♥haftalık kilo verme yarışması♥

anaamm ateşlü hatun seniyanacak hava nerde burda buzz buzzz
diyet nasıl gidio,listene uyuyosun sanırım

Doğru haklısın kuzum yemeyeyim aynen senin meyve sevdan geliyor aklıma ondan yiyeyim diyorum yoksa hiç aramam

kıskanmayalım

Bakmam inanmadın mı Canım sıkılıyor ya daha saat 2 buçukderslerim Aöf sitesinde açıklansaydı ona çalışacaktım ama hala güncellememişler
inandım kuzum hemde kadir amcanla birlikte
benimde çok işim var ama burdanda kopamıyorum,arada patron geçiyo sayfayı indiriyorum aşağıya
bi sınavlar ertelendi falan diyodu bugün internette ama sanırım yabancı dil sınavı,şimdi ertelediler diye açıklamazlarda sizin sonuçları nasılsa daha var diye

anaamm ateşlü hatun seniyanacak hava nerde burda buzz buzzz
diyet nasıl gidio,listene uyuyosun sanırım

uyuyorum tatlım. tek fark sabah 3 hurma yerine 3 gündür kivi yiyorum.
kıskanmayalım

bayadır yemediğimi farkedince sabah 2 portakal 3 kivi doğradım kahvaltıya
2 dilim portakalla yarım kiviyi lüplettim

sabah portakal ve kivi çıkardım. kiviyi kendim yiyorum. portakalı da kıza sıkıyorum. ay bir böldüm bir koktu war ya acaba dedim portakal mı yesem nasıl canım çekti kokladım bıraktım

1 dilim ataydın ağzına kız,neden o kadar işkence ettin kendine

ay yok yemedim ne bileyim. akşam bizimkiler karışık meyve yedi canım da istemedi var ya, gittim kefirimi içtim. meyve neredeyse yok denecek kadar az yedim 2 aydır

akşam yeme zaten ama gündüz ye,benim diyetisyen günde 4 porsiyon verdi meyvayı ama yermiyim yemem

nerdeeee 4 porsiyon. gerçi kuru meyve veriyor o da sonuçta meyve hakkı demek. kuru meyve daha çok seviyorum çünkü çayın yanında süper oluyor

Başka sınavların tarihlerini ertelemişler kuzum inşallah bizimkini öne çekerler ya da 1 hafta ertelerler Mayıs başına gelirse kuzenin düğünü var gitmemde gerek gerçi onunki 1 mayıs her halukarda gidilir ama erkenden gidilmez. 22-23 Nisana alınırsa yıl dönümümüz burada geçireceğiz demektir Her şekilde işime yaramadı bu iş

ayy şu kuzen mi yoksa boşver gitmesende olursınavlar daha önemli

3 gundur fena bozuldu insan tekken yapiyo diyeti baska türlü zor

Sabah; YOK (dün ki kaçamaktan dolayı)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:30 - 1 kase tavuk çorbası + 4 ad.minik fırın tavuk + çeyrek bulgur pilavı + 1 kase salata - 273 kalori
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 5 ymk kaşığı tavuklu pilav + 3-4 çtl karışık kızartma + 3 ad.zeytin + 1 bardak şekersiz çay - 285 kalori
Ara; 20:30 - 1 ad.danette puding - 111 kalori (annemler sufle yapacaktı zorla durdurdum bunu ye bari dediler)

Toplam kalori: 671

Sabahları midemde bir ağrı oluyor kısa süre sonra geçiyor ama 2 gündür vitamin kapsülünü kullanıyorum ve 2 gündür oluyor

Kızlar çörek otu yağının yanında chia tohumu da alacağım herşeye iyiymiş bir çok şeyde kullanılıp tüketiliyor sabah sütümün içine yada yumurtamın üstüne ekip yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…