sen kitara de :) ayy kadife giydiğimde içime giymiyom çorap daralıyorum ben. kız var ya tek gömlekleyim ve kaloriferi kapatıyorum bazen de pencere açıyorum esas daralan benim
ben de salata, 2 yk lor peyniri ve ayran...şimdi de çay içiyorum 1 tane hurma yedim çünkü 4.00 gibi ayran içeceğim yine.
Doğru haklısın kuzum yemeyeyim aynen senin meyve sevdan geliyor aklıma ondan yiyeyim diyorum yoksa hiç aramam
Meyveci senianaamm ateşlü hatun seniyanacak hava nerde burda buzz buzzz
diyet nasıl gidio,listene uyuyosun sanırım
kıskanmayalım
bayadır yemediğimi farkedince sabah 2 portakal 3 kivi doğradım kahvaltıyaMeyveci seni
Ohh yarasınbayadır yemediğimi farkedince sabah 2 portakal 3 kivi doğradım kahvaltıya
2 dilim portakalla yarım kiviyi lüplettim
hıhıı tabi tabi,tadınada bakmazsın sen şimdiOhh yarasınBende muz alacağım eve dün çikolata sosu da yaptım tatlının yanına onunla ikram ederim diye ben yemem tabi muz yerim ben
Bakmam inanmadın mıhıhıı tabi tabi,tadınada bakmazsın sen şimdi
inandım kuzum hemde kadir amcanla birlikteBakmam inanmadın mıCanım sıkılıyor ya daha saat 2 buçuk derslerim Aöf sitesinde açıklansaydı ona çalışacaktım ama hala güncellememişler
anaamm ateşlü hatun seniyanacak hava nerde burda buzz buzzz
diyet nasıl gidio,listene uyuyosun sanırım
uyuyorum tatlım. tek fark sabah 3 hurma yerine 3 gündür kivi yiyorum.
kıskanmayalım
bayadır yemediğimi farkedince sabah 2 portakal 3 kivi doğradım kahvaltıya
2 dilim portakalla yarım kiviyi lüplettim
1 dilim ataydın ağzına kız,neden o kadar işkence ettin kendinesabah portakal ve kivi çıkardım. kiviyi kendim yiyorum. portakalı da kıza sıkıyorum. ay bir böldüm bir koktu war ya acaba dedim portakal mı yesem nasıl canım çekti kokladım bıraktım
1 dilim ataydın ağzına kız,neden o kadar işkence ettin kendine
akşam yeme zaten ama gündüz ye,benim diyetisyen günde 4 porsiyon verdi meyvayıay yok yemedim ne bileyim. akşam bizimkiler karışık meyve yedi canım da istemedi var ya, gittim kefirimi içtim. meyve neredeyse yok denecek kadar az yedim 2 aydır
akşam yeme zaten ama gündüz ye,benim diyetisyen günde 4 porsiyon verdi meyvayıama yermiyim yemem
Başka sınavların tarihlerini ertelemişler kuzum inşallah bizimkini öne çekerler ya da 1 hafta ertelerler Mayıs başına gelirse kuzenin düğünü var gitmemde gerek gerçi onunki 1 mayıs her halukarda gidilir ama erkenden gidilmez. 22-23 Nisana alınırsa yıl dönümümüz burada geçireceğiz demektirinandım kuzum hemde kadir amcanla birlikte
benimde çok işim var ama burdanda kopamıyorum,arada patron geçiyo sayfayı indiriyorum aşağıya
bi sınavlar ertelendi falan diyodu bugün internette ama sanırım yabancı dil sınavı,şimdi ertelediler diye açıklamazlarda sizin sonuçları nasılsa daha var diye
ayy şu kuzen mi yoksaBaşka sınavların tarihlerini ertelemişler kuzum inşallah bizimkini öne çekerler ya da 1 hafta ertelerler Mayıs başına gelirse kuzenin düğünü var gitmemde gerek gerçi onunki 1 mayıs her halukarda gidilir ama erkenden gidilmez. 22-23 Nisana alınırsa yıl dönümümüz burada geçireceğiz demektirHer şekilde işime yaramadı bu iş
Denk gelse de hafta sonu sınava girdikten sonra giderim kuzumayy şu kuzen mi yoksaboşver gitmesende olur sınavlar daha önemli
gelmeyebilir evetDenk gelse de hafta sonu sınava girdikten sonra giderim kuzumAynen o kuzen o olsa benim yerimde gelmez ama
gelmeyebilir evet
şaka tabikide gitmende gerekir,boşver son görevin yerine getir bidahada eyvallahın olmaz
3 gundur fena bozuldu insan tekken yapiyo diyeti baska türlü zorben beğendim ama eltim pek beğenmediğini söyledi
zevk meselesi tabiki,
ayy evet yaz gelsede miss gibi temizlesek evlerimizi
kaptanım hoşgeldin,nasılsın?
bu hafta tartılmıyorsun demeknasıl gidiyo peki? varmı değişiklikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?