♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet yaa,sen demesen aymayacam tutturmuşum ramazana kadar diye ne alaka önceden ulaş hedefine rahatla demi ama aslında 23 nisan bile uzak ben onu mart sonu diyimde biraz sıkayım kemerleri
inşallah sende tanışma yıldönümünüze hedefe ulaşmış gireceksin,ayy ne güzel az kaldı nill çok az

Evet baharla beraber yenileneceğiz inşallah Alında 52 hedefine daha da erken ulaşabilirim bende belki ama yine de tarih koymak iyi oluyor Aöf den 4 dersim var Nisan ayında ara sınavı çünkü spor yavaş yavaş gün aşırı ilerleyeceğinden

evet senin sınavlardan dolayı sporda aksama oluyor benimde gelen gidenden,bide gezmeye gitmekten,o yüzden uzak hedef koyuyoruz
hafta sonu eşim evde durunca sıkılmış,cumartesi gidecek yer bulamayınca eve misafir çağırdık,pazar günüde dışarılara attık kendimizi,sinemaya falan gittik,sonrada kaynıma geçtik,eşimle maça baktılar,yani eşim hafta sonları evde durunca afakanlar basıyo

Beni de eşim varsa ve evdeysek basıyor eşine benziyorum biraz Eşimde aynı sen evde dursak hiç sesini çıkarmaz hatta işine gelir Evde film keyfi yapmaya oyun oynamaya bayılıyor neyse ki kursta bugünler de ama bitişi sabırsızlıkla bekliyorum güzel havalarda kendimizi dışarı atalım diye Aman aman ben bir süre misafir kutlama falan yapmam annemler gelirlerse amenna o kadar

Sabah; 07:25 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak - 323 kalori

ayy nill,cumartesi işten geldim suratı bi tuhaf,belli çookk sıkılmış evde,nereye gitsek napsak beni yokluyo,tamam gidelim dedim uygun yer bulamadı,ee hafta sonu herkesin tatili,en sonunda misafir çağırmaya karar verdi,bende tamam deyince ne mutlu oldu görsen,normalde dışarı çıkıp alışverişi sevmez koşa koşa gitti balık aldı geldi,bende hemen çorba yaptım salata yaptım,2,5 kiloda mezgit pişirdim,ayy bi mutlu olduki çocuk gibi

Maşallah canım insan sıkılıyor bazen bende eşim olmadığı için şuanda hafta sonları sıkılıyorum bazen çok yorgun oluyorum annemlere de gidemiyorum

Maşallah canım insan sıkılıyor bazen bende eşim olmadığı için şuanda hafta sonları sıkılıyorum bazen çok yorgun oluyorum annemlere de gidemiyorum
cumartesi ben çalıştığım için eşim çok sıkılıyo evde,bazen gidecek yer buluyo kendine bazende yapacak bişeyler buluyo o zaman sıkıntı olmuyorda,hiçbiri olmayınca çok sıkılıyo gelince hemen bana sarıyor,bende bildiğim için ne derse yapıyorum

En güzeli kuzum eşimde bazen yorgun olsa da film izleyelim diyor evde film izlesem de eşimsiz sıkılıyorum bir süre sonra hafta sonu 2 tane kitap bitirdim düşün

akşam yaparım yapamam geç gidecem eve diye öğle arası leslie 3 mil yaptım. hazır oda arkadaşım da yokken rahat rahat takıldım yemeğimi de yedim. dizimi izleyemedim geçen hafta ona bakıyorum. son 1 ayda epey film izledim kızlar tavsiye edebilirim süper filmlerdi

hay maşallah azimli hatun seni
hımm o zaman isimlerini yazarmısın,film izlemeyi bende seviyorum

Yarim ekmek tosttttttt aman baci sonra zor oluyo biliyon da
Daha yazacaklarim vardi bastim gitti mesaj
Hee ne diyodum(yarim kalan yanlislikla kapatilan telefon konusmadi gibi oldu )
Iyi oldugunuza sevindim aman kendini korumaya bak canim kilo olarak iyisin bence almamaya calis bebis alsin insa
Biliyorum yaa bilmezmiyim ilkinde de kızım 2 buçuk yaşına geldiğinde zor vermiştim yine alıcam almaya da çok almasam iyi olacak

hadi yaa maşallah sana
ben temizliğe verirdim heralde kendimi
cumartesi bizde misafirlerle film izledik,pazarda sinemadaydık
Ohh hangi filme gittiniz kuzum ? geçtiğimiz hafta elim hep evin üzerindeydi doğum günlerinden dolayı mutfağı toparlamak dışında bir şey yapmadım bu hafta sonu çok halsizim dediğim gibi

Evet yaa eşim de bu ara kendini tatlıya verdi eskiden tatlı yemeyen adam her gün almaya başladı bir lokma da olsa yiyorum dayanamayıp abartmıyorum ama hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…