günaydın canımSabah; YOK (dün ki kaçamaktan dolayı)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:30 - 1 kase tavuk çorbası + 4 ad.minik fırın tavuk + çeyrek bulgur pilavı + 1 kase salata - 273 kalori
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 5 ymk kaşığı tavuklu pilav + 3-4 çtl karışık kızartma + 3 ad.zeytin + 1 bardak şekersiz çay - 285 kalori
Ara; 20:30 - 1 ad.danette puding - 111 kalori (annemler sufle yapacaktı zorla durdurdum bunu ye bari dediler)
Toplam kalori: 671
Sabahları midemde bir ağrı oluyor kısa süre sonra geçiyor ama 2 gündür vitamin kapsülünü kullanıyorum ve 2 gündür oluyor
Kızlar çörek otu yağının yanında chia tohumu da alacağım herşeye iyiymiş bir çok şeyde kullanılıp tüketiliyor sabah sütümün içine yada yumurtamın üstüne ekip yiyebilirim
Evet ama akşam karnım açtı öyle uyudum o yüzden vicdanım rahattı az az yedim yagünaydın canım
piyasada tavuk kalmadı hepsini sen yiyion galiba
akşamki puding,pilav,kızartma hiç olmamışama anne evi tabi bişey diyemiyorum,bugünden itibaren daha dikkat et emi
mide ağrısı haptan olabilir sen d vitamini mi alıyodun? hergün mü alınıyo?sanki 15 günde bir diye hatırlıyorum ama
chia tohumunu yoğurtla yiyorlar genelde bir de aspir yağı varmış yağ yakıcı. instagram da ece varya 4 gün çörek otu yağı , 4 gün aspir yağı kullanıyor
chia tohumunu yoğurtla yiyorlar genelde bir de aspir yağı varmış yağ yakıcı. instagram da ece varya 4 gün çörek otu yağı , 4 gün aspir yağı kullanıyor
Evet ama akşam karnım açtı öyle uyudum o yüzden vicdanım rahattı az az yedim yaYeminle bitirdim tavukları D vitamini her gün 1 kapsül yemek aralarında yemekten sonra alınıyor kuzum Begüş akşam kalplerimi gördün mü snapte bir hoşuma gitti ki kardeşimin teliyle yaptım
Bende yiyeceğimAspir yağını ilk defa duyuyorum akşam aktara uğrama zamanı geldi kapsülde etki gösteriyor zaten
İyi yapmışsın kuzum bu akşamda kerevizim var evde mercimek çorbasıyla kereviz yiyeceğimiyi bari aç yatmanda güzel
bende dün açlık krizine girdim ki sorma,az daha uyuyodum şeytana ama o beni değil ben onu yendim
gördüm canım,dün bi ara bende baktım o kalplere hatta fotoda çektim ama yayınlamadım
iyi bari aç yatmanda güzel
bende dün açlık krizine girdim ki sorma,az daha uyuyodum şeytana ama o beni değil ben onu yendim
gördüm canım,dün bi ara bende baktım o kalplere hatta fotoda çektim ama yayınlamadım
İyi yapmışsın kuzum bu akşamda kerevizim var evde mercimek çorbasıyla kereviz yiyeceğimSpor yapacağım inşallah Benim yayınlayasım geldi
ben de dün yorgurtlu kereviz yaptım. ankaradayken eniştem de yaptı içine haşlanmış tavuk eti kloymuştu bayıla bayıla yedik. dün de öyle yaptım normalde tavuk almıyorum biliyorsunuz sırf bunun için aldım. acayip yakışıyor kızlar. sadece bir tabak ondan yedim tok tuttu. sonra da kızımla açtık müziği geçtik odaya tam 40 dk hopla zıpla ver çoşkuyu dehşet oynadık var ya bacaklarımı hissetmiyordumsonra da kefirimi içip yattım
ooo sizi kerevizciler,bende çok severim,bide cevizde çok yakışıyor
tavuk yakışsada almamzaten herşeyden kaça kaça yemek çeşitleri azaldı ama olsun sağlık daha önemli
nill artık başla spora iyice saldın
kitara sende öğlen leslii,akşam dans iyi gidiyosun
şuan karnım tok çekmedi ama aç olsam kesin çekerdi :))ama begümmm çok güzeldi tavuk koyduğum için ceviz koymadım normalde cevizli yaparım ben de. bir de süzme yoğurtcanını çektirdim iyice değil mi :) ayy evet süper oldu bu öğlen leslie akşam dans. hem de kızımla vakit geçirdim. bugün dnas şarkıları indireceğim telefonuma
Tavuk çok mu yakışıyor aman Begüş kızar alamamben de dün yorgurtlu kereviz yaptım. ankaradayken eniştem de yaptı içine haşlanmış tavuk eti kloymuştu bayıla bayıla yedik. dün de öyle yaptım normalde tavuk almıyorum biliyorsunuz sırf bunun için aldım. acayip yakışıyor kızlar. sadece bir tabak ondan yedim tok tuttu. sonra da kızımla açtık müziği geçtik odaya tam 40 dk hopla zıpla ver çoşkuyu dehşet oynadık var ya bacaklarımı hissetmiyordumsonra da kefirimi içip yattım
ooo sizi kerevizciler,bende çok severim,bide cevizde çok yakışıyor
tavuk yakışsada almamzaten herşeyden kaça kaça yemek çeşitleri azaldı ama olsun sağlık daha önemli
nill artık başla spora iyice saldın
kitara sende öğlen leslii,akşam dans iyi gidiyosun
şuan karnım tok çekmedi ama aç olsam kesin çekerdi :))
bende fitnes blendır videolarını indircem flaşıma,artık gün aşırı bunları yapıcam,sanada tavsiye ederim,geçen sene yaptığımda eliptikten daha fazla yağ yaktırmıştı bana
biliyon bayılıyorum tavuğa,her türlüsünü yerim,salatası,kızartması,mangalı,haşlaması,çorbası ama işteTavuk çok mu yakışıyor aman Begüş kızar alamamGeçen yaptığım dereotlu tavuklu salatanın lezzeti damağımda kaldı zaten
Evet ceviz dereotu ekleyip yiyeceğim yoğurtla beraberEvet farkındayım spor yapmam gerek başka türlü az da yesem veremiyorum
şuan karnım tok çekmedi ama aç olsam kesin çekerdi :))
bende fitnes blendır videolarını indircem flaşıma,artık gün aşırı bunları yapıcam,sanada tavsiye ederim,geçen sene yaptığımda eliptikten daha fazla yağ yaktırmıştı bana
canım normalde bunun bi programı var,içinde raund raund çalışmalar var aslında çok para değil 10 dolar gibi bi fiyat ama ingilizce olduğundan nasıl alınır ben bilmiyorum,sadece you tube fitnes blendır cardio yazıp çıkanlardan hoşuma gideni seçip yapıcam ama programı alıp uygulayıp güzel kilo verenler var,kk da da vardı bi araştır istersenvideoların sırası ne begüm anlamadım ben başlangıç var ama farklı hareketler hepsini aynı gün mü yapıyorsun
Ayy heyecan yaptım benim Mart ayına hatta az vermem gerek gezmelere başlarım baharın gelmesiylebiliyon bayılıyorum tavuğa,her türlüsünü yerim,salatası,kızartması,mangalı,haşlaması,çorbası ama işte
evet evet başla spora bak 23 nisan geliyo
canım normalde bunun bi programı var,içinde raund raund çalışmalar var aslında çok para değil 10 dolar gibi bi fiyat ama ingilizce olduğundan nasıl alınır ben bilmiyorum,sadece you tube fitnes blendır cardio yazıp çıkanlardan hoşuma gideni seçip yapıcam ama programı alıp uygulayıp güzel kilo verenler var,kk da da vardı bi araştır istersen
ilerde fıtnes blendır plates yaparım yani sürekli değiştirerek vücudu yormadan bişeyler yapmaya çalışcam ama programı satın alırsan o sana doğru sırada veriyo videoları ama alamıyorum işte böyle idare etcem artık
yaaa bide o var demi,şimdi sıkı tuttuk tuttuk yoksa işimiz zor nillAyy heyecan yaptım benim Mart ayına hatta az vermem gerek gezmelere başlarım baharın gelmesiyle
sen onlarıda yap ama kilo vermek için kardio şarthii huu haa :)mersi canım teferruatlı birşey miş. ben de bir ara liste yapmıştım 30 günlük var ya plank sguat mekik olmadı onu yapayım zaten 10 kez mekik var her gün
sen onlarıda yap ama kilo vermek için kardio şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?