kesinlikledeniz dilan hep böyle az yiyim hızlı hızlı kilo veriyosun sonra normal beslenmene geçince yine hızlı hızlı kilo alıp aramıza geri dönüyosun,biraz daha normal beslensen daha iyi olmaz mı?
cogu gitti azi kaldi dogum yapinca birden bir kisim gidecek. geriye kalanda emzirirken hizlica gider. simdi kac kilodasinKeşke ben de aynı kiloda kalsam her hafta artı bir ne yesem fark etmiyor
wawwww tebikler
59,5 u görmüştüm en son,şimdi biraz daha verdimwawwww tebikler
-500 ve begum bu sonuc cok iyii
hedefine 1.300 kg kaldı
seni hic bu kadar aşağı kiloda hatirlamiyorum. bu kadar inmemisti demi
55 olsun o zaman59,5 u görmüştüm en son,şimdi biraz daha verdim
yanlız hedefimi aşağı çektim 55-56 arası istiyorum bunu nasıl yazarız bilmem yani 55,5 yeter diye düşünüyorum
Cok gecmis olsun canım nasil oldunuz iyimisiniz ailecekHoşbuldum iyiydim hafta sonu üşüttüm galiba içten içten öksürüyorum hoş önce eşim sonra kızım hastalandı onlarla uğraşırken ben de de öksürük başladı dün kızım iyileşse ben bir türlü atlatırım ıhlamur zencefil pekmez falan cuma doktora götürdüm 2 gün antibiyotik verme atlatabilir dedi ama gece yine ateşi vardı 3 gibi şuruplarını tekrar verdim sonra terlemişti üzerini değiştirdim inşallah atlatmıştır antibiyotik vermek istemiyorum
Kilomu hiç sorma bu sabah tartıldım 73,20 olmuşum daha 12 haftamız var
O diyet listeleri bosuna degil ya demi bende cok istiyorum diyetisyene gidip yag kas oranlarima baktirmak ama bi izin gunum var o gunde kizimla ilgileniyorum disari cikmiyorum .sagolasin canım .
bu arada tartildim hoca program hazırlamak icin bakti yagdan 1 kilo 100 gram vermişim kas miktarim 1 kilo artmış ödem 1 bucuga yakin cikti 4 gun sonra regl var ondan. bunlari uyguladığım diyet listesine borcluyum..diyetisyene giderken uygulamadgm listeyi simdi uyguluyrm. ise yarıyor
Aynen canım zaten bizde 60 lara dussek ayyyyy hic 70 li kalmicak sonra 50 ler ayyyy cok heyecanlısmykmy @Heart of Gold
kizlar kilolarimiz birbirine yakin ona göre hic birimiz birbirimizden geri kalmasin. bu isi götürelim 3 lü bi şekilde .
bu hafta 79 çıktım sebebi 1 bucuga yakin ödem ve yaptigim 1 kilo kas.
Ayy ne guzel ya 50 li rakamlar super mas59,5 u görmüştüm en son,şimdi biraz daha verdim
yanlız hedefimi aşağı çektim 55-56 arası istiyorum bunu nasıl yazarız bilmem yani 55,5 yeter diye düşünüyorum
sbeden merhaba boyum 169 82 kiloyum düğünüme 99 gün kaldı 90 günde 72 yi görmek istiyorum en az hedefim bu ama altına düşersem bnden mutlusu yokk :)
günaydınnn :) 82 den sonra 80,5 gördüm sonundaadün tartıldım tabi eksiyi görünce biraz fazla kaçırdım hamburger yedim aylar sonraaa :) 6 kilo vermiş oldum çok şükürr :)
sabah 2 yumurta haşlaması vardı ama birini sarısını yedim çavdarlaa canım istemediiisbeden
canim yine de tek derse güvenme..onu unut baktin kaldin bi dersten o zaman aklına getir risk alma yani bide tek derside veremezsen sikinti olurSağol canım akşam nasıl gelişirse öyle hareket ediyorum açıkcası en azından diyet pskolojisinden çıkıyorum geçen sene de böyleydi
Aynen yeni hafta yeni kilolar
Sağol canım seninde gayet güzelbölümüm dersim muhasebe ve vergi uygulamaları Bahar döneminde 3 dersim var bu dönemden de matematik amacım matematiği sadece tek derse bırakmak ama bakalım inşallah diğer dersleri verebilirim bayağı zorları kaldı
bu hafta yerinde saymissin..seni kolay yakalayip gececem anlasildi sakin kanma bu hafta 79 olduğuma o birden iner 76 bucuklara
direk kaslarin erir bu menuyle süte aldanma o yetmez hani yumurta hani yogurt hani corbaBugünkü menümü yazıyorum :))
Sabah : maydanoz yarım demet 11 kalori , zeytin salatası 1 kaşık 10 kalori , 1 dilim tulum peyniri 100 kalori
Ara öğün ; karışık kuruyemiş 205 kalori , yarım bardak yarım yağlı süt 55 kalori , Türk kahvesi 7 kalori
Öğlen : 1 kase bamya 30 kalori
Ara öğün : 1 dilim armut 26 kalori
Akşam : 5 kaşık taze fasulye 45 kalori
2 litre su
Toplam : 499 kalori
Güncel kilom 62.300 kgsbeden
bu menü güzelmiş :)Bugünkü menümü yazıyorum:)
Sabah : haşlanmış yumurta 77 kalori , çeyrek demet maydanoz 5 kalori , zeytin salatası 1 kaşık 9 kalori , tulum peyniri dilim 100 kalori
Ara öğün : karışık kuruyemiş 102 kalori 1 avuç , yarım yağlı süt yarım bardak 55 kalori , Türk kahvesi 7 kalori
Öğlen : 5 kaşık taze fasulye 45 kalori , 3 kaşık yoğurt 30 kalori
Ara öğün : 156 kalori elma
Akşam yemeği : 8 kaşık taze fasulye 72 kalori , 3 kaşık yoğurt 30 kalori
2 litre su
Toplam :688 kalori
Aynen baci yabu hafta yerinde saymissin..seni kolay yakalayip gececem anlasildi sakin kanma bu hafta 79 olduğuma o birden iner 76 bucuklaraama önümüzdeki pazartesi tartilmicam sonra ki pazartesi tartilicam. 2 haftan var topuklayip 75 bucuklara gitmeye
Canım matematik her halukarda kaldı güz döneminde şimdi inşallah bahar döneminde 4 dersi de vermeye çalışacağımcanim yine de tek derse güvenme..onu unut baktin kaldin bi dersten o zaman aklına getir risk alma yani bide tek derside veremezsen sikinti olur
Gunaydınnnnnn kızlaaarrrr
Hayirli cumalar
Kızlar aksam ne oldu esim pat pat (misir) yapmisti.annemde bizde.ben yemedim annem israrla "kizim sen cok seversin niye yemiyosun " dedi bende yemiyecegimi soyledim.annemde cok uzuldu ama kokusu sana geliyo dedi.yok anne gelsin simdi bunu yiyip mutlu olmak mi yoksa aynada bakip mutlu olmak mi tercihimi yaptim dedim.annemde oy olurum sen bunu ye kilolu degilsin o kadar sen yemesen bende yemiyom dedi.dedim ki anne ben nefsimle mucadelemi verdim iradeli duruyorum gercekten kararliyim dedim.daha bise demedi sonra canim annnem hep beni zayif gorur
Cok gecmis olsun canım nasil oldunuz iyimisiniz ailecek
Ayy ne guzel ya 50 li rakamlar super mas
Pazartesi 73,20 ydim bugün tartıldım 72,20 ben de inanamadım bu hafta hastaydım ya kahvaltı + çorbalar (etli-kemik sulu yayla+mercimek+şehriye) meyve derken 1 kilo ödem resmen gitti az önce arkadaş karnın inmiş mi diyor o kadar çok ekmek yiyormuşum ki midem şişiyormuş meğersecogu gitti azi kaldi dogum yapinca birden bir kisim gidecek. geriye kalanda emzirirken hizlica gider. simdi kac kilodasin
Aynen canim ya gercekten galip gelmek beni de cok mutlu ettigünaydın canım sanada hayırlı cumalar
ayy anneler hep öyle ama seni tebrik ederim baya direnmişsin ve galip gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?