahları sağlamdı hatta pazar sabah su böreği yedim ama akşamları brokoli haşladım yedim cumartesi de ton balığı yedim biraz dengelemiş gibi oldum Eşim gitmiş şekerpare almış bana ondan da yedim ama sonra karar verdim artık ne olursa olsun yemeyeceğim o tatlıları da iş yerine getireceğim bir hedefim var ve kendime kendime spor yaparken konuştum vermeden durmayacağım
Hafta içi de bir gün yapıp bir gün dinleneceğim o şekilde plan çıkardım kendime bakalım inşallah doğum günlerini falan da atlattık daha rahatımben hafta sonu hiç spor yapamadımama bugün yapıcam inşallah
eşinde neden alırki tatlıalmasın en azından sen hedefe varana kadar almasın az sabretsin
kendi kendine konuşmanda çok hoş,peki söz verdinmi kendine
Hafta içi de bir gün yapıp bir gün dinleneceğim o şekilde plan çıkardım kendime bakalım inşallah doğum günlerini falan da atlattık daha rahatımSu böreği alırken sevdiğimden çok şekerpareyi almış kızamadım da Evet söz verdim Begüş hedefim 23 Nisana kadar hedefime ulaşmak inşallah Geçen sene de aynı tarihi koymuştum kendime
hoşgeldin canım,tatilinin iyi geçmesine sevindim,moral motivasyon toplayıp dönmüşsün çok sevindim
kilo almaman ayrıca çok güzel,moralide depoladığına göre bundan sonra inişe geçmeliyiz
yarın sonuçlarını bizede bildir
Aynen yeni hafta yeni başlangıçlar demekyeni haftada yeni başlangıçlar yapalım o zaman,artık tatlı hamur işi yok
nill bende hep ramazana kadar hedefe ulaşmayı düşünüyodum neden o kadar uzatayımki demibende 23 nisan hedefi koyuyorum kendime
Dönmene sevindim canım hoşgeldin tatilde güzel geçmiş ohhaynen çok iyi geldi tatil ama çok iş birikmiş daha çay içemedim telefonum susmadı iki satır yazacam yazamadım
sizlerde gayet iyisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?