♥haftalık kilo verme yarışması♥

wawwww tebikler
-500 ve begum bu sonuc cok iyii
hedefine 1.300 kg kaldı
seni hic bu kadar aşağı kiloda hatirlamiyorum. bu kadar inmemisti demi
59,5 u görmüştüm en son,şimdi biraz daha verdim
yanlız hedefimi aşağı çektim 55-56 arası istiyorum bunu nasıl yazarız bilmem yani 55,5 yeter diye düşünüyorum

Cok gecmis olsun canım nasil oldunuz iyimisiniz ailecek
O diyet listeleri bosuna degil ya demi bende cok istiyorum diyetisyene gidip yag kas oranlarima baktirmak ama bi izin gunum var o gunde kizimla ilgileniyorum disari cikmiyorum .
Cok guzel baksana yoksa kilo aldim deyip uzulurdun simdi daha bilincli
Aynen canım zaten bizde 60 lara dussek ayyyyy hic 70 li kalmicak sonra 50 ler ayyyy cok heyecanlı

59,5 u görmüştüm en son,şimdi biraz daha verdim
yanlız hedefimi aşağı çektim 55-56 arası istiyorum bunu nasıl yazarız bilmem yani 55,5 yeter diye düşünüyorum
Ayy ne guzel ya 50 li rakamlar super mas

sbeden merhaba boyum 169 82 kiloyum düğünüme 99 gün kaldı 90 günde 72 yi görmek istiyorum en az hedefim bu ama altına düşersem bnden mutlusu yokk :)

Merhaba aramiza hoşgeldin
ilk haftada -1500 super tebrikler.
nasil verdin diyet mi uyguluyorsun. cavdar derken ekmeğini kastediyorsan tam buğday ekmeğini oneririm :)

canim yine de tek derse güvenme..onu unut baktin kaldin bi dersten o zaman aklına getir risk alma yani bide tek derside veremezsen sikinti olur

direk kaslarin erir bu menuyle süte aldanma o yetmez hani yumurta hani yogurt hani corba

bu menü güzelmiş :)

Aynen baci ya hic deme senle beraber incez dur fit fit gezcez yok oyle ayri gayri

Kızlar aksam ne oldu esim pat pat (misir) yapmisti.annemde bizde.ben yemedim annem israrla "kizim sen cok seversin niye yemiyosun " dedi bende yemiyecegimi soyledim.annemde cok uzuldu ama kokusu sana geliyo dedi.yok anne gelsin simdi bunu yiyip mutlu olmak mi yoksa aynada bakip mutlu olmak mi tercihimi yaptim dedim.annemde oy olurum sen bunu ye kilolu degilsin o kadar sen yemesen bende yemiyom dedi.dedim ki anne ben nefsimle mucadelemi verdim iradeli duruyorum gercekten kararliyim dedim.daha bise demedi sonra canim annnem hep beni zayif gorur

Gunaydınnnnnn kızlaaarrrr
Hayirli cumalar

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

ayy anneler hep öyle ama seni tebrik ederim baya direnmişsin ve galip gelmişsin

Cok gecmis olsun canım nasil oldunuz iyimisiniz ailecek

Ayy ne guzel ya 50 li rakamlar super mas

Sağol canım teşekkür ederim çok şükür daha iyiyiz hele ben çok daha iyiyim Pazartesi kilom 73,20 ydi bugün 72,20 yi gördüm bu haftada hiç aç kalmadım ama canım bir şey istemedi ben de çorba ve meyveye verdim kendimi fazlalıklarım gitti resmen yarım ekmek tost yediğim günlere dönmemem lazım tekrar ki 2 ayda 80 i geçmiyim

cogu gitti azi kaldi dogum yapinca birden bir kisim gidecek. geriye kalanda emzirirken hizlica gider. simdi kac kilodasin
Pazartesi 73,20 ydim bugün tartıldım 72,20 ben de inanamadım bu hafta hastaydım ya kahvaltı + çorbalar (etli-kemik sulu yayla+mercimek+şehriye) meyve derken 1 kilo ödem resmen gitti az önce arkadaş karnın inmiş mi diyor o kadar çok ekmek yiyormuşum ki midem şişiyormuş meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…