♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yarim ekmek tosttttttt aman baci sonra zor oluyo biliyon da

Daha yazacaklarim vardi bastim gitti mesaj
Hee ne diyodum(yarim kalan yanlislikla kapatilan telefon konusmadi gibi oldu )
Iyi oldugunuza sevindim aman kendini korumaya bak canim kilo olarak iyisin bence almamaya calis bebis alsin insa

Guuuuuuunaaaaaaaayyyyyydıınnnnnnn guzel canlar
Allahım saglıgımızı verdigi emaneti temiz teslim etmeyi nasip etsin (ruhumuz kirlemedn dualarla arinmis halde ) aminnn

Merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok

giitim gezdim gördüm yedim döndüm

esasında çok abartı bir durum olmadı ama yine de kaçamaklar oldu yani ne kadar frenlesem de herkes az az tadına baktı yeğenimin doğum günü kutlaması vardı o olmayaydı iyiydi

sbeden güncel kilom 78,1 zaten giderkende 78 dim en azından aynı kaldım. akşam kavitasyon var yarın öğlende kontrol.

günaydın canım,sanada hayırlı haftalar
nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?
İyiyim Begüş sen nasılsınGüzel geçti evdeydim kitaplarımı okudum dinlendim vitamin eksikliğinden sanırım acayip halsiz hissediyorum kendimi yeniden D vitamini almaya başladımCumartesi pek bir şey yapmadım ama pazar günü leslie yaptım ter attım yemem sabahları sağlamdı hatta pazar sabah su böreği yedim ama akşamları brokoli haşladım yedim cumartesi de ton balığı yedim biraz dengelemiş gibi oldumEşim gitmiş şekerpare almış bana ondan da yedim ama sonra karar verdim artık ne olursa olsun yemeyeceğim o tatlıları da iş yerine getireceğimbir hedefim var ve kendime kendime spor yaparken konuştum vermeden durmayacağım

hoşgeldin canım,tatilinin iyi geçmesine sevindim,moral motivasyon toplayıp dönmüşsün çok sevindim
kilo almaman ayrıca çok güzel,moralide depoladığına göre bundan sonra inişe geçmeliyiz
yarın sonuçlarını bizede bildir

ben hafta sonu hiç spor yapamadım ama bugün yapıcam inşallah
eşinde neden alırki tatlı almasın en azından sen hedefe varana kadar almasın az sabretsin
kendi kendine konuşmanda çok hoş,peki söz verdinmi kendine

Hafta içi de bir gün yapıp bir gün dinleneceğim o şekilde plan çıkardım kendime bakalım inşallah doğum günlerini falan da atlattık daha rahatım Su böreği alırken sevdiğimden çok şekerpareyi almış kızamadım da Evet söz verdim Begüş hedefim 23 Nisana kadar hedefime ulaşmak inşallahGeçen sene de aynı tarihi koymuştum kendime

yeni haftada yeni başlangıçlar yapalım o zaman,artık tatlı hamur işi yok
nill bende hep ramazana kadar hedefe ulaşmayı düşünüyodum neden o kadar uzatayımki demi bende 23 nisan hedefi koyuyorum kendime

aynen çok iyi geldi tatil ama çok iş birikmiş daha çay içemedim telefonum susmadı iki satır yazacam yazamadım

sizlerde gayet iyisiniz

yeni haftada yeni başlangıçlar yapalım o zaman,artık tatlı hamur işi yok
nill bende hep ramazana kadar hedefe ulaşmayı düşünüyodum neden o kadar uzatayımki demi bende 23 nisan hedefi koyuyorum kendime
Aynen yeni hafta yeni başlangıçlar demekAynen 3 kilon kaldı neredeyse sen Nisan ayına kadar verirsin Mayıs sonuna neden kalasın ki Evet kuzum hedefimiz belli eşimle benim tanışma yıl dönümümüz Çocuklar gibi şen olma günü o zaman hedefime ulaşıyor çoşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…