tebrik ederim masallah nasil oldu boyle ne yapiyorsunhaftaya çok daha iyi gelcem kaptanımbekle beni,siz sayın yerinizde ben artık inişe geçtim
İnşallah hallederiz canım. Referandum ara sınavla aynı tarih sanırım ya erteleyecekler ya öne çekecekler aslında öne çekseler daha mantıklı dönem sonu çok erken oluyor çünkübenim bu donem 10 ders var 8. yari yil son
aslında farklı bişey yok,her diyete başladığımda bikaç ay sabit kalıp sonra inişe geçme evresindeyim sanırım,23 nisanda artık hedefte olmayı planlıyorumtebrik ederim masallah nasil oldu boyle ne yapiyorsun
Durmak yok devam ediyoruz arada kaçamakları yemedim sayıyorumaslında farklı bişey yok,her diyete başladığımda bikaç ay sabit kalıp sonra inişe geçme evresindeyim sanırım,23 nisanda artık hedefte olmayı planlıyorum
Durmak yok devam ediyoruz arada kaçamakları yemedim sayıyorumDün iyiydim ama ya yaptığım tatlıyı bile yemedim ama eşim mantısını bırakınca çöpe gitmesin diye mideme gitti 4-5 kaşık
Haklısın kuzumbırak çöpe gitsin nill,yada olmadı sabah işe giderken bırak çöpün yanına sokak hayvanları yesin ama sen yemeee
bende dün buğday çorbası ve 2 kaşık barbunya yedim bugün +200 deyimbide aç kalktım sofradan ve sporda yaptığım halde düşün
o yüzden kaçamak yok,kalanları yemek yok ciddi ciddi hedef koyduk kendimize ve kilitlendik ona göre
bilmiyorum nill öğlende ıspanakla sebze çorbası yedim ama ıspanakta pirinç vardı,her ne kadar ayıklayarak yemeye çalıştıysamda illaki yemek zorunda kaldım ve şuan acayip şişim patladım patlayacam pantolonum çok sıkıyo,ayy bugün çok tuhaf bi gün bitsede gitsekHaklısın kuzumDediğin gibi yapabilirim aslında sokak hayvanları da faydalanmalı değil mi Sen aslında güzel yemişsin bence vücudun tutmuş yoksa yediklerinde bir şey yok
Kuzum bence sen öyle hissediyorsun ıspanağın içindeki pirincin zararı yok biliyorsunbilmiyorum nill öğlende ıspanakla sebze çorbası yedim ama ıspanakta pirinç vardı,her ne kadar ayıklayarak yemeye çalıştıysamda illaki yemek zorunda kaldım ve şuan acayip şişim patladım patlayacam pantolonum çok sıkıyo,ayy bugün çok tuhaf bi gün bitsede gitsek
Dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme ada çayı (boğaz ağrım için)
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 ad.şinitzel + 1 kase mevsim salata - 500 kalori
Ara; 16:30 - 1 ad.portakal - 62 kalori
Akşam; 19:30 - 1 porsiyon yoğurtlu brokoli(zeytinyağında pişmiş tuz eklemeden) - 59 kalori
Ara; 23:20 - 4-5 ymk kaşığı mantı (hatalıyım farkındayım eşimin kalanı yedim) - 140 kalori
Toplam kalori: 924
Su 1,5 - 2 lt içildi. Spor yapamadım eşime yemek tatlı yapayım dedim mutfağı toparlamam falan saat 10 olmuştu pilim bitmişti az kitap okudum
Bugün ki menüm
Sabah; YOK (dün ki kaçamaktan dolayı)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:30 - 1 kase tavuk çorbası + 4 ad.minik fırın tavuk + çeyrek bulgur pilavı + 1 kase salata - 273 kalori
Akşama nasipse annemlerdeyim annem zararlı yiyecekler söyledi kıramadım da imkanıyla şuanda onları yapacak onu ne yapsam bilemedim
O zaman annemle konuşmamıştık işte bilseydim yer miydim neyse ki 2-3 ymk kaşığı bile değildi pilavnill hergün tavuk her gün tavuk kıskandırıyosun inanki beniafiyet olsun canım
akşam annene gideceksinya az az yersin tadımlık,öğlende o bulguru yemeseydin keşke yani annene gideceğin için yoksa sorun değil
O zaman annemle konuşmamıştık işte bilseydim yer miydim neyse ki 2-3 ymk kaşığı bile değildi pilavKıskandığının farkındayım Gıdıklayacağım naberrr
Dalga geçme kızye sen o bulgurları yede şiş,sonra üstüne tavuk dansı yaparsın zayıflamak için
bilmiyorum nill öğlende ıspanakla sebze çorbası yedim ama ıspanakta pirinç vardı,her ne kadar ayıklayarak yemeye çalıştıysamda illaki yemek zorunda kaldım ve şuan acayip şişim patladım patlayacam pantolonum çok sıkıyo,ayy bugün çok tuhaf bi gün bitsede gitsek
canım kıyafetin önemi çok, mesela kot çok rahat, kadife giyince daralıyorum hareketlerim bile kısıtlanıyor bence biraz body kazaktanda bunaldın sen :)
ben de leslie ablamı yaptım 45 dk bakıştık. dizimi de bitirdim o kadar heyecanlıydı ki spor bitti dizinin 2 dk sı kaldı hala devam ettim
hee nill tavuk yemiyecekmişDalga geçme kızYemeyeceğim bir daha tamam tavuklar minicikti 4 hatta 3 sayılır ve hepsi miniklerden doyamadım o yüzden çeyrek istedim hatta hala açım
hee nill tavuk yemiyecekmiş,buna kim inanır,kadir inanır
ayy bende doymadım bugün,açım açççç
ama kahve içtim şimdide yeşilçay içiyorum, midemi kandırayım diye
yanlış anlamışımTavuktan bahsetmedim bulgur pilavından bahsettimBende türk kahvesi içeyim olmadı dolapta da mandalina vardı onu yerim
hızını alamayan heart maşallah
kız senin nikinde pek bi zor yahuu,nasıl hitap edeceğimi şaşırıyorum
pantolonum kadife bide içimdede külotlu çorabım var,üstüme rahatlattım birazda,ne bile bi sıkıntılı hal var üstümde,daral geliyo bugün bana
hee nill tavuk yemiyecekmiş,buna kim inanır,kadir inanır
ayy bende doymadım bugün,açım açççç
ama kahve içtim şimdide yeşilçay içiyorum, midemi kandırayım diye
Doğru haklısın kuzum yemeyeyim aynen senin meyve sevdan geliyor aklıma ondan yiyeyim diyorum yoksa hiç aramamyanlış anlamışım
iç kuzum afiyet olsunama mandalinayı yeme akşama ziyafete gidicen zaten az kalori almaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?