- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
İlacı bitmişmiş de onu almak için eczaneye gitmişler kendisi diyor çocuğun gözleri boncuk boncuk oldu soğuktan diyebi çocuğa bakmayı beceremiyolar yaa,1 çocuğum var deme 2 tane biride yolda de,yani çocuk gibi oluyo bu adamlar
Hem de 52 kızım 31 aylıkken 52 olmuştum
gözün aydın kaptanımkizlar annem geldi cok yoğunum gelemedm Kusura bakmayin ilk firsatta gelcm
günaydın canımGünaydınlar efenim
Yok kuzum yoğun değilim İso hep var ama Müdür yok bugün yavaştan alacağım herşeyi Müdür rahatsızlanmışgünaydın canım
nasılsın? yoğun musun bugün yine?
Yok kuzum yoğun değilim İso hep var ama Müdür yok bugün yavaştan alacağım herşeyi Müdür rahatsızlanmışSen nasılsın pertim çıktı dünden sonra sanırım 1 kutlamayı daha kaldıramam
Pazartesi- Salı yok ama Pazartesi olsa iyi olurdu İsocu kadın gelecek daha tamamlanmadı işler beni o deli kadınla tek bırakacaklarhadi atlattın geçti gitti,geçmiş olsun
müdürün yatsın dinlensin pazartesi gelsin
ayy inşallah gelir o zamanPazartesi- Salı yok ama Pazartesi olsa iyi olurdu İsocu kadın gelecek daha tamamlanmadı işler beni o deli kadınla tek bırakacaklar
Sanırım gerçekten kadın sıkıntılı ya o kadar takık ki herşeye detaylaraayy inşallah gelir o zaman
deli kadın mıama nill çok normal bu iso insanda böyle etki yapıyo zamanla hepsi zombi ye dönüşüyo
nill sen yeni geçiyosun bu sisteme,ama malesef tetkikleri geçirdikçe nedenini daha iyi anlıycaksın,bide şu var,sen onun dediğine mantıklı cevap verip gereksizliğii anlatabilirsen ikna edersin ama yapamazsan dediğini yapmak zorundasınSanırım gerçekten kadın sıkıntılı ya o kadar takık ki herşeye detaylara
Müdür bazı şeylerde zaten itiraz edip dediğin gibi kabul ettiriyor işte pazartesi nasıl olacak bu bilmiyorum resmen yine bana yıkıldı zaten kadın kalite sorumlusu beni yazdı bütün evrak işi benimlenill sen yeni geçiyosun bu sisteme,ama malesef tetkikleri geçirdikçe nedenini daha iyi anlıycaksın,bide şu var,sen onun dediğine mantıklı cevap verip gereksizliğii anlatabilirsen ikna edersin ama yapamazsan dediğini yapmak zorundasın
geçmiş olsun canım,allah kurtarsınMüdür bazı şeylerde zaten itiraz edip dediğin gibi kabul ettiriyor işte pazartesi nasıl olacak bu bilmiyorum resmen yine bana yıkıldı zaten kadın kalite sorumlusu beni yazdı bütün evrak işi benimle
geçmiş olsun canım,allah kurtarsın
ofiste kaç kişisiniz bilmiyorum ama görevleri dağıtabildiğin kadar dağıt,istersen özelden yaz ordan konuşalım
sagolasin canım .gözün aydın kaptanım
zamcıkzam mı aa haninerde
biz ona zamcık diyelim de öyle anlaşalım
hosgeldin canım. bence yanlış yolla kilo vermissin. kaybettigin su ve kas olmus olmali ki hizla geri gelmis. yagdan gitseydi hizla kilo almazdin. diyet listen var mi?Merhaba kızçeler beni geçen seneden hatırlayanınız vardır . Sıvı diyetiyle 54 kiloya düşmüştüm ama sonrasında 1 aysa verdiğim 7-8 kilo hızla geri geldi şuan :
62 kilo ,1.63 cm boyundayım hedefim 53 kgsbeden yani hızlıca kiloları aldım ve işin kötüsü tekrar sıvı diyeti yapayım derken baş dönmeleri ve halsizlik yaşadım o yüzden karar verdim sağlıklı diyetle kalıcı kilo vercem .diyen olacak ki bu kadar kiloyu 6 ayda nasıl aldın ? Gece gündüz cips , kek , tatlı ,çikolata ve hazır gıda ile ayrıca spor salonu 6 ay tadilata girince bir anda verdiğim kiloyu geri aldım . Şimdi sağlıklı kilo vermek için aranıza katılmayı çok istiyorum :)
tamam canim duzenliyorumsbeden bu sabah 52.4 ile uyandım.
Ancak boyumun 165 değil 160 olduğunu öğrendim listeleri yenildiğinde benim hedefimi de 46 yapabilir misin canım zahmet olmazsa.. Daha gidilecek çok yolum var hedefe 2 kilo kaldı derken 6 kilodan fazla var şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?