♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme ada çayı (boğaz ağrım için)
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 ad.şinitzel + 1 kase mevsim salata - 500 kalori

af,iyet olsun canım. ben de ton balıklı salata ve ayran hüplettim

akşama da annemin yağ yakıcı kabak çorbası içeceğim. bugün 3.gün h.sonu yine yapacağım :)

af,iyet olsun canım. ben de ton balıklı salata ve ayran hüplettim

akşama da annemin yağ yakıcı kabak çorbası içeceğim. bugün 3.gün h.sonu yine yapacağım :)
Afiyet olsun canım seninki daha sağlıklıBende akşam aktardan çörek otu yağını alacağım sabahtan itibaren başlıyorum vitamine de ona da bakalım akşama aslında yemek yapacağım ama o kadar duramazsam kendime brokoli haşlarım

aktar demişken bak ben de aldım hurma verdi yine hurma alırken sordumm bir markanın % 100 saf dedi adam aldım deneyeceğim bakalım evdeki ile aynımı tadı eğer öyleyse bu daha uygundu 100 ml 18 tl verdim.

afiyet olsun diyetisyen ne oldu kaçamazsın bizden ona göre

senden önce kardeşim ile annem aradı sordu kaçmıyor yani

aynı O yağ O gram yok. azcık aldığımı da 2 günde vermişim. yavaş ilerliyoruz dedi. böyle olmaz sizi biraz kısıtlayacağım dedi c. tesi bir daha çağırdı. bence o ayda 3 -4 arası düşünüyordu ama ben tembel veremedim. aslında biliyorum ki her gün 1 saat spor yapabilsem vereceğim. off eşime dedim ki akşam sen git al çocuğu, ben eve geçeyim yürüyerek 15 dk 15 dk dır ne kadar erken gidersem o kadar erken yemek hazır olur dedim bana da vakit kalsın yetişemiyorum dedim. ağlayacağım yaa

ha bir de beni beklerken dürüm almış. arabaya bindim kokuyor. haa dedim ben de sandım ki bir buket çiçek alırsın falan sinir sinir gülüyor düz git dedim dur şurada hurma alacağım dedim. önce nakit verecektim hani ben yiyorum diye karttan almıyorum sonuçta özel bir zevk yok ya dedim içimden ne nakit verecem bir de çörek otu yağı aldım ohh 33 tl çektirdim karttan ödesin.

aktar demişken bak ben de aldım hurma verdi yine hurma alırken sordumm bir markanın % 100 saf dedi adam aldım deneyeceğim bakalım evdeki ile aynımı tadı eğer öyleyse bu daha uygundu 100 ml 18 tl verdim.

Ben bizim oradaki amcaya güveniyorum ama bakalım o ne söyleyecek

İlahi çok güldüm sana ya didişmeniz de pek tatlı

Ben bizim oradaki amcaya güveniyorum ama bakalım o ne söyleyecek
tanıdıktan şaşmahyacaksın bak hurmayı kuruyemişçimden almıştım aynı para. o geride kaldı diye aktardan aldım inan ayhnı para ama farklı keşke dedim kuruyemişciden alsaydım neyseki az aldım yoksa içime öküz otururdu
İlahi çok güldüm sana ya didişmeniz de pek tatlı

ay daha neler neler sabah ta bir sürü laf ettim hiç tın valla adam geniş nasıl bir sabır var anlamıyorum

Çokta kırmayın canım birbirinizi sevgililer gününde mi saydırdın lafları

Çokta kırmayın canım birbirinizi sevgililer gününde mi saydırdın lafları

kırılsa kendine çeki düzen verirdi. demek ki anlamıyor benim bazı kurallarım vardı bazı şeylere tahammül edemem yani kendimce özel durumlar. aslında o da bir "BİREY" bunu sürekli kendime hatırlatıyorum o böyle görmüş o böyle öğrenmiş diye diye avutuyorum ama aynı evin içinde bazı şeyler tahammülümü zorluyor

kısıtlasın bakalım,sen kavitasyon falan diye ağırdan alıyosun anladı kadın tabi
öyle imkanın varsa eşin halletsin tabi canım,bizim için her dakikanın kıybeti var
ayrıca üzülme kontrol altındasın ve başaracaksın,bu bir süreç bazı şeyler yavaş yavaş olacak ama olacak

evet kavitasyonda var daha iyi sonuçlar olmalı dedi. kavitasyon sıkılaşmak için onda sıkıntı yok iyi gidiyor. aslında begüm zor değil ayda 3 kg 6 ayda 18 eder ve ben 60 olurum. iş ki ayda 3 kg verebilmek...yani ben 2,5 verebildim ortalamaya vurursak...benim uyku düzenimi değiştirmem gerek 9 çok erken 10 10.30 da yatmalıyım kızım erken yatıyor o yatınca spor yapmalıyım bunu şartlamalıyım kendime nasıl yemek için saati bekliyorsam sporda öyle olmalı

Anlıyorum canım aslında istediğin çokta fazla bir şey yok burada hepimiz ufak şeylerle de mutlu olan insanlarız çok haklısın

Anlıyorum canım aslında istediğin çokta fazla bir şey yok burada hepimiz ufak şeylerle de mutlu olan insanlarız çok haklısın

inan ki değil ha ben aslan burcuyum. burcumun bazı özelliklerini taşıyorum yükselenimde etkili ama inan aslan burçları zevke lükse para harcamaya düşkündür derler yok maalesef öyle pahalı zevklerim bugüne kadar ne istedim ne de aldım. ya ben görüyorum eşlerine neler alıyorlar düşünyorlar ay bir de bana soruyorlar bu nasıl alayım mı diye bunları görünce kendimi değersiz hissediyorum yani illa maddesel değil , hissiyat olarak yani neyse boşverelim ya referandum tarihi de belli oldu nil aöf sınavlarına denk geliyor baktım da, büyük ihtimal bir hafta sonraya ertelerler geçen sefer de öyle olmuştu.

Aynen benimde öyle parada falan gözüm yoktur canım hatta bu sabah bizim sevkiyatcı abi çiçeklerle ilgili konu açıldı hediyeleşme falan sen ne kadar masrafsız birisin dediÖyle olursa çok üzüleceğim ya bende farkettim de bizim tanışma yıl dönümümüze denk gelmiş olacak

9 muuu şaka yapıyosun, kız 9 da uyunur mu hiç,çokk erken
kesinlikle kendini şartla 30 dakikada olsa spor yap

ayy canım benim senin gibi pırlanta bir eşi var daha ne olsun kıymetini bilsin

9 muuu şaka yapıyosun, kız 9 da uyunur mu hiç,çokk erken
kesinlikle kendini şartla 30 dakikada olsa spor yap

hee ya 9 :) çok erken dimi tamam ya yatmayacağım gerekirse kahve içerim ayık kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…