♥haftalık kilo verme yarışması♥

bi gün erken kalk git bence . bedeninle ilgili oranlar hakkinda bilgili olmak güzel oluyor. sana detayli verdigi fisi bana da gönderirsin bakarim merak ederim :)

bi gün erken kalk git bence . bedeninle ilgili oranlar hakkinda bilgili olmak güzel oluyor. sana detayli verdigi fisi bana da gönderirsin bakarim merak ederim :)

benim bugün kü verdiği sonuç oranlarım

vücudumun 30,9 kg yağ ilk başladığımda 34,6 idi

ve yağ oranım %39,5

Canim ben hergun 6 bucukta kalkiyorum.bi izin gunum var onuda kizimla uyanmak cok hosuma gidiyo o gunu hasretle bekliyorum ama bi izin gunu macburen gitcem ya cok merak ediyorum

Günaydın fıstıklar :)

nasılsınız ?
günaydın canım
bugün aşırı yorgun ve halsizim,dayak yemiş gibi kolum bacağım belim ağrıyor,yaşlı kadınlar gibi tutuk tutukyum,sanırım kolumu farkında olmadan bi yere çarptım çünkü alakasız bi yeri acıyo
hava desen sabahtan beri durmadan kar yağıyor,hemde hızlı hızlı ve ince,heryer bembeyaz oldu

sen nasılsın?
spor yapabildin mi?

canım benim, içten ağrıyor demek ki, çarpınca ben de öyle olurum bir de hassasım mosmor oluyor gören dayak yemiş sanar. burda da hava kapalı soğuk kar yağışı var diyor ama henüz birşey yok

sorma :) akşam dedim ki kocama tv den diziyi aç, laptopdan da leslie yi aç hem izleyim hem yapayım dedim. olur dedi. kızım da içeride komşunun kızıyla oynuyordu. neyse bunlar meyve falan istedi hazırladık yediler sonra gitti komşu kızı. iyi dedim vakit var saat 9 a geliyor kızım uyur ben de yaparım. biz iki kanepede kızı uyutuyım derken uyumuşuz kocam da diğer kanepede. bir kalktık 10. 30 a geliyor hadi dedik yatağa öğlen yapacağım artık hem de kalan dizimi izleyeceğim. dizi izlerken yapmak güzel vakit geçiyor

Aa kar mı var Begüş çok güzeldir ama Hasta mısın sen bende de var bir kırgınlık ama

Aa kar mı var Begüş çok güzeldir ama Hasta mısın sen bende de var bir kırgınlık ama
evet canım kar var halada yağıyor
hastalık halim yokta bitkinim omuzlarım falan ağrıyor,sanırım salı günü pazara çıkınca ağır taşımaktan oluyo,bide dar bi kazak ve içine uzun kollu body giydim oda sıktı beni

Olabilir canım ağılık kaldırırken dikkat et maalesef bütün yükü kaldırabileceğimizi düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…