- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım aynı şekilde sende öylesinayy canım benim senin gibi pırlanta bir eşi var daha ne olsun kıymetini bilsin
hee ya 9 :) çok erken dimi tamam ya yatmayacağım gerekirse kahve içerim ayık kalırım
bi gün erken kalk git bence . bedeninle ilgili oranlar hakkinda bilgili olmak güzel oluyor. sana detayli verdigi fisi bana da gönderirsin bakarim merak ederim :)Cok gecmis olsun canım nasil oldunuz iyimisiniz ailecek
O diyet listeleri bosuna degil ya demi bende cok istiyorum diyetisyene gidip yag kas oranlarima baktirmak ama bi izin gunum var o gunde kizimla ilgileniyorum disari cikmiyorum .
Cok guzel baksana yoksa kilo aldim deyip uzulurdun simdi daha bilincli
Aynen canım zaten bizde 60 lara dussek ayyyyy hic 70 li kalmicak sonra 50 ler ayyyy cok heyecanlı
Ayy ne guzel ya 50 li rakamlar super mas
bi gün erken kalk git bence . bedeninle ilgili oranlar hakkinda bilgili olmak güzel oluyor. sana detayli verdigi fisi bana da gönderirsin bakarim merak ederim :)
benim bugün kü verdiği sonuç oranlarım
vücudumun 30,9 kg yağ ilk başladığımda 34,6 idi
ve yağ oranım %39,5
vayy çok güzel sonuç canım yağdan vermişsin kiloları bak ne güzel,demekki işe yarıyor,aynen devam
Birilerinden korkmak işe yarıyor bu süreçlerde inanırımzaten öyle olmasa kadın paralar beni valla.
Canim ben hergun 6 bucukta kalkiyorum.bi izin gunum var onuda kizimla uyanmak cok hosuma gidiyo o gunu hasretle bekliyorum ama bi izin gunu macburen gitcem ya cok merak ediyorumbi gün erken kalk git bence . bedeninle ilgili oranlar hakkinda bilgili olmak güzel oluyor. sana detayli verdigi fisi bana da gönderirsin bakarim merak ederim :)
Tabikide atarim sekerim mesaji yarim attim yineeebi gün erken kalk git bence . bedeninle ilgili oranlar hakkinda bilgili olmak güzel oluyor. sana detayli verdigi fisi bana da gönderirsin bakarim merak ederim :)
günaydın canımGünaydın fıstıklar :)
nasılsınız ?
günaydın canım
bugün aşırı yorgun ve halsizim,dayak yemiş gibi kolum bacağım belim ağrıyor,yaşlı kadınlar gibi tutuk tutukyum,sanırım kolumu farkında olmadan bi yere çarptım çünkü alakasız bi yeri acıyo
hava desen sabahtan beri durmadan kar yağıyor,hemde hızlı hızlı ve ince,heryer bembeyaz oldu
sen nasılsın?
spor yapabildin mi?
Aa kar mı var Begüş çok güzeldir amagünaydın canım
bugün aşırı yorgun ve halsizim,dayak yemiş gibi kolum bacağım belim ağrıyor,yaşlı kadınlar gibi tutuk tutukyum,sanırım kolumu farkında olmadan bi yere çarptım çünkü alakasız bi yeri acıyo
hava desen sabahtan beri durmadan kar yağıyor,hemde hızlı hızlı ve ince,heryer bembeyaz oldu
sen nasılsın?
spor yapabildin mi?
evet canım kar var halada yağıyorAa kar mı var Begüş çok güzeldir amaHasta mısın sen bende de var bir kırgınlık ama
Olabilir canım ağılık kaldırırken dikkat et maalesef bütün yükü kaldırabileceğimizi düşünüyoruzevet canım kar var halada yağıyor
hastalık halim yokta bitkinim omuzlarım falan ağrıyor,sanırım salı günü pazara çıkınca ağır taşımaktan oluyo,bide dar bi kazak ve içine uzun kollu body giydim oda sıktı beni
evet yaa,alışveriş yaparken azcık ondan biraz bundan derken dünyaa yük oluyo,eşimide bekleyemedim düştüm yollara o sırada kendimi yormuşum işteOlabilir canım ağılık kaldırırken dikkat et maalesef bütün yükü kaldırabileceğimizi düşünüyoruz
Bende öyleyim kollarımın gücüne bakmadan yükleniyorum resmen eziyetevet yaa,alışveriş yaparken azcık ondan biraz bundan derken dünyaa yük oluyo,eşimide bekleyemedim düştüm yollara o sırada kendimi yormuşum işte
ben bu hafta tartilmadim devam et boyle ki seni yakalamiyim. bu 3 gundur diyet kalmadı bende yarin toplucam.. :)Kizlar bugun 76.9 geldim tartida cok mutluyum 76 lar 75 gormek sonraki hedefimsbeden yarin bakalim kim ne durumda sekerim
kiz nettin bu ne hiz sana biseyler oliyo
haftaya çok daha iyi gelcem kaptanımkiz nettin bu ne hiz sana biseyler oliyox
benim bu donem 10 ders var 8. yari yil sonEvet baharla beraber yenileneceğiz inşallahAlında 52 hedefine daha da erken ulaşabilirim bende belki ama yine de tarih koymak iyi oluyor Aöf den 4 dersim var Nisan ayında ara sınavı çünkü spor yavaş yavaş gün aşırı ilerleyeceğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?