♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sanırım gerçekten kadın sıkıntılı ya o kadar takık ki herşeye detaylara
nill sen yeni geçiyosun bu sisteme,ama malesef tetkikleri geçirdikçe nedenini daha iyi anlıycaksın,bide şu var,sen onun dediğine mantıklı cevap verip gereksizliğii anlatabilirsen ikna edersin ama yapamazsan dediğini yapmak zorundasın

Müdür bazı şeylerde zaten itiraz edip dediğin gibi kabul ettiriyor işte pazartesi nasıl olacak bu bilmiyorum resmen yine bana yıkıldı zaten kadın kalite sorumlusu beni yazdı bütün evrak işi benimle

Müdür bazı şeylerde zaten itiraz edip dediğin gibi kabul ettiriyor işte pazartesi nasıl olacak bu bilmiyorum resmen yine bana yıkıldı zaten kadın kalite sorumlusu beni yazdı bütün evrak işi benimle
geçmiş olsun canım,allah kurtarsın
ofiste kaç kişisiniz bilmiyorum ama görevleri dağıtabildiğin kadar dağıt,istersen özelden yaz ordan konuşalım

geçmiş olsun canım,allah kurtarsın
ofiste kaç kişisiniz bilmiyorum ama görevleri dağıtabildiğin kadar dağıt,istersen özelden yaz ordan konuşalım

Ofiste şuanda ben tekim bir sevkiyata giden abimiz var bir de depo sorumlumuz diğer 2 abi de dışarıda pazarlamacı işte bugün ambalajları istedim bana onları getirecekler depodan onları da halletmiş olacağım hemen hemen 2-3 kalem bitti sayılır Sağol kuzum zaten yazacağım sana işe başlarsam

gözün aydın kaptanım
sagolasin canım .
bu arada tartildim hoca program hazırlamak icin bakti yagdan 1 kilo 100 gram vermişim kas miktarim 1 kilo artmış ödem 1 bucuga yakin cikti 4 gun sonra regl var ondan. bunlari uyguladığım diyet listesine borcluyum..diyetisyene giderken uygulamadgm listeyi simdi uyguluyrm. ise yarıyor

hosgeldin canım. bence yanlış yolla kilo vermissin. kaybettigin su ve kas olmus olmali ki hizla geri gelmis. yagdan gitseydi hizla kilo almazdin. diyet listen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…